- Konu Sahibi akideciknane
-
- #45.861
AMİN valla net bir fikrim yok fiyat konusunda ama şöyle düşünmek gerek yanlış olumsuz tedavilerle ursamaktansa ( 2 3 tekrarlayan tedavi yerine doğru MERKEZDE tek TEDAVİ daha mantıklı)iyi merkezde OLMAK daha doğru GİBİ GELİYOR BANA BİRDE bahçesinin ÇİDER le anlaşması var sanırım bin TL KADAR indirim yapıyorlarCanım benim yardımların için çok teşekkür ediyorum mutlaka her iki dr.lada görüşmek isterim.
Yanlız bahçeci çok pahalı diye biliyorum.Ama birşekilde ulaşmaya çalışacağım.Allah yar ve yardımcımız olsun.
İnş hayırlı haberler ALIRSINSelam 40 yaşındayım 4.denemem biri dondurulmus şu an 2 adet 5 gun embriyo var ama akşam gelişimleri yavaşlama olmus nolur dua edi bu aksam 5.30 da öğrenicem
ne olucaklarini galiba bu son şansım. ..
Amin inşallah hepimiz Sağolİnş hayırlı haberler ALIRSIN
İyi dileklerin için teşekkür ederim 1 embriyo iyi kalite dondurulmus çok sevindim. ..İnş hayırlı haberler ALIRSIN
Canım inşallah rabbim rahmetini merhametini şefaatine esirgemesin hayırlı sonuçlarla kucağına alırsın bebişlerini. Allah yar ve yardımcın olsun. Dua ile...Selam 40 yaşındayım 4.denemem biri dondurulmus şu an 2 adet 5 gun embriyo var ama akşam gelişimleri yavaşlama olmus nolur dua edi bu aksam 5.30 da öğrenicem
Çok güzel bir haber adına çok sevindim.Hadi hayırlısıyla ilerlesin tüm aşamalarİyi dileklerin için teşekkür ederim 1 embriyo iyi kalite dondurulmus çok sevindim. ..
Kesinlikle katılıyorum sana ama işte durumlar ve bahçecide giden bir yakınım tutum ve davranışlarını hiç beğenmemiş. Aşağınyukarı benimle aynı durumda daha ilk dakikada kadına sen direk Kıbrıs git hatta kendi merkezine yönlendirmek fiyat falan hepsini bir çırpıda söyleyip yollamış.Kadın neye uğradığını şaşırıp kalmış üzüntüsü de cabası.Adam oralı değil ticaret yapar gibi filan.onun için itici geldi bana.AMİN valla net bir fikrim yok fiyat konusunda ama şöyle düşünmek gerek yanlış olumsuz tedavilerle ursamaktansa ( 2 3 tekrarlayan tedavi yerine doğru MERKEZDE tek TEDAVİ daha mantıklı)iyi merkezde OLMAK daha doğru GİBİ GELİYOR BANA BİRDE bahçesinin ÇİDER le anlaşması var sanırım bin TL KADAR indirim yapıyorlar
Güzel haberler almanı dilerim. Şansın bol olsun...Selam 40 yaşındayım 4.denemem biri dondurulmus şu an 2 adet 5 gun embriyo var ama akşam gelişimleri yavaşlama olmus nolur dua edi bu aksam 5.30 da öğrenicem
Çok sevindimİyi dileklerin için teşekkür ederim 1 embriyo iyi kalite dondurulmus çok sevindim. ..
İyi dileklerin teşekkür ederim Rabbim hiç birimizi daha fazla artmasın inşallah. ..Güzel haberler almanı dilerim. Şansın bol olsun...
Geçmiş olsun arkadaşım. Rabbim acil şifa versin. Tabi ki bildiğim ne varsa paylaşırım. Ölüm fikrini uzaklaştır aklından. Zor da olsa, çözümü olan sorunlarda o alternatifi aklına getirme. Seni olumsuz düşünceye iten şeyin, kafatasının içinde, sana ait olmayan bir parçadan kaynaklandığını hatırlamaya çalış.
Gerçi bu konuda fazla bir bilgim yok. Ama hastalıkların genel yapısı hakkında bir şeyler söyleyeceğim. Kendimize yaptığımız her haksızlık, bedenimizde bir sorun olarak karşımıza çıkıyor. Onun için, hastalıklarımızı sevmemiz gerekiyor. Kendimize gelme fırsatı sunuyorlar bize. Nasıl yediklerimizi sindirip atıyorsak, ruhumuz da aldıklarını sindirmeye çalışıyor. Sindiremediklerini bir araya topluyor. Sadece anne olma aşkıyla yaşadıklarımız ve bu süreçte hissettiklerimiz bile ruhsal atık oluşturmak için yeterli.
Çörekotu mucizesine döneceğim. Doktorların gerekli tedaviyi uygularken sen de çöreotu yağı, yoğurt ve bal karışımıyla destek verebilirsin. Yoğurt, ilaçların yan etkilerinin azalması için. Bal güçlenmen için. Çörekotu, ölümden başka her derde deva. Ayrıca tarçın- bal karışımı ya da tarçın çayı da enerjini yükseltmeye yardımcı olacaktır. Dinlenmen gerektiğinde, bunu dikkate al. Bedeninle savaşma. O sana ihtiyacı olan şeyi söylüyor. Pozitif düşünmekten asla vazgeçme. Nelerin üstesinden gelmiş, güçlü bir kadınsın. Bunu da atlatacaksın. Kendine acımakla zaman harcama. Bu seni aşağıya çeker. Doktorlarınla işbirliği yap. Onlar senin için çabalıyor. Evlatların en büyük yaşama sebebin. Ayrıca enerji kaynağın. Bunu değerlendir. Yaşamında karşılıksız sevgiler var. Kendine karşı da o sevgiyi hisset. Her şeye rağmen varsın, bütünsün. Her beden kendini iyileştirme gücüne sahiptir aslında. Senin birazcık desteğe ihtiyacın var. O kadar. Hem bu konuda uzman kişiler, hem sevenlerin, hem buradaki dostların yüreklerimizle yanındayız. Gerekiyorsa bunu yaz bir kenara. Sık sık oku. Sen seviliyorsun. Özleniyorsun. Varlığınla hayata anlam katıyorsun. Güzel ve özelsin. Bunlara sımsıkı tutun.
Biraz araştırayım, yeni bilgiler de getiririm sana. Bu arada diafram nefesini de çalış. Karnına nefes al, bekle, ver, bekle. Her birisinde 4' e kadar say. Her hafta sayıyı artır. Diyaframın çalıştıkça, bedenin kendi döngüsüne girmek için yönlenecek.
Şimdilik müsade. Araştırayım, yazacağım yine
seninle başlayarak iyi dileklerini sunan herkese teşekkürler.... mr a yarın gireceğim.... aslında Asya' mın doğum gününü beklemiştim. o geçsin sonra olsun diye... tarih olarak geçse de bir hafta rötarlı yapacağız doğum gününü.. moralim iyiydi... ama yarının stresi başa dert.. ne olacaksa olsun da hemen olsun.. bu ikik gündür. sıkıntılarım tekrarladı.... ama ne kadar erken sonuç o kadar erken tedavi... çörek otunu dikkate aldım ama nasıl kullanacağım onu bilemiyorum.... tüm gönül dostlarına selam...
iyi haber alırsam buradayım....
seninle başlayarak iyi dileklerini sunan herkese teşekkürler.... mr a yarın gireceğim.... aslında Asya' mın doğum gününü beklemiştim. o geçsin sonra olsun diye... tarih olarak geçse de bir hafta rötarlı yapacağız doğum gününü.. moralim iyiydi... ama yarının stresi başa dert.. ne olacaksa olsun da hemen olsun.. bu ikik gündür. sıkıntılarım tekrarladı.... ama ne kadar erken sonuç o kadar erken tedavi... çörek otunu dikkate aldım ama nasıl kullanacağım onu bilemiyorum.... tüm gönül dostlarına selam...
Birşey OLMAZ CANIMKızlar 3 kat merdiven inip çıkmakta sorun olurmu,ilk haftalarda.
Olmaz dimi?sonuçta her hamile kalan asansörlü apartmanda oturmuyor,Ne bileyim yaa şimdi de başka tereddütler sardı iyimi...doktorda demedi bişey sormadım yani o Zaman.Birşey OLMAZ CANIM
Yarının beklediğinden istediğinden daha güzel geçmesini dilerim.Allaha emanet ol canım.seninle başlayarak iyi dileklerini sunan herkese teşekkürler.... mr a yarın gireceğim.... aslında Asya' mın doğum gününü beklemiştim. o geçsin sonra olsun diye... tarih olarak geçse de bir hafta rötarlı yapacağız doğum gününü.. moralim iyiydi... ama yarının stresi başa dert.. ne olacaksa olsun da hemen olsun.. bu ikik gündür. sıkıntılarım tekrarladı.... ama ne kadar erken sonuç o kadar erken tedavi... çörek otunu dikkate aldım ama nasıl kullanacağım onu bilemiyorum.... tüm gönül dostlarına selam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?