Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

yaaaa yeteeeeerrr yaa,sen nasıl bir arkadaşsın canım benim,mesaja baakkkk.nerden aklına gelir,nasıl bulursun ...hadş bakalım inşallah sana verdiği sözü tutar bizimki

S
arkadaşlar yarın test günüm 9. gün idrar testi yaptım negatif ti kafam karışık ne hissettiğimi bilemiyorum ne olumlu ne olumsuz
Sonucunu. Merak ETTİM

maalesef yeteeeer sonuç negatif duyunca biraz ağladım ama şükürler olsun bugun çok iyiyim ben bile şaşırdım bu kadar çabuk kabulleneceğimi ummuyordum Rabbim veriyor kuvvetini.
RABBİM yardımcın OLSUN ne diyeyim söz bitiyor bazen

Selam arkadaşlar, embriyolog aradı, 3 embriyomuzdan 2 si 5. Güne yani bugune ulaşmış, fakat genetik test yapmak için gereken hücre sayısı artmamış. Embriyonun kalitesiyle ilgili bir durum bu sanırım. Yarına kadar vaktimiz olduğunu söyledi, yarın ki embriyo gelişimine göre doktorunuzla karar verilir dedi. Doktorumuz da yarın istediğimiz seviyeye gelirse transferi planlarız aksi takdirde transferi iptal ederiz dedi. Çok ümitliydim açıkçası ne diyelim hayırlısı

Arkadaşlar sizlere birkaç sorum olacak. Yaşım 41. İlk denemem ve dr 2 yumurtamın gelişmekte olduğunu söyledi. İğnelerim 5. Günü. Çatlata olmasın diye de ayrıca iğne verdi. Ancak konuşurken durum nedir toplanınca anlarız. Yumurtalar iyi mi kötü mü. Ya da döllenir de güzel embriyo olur mu. Bunlar 3. Veya 5. Güne ulaşır mı vs.dedi. Bu arada eşimde sorun yok dendi ki yok ben bununla 300 yumurta döllerim demişti. Şimdi de sizin yaşınızda fertile çip (mikro çip)le en iyi spermi isterseniz seçelim işte fiyatı da bu dedi. İçime kurt düşürdü. Bir de şu bağışıklık sistemi rahatsızlıklarında uyguladıkları serum yönteminden sözetti. 12 aya kadar düşük olmasını önlüyor dedi ve fiyat da şuuuu. 6 kez yapılıyor dedi. Ama o rahatsızlıkların bende olup olmadığına bakılmadı testlerle. Hiç düşük vs yok zira hiç gebelik yaşamadım. Bu da sürekli düşük veya tekrarlayan başarısız tüp bebek uygulamalarından sonra uygulanan bir serum tedavisi. Sizlere böyle yöntemler uygulandı mı? Kafam karıştı ve moralim bozuldu. Yaptırsan bir türlü yaptırmasan bir türlü. Zaten bizim hassas noktamız tam da bu. Ama bu tedavi için zaten parasal olarak ayrılan bütçemiz belli. Sıkıştım kaldım. Eşimde diyor işin içime para girince dr.lara bile güvenmeyeceksin. Haklı da olabilir. Siz olsanız ne yapardınız? Böyle önerilerle size de geldi mi dr.lar? Sırf bu yüzden stress oldum ve eşimle tartıştık. Acil yorumlarınızı bekliyorum. Sevgilerimle...

Bebek tedavisi en hassas konu bu durumu kullanan Dr LAR MUTLAKA vardır ama hepsi böyle değildir ilk önce Dr güvenmelisin bu yola öyle çikmalisin yaşına göre yumurta sayın çok NORMAL (40 yaşında birisi olarak söylüyorum bunu)Dr söylediği kalite embriyo kaçıncı güne gideceği vs vs konularda Dr doğru söylemiş bunlar önceden bilinecek bir durum değil MALESEF yaşayıp göreceğiniz şeyler Dr söylediği yöntemlere gelince size testlet yapmaması doğru değil AMA yaşından dolayı ZAMAN kaybı olmasın diyedir ve serum da artık ilk TEDAVİDE bir çok kişide kullanılıyor BENCE Dr bütün yöntemleri DENEYİP en iyi kalitede embiryo elde edip GEBELİK şansını yükseltmek çabasında Dr ve merkezin neresi BİLMİYORUM

arkadaşlar ben perşembe günü negatif sonuç aldım hemşire aradı ve dondurulmuşunuz var adet olunca hemen başlayabiliri z dedi bugun kanamam başladı hemen başlamak doğrumu tabi buna dr. karar verecek.hemen başlamak doğrumu acaba benim gibi hemen başlayan varmı yasımdan dolayı mı bilmiyorum 41 yasındayım ve 4. deneme olacak
ben yinede dr. görüşmeye karar verdim neden tutunamadığına dair öğrenmek istiyorum sonuçta 3 negatif var bir sebebi olmalı rahimde sorunmu var başka testlere gerek varmı bunları sorucam en azından içimin rahatlaması için

Bence dondurulmuşlarla deneyin. Ben öyle yaptım.yazın tüp bebek yaptırmıştım.8 tane donmuşum vardı.adet olunca Dr Aradım .tatildeydik.donmuşlarla beklemeden yapabileceğimi sordum .olabileceğini söyledi.hatta eşim çok kızdı.vucudun dinlenmesi gerektiğini beynimde bu işi çok büyüttüğümü söylüyordu.tabi ben eşimi dinlemedim.hatta lucrin kullanmaya başka Demişti Dr. Biz bulamadık.izmir de bulduk ilacı .ben bi işaret olduğunu düşünüyordum.donmuşlardan sonra denemek istemiyordum.8 Donmuş 3 deneme demekti.oldu oldu olmadı bu işi rafa kaldıracaktım.eylül 16 da transfer yapıldı .ben hamile olduğumu öğrendim . Şu an 16 haftalık hamileyim.ben yaşamış biri olarak hemen yaptırın derim.bir tane oğlum var.şimdi kızım olacak.benim 3. Denemede tuttu.ben donmuşlarla hamile kalacağımı düşünmüyordum.demek oluyormuş hem yumurta toplamadan rahim mutlaka hasar görüyordur .belki dinlenmiş oluyor .hayırlı olsun

DR zaman açısında söylemiş olabilir ama buna hazır olup olmadığını en iyi sen bilirisn

Bert merhaba ben de 42 yaşındayım, ilk tüp bebek denememi bu ay yaptım, 7 yumurta toplandı 5 i geçerli dendi, 3ü döllendi, fakat bu embriyoların hiçbirisi blasto seviyesine ulaşamadı. Bugün 6. Gündü embriyolog aradı ve bu embriyoların dondurulmaya ya da transfere uygun kalitede olmadıgını söylediler. Sana teklif edilenlerin hiçbirisi bana teklif edilmedi hatta ilk kez duydum açıkçası. Hangi merkezdesin? Ben Bahçeci Umut ta yaptırdım, Cem byin hastasıyım

Öncelikle çok geçmiş olsun. Böyle bir durum bizim gibi ileri yaşlar için beklenen ve sık görülen bir durum olmalı ki dr.lar hep fazla umut vermeden bu olasılığı dile getiriyorlar. Tabii umut kesmek asla yok yine tedavilere devam etmek gerekir. İnşallah en kısa sürede bebek isteğimize hepimiz kavuşuruz. Ben izmirdeyim. Eurofertil. Su hospitalda tedavi oluyorum. Esas istanbul merkez. Bir araştır istersen. Bu serum tedavisi (intralipid) zaten eurofertilde uygulanıyormuş sadece. Öyle diyorlar. Fertile çiple sperm seçme pek çok merkezde yapılıyor. Ama sanırım ben bunları yaptırmadan akışına bırakacam. Kısmette varsa ve hayırlısıyla olur diyorum. Çok gerildim zira. Buraya kadar olan tedavim bu kadar stressle boşa gidecek diye çok korkuyorum açıkcası. Umarım yazdıklarım yeterlidir yine aklına bişey takılırsa yazışırız. Sevgilerimle...

Arkadaşlar serum tedavisi için 12 ay demişim yanlışlıkla 12 haftalık olana kadar olması lazım. Kimi makalede de kalp atışı duyulana kadar diyor. Aynı süre mi bilmiyorum. Düzelteyim dedim. UOTE="bert, post: 44051841, member: 713353"]Arkadaşlar sizlere birkaç sorum olacak. Yaşım 41. İlk denemem ve dr 2 yumurtamın gelişmekte olduğunu söyledi. İğnelerim 5. Günü. Çatlata olmasın diye de ayrıca iğne verdi. Ancak konuşurken durum nedir toplanınca anlarız. Yumurtalar iyi mi kötü mü. Ya da döllenir de güzel embriyo olur mu. Bunlar 3. Veya 5. Güne ulaşır mı vs.dedi. Bu arada eşimde sorun yok dendi ki yok ben bununla 300 yumurta döllerim demişti. Şimdi de sizin yaşınızda fertile çip (mikro çip)le en iyi spermi isterseniz seçelim işte fiyatı da bu dedi. İçime kurt düşürdü. Bir de şu bağışıklık sistemi rahatsızlıklarında uyguladıkları serum yönteminden sözetti. 12 aya kadar düşük olmasını önlüyor dedi ve fiyat da şuuuu. 6 kez yapılıyor dedi. Ama o rahatsızlıkların bende olup olmadığına bakılmadı testlerle. Hiç düşük vs yok zira hiç gebelik yaşamadım. Bu da sürekli düşük veya tekrarlayan başarısız tüp bebek uygulamalarından sonra uygulanan bir serum tedavisi. Sizlere böyle yöntemler uygulandı mı? Kafam karıştı ve moralim bozuldu. Yaptırsan bir türlü yaptırmasan bir türlü. Zaten bizim hassas noktamız tam da bu. Ama bu tedavi için zaten parasal olarak ayrılan bütçemiz belli. Sıkıştım kaldım. Eşimde diyor işin içime para girince dr.lara bile güvenmeyeceksin. Haklı da olabilir. Siz olsanız ne yapardınız? Böyle önerilerle size de geldi mi dr.lar? Sırf bu yüzden stress oldum ve eşimle tartıştık. Acil yorumlarınızı bekliyorum. Sevgilerimle...[/QUOTE]

Dayanamadım bugün 10. Gün transferin idrar testi yaptım silik 2, çizgi bile yok muhtemelen tutmadı. Çıkardı herhalde. Artık 17 si test gunum o gün netlesir.Hiçbirşey hissetmiyordum ya zaten

Dayanamadım bugün 10. Gün transferin idrar testi yaptım silik 2, çizgi bile yok muhtemelen tutmadı. Çıkardı herhalde. Artık 17 si test gunum o gün netlesir.Hiçbirşey hissetmiyordum ya zaten
Hiç üzülme idrar yapmam daha iyi en azından bir an önce olumlu veya olumsuz duruma alışırsın.ama bazı bayanların idrarda çıkmayıp kanda da çıkabiliyormuş.zaten ilk deneme idi değil mi? Canın sağolsun hayırlı olsun

transferin hayırlı olsun canım, idrar testlerinede güven olmaz... inşallah pozitif haberlerini alacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…