- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #45.701
iyiler şahaneler canım çok şükürGünaydın canlar
sara_28 canım nasıl gidiyor bulantilarin
yeteeeeer kuzum seninn yigenler nasilllar
kuddus oyy kuzum tadlişkom kıyamam yogunsun galiba
@acmila canım sogan kürüne ne zaman başladın bende yapacagım 15 gün yap ara 15 gün mü adet bitimi demi
@bert hadi hayırlı olsun tedavin bebişli olsun inşallah
canım ben hiç bir tedavimde kilo almadım bir kaç defa şişlik oldu ama oda yürüşle düzelde tedavi bitiminde ama kilo alan arkadaşlar da varKızlar hepinize merhabalar. Bu iğneler ve haplar iştah mı acıyor, ne yapıyor? Hayatımda ilk defa kurt gibi acıkmış olarak uyandım. Sabah iğnemi vurulup sokağa çıktığımda ise bir an önce işe gitsem de bişeyler kahvaltımı yapsam diye düşündüm, yol bitmedi valla. Öğle yemeği yemeyen ben öğle yemeğine gittim. 3 saat ancak geçti midem kazınıyor. Zaten kilo fazlalığım var epeyce. Bu ilaçlar şişirecek onu da biliyorum. Bir de bu iştah açılıyorsa nasıl başa çıkılacak. Kilo almak istemiyorum gereksiz yere. Yoksa tamamen benim uydurmam ve oburluğum mu acaba? Benzer bir durum yaşadınız mı?
Canimmmmmmm sen hep iyi ol bebeginle beraber Cook iyi olun taze hemis kendine dikkat et
Günaydın canlar
@acmila canım sogan kürüne ne zaman başladın bende yapacagım 15 gün yap ara 15 gün mü adet bitimi demi
canım ben hiç bir tedavimde kilo almadım bir kaç defa şişlik oldu ama oda yürüşle düzelde tedavi bitiminde ama kilo alan arkadaşlar da var
biz de biz deeeeCanim sizi kucakliyorum ikinizide öptüm en cokta bebisi
evet eveeeeet ama kalbimdesiniiiiiz mucccccckkkkkkGünaydın canlar
CANIMCIĞIM O KADAR TAKINTI YAPMA..İÇİNDEN NASIL GELİYORS ÖYLE YAP..SONUÇTA DOĞAL HAMİLELİKTE BUNLARI BİLMEDEN KULANAN MİLYONLARCA BAYAN VAR VE BEBİŞLERİ SAPASAĞLAM O KADAR İNCE DÜŞÜNME CANIM..BEN HİSETMİŞTİM VE ARTI TRANSFERİN 8 GÜNDEN İTİBAREN İDRARDAN TESTLER YAPTIM VE O TSETLER BENDE HİÇ YANILMADI KANDA BEKLEYİP NEGATİF SONUÇ ALMAK BENİ DAHA ÇOOK YIKARDI BEN KENDİMİ ALIŞTIRA ALIŞTIRA GİTMİŞTİM KAN TESTİNE..Kızlar transferden sonra 5.günüm,şampuan,saç spreyi,deodorant,makyaj malzemesi kullanmak sakıncası varmı.
Bence fazla takılmayın .az zaman kalmış.sizin ilk deneme galibaKızlar transferden sonra 5.günüm,şampuan,saç spreyi,deodorant,makyaj malzemesi kullanmak sakıncası varmı.
Bence fazla takılmayın .az zaman kalmış.sizin ilk deneme galiba
Doğru diyorsun aslında napayım yaa elimde değil,aslında rahatım transferden beri yarın işbaşı.içimde hiç his yok,belirti filanda yok.idrar testi yapmayayım diyorum ama bellide olmaz sağım solum,idrar testinde bir normal pembe çizgi çıkıyor yanında ki silik çıkarsa pozitifmiş demek ,iki çizgisinde bariz pembe olması gerekmiyormu?CANIMCIĞIM O KADAR TAKINTI YAPMA..İÇİNDEN NASIL GELİYORS ÖYLE YAP..SONUÇTA DOĞAL HAMİLELİKTE BUNLARI BİLMEDEN KULANAN MİLYONLARCA BAYAN VAR VE BEBİŞLERİ SAPASAĞLAM O KADAR İNCE DÜŞÜNME CANIM..BEN HİSETMİŞTİM VE ARTI TRANSFERİN 8 GÜNDEN İTİBAREN İDRARDAN TESTLER YAPTIM VE O TSETLER BENDE HİÇ YANILMADI KANDA BEKLEYİP NEGATİF SONUÇ ALMAK BENİ DAHA ÇOOK YIKARDI BEN KENDİMİ ALIŞTIRA ALIŞTIRA GİTMİŞTİM KAN TESTİNE..
Canım belirtiler için daha çook erken aslında sana çatlatma iğnesi yapılmışmıydı canım transfer öncesi yapıldıysa şuan test yapma zaten o ikinci çıkar teste 1 hafta geçmeden test yapma..pozitif olup idrarda çıkmayanda çook var canım..inş tutnmuştur miniğin..işe başlarsan kafan dağılır..Doğru diyorsun aslında napayım yaa elimde değil,aslında rahatım transferden beri yarın işbaşı.içimde hiç his yok,belirti filanda yok.idrar testi yapmayayım diyorum ama bellide olmaz sağım solum,idrar testinde bir normal pembe çizgi çıkıyor yanında ki silik çıkarsa pozitifmiş demek ,iki çizgisinde bariz pembe olması gerekmiyormu?
İnşalla canım ya.sen ben hissetmiştim deyince anlaşılıyor sandım.Bana transferden 2 gün önce çatlatma iğnesi yapıldı salı yapıldı perşembe transfer oldum bunun ne işe yaradığınıda anlamamıştım zaten sen biliyorsun galiba.ok ozaman yapmayım idrar testi günümü bekliyim .zaten testten 1 hafta önce adet tarihim ,adet olursam test günümden önce anlıcan zaten negatif diye.Canım belirtiler için daha çook erken aslında sana çatlatma iğnesi yapılmışmıydı canım transfer öncesi yapıldıysa şuan test yapma zaten o ikinci çıkar teste 1 hafta geçmeden test yapma..pozitif olup idrarda çıkmayanda çook var canım..inş tutnmuştur miniğin..işe başlarsan kafan dağılır..
ben kendimi hiç hamile gibi hisetmedim burdan çook belirti okuyordum hiçbiide bende yoktu..ben ilk defa donmuşlarla transfer olucam neden çatlatma iğnesi vuruldu hiçbir bilgim yok mallesef..rahim kalınlaştırıcı ilaç alıyorsun canım ilaçları bırakmadan adet olmasın merak etme canım..İnşalla canım ya.sen ben hissetmiştim deyince anlaşılıyor sandım.Bana transferden 2 gün önce çatlatma iğnesi yapıldı salı yapıldı perşembe transfer oldum bunun ne işe yaradığınıda anlamamıştım zaten sen biliyorsun galiba.ok ozaman yapmayım idrar testi günümü bekliyim .zaten testten 1 hafta önce adet tarihim ,adet olursam test günümden önce anlıcan zaten negatif diye.
Evetttt sizde kendimi gördüm.heyecandan kalbim duracak gibiydi.bir sürü idrar testi almıştım .habire yapıyordum.size dua ediyorum .ben donmuşlarla yakaladım.inşallah size de nasip olur.Çokmu belli oluyor ilk olduğu...doğrusun aslında.
Ben olsaydım yapardım.size yazmıştım daha önceden benim Salı transfer yapıldı.pazartesi aksamı test yaptım.idrarı damlattığım gibi 2. Çizgi çıktı.ama çok belliydi.ilk 2 tanesinde de aynı yapmıştım.bol bol idrar tahlili almıştım. Belirti aramayın.benim 3 tanesinde de aynı belirtiler vardı.Doğru diyorsun aslında napayım yaa elimde değil,aslında rahatım transferden beri yarın işbaşı.içimde hiç his yok,belirti filanda yok.idrar testi yapmayayım diyorum ama bellide olmaz sağım solum,idrar testinde bir normal pembe çizgi çıkıyor yanında ki silik çıkarsa pozitifmiş demek ,iki çizgisinde bariz pembe olması gerekmiyormu?
Ay inşallah Can'ım yaa.ilkinde tutarsa mucizem olacak benim.Evetttt sizde kendimi gördüm.heyecandan kalbim duracak gibiydi.bir sürü idrar testi almıştım .habire yapıyordum.size dua ediyorum .ben donmuşlarla yakaladım.inşallah size de nasip olur.
Ay inşallah Can'ım yaa.ilkinde tutarsa mucizem olacak benim.[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?