- Konu Sahibi akideciknane
-
- #45.261
Ah ne güzel burada olmak
Önce doğum günü çocuğunu çok çok çoook tebrik ederim :) 40'lara hoşgeldin :) 42'lik model olarak şunu iletmeliyim ki hiç sorun edilecek değil, bence nefis yaşlar :) 40 yıla ne anılar sığdırdın bilmiyorum ama bundan sonrası hep güzel anılar olsun... Sağlığın ve huzurun hep var olduğu güzel bir yaş olsun :) @yeteeeeer iyi ki doğdun canım
Can kadınlar @sara_28 ve benim için azmin, inanmanın en güzel örneği @ensu müjdeli haberinizin müjdeleriyle sürmesini diliyorum.Gönlümdeki sevincimi anlatmam. Hamileliğiniz şen olsun, sağlıklı olsun, mutlulukla son bulsun... Endişeleriniz, evhamlarınız olmasın olursa da anlık olsun gönlünüz hep huzurlu kalsın... Çok ama çoook tebrikler göbeğinizden öperim sizi
yase07 canım bondum... Dillendirip hatırlatmak istemiyorum, kalbin hep şen olsun diliyorum... Sevincinin kursağında olmadığı yeni müjdeler diliyorum tüm kalbimle...
Bizi yine yeniden teyze yapan canım @alpcemre ve @dnzdry anneliğiniz kutlu olsun...Sevgili Cemre ve Güneş hoş geldiniz dünyaya Ayağınıza taş değmeyecek kadar güzel bir yaşamınız, değse de üstesinden gelecek kadar güçlü karakterleriniz olsun hep. Sağlıkla büyüyün, anneleriniz sizi sevgiyle sarmaladıkça dünya daha da güzel bir yer olur umarım. Doğum hikayelerinizi de, dünyaya alışma serüveninizi de, lohusalık sendromunuzu da, sorularınızı gelişmelerinizi ve hatta olmamasını dilediğim endişelerinizi de merak ediyorum.... Vakit buldukça önce umutla istenen, sonra içinizde hayat bulan, şimdi kollarınızda olan minik kuzularınızla anlatın :)
@magnesya canım geçip gitsin inşallah. Dediğin gibi "olmayaydı iyiydi"
Ameliyat olmadan da hayatına devam edenler var, ameliyat olup güzel zamanlarına kaldığı yerden devam eden de.... Hangisi gerekiyorsa o olacak, hep ehil ellerde olmanı diliyorum... Elin kalbinde olmasın hiç.... Gerçi korkularını da, endişelerini de, boşvermek istemeni de anlıyorum. Kolay değildir onu da biliyorum. Dilerim çok güzel gelişmelerin ile ne oluyor demeye kalmadan sevinçten şaşırıp kalırsın... Üzüldüğün anlarında iki prensesinin verdiği güce sığın. Alya ve Asya senin güç kaynağın. Zor bir dönem, keşke iyi dileklerimiz ve temennilerimizin dışında elimizden bir şeyler gelse... MR zımbırtısını icat edene diyecek bir iki çift lafım var ama bilahare diyeceğim. Ayrıca unutma sen mucizelerin kadınısın :) Sık sık gelişmelerini paylaşırsan mutlu oluruz. Sonsuz bir arzu ile iyi haberlerinin çok olmasını istiyorum. Kocaman öperim seni
Canım icim dışım vitamin takviye oldu bide yarar görmedim yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum oda zor geliyor 2 yıl b12 ignesi oldum prof ve diger dr zararlı bu kadarda kullanma dedi 2 yıl bana yükleme yapan dr bıraktım omega ferrum folik asid d vid selenyum cinkoplas ooooo daha varmı tüp bebek dr yani cokda etkilemiyor dedi ama arştırıyorum şimdi biostron kullanıyorum mutlaka 3 tane ic diyorlar bide sabah levetron guvatr hapım var zaten kullanmak istersen tahlil yaptır dedi yaptırıp dr soracagim ona göre tüp bebek öncesi başlarımCanim kafani karistirmayayimda birkeresinde
burda okumustum Dr.Kaan Bozkurt sindirim sistemi icin vitaminlere tedaviye basliyomus
Bir topige gir incele ya git Doktor degis demiyorum ama bu durumda cok önemli
Fazla b12 vücuttan demiri atar.ve demir eksikligi kansizliga neden olurCanım icim dışım vitamin takviye oldu bide yarar görmedim yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum oda zor geliyor 2 yıl b12 ignesi oldum prof ve diger dr zararlı bu kadarda kullanma dedi 2 yıl bana yükleme yapan dr bıraktım omega ferrum folik asid d vid selenyum cinkoplas ooooo daha varmı tüp bebek dr yani cokda etkilemiyor dedi ama arştırıyorum şimdi biostron kullanıyorum mutlaka 3 tane ic diyorlar bide sabah levetron guvatr hapım var zaten kullanmak istersen tahlil yaptır dedi yaptırıp dr soracagim ona göre tüp bebek öncesi başlarım
Canım benim transferden 2 gün önce 9.5 tu iyi dedi dr transferim tutu ama düşük yaptım ve bol bol ananas yedim 6 günHamile kalan arkadaşlara bi sorum var rahim kalinliginiz kaçken transfer yapıldı size nolur cvp verin
Evet ya prof öyle dedi 7 haftada ignem vardı bıraktım b12 en düşük 850lerdeydi ama feritin yani demir en fazla 20 ilacla yani boşa kullandımmFazla b12 vücuttan demiri atar.ve demir eksikligi kansizliga neden olur
Ananasin fazlası düşük yapıyorCanım benim transferden 2 gün önce 9.5 tu iyi dedi dr transferim tutu ama düşük yaptım ve bol bol ananas yedim 6 gün
B12 düşüklüğü fazla sorun yapmaz.ama demir eksikliği cok önemli.benimde demir düşük ilac kullaniyorum.ama daha düzelmediEvet ya prof öyle dedi 7 haftada ignem vardı bıraktım b12 en düşük 850lerdeydi ama feritin yani demir en fazla 20 ilacla yani boşa kullandımm
Canım benim transferden 2 gün önce 9.5 tu iyi dedi dr transferim tutu ama düşük yaptım ve bol bol ananas yedim 6 gün
Bazi arkadaşlar transferden itibaren tutunsun diye ananas yiyor.Ama ananas düsük yapıyor
Daha maşallahlık bir şey yapmadım ama yapacağım inşallah. Gel sen de katıl, sese bakmıyorlar, eğitiliyoruz nasıl olsa. Nefes çalışmalarıyla başladık. Grupla söyleyince eriyor arada. Zamanla alışıyorsun. Korolar keyiflidir.
10 Kasım akşamından o konser. Orada olmak çok güzeldi. Her anı dolu, her anı keyifli geçti. Şef aynı zamanda profesyonel sanatçı olunca tadından yenmedi. Hala o geceki şarkıları mırıldanıyorum.
Seni yanıma almak için şöhrete ihtiyacım yok haberin olsun. Ben geldim de, başımın üstünde yerin var
Sayfaları okumaya çalıştım ama sanırım çok karışık okudum. Bildirimlerdeki mesajlarla iyice çorba oldu :) Gözden kaçırdıklarım için affolayım :) Herkesin gelişmelerini merak ediyorum.
nisanduru beklemeye ve aramaya devam, azimle umut etmek en güzeli :) Keyfin yerindedir umarım... Oğlun nasıl ameliyat sonrası süreç nasıl geçti? Her şey beklendiği gibi iyi olsun...
ve uzun süredir göremediğim yazmaya yetişemediğim diğer arkadaşlar umarım güzel şeyler yaşanıyordur hayatlarınızda...
Canım inşallah tutarda bunları da kullanmak zorunda kalmazsın.Senin adına çok üzüldüm bu son olur hayırlı olur inşallah.Ben şu an soğan kürü yapıyorum beraberinde Biosteron folbiol kullanıyorum tabiiki bol bol rabbime dua ediyorum. Bal tarçın ve çörekotunu birkaç gün kullandım ama mide ağrısından ölecektim bıraktım.Bal polen ve arısütünü soğan kürü yaparken kullanabilir miyim bilmiyorum.Bide benim bu aybfolikül olmadığı için faydası olurmu onu da bilmiyorum. Neticede yumurta kalitesini artırmak için yapılan bir kür.Kısacası ne yapacağımı bilemiyorum. Benim yumurta oluşturmaya ihtiyacım var.Zeytinyağda incir dedin o nasıl oluyor?hiç duymamıştım açıklayabilir misin?sibel15 ,bende seninle aynı durumdayım,9 ay önce başladım ilk tedavime o ay 3 yumurta toplandı opuda 1 tanesi döllendi ve donduruldu,dr.rezerv az olduğu için havuz yöntemiyle şansı artırabilmek için bu yöntemi önerdi ok dedik,ama o ay bu ay daha 1 tane bile embriyo koyamadık ilkinin yanına,bende şöyle oldu bu zaman içinde,1 ay kist oldu iptal , 2 ay folikül yoktu iptal,5 kez opu oldum 3 keresinde 2 yumurta büyüdü opu gününe kadar 1 tane kaldı onunla opuya girdim 3 kez ve boş çıktı,1 keresinde döllenmedi bir tane alınan yumurta.bunlar bende hep üst üste oldu ama her defasında yılmadan devam dedim ama artık yoruldum ve bu ay tek embriyomu alıp yola öyle devam edicem.bunlar seni korkutmasın çünkü herkeste aynı şey olacak değil ve burda o kadar arkadaş varki son dakikada @gulneva77 embriyo oluşturup donduran,ummuseleme ile aynı dr.dayız biz.bende burda okuduklarımın hepsini yaptım,bal-tarçın -çörek otu,arıssütü-bal polen-hayıt suyu-zeytinyağda incir kürü-inciri kaynatıp suyunu içtim,ceviz,fındık,fıstık ,vitam,nler,omegalar vs..hepsini yaptım ama düzenli yapamadım hepsini çünkü genelde tedavi zamanınada denk geldi her ay,okumadığım dua kalmadı ,halen de devam ediyorum bazılarına ama ben de en azından şimdilik işe yaramadı,dokotrum çok net söyledi en baştan,durum bu,yumurta sayın hiç bir zaman2-3 ken 7-8 olmaz dedi,doğarken belli dedi.benim amacım kaliteyi artırmaktı ,burda benim dışımda çok kişi var bunlardan fayda görmüş,pozitif almış,herşeyden evvel herşeyin ilacı DUA diye düşünüyorum ben.bence zeytinyağda incirle -arıssütü bal poelni dene derim.ben sadece sırf arısütü denemedim onuda bu transferde inşallah tutarda eğer tutmazsa 2.tedavi için denicem.
Çok sağol canım. İnşallah senin tedavin başarılı geçer.akşamdan 2 kuru inciri zeytinyağında bekletiyosun ertesş sabah yiyip aynı yağa 2 tane daha koyup her gün böyle devam. Ama bunu adetle başlamıştım ben opuya kadar yaptımCanım inşallah tutarda bunları da kullanmak zorunda kalmazsın.Senin adına çok üzüldüm bu son olur hayırlı olur inşallah.Ben şu an soğan kürü yapıyorum beraberinde Biosteron folbiol kullanıyorum tabiiki bol bol rabbime dua ediyorum. Bal tarçın ve çörekotunu birkaç gün kullandım ama mide ağrısından ölecektim bıraktım.Bal polen ve arısütünü soğan kürü yaparken kullanabilir miyim bilmiyorum.Bide benim bu aybfolikül olmadığı için faydası olurmu onu da bilmiyorum. Neticede yumurta kalitesini artırmak için yapılan bir kür.Kısacası ne yapacağımı bilemiyorum. Benim yumurta oluşturmaya ihtiyacım var.Zeytinyağda incir dedin o nasıl oluyor?hiç duymamıştım açıklayabilir misin?
Ne biliyim Allah isterse olur,bazen hiçbişey yapmayayım diyorum yaşım 43 olduğu için sonra pişman olmayayım diye uğraşıyorum.Allah hepimizin yardımcısı Olsun.dualarım hepimiz için.İyilikler dilerim...
Canımm, çok teşekkür ederim yerimden hiç şüphem yok
Ben de çok özeniyorum ve orada olmayı çok isterdim inan :) Senin bu cıvıl cıvıl haline gözlemci olarak tanıklık etmekten de çok mutluyum. Daha, çok daha güzel günler yaşamadıkların henüz ve her günün dünden daha güzel olmaya devam etsin arkadaşım. Seviyorum seni
Dr b12 ile ferritin baglantili diyordu ondan kullandırıyordu..benim feritini yukesltemedim oyüzden bıraktım kuru üzüm daha iyi ilactanB12 düşüklüğü fazla sorun yapmaz.ama demir eksikliği cok önemli.benimde demir düşük ilac kullaniyorum.ama daha düzelmedi
Ben yumurta toplanınca başladım toplamda 3 adet yedim ya 6 gün daha tahlilde gebelik çıkmamıştı rahim de tutunmaya iyi geliyor diye duydumAnanasin fazlası düşük yapıyor
Ne kadar sevindim, bilemessin. Bayadir girmedim foruma. O yüzden okumam gereken çok sayfalar var. Umarım allahtan hamileliğin güzelce devam eder. Ayıptır söylemesi, havin bebek aklımı başımdan almış foruma girmeyi unuttum bile. İnanki aklıma sen geldin ve foruma girdim. O yüzden bu habere çok sevindim .kızlar okadar başım ağrıyorki sabahtan beri ağrıdan mahvoldum.. güzel bi haberin başlangıcını size vermek istedim test yaptırdım hamileyim.. umarım bu sefer devam eder..
transferden bu yana aralıksız çalışmaya devam ediyorum ama bugünlerde yorgunluktan bitiklerdeyim.. şimdilik bende son durumlar bunlar.. hepinizi öpüyorum.. k.i.b.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?