- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #45.941
Canım yarın yaptircam testi cuma günü hurmetine hayırlı haber alirim inş hiç hamile gibi hisetmiyorum..
canım merakla heycanla dua ile sonucunu bekliyorumCanım yarın yaptircam testi cuma günü hurmetine hayırlı haber alirim inş hiç hamile gibi hisetmiyorum..
benim minak yeğenim nasılInsallah hamilesin canım arkadaşım dualarım seninle
seni anlıyorum zor elde edilen bir gebelik olduğu için bu kadar çok şeyi kafana takıp acaba acaba d,yorsun ama şu var BU KADAR ZOR ELDE EDİLMİŞ BİR GEBELİĞİN TADINA VARMAMAK (YADA VARAMAMAK ) kendine haksızlıkmış gibi geliy hani bizler zor gebe kalıyoruz ya yada hiç kalamıyoruz ben isterimiki dibine kadar yaşa bunu içinde hiç bir şey kalmasın gebeliğimde şunu yapmadım diyeceğin çünkü bir daha gebelik kısmet olumu bizim gibi sorunlu insanlara bilinmez sağlıkla devam eden bir gebeliğin olacağına inanıyorum sağlıkla kucaklayacağına bu günleri gülerek hatırlayacağına ve dua ediyorum hepiniz içinDoğru kelimeyi buldun pinpirikliyim valla ,hep bi sorun var gibi geliyor nedense ,hamileyim onun bile altında bişey arar oldum,değerler,dış gebelik,kimyasal okudukça herşey bende var gibi geliyo...neyse aksi ispatlanana kadar hamileyim süpriz şekilde.kız Allah mı söyletti oğlum mu olacak yoksam
benim minak yeğenim nasıl
Canım yarın yaptircam testi cuma günü hurmetine hayırlı haber alirim inş hiç hamile gibi hisetmiyorum..
canım çok çok doğru aslında söylediklerin duygularıma tercüman oldun,dediğin gibi şuanda hamile sayılırım hcg ye göre bunun tadını çıkarmalıyım...Allah hepimizin yardımcısı olsun...seni anlıyorum zor elde edilen bir gebelik olduğu için bu kadar çok şeyi kafana takıp acaba acaba d,yorsun ama şu var BU KADAR ZOR ELDE EDİLMİŞ BİR GEBELİĞİN TADINA VARMAMAK (YADA VARAMAMAK ) kendine haksızlıkmış gibi geliy hani bizler zor gebe kalıyoruz ya yada hiç kalamıyoruz ben isterimiki dibine kadar yaşa bunu içinde hiç bir şey kalmasın gebeliğimde şunu yapmadım diyeceğin çünkü bir daha gebelik kısmet olumu bizim gibi sorunlu insanlara bilinmez sağlıkla devam eden bir gebeliğin olacağına inanıyorum sağlıkla kucaklayacağına bu günleri gülerek hatırlayacağına ve dua ediyorum hepiniz için
Icmesen daha iyi tabii. Ama arada kendini odullendirebilrisin. Zira emzirirken de icilmiyor. Ben sute az kahve iciyordum. Hafta da bir de Turk kahvesi
Canlar değer yükselmemis beta HCG 4.23 çarşamba 4.77 hakimizda hayırlısı cumalar hurmetine rabimin vardır bir bildiği şimdi ben hamis degilim antibiyotik alabilrmiyim uroloji doktoruylada gorusemedim..kararsız kaldım değer yükselmesi artık iki günde katlaması gerekti ..
canım inş tutar benim minişlerde hep rüyalarıma giriyor transfer oluyorum tutmuyor inş rüyalarım tersine çıkar..her işte vardır hayır canım,inşallah transferle gelir bebeğin;-))
canımcığım duaların için sağolasın inş sende sağlıklı alıcan yavrunu kucağına..bulantı iyidir canım bebiş büyüyor annesi..Insallah hamilesin canım arkadaşım dualarım seninle
cumalar hürmetine inş bizde hamiş kalıcaz canım hamiş kalmayan çook az kaldık nerdeyse herkez hamiş umuselmen alis ben ve sen eskilerden hamiş kalmayan az inş yeni gelen arkadaşlarda hamiş kalıcak 2016 yılı hamiş kalmayan kalmasın inş aminnn..canım merakla heycanla dua ile sonucunu bekliyorum
İns canım inşcumalar hürmetine inş bizde hamiş kalıcaz canım hamiş kalmayan çook az kaldık nerdeyse herkez hamiş umuselmen alis ben ve sen eskilerden hamiş kalmayan az inş yeni gelen arkadaşlarda hamiş kalıcak 2016 yılı hamiş kalmayan kalmasın inş aminnn..
Bu gün sen vardın aklımda neredesin DİYE mesaj yazacaktır neyseki gelmissingüzellerim hepiniz dualarımdasınız... hayırlı cumalar...
Oh mış mış yeğenin en kiymetlisin en yaramazidir bak ANNE karnında başladı yaramazligaIyi teyzesi annesinin midesini bulandirmakla meşgul
Çok umitlenmistimCanlar değer yükselmemis beta HCG 4.23 çarşamba 4.77 hakimizda hayırlısı cumalar hurmetine rabimin vardır bir bildiği şimdi ben hamis degilim antibiyotik alabilrmiyim uroloji doktoruylada gorusemedim..kararsız kaldım değer yükselmesi artık iki günde katlaması gerekti ..
bende umutlanmıştım hata iki gün hmişim diye gezdim..her şeyde vardır bir hayır transfere kadar diş tedavimede başladım canım dişinm nasıl apse yaptı antibiyotik bile alamadım adet gelmeden artı taş tedavim devam ediyor hamiş kalsaydım 9 ay zor geçerdi böylesi daha hayırlı oldu benim için..Çok umitlenmistim
canımcığım duaların için sağolasın inş sende sağlıklı alıcan yavrunu kucağına..bulantı iyidir canım bebiş büyüyor annesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?