Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

arkadaşlar yarın test günüm 9. gün idrar testi yaptım negatif ti kafam karışık ne hissettiğimi bilemiyorum ne olumlu ne olumsuz

Kızlar merhaba, doktorumu aradım, "saç boyatmam lazım kötü berbat beyaz basmış durumda" diye. İğnelerimin 3. günü bugün yolun çok daha başındayım ama doktorum mutlaka organik boya kullan dedi. Yaş 41 beyaz çooookk. Sizler ne yaptınız ? Kullandığınız güvendiğiniz bir marka var mı? Şimdiden başladık bakalım dikkat etmeye KELEBEK0908 şampuan soruyordu ben de boya soruyorum Biz ilklerden çekeceğiniz var gibi gözüküyor Bu arada KELEBEK0908 ben bir süredir paraben içermediği için bebek şampuanı ve vücut jeli kullanıyorum. Başka da bir çözüm yolu bulamadım. Onda da zaten sadece paraben yok diğer tüm kimyasallar var. Kaçınılmaz bir durum yani, bir şekilde zaten hep maruz kalıyoruz kimyasallara, maksat biraz minumuma indirmek. Kucak dolusu sevgiler herkese...

ben iyim sağol,sen? bugün işe döndüm, rahatım geldim ,vakit geçer en azından burda;-))
ben yorgunum hafta sonu köydeydim annemde iş güç yordu beni canım iyi yapmışsın işe dönmekle kafana takmazsın evdeki gibi iş güç dağıtırsın düşüncelerini

canım idrara bakma kandan baktır
yarın test günüm artık belli olacak aslında evde hiç idrar testi yapmamak lazım etkilenmem diyorsun ama etkileniyorsun .konuşuyorum bebişlerimle yinede beni bırakmayın diye kısmet Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin inş. bütün bekleyen arkadaşlar içinde

Canım BU yoldan defalarca geçmiş birisi olarak SENİ çok iyi ANLIYORUM ama İNAN BANA sen ( siz) elinizden GELENİ yaptınız artık TAKDİRİ ilahî inş zamanı gelmiştir anneligin

iyiyıim cok şükür canım sen nasılsın..günler geçmiyor banada minişlerime kavuşamam için gün sayıyorum..sen neler yapıyorsun yeni bir tedavi düşünmüyormusun canım..
Şartlar İZİN verse ben hazırım da mümkün görünmüyor TEDAVİ minişlerini yerim SENİN

encuu
canım nasılsın sen ve bebişin iyidir inş..biz seni çook merak ediyoruz arada yaz canımcığım merakta bırakma bizleri..
Ya bende merak ETTİM ortak BİR arkadaşınıza SORDUM (tel de goruşüyorlar onlar)iyi olduğunu söyledi

selam,test günüm 18 aralık ama 17 aralıkta yapcam ,tutmadı bence hiçbirşey hissetmiyorum.
bak senin MUCİZE NE DEDİ ....... o sıpaya söyledim tarnSferin olduğu gün başla annenin midesini bulandır diye başını döndür karnı kocaman olsun dedim teyze dedi çok küçüğüm yapamıyorum birazcık büyüyeyim soracağım anneme dedi bu günlerini çokkkk arayacak söyle ona beni yok saymasın buradayım az kaldı görecek o dedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…