- Konu Sahibi akideciknane
-
- #45.721
ben iyim sağol,sen? bugün işe döndüm, rahatım geldim ,vakit geçer en azından burda;-))
ben yorgunum hafta sonu köydeydim annemde iş güç yordu beni canım iyi yapmışsın işe dönmekle kafana takmazsın evdeki gibi iş güç dağıtırsın düşünceleriniben iyim sağol,sen? bugün işe döndüm, rahatım geldim ,vakit geçer en azından burda;-))
canım idrara bakma kandan baktırarkadaşlar yarın test günüm 9. gün idrar testi yaptım negatif ti kafam karışık ne hissettiğimi bilemiyorum ne olumlu ne olumsuz
yarın test günüm artık belli olacak aslında evde hiç idrar testi yapmamak lazım etkilenmem diyorsun ama etkileniyorsun .konuşuyorum bebişlerimle yinede beni bırakmayın diye kısmet Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin inş. bütün bekleyen arkadaşlar içindecanım idrara bakma kandan baktır
iyiyıim cok şükür canım sen nasılsın..günler geçmiyor banada minişlerime kavuşamam için gün sayıyorum..sen neler yapıyorsun yeni bir tedavi düşünmüyormusun canım..
Canım BU yoldan defalarca geçmiş birisi olarak SENİ çok iyi ANLIYORUM ama İNAN BANA sen ( siz) elinizden GELENİ yaptınız artık TAKDİRİ ilahî inş zamanı gelmiştir anneliginyarın test günüm artık belli olacak aslında evde hiç idrar testi yapmamak lazım etkilenmem diyorsun ama etkileniyorsun .konuşuyorum bebişlerimle yinede beni bırakmayın diye kısmet Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin inş. bütün bekleyen arkadaşlar içinde
Şartlar İZİN verse ben hazırım da mümkün görünmüyor TEDAVİ minişlerini yerim SENİNiyiyıim cok şükür canım sen nasılsın..günler geçmiyor banada minişlerime kavuşamam için gün sayıyorum..sen neler yapıyorsun yeni bir tedavi düşünmüyormusun canım..
Ya bende merak ETTİM ortak BİR arkadaşınıza SORDUM (tel de goruşüyorlar onlar)iyi olduğunu söylediencuu
canım nasılsın sen ve bebişin iyidir inş..biz seni çook merak ediyoruz arada yaz canımcığım merakta bırakma bizleri..
selam,test günüm 18 aralık ama 17 aralıkta yapcam ,tutmadı bence hiçbirşey hissetmiyorum.Selaaaaaaam :)
Herkescikler nasıl iyi mi? Nerdesiniz ama benim çok canım sıkıldıııı
KELEBEK0908 canım senin test günün ne zamandı?
hiç belli olmuyor.daha önceden demiştim size ben 3 dede aynı şeyleri yaşadım.selam,test günüm 18 aralık ama 17 aralıkta yapcam ,tutmadı bence hiçbirşey hissetmiyorum.
hiç belli olmuyor.daha önceden demiştim size ben 3 dede aynı şeyleri yaşadım.selam,test günüm 18 aralık ama 17 aralıkta yapcam ,tutmadı bence hiçbirşey hissetmiyorum.
evet söylemiştin ne biliyim ya insan hamile olsa iiçgüdüsel bir annelik hissi çöker diye düşünüyorum da ondan yazdım .Böyle hissetmen çok normal
hiç belli olmuyor.daha önceden demiştim size ben 3 dede aynı şeyleri yaşadım.
selam,test günüm 18 aralık ama 17 aralıkta yapcam ,tutmadı bence hiçbirşey hissetmiyorum.
inşallah canım.Canım, bazen tam da böyle hissettiğin an gerçekleşir ve adı mucize olur :) İnşallah çok güzel haberler alacaksın
bak senin MUCİZE NE DEDİ ....... o sıpaya söyledim tarnSferin olduğu gün başla annenin midesini bulandır diye başını döndür karnı kocaman olsun dedim teyze dedi çok küçüğüm yapamıyorum birazcık büyüyeyim soracağım anneme dedi bu günlerini çokkkk arayacak söyle ona beni yok saymasın buradayım az kaldı görecek o dediiselam,test günüm 18 aralık ama 17 aralıkta yapcam ,tutmadı bence hiçbirşey hissetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?