Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam 40 yaşındayım 4.denemem biri dondurulmus şu an 2 adet 5 gun embriyo var ama akşam gelişimleri yavaşlama olmus nolur dua edi bu aksam 5.30 da öğrenicem
ne olucaklarini galiba bu son şansım. ..

AMİN valla net bir fikrim yok fiyat konusunda ama şöyle düşünmek gerek yanlış olumsuz tedavilerle ursamaktansa ( 2 3 tekrarlayan tedavi yerine doğru MERKEZDE tek TEDAVİ daha mantıklı)iyi merkezde OLMAK daha doğru GİBİ GELİYOR BANA BİRDE bahçesinin ÇİDER le anlaşması var sanırım bin TL KADAR indirim yapıyorlar

Selam 40 yaşındayım 4.denemem biri dondurulmus şu an 2 adet 5 gun embriyo var ama akşam gelişimleri yavaşlama olmus nolur dua edi bu aksam 5.30 da öğrenicem

Canım inşallah rabbim rahmetini merhametini şefaatine esirgemesin hayırlı sonuçlarla kucağına alırsın bebişlerini. Allah yar ve yardımcın olsun. Dua ile...

Kesinlikle katılıyorum sana ama işte durumlar ve bahçecide giden bir yakınım tutum ve davranışlarını hiç beğenmemiş. Aşağınyukarı benimle aynı durumda daha ilk dakikada kadına sen direk Kıbrıs git hatta kendi merkezine yönlendirmek fiyat falan hepsini bir çırpıda söyleyip yollamış.Kadın neye uğradığını şaşırıp kalmış üzüntüsü de cabası.Adam oralı değil ticaret yapar gibi filan.onun için itici geldi bana.

seninle başlayarak iyi dileklerini sunan herkese teşekkürler.... mr a yarın gireceğim.... aslında Asya' mın doğum gününü beklemiştim. o geçsin sonra olsun diye... tarih olarak geçse de bir hafta rötarlı yapacağız doğum gününü.. moralim iyiydi... ama yarının stresi başa dert.. ne olacaksa olsun da hemen olsun.. bu ikik gündür. sıkıntılarım tekrarladı.... ama ne kadar erken sonuç o kadar erken tedavi... çörek otunu dikkate aldım ama nasıl kullanacağım onu bilemiyorum.... tüm gönül dostlarına selam...
iyi haber alırsam buradayım....

Yarın herşey gönlünce olsun canım iyi haberlerini bekliyorum

Allah her daim yardimcin olsun inşallah arkadaşim bu bulutlar dagilsin yeni yilda daha saglikli olmani dilerim,herşey güzel olacaktir yeter ki bizler güzel düsünelim ...

Yarının beklediğinden istediğinden daha güzel geçmesini dilerim.Allaha emanet ol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…