Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

iyiler şahaneler canım çok şükür

canım ben hiç bir tedavimde kilo almadım bir kaç defa şişlik oldu ama oda yürüşle düzelde tedavi bitiminde ama kilo alan arkadaşlar da var

Bulantilar cok şiddetli degil arada yokluyor ama yokladimida tam yokluyor bugun sürekli uyumak istiyorum sen nasılsın canım

evet eveeeeet ama kalbimdesiniiiiiz mucccccckkkkkk

Kızlar transferden sonra 5.günüm,şampuan,saç spreyi,deodorant,makyaj malzemesi kullanmak sakıncası varmı.
CANIMCIĞIM O KADAR TAKINTI YAPMA..İÇİNDEN NASIL GELİYORS ÖYLE YAP..SONUÇTA DOĞAL HAMİLELİKTE BUNLARI BİLMEDEN KULANAN MİLYONLARCA BAYAN VAR VE BEBİŞLERİ SAPASAĞLAM O KADAR İNCE DÜŞÜNME CANIM..BEN HİSETMİŞTİM VE ARTI TRANSFERİN 8 GÜNDEN İTİBAREN İDRARDAN TESTLER YAPTIM VE O TSETLER BENDE HİÇ YANILMADI KANDA BEKLEYİP NEGATİF SONUÇ ALMAK BENİ DAHA ÇOOK YIKARDI BEN KENDİMİ ALIŞTIRA ALIŞTIRA GİTMİŞTİM KAN TESTİNE..

Doğru diyorsun aslında napayım yaa elimde değil,aslında rahatım transferden beri yarın işbaşı.içimde hiç his yok,belirti filanda yok.idrar testi yapmayayım diyorum ama bellide olmaz sağım solum,idrar testinde bir normal pembe çizgi çıkıyor yanında ki silik çıkarsa pozitifmiş demek ,iki çizgisinde bariz pembe olması gerekmiyormu?

Canım belirtiler için daha çook erken aslında sana çatlatma iğnesi yapılmışmıydı canım transfer öncesi yapıldıysa şuan test yapma zaten o ikinci çıkar teste 1 hafta geçmeden test yapma..pozitif olup idrarda çıkmayanda çook var canım..inş tutnmuştur miniğin..işe başlarsan kafan dağılır..

İnşalla canım ya.sen ben hissetmiştim deyince anlaşılıyor sandım.Bana transferden 2 gün önce çatlatma iğnesi yapıldı salı yapıldı perşembe transfer oldum bunun ne işe yaradığınıda anlamamıştım zaten sen biliyorsun galiba.ok ozaman yapmayım idrar testi günümü bekliyim .zaten testten 1 hafta önce adet tarihim ,adet olursam test günümden önce anlıcan zaten negatif diye.

ben kendimi hiç hamile gibi hisetmedim burdan çook belirti okuyordum hiçbiide bende yoktu..ben ilk defa donmuşlarla transfer olucam neden çatlatma iğnesi vuruldu hiçbir bilgim yok mallesef..rahim kalınlaştırıcı ilaç alıyorsun canım ilaçları bırakmadan adet olmasın merak etme canım..

Ben olsaydım yapardım.size yazmıştım daha önceden benim Salı transfer yapıldı.pazartesi aksamı test yaptım.idrarı damlattığım gibi 2. Çizgi çıktı.ama çok belliydi.ilk 2 tanesinde de aynı yapmıştım.bol bol idrar tahlili almıştım. Belirti aramayın.benim 3 tanesinde de aynı belirtiler vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…