- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #45.841
Canım HAYIRLI OLSUN SAĞLIKLA DEVAMı gelsin inş canım biliyorsun DUR evin içinde dolanman İYİDİR kan dolaşımı için HAREKET gerekli bebeğin tutunmafi içinde kan dolaşımı lazım KENDİNİ YORMADAN ufak ufak hareket ler İYİDİR zaten 2 3 günden sonra NORMAL yaşamına dön KENDİNİ ZORLAMADAN YORMADANKızlar merhaba. Dün 1 adet 2. gün embriyosu transferim oldu. Evde dinleniyorum. İş yapmıyorum ama mutfağa su içmek için filan yürüyorum. Eşim sağolsun hallediyor işleri. İğneler ve haplar devam. Hayırlısıyla yıl başı hediyemiz kan sonucumuz olacak diye ümit ediyoruz. Heyecan var ama endişelenmemeye çalışıyorum. Bu süreçte bitki çayları özellikle adaçayından uzak dur dedi dr.um. Haliyle kahve de yasakmış. Çay da çok içmemeye çalışıyorum ki çok severim. Su dışında ne kaldı içecek ???meyveleri zaten posalı tüketmek lazım. Sizden öneri ve uyarıları bekliyorum. Sevgilerimle...
Kızım bırak artık ya vak HAMİLESİN HET ŞEY GÜZEL OLACAK sana yeni yıl hediyesi GELDİ çok şükür tadını Çıkart 4 ocakta o küçük kalbî ve ONUN Annem diyen cirpinisini duyacaksin ve zamanı geldiğinde sağlıkla KUCAKLA yacaksin dualarimdasinÇok şükür değer artış gösterdi 16.gün 427 oldu bugün,doktorumla görüştüm güzel artıyor dedi,ama temkinli tabii asıl kalp atışını duymak önemli dedi 4 ocakta çağırdı,ondan önce kese için filan çağırmadı.inşallah sağlıkla devam eder.
canım değer harika maşallah diyelim bence senin bebiş ikiz annesi değer nerdeyse üçe katlanmış..Sonu
Sonuç şimdi çıktı 134 dü 2 gün evvel bugün 427.50 çıktı..dr.la henüz görüşemedik.
canım değer harika maşallah diyelim bence senin bebiş ikiz annesi değer nerdeyse üçe katlanmış..[/
İnşallah güzel devam eder,birdaha tahlil istemedi dr,4 ocakta kalp atışı için çağırdı ,kese filan bakalım demedi belli değil belkide daha.
canım değer harika maşallah diyelim bence senin bebiş ikiz annesi değer nerdeyse üçe katlanmış..
Can'ım yeteeeeeerim ,sen benden daha çok inandın olacağına,inşallahKızım bırak artık ya vak HAMİLESİN HET ŞEY GÜZEL OLACAK sana yeni yıl hediyesi GELDİ çok şükür tadını Çıkart 4 ocakta o küçük kalbî ve ONUN Annem diyen cirpinisini duyacaksin ve zamanı geldiğinde sağlıkla KUCAKLA yacaksin dualarimdasin
Bebişim rüyamda gördum senin hamileliğini vallaCan'ım yeteeeeeerim ,sen benden daha çok inandın olacağına,inşallah
hayırlısı olsun canım inş. kalp atışını da duyacaksın Allah'ın izniyleÇok şükür değer artış gösterdi 16.gün 427 oldu bugün,doktorumla görüştüm güzel artıyor dedi,ama temkinli tabii asıl kalp atışını duymak önemli dedi 4 ocakta çağırdı,ondan önce kese için filan çağırmadı.inşallah sağlıkla devam eder.
yeteeeeer senin çocuk varmıBebişim rüyamda gördum senin hamileliğini valla
Hadi bize güzel haberler ver.Burada okudum 4 gün günde iki dilim ananas tutunmaya yardımcı oluyormuş. Allaha emanet ol kardeşim. Bebişini kucağına almanı nasipbetsin rabbim.Kızlar merhaba. Dün 1 adet 2. gün embriyosu transferim oldu. Evde dinleniyorum. İş yapmıyorum ama mutfağa su içmek için filan yürüyorum. Eşim sağolsun hallediyor işleri. İğneler ve haplar devam. Hayırlısıyla yıl başı hediyemiz kan sonucumuz olacak diye ümit ediyoruz. Heyecan var ama endişelenmemeye çalışıyorum. Bu süreçte bitki çayları özellikle adaçayından uzak dur dedi dr.um. Haliyle kahve de yasakmış. Çay da çok içmemeye çalışıyorum ki çok severim. Su dışında ne kaldı içecek ???meyveleri zaten posalı tüketmek lazım. Sizden öneri ve uyarıları bekliyorum. Sevgilerimle...
Çok sevindim çok güzel bir haber.Allahım tamamına erdirsin inşallah sağlıkla.Sonu
Sonuç şimdi çıktı 134 dü 2 gün evvel bugün 427.50 çıktı..dr.la henüz görüşemedik.
Evet ama ben o doktoru bulamıyorum ve maalesef yaşım ileri.Arkadaşın istanbuldaysa dr.bana söyleyebilirmisiniz rica etsem.Canım BENDE 40 yaşımdayım ve çok sıkıntılı süreçler yaşadım buradan cikartigim sonuc su doğru Dr ve doğru MERKEZ çok önemli BENİM ARKADAŞIM hiç yumurtası yokken TEDAVİYE başladı ve 1 EMBİRYO 1evlat OLDU inş sanada nasip olur annelik
Evet haklısın bu dediklerini nerdeyse hiç yapmıyorum.Bundan sonra daha dikkatli olacağım en azından çabalayacağım.yazdıklarını okuyunca bende üzüldüm...moralini bozma arkadaşım, en önemlisi inancını kaybetme, maalesef bizler denemeliyiz,ama doğaldan hamile kalan arkadaşlarımızda var...bende hazırlanıyorum 2 embriyom var dondurulmuş bakalım deneyeceğiz..bolbol yürüyüş yapmaya çalış arkadaşım, ben yaklaşık 3 haftadır hemen hemen hergün yürüyüşe başladım, vitaminlerde alıyorum...sanırım kendi hatalarımı buldum yürüyüş yapmıyordum, şekeri çıkardım arada tatlı istersem incir veya bitter çikolata 1 küçük adet pket değil :))) yiyorum hamur işlerini çıkardım haftada bir abartmadan nescafe yanında alıyorum, sehpaya ayçekirdeği koyuyorum aklıma gelince bir avuç yiyorum vede kahvaltıda yumurta bol ceviz yiyorum..sabahları geç kalkardım :)) erken kalkıp gece 12 de en geç 1 de yatakta olmaya çalışıyorum.. yani şunu anladım belki yaşantımızda ufak değişiklik yapmalıyız..sen hangi hastaneye gittin acaba? seni bu kadar kırdılarsa bileyim bende gitmiyim diye sordum ..bol şans dilerim..
İnşallah ikizlerin olur sağlıkla kucağına alırsın.Allaha emanet ol.yazdıklarını okuyunca bende üzüldüm...moralini bozma arkadaşım, en önemlisi inancını kaybetme, maalesef bizler denemeliyiz,ama doğaldan hamile kalan arkadaşlarımızda var...bende hazırlanıyorum 2 embriyom var dondurulmuş bakalım deneyeceğiz..bolbol yürüyüş yapmaya çalış arkadaşım, ben yaklaşık 3 haftadır hemen hemen hergün yürüyüşe başladım, vitaminlerde alıyorum...sanırım kendi hatalarımı buldum yürüyüş yapmıyordum, şekeri çıkardım arada tatlı istersem incir veya bitter çikolata 1 küçük adet pket değil :))) yiyorum hamur işlerini çıkardım haftada bir abartmadan nescafe yanında alıyorum, sehpaya ayçekirdeği koyuyorum aklıma gelince bir avuç yiyorum vede kahvaltıda yumurta bol ceviz yiyorum..sabahları geç kalkardım :)) erken kalkıp gece 12 de en geç 1 de yatakta olmaya çalışıyorum.. yani şunu anladım belki yaşantımızda ufak değişiklik yapmalıyız..sen hangi hastaneye gittin acaba? seni bu kadar kırdılarsa bileyim bende gitmiyim diye sordum ..bol şans dilerim..
söktürücü kullan canım benimde adet düzensizliğim vardı hala var 1 hafta adetim gecikince söktürücü kullandım..bende erken menopozum canım ve rezervim az ama her ay yumurta takibi ile emriyo biriktirdim donduruldu sonrası transfer olucam inş çook umtsuzluğa düştüm 2 ay adet olmadığımı bilirim aylarca yumurtam görünmedi ama ben yılmadım tedavilerime devam ettim..sana tavsiyem iyi bir merkez bularak tedavine devam etmen..be İstanbul tüp bebekte 3 transfer yaşadım ordan çook memnun kaldım fiyat politikalrı biraz daha esnek ve anlayışlılar..orda negatif alınca merkez değiştirmeye karar verdim şuan bahçeci tüp bebekte tedavim devam ediyor sona geldik sayılır..ama bahçecinin fiyat politikası hiç hoşuma gitmiyor ama denize düşen yılana sarılır misali madi sıkıntılar çektim ama bebek yoluna her yol mubahtır para yerine gelir dedik inş sonuda bebişli biter..ben merkezden memnunum canım labartuvarları emriyologlar iyi önemli olanda o doktorumda çok işinin ehli biri gerçi bahçecide her doktor çook iiiyi tavsiye ederim canım..Evet haklısın bu dediklerini nerdeyse hiç yapmıyorum.Bundan sonra daha dikkatli olacağım en azından çabalayacağım.
Ben henüz 1.yılımı doldurdum yeni evliyim yani 6.ayda ilk Avrupa şafak hastanesine gittim dr.iyi gibi geldi bana transfer yapıldı gebe kaldım ama düştü.3ay ara vermemiz gerektiğini söyleyince Dt.bekledik.Kasım ayında Eurofertile gittim folikül yok aralıkta gel dedi bende henüz regl olmadım aradım yapacak bişey yok beklemez dedi.Kanuni s.s. Hastanesi infertilite servisine gittim geçmiş olsun biz bişey yapamayız deyip yolladılar.Şimdi doğal ürün kullanıyorum başkada dr.gitmedim.
Hala regl de olmadım. Allaha sığındım.
Ya siz nereye gidiyorsunuz.İstanbulda mısınız.
Yokyeteeeeer senin çocuk varmı
Canım benim arkadaşım 40 yaşında 15.denemesinden BAHÇECİ ERBİL YAGMUR DU DR hamile şimdi birde bu yaşlarda (biz yaşlarda) MUSTAFA Acet VAR KENDİSİ İLE İLGİLİ iyi duyumlar aldım gorus DERİMEvet ama ben o doktoru bulamıyorum ve maalesef yaşım ileri.Arkadaşın istanbuldaysa dr.bana söyleyebilirmisiniz rica etsem.
Her dr.için ben yolunacak kaz gibi görünüyorum. Benim durumum hislerim umurlarında değil.Hiç güvenim kalmadı.
Kızlar merhaba. Dün 1 adet 2. gün embriyosu transferim oldu. Evde dinleniyorum. İş yapmıyorum ama mutfağa su içmek için filan yürüyorum. Eşim sağolsun hallediyor işleri. İğneler ve haplar devam. Hayırlısıyla yıl başı hediyemiz kan sonucumuz olacak diye ümit ediyoruz. Heyecan var ama endişelenmemeye çalışıyorum. Bu süreçte bitki çayları özellikle adaçayından uzak dur dedi dr.um. Haliyle kahve de yasakmış. Çay da çok içmemeye çalışıyorum ki çok severim. Su dışında ne kaldı içecek ???meyveleri zaten posalı tüketmek lazım. Sizden öneri ve uyarıları bekliyorum. Sevgilerimle...
canım değer harika maşallah diyelim bence senin bebiş ikiz annesi değer nerdeyse üçe katlanmış..
Canım benim yardımların için çok teşekkür ediyorum mutlaka her iki dr.lada görüşmek isterim.Canım benim arkadaşım 40 yaşında 15.denemesinden BAHÇECİ ERBİL YAGMUR DU DR hamile şimdi birde bu yaşlarda (biz yaşlarda) MUSTAFA Acet VAR KENDİSİ İLE İLGİLİ iyi duyumlar aldım gorus DERİM
Tmm işte bende söktürücü olarak hayıt tohumu aslan pençesi ve çörekotu yağı kullanıyorum.Daha önce tarımsal kullandım.kullandığım zaman adet oluyorum o şekilde yapılmıştı ilk transferim ve tuttu ama arkası gelmedi düştü.Binip ilaçları kullanırken doğal hamile kalınmıyor diye biliyorum. Gerçi dr.kalınır diyor ama pek güvenmiyorum.Neticede kontrol o hapta. Saraçoğlu bu içtiklerimle erken menopozu düzene sokabileceğimizi söylüyor. Bu ay onun içinde kullanmak istemedim denemek veriyo üç aylık kür sürecine başlamak istedim.Bekliyorum hala olmadım karnımım altında sağ ve sol taraflara doğru ağrılarım devam ediyor. Hatta ters bir hareket yapınca veya ağır bişey itip çekince ağrı artıyor.Göğüslerde pek bişey yok oldu geçti.O merkrzlerle görüşeceğim tşk ederim. İnşallah hepimiz buradan birbirimize mutlu haberler verir bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız.Allah bşzlerle olsun.söktürücü kullan canım benimde adet düzensizliğim vardı hala var 1 hafta adetim gecikince söktürücü kullandım..bende erken menopozum canım ve rezervim az ama her ay yumurta takibi ile emriyo biriktirdim donduruldu sonrası transfer olucam inş çook umtsuzluğa düştüm 2 ay adet olmadığımı bilirim aylarca yumurtam görünmedi ama ben yılmadım tedavilerime devam ettim..sana tavsiyem iyi bir merkez bularak tedavine devam etmen..be İstanbul tüp bebekte 3 transfer yaşadım ordan çook memnun kaldım fiyat politikalrı biraz daha esnek ve anlayışlılar..orda negatif alınca merkez değiştirmeye karar verdim şuan bahçeci tüp bebekte tedavim devam ediyor sona geldik sayılır..ama bahçecinin fiyat politikası hiç hoşuma gitmiyor ama denize düşen yılana sarılır misali madi sıkıntılar çektim ama bebek yoluna her yol mubahtır para yerine gelir dedik inş sonuda bebişli biter..ben merkezden memnunum canım labartuvarları emriyologlar iyi önemli olanda o doktorumda çok işinin ehli biri gerçi bahçecide her doktor çook iiiyi tavsiye ederim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?