Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

[UOTE="ensu, post: 43593869, member: 537340"]bebişini kucağına almışsın canım maşallah çok güzel bi haber.. anneli babalı sağlıklı bir hayatı olmasını dilerim:)) darısı başımıza..[/QUOTE]

Slm canim hosgeldin topik seni gördü şenlendi
malesef hayal kirikliklariyla yine döndüm gurbete hiccc aklimda yokken dondirikleri alayim bari dedim bu zamana kadar onlar beni sezsizce bekledi kuzularim zaten klinikten habire mektup geliyor nasil olcak bilmiyorum ama bakalim hayirlisi cok ümitli degilim ama bir kirpinti var iste olursa olur
sen neler yapiyorsun is harici planlarin ne tatlim ........bebiş planlari nezaman bak topik coşmuşken siraya gir sende Masallah topigimize

Canim kafani karistirmayayimda birkeresinde
burda okumustum Dr.Kaan Bozkurt sindirim sistemi icin vitaminlere tedaviye basliyomus
Bir topige gir incele ya git Doktor degis demiyorum ama bu durumda cok önemli
Canım icim dışım vitamin takviye oldu bide yarar görmedim yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum oda zor geliyor 2 yıl b12 ignesi oldum prof ve diger dr zararlı bu kadarda kullanma dedi 2 yıl bana yükleme yapan dr bıraktım omega ferrum folik asid d vid selenyum cinkoplas ooooo daha varmı tüp bebek dr yani cokda etkilemiyor dedi ama arştırıyorum şimdi biostron kullanıyorum mutlaka 3 tane ic diyorlar bide sabah levetron guvatr hapım var zaten kullanmak istersen tahlil yaptır dedi yaptırıp dr soracagim ona göre tüp bebek öncesi başlarım

Fazla b12 vücuttan demiri atar.ve demir eksikligi kansizliga neden olur

Canım benim transferden 2 gün önce 9.5 tu iyi dedi dr transferim tutu ama düşük yaptım ve bol bol ananas yedim 6 gün

canim ananasi dusukten once mi yedin yoksa dusuk riski baslayinca mi? ananasi burda dogumu cabuklastirmak icin yiyorlar. yani dusuk yapabilir M melekler-engelchen arkadasin dedigi gibi..

Canımm, çok teşekkür ederim yerimden hiç şüphem yok

Ben de çok özeniyorum ve orada olmayı çok isterdim inan :) Senin bu cıvıl cıvıl haline gözlemci olarak tanıklık etmekten de çok mutluyum. Daha, çok daha güzel günler yaşamadıkların henüz ve her günün dünden daha güzel olmaya devam etsin arkadaşım. Seviyorum seni

Aman benim ışıldayan arkadaşım gelmiş hoş gelmiş ve beni de unutmamış

Oğlum iyi ablası çok şükür, dikişleri kırmızı şimdi onlara 2 tane ilaç sürüyor değişimli olarak, 2 aya daha da iyi olacak inşallah. Çok şükür atlattık canım, teşekkür ederim

Aramalarım sürüyor, bulunca önce siz bileceksiniz

Canım inşallah tutarda bunları da kullanmak zorunda kalmazsın.Senin adına çok üzüldüm bu son olur hayırlı olur inşallah.Ben şu an soğan kürü yapıyorum beraberinde Biosteron folbiol kullanıyorum tabiiki bol bol rabbime dua ediyorum. Bal tarçın ve çörekotunu birkaç gün kullandım ama mide ağrısından ölecektim bıraktım.Bal polen ve arısütünü soğan kürü yaparken kullanabilir miyim bilmiyorum.Bide benim bu aybfolikül olmadığı için faydası olurmu onu da bilmiyorum. Neticede yumurta kalitesini artırmak için yapılan bir kür.Kısacası ne yapacağımı bilemiyorum. Benim yumurta oluşturmaya ihtiyacım var.Zeytinyağda incir dedin o nasıl oluyor?hiç duymamıştım açıklayabilir misin?
Ne biliyim Allah isterse olur,bazen hiçbişey yapmayayım diyorum yaşım 43 olduğu için sonra pişman olmayayım diye uğraşıyorum.Allah hepimizin yardımcısı Olsun.dualarım hepimiz için.İyilikler dilerim...

Çok sağol canım. İnşallah senin tedavin başarılı geçer.akşamdan 2 kuru inciri zeytinyağında bekletiyosun ertesş sabah yiyip aynı yağa 2 tane daha koyup her gün böyle devam. Ama bunu adetle başlamıştım ben opuya kadar yaptım

B12 düşüklüğü fazla sorun yapmaz.ama demir eksikliği cok önemli.benimde demir düşük ilac kullaniyorum.ama daha düzelmedi
Dr b12 ile ferritin baglantili diyordu ondan kullandırıyordu..benim feritini yukesltemedim oyüzden bıraktım kuru üzüm daha iyi ilactan

Ne kadar sevindim, bilemessin. Bayadir girmedim foruma. O yüzden okumam gereken çok sayfalar var. Umarım allahtan hamileliğin güzelce devam eder. Ayıptır söylemesi, havin bebek aklımı başımdan almış foruma girmeyi unuttum bile. İnanki aklıma sen geldin ve foruma girdim. O yüzden bu habere çok sevindim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…