- Konu Sahibi akideciknane
-
- #45.881
Yok[/QUOTE
benimde yok seni üzmek istememiştim bıraktın tedaviyi yoksa aramı verdin
15. deneme Rabbim iyi güc kuvvet vermiş ben o kadar denemeyi göze alamıyorum ama sabrının neticesi almış Rabbim yavrusuyla hayırlı ömürler versin inş.Canım benim arkadaşım 40 yaşında 15.denemesinden BAHÇECİ ERBİL YAGMUR DU DR hamile şimdi birde bu yaşlarda (biz yaşlarda) MUSTAFA Acet VAR KENDİSİ İLE İLGİLİ iyi duyumlar aldım gorus DERİM
Çok şükür sabrının karşılığını aldı inş sağlıkla kucaklar çok bekledi çünkü15. deneme Rabbim iyi güc kuvvet vermiş ben o kadar denemeyi göze alamıyorum ama sabrının neticesi almış Rabbim yavrusuyla hayırlı ömürler versin inş.
Eeee OLACAK artık böyle kaygılarOlmaz dimi?sonuçta her hamile kalan asansörlü apartmanda oturmuyor,Ne bileyim yaa şimdi de başka tereddütler sardı iyimi...doktorda demedi bişey sormadım yani o Zaman.
seninle başlayarak iyi dileklerini sunan herkese teşekkürler.... mr a yarın gireceğim.... aslında Asya' mın doğum gününü beklemiştim. o geçsin sonra olsun diye... tarih olarak geçse de bir hafta rötarlı yapacağız doğum gününü.. moralim iyiydi... ama yarının stresi başa dert.. ne olacaksa olsun da hemen olsun.. bu ikik gündür. sıkıntılarım tekrarladı.... ama ne kadar erken sonuç o kadar erken tedavi... çörek otunu dikkate aldım ama nasıl kullanacağım onu bilemiyorum.... tüm gönül dostlarına selam...
iyi haber alırsam buradayım....
canım beni az çok biliyorsun çok yorgunum be ALLAHTAN umut kesilmez elbette ama ben artık yorgun bir şavaşcıyımcanım benim Rabbim isterse herşey olur sen sayfayı kapatsanda Rabbim kapatmaz inşallah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder size umudunu hiç bir zaman kaybetme en olmaz dediğin şeyler hiç beklemediğin zaman olur bunu biliyosun
Canım herşey bitti diye birşey yok bu fiktinkafandan hemen atmalısın.Ne demişler çıkmadık candan ümit kesilmez. Daha ölmedik mevlam neylerse hayırlısını eyler hiç belli olmaz ummadığın bir anda çok güzel bir sürpriz yaşayabilirsin. Sen sadece iyi düşün duanı eksik etme ve ümidini yitirme. Ben hiç ummadığım anda 42 yaşımın sonunda evlendim. Neyapalım hayırlı olan böyleymiş zamanı buymuş.Rabbim öyle istedi.Şimdide bir yıldır bebek için uğraşıyoruz. Onunda zamanı gelecek en hayırlı zamanda alacağım kucağıma Allahın izniyle. En azindan artık yanımda hayat arkadaşım yoldaşım var yanlız değilim. Buda çok önemli. Buarada birçok arkadaşım var büyük küçük hala evlenemeyen hatta sevgilileri bile yok.Yani diyeceğim beterin beteri var kuzum. Tam teslim olalım tevekkül edelim mükafatını verecek elbet rabbim.Allah yar ve yardımcımız olsun.
Canım benim söylemeye çalıştığım su biz tedavisiz olmayacağını biliyoruz TEDAVİDE OLAMİYORUM bu YÜZDEN bu sayfa kapandı YOKSA ALLAH tan UMUT kesilmez ben 28 yardımda evlendi ben EVLENDİGİMDE aynı yaştaki kızlar (arkadaşlarım)2.YE hamileydi ama benden SONRA evlenen arkadaşlarım çocuk SAHİBİ OLDU BİZİM için ya zaman DAHA gelmedi yada OLMAYACAK belki de annelik kaderinde yok belki de BUNA alışmak KABUL etmek gerekiyor BİLMİYORUM İÇİM acıyor ve Rabbime sığınıyorumCanım herşey bitti diye birşey yok bu fiktinkafandan hemen atmalısın.Ne demişler çıkmadık candan ümit kesilmez. Daha ölmedik mevlam neylerse hayırlısını eyler hiç belli olmaz ummadığın bir anda çok güzel bir sürpriz yaşayabilirsin. Sen sadece iyi düşün duanı eksik etme ve ümidini yitirme. Ben hiç ummadığım anda 42 yaşımın sonunda evlendim. Neyapalım hayırlı olan böyleymiş zamanı buymuş.Rabbim öyle istedi.Şimdide bir yıldır bebek için uğraşıyoruz. Onunda zamanı gelecek en hayırlı zamanda alacağım kucağıma Allahın izniyle. En azindan artık yanımda hayat arkadaşım yoldaşım var yanlız değilim. Buda çok önemli. Buarada birçok arkadaşım var büyük küçük hala evlenemeyen hatta sevgilileri bile yok.Yani diyeceğim beterin beteri var kuzum. Tam teslim olalım tevekkül edelim mükafatını verecek elbet rabbim.Allah yar ve yardımcımız olsun.
Hayırlı kandiller... Dua ile...
Sağol Can'ım,hep ediyorum,bu gece ayrıcada edeceğim.Kelebek 7977
Canim allah tamamina erdirsin sende bizlere dua et
Süpersin :) Benim de korkunç uzayan bir listem vardı ama benim dondurulmuş transferi yapılması için çocuklar dondurucuda 1 yaşına girince hiçbirinin esamesi pek okunmadı :) anımsadıklarımdan eklemeler yaptım mavi mavi.
Lulinda 'nın deli sorularına doktorundan gelen cevaplarına notlar, ilaveler :)
1-Dondurulmuş embriyo tedavisi sırasında transfere kadar arada alkol alabilir miyim? Arada acaip kırmızı şarap istiyor canım. Cevap: Az miktarda alabilirsin. (Antibiyotikli süreç hariç hiçbir döneminde yasak getirmedi bana da. Sosyal içici moodunda izin var, şarap vb. ayırmadı da üstelik)
2-Blastosist ve 3. gün embriyosu aynı anda konulabilir mi? Cevap: Evet, kontrol günü karar verilecek (Test tarihini hangisine göre verecek çok merak ettim)
3- Transfere kadar cinsel ilişki yasak mı? Cevap: Hayır, bir sorun yok (Tüpler açık değilse ilişki her zaman serbest. :) Sadece OPU sonrası henüz hırpalanmış olduğu için 1-2 gün izin yasaklı oluyor. Ancak maalesef transferden sonra 10 gün yasak.)
4- Nar suyu içmek rahim duvarına iyi gelir mi? Cevap: Zararı yok, yararı kanıtlanmamış. İçebilirsin. (Doktor kafasını seviyorum. Benim de zararı kanıtlanmamışsa yararının kanıdına bakma, iyi hissedeceksen iç ancak gerçekten işe yarıyor olsaydı boşuna niye ilaç verelim diye de eklemişti. Sağlık için faydalı o yüzden iç diye belirtti.)
5- Kahve? Cevap: Günde 2 yi geçmesin. (Sigarasız içemediğim için bana yasakladı. Sigara içmeyeceksen iç serbet telkini kulağımda)
6- Yeme içme? Cevap: Bol su, protein ağırlıklı beslenme (" " aynısı... İlaveten bende maydonoz, roka, ıspanak vb. içinde K vitamini olan yiyecekleri mümkünse tüketmemem ya da az tüketmem söylendi. Pıhtılaşmayı olumsuz etkilediğinden)
-Transfer gününe kadar kese, deniz süngeri veya lif ile ovalayarak duş-banyo
-Fertilite masajı... Ozon veya Hint yağı ile... Örnek video-Yine kanıtlanmamış olmakla beraber aksi de kanıtlanmamış Ananas-Kabak Çekirdeği tüketimi.
-Mümkünse her gün düzenli yürüyüş...
KızSağol Can'ım,hep ediyorum,bu gece ayrıcada edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?