Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

günaydın
BİSMİLLAHİRRAHMANHİRRAHİM

ALLAHIM ANAMIZI BABAMIZI BİZİ VE TÜM MÜMİNLERİN HESABINI KOLAY KIL YARABBİM,
ALLAHIM DÜNYADADA AHİRETTEDE İYİLİK VE GÜZELLİK VER BİZE.
YARABBİM HER GÜNÜMÜZ BU GÜNÜMÜZDEN DAHA GÜZEL OLSUN. YARABBİM ORDUMUZU VATANIMIZI VE DEVLETİMİZİ , BAYRAGIMIZI DÜŞMANLARA ÇİGNETME !
İÇ DÜŞMANLARDAN, DIŞ DÜŞMANLARDAN SEN KORU YARABBİM.
KIYAMETE KADAR ZÜRRİYETİMİZİ MUBAREK VE İMANLI EYLE,
HAYIRLI DEVLET BEREKETLİ VATAN NASİP ET YARABBİM!
BİZİ VE NESLİMİZİ YALNIZ SANA İBADET EDEN VE YANLİZ SANA HİZMETCİ EYLE YARABBİM!
DİNSİZLERİN HİZMETCİSİ EYLEME BİZİ!

AMİN AMİN AMİN
HAYİRLİ CUMALAR

seni anlıyorum zor elde edilen bir gebelik olduğu için bu kadar çok şeyi kafana takıp acaba acaba d,yorsun ama şu var BU KADAR ZOR ELDE EDİLMİŞ BİR GEBELİĞİN TADINA VARMAMAK (YADA VARAMAMAK ) kendine haksızlıkmış gibi geliy hani bizler zor gebe kalıyoruz ya yada hiç kalamıyoruz ben isterimiki dibine kadar yaşa bunu içinde hiç bir şey kalmasın gebeliğimde şunu yapmadım diyeceğin çünkü bir daha gebelik kısmet olumu bizim gibi sorunlu insanlara bilinmez sağlıkla devam eden bir gebeliğin olacağına inanıyorum sağlıkla kucaklayacağına bu günleri gülerek hatırlayacağına ve dua ediyorum hepiniz için

Canım yarın yaptircam testi cuma günü hurmetine hayırlı haber alirim inş hiç hamile gibi hisetmiyorum..
canım çok çok doğru aslında söylediklerin duygularıma tercüman oldun,dediğin gibi şuanda hamile sayılırım hcg ye göre bunun tadını çıkarmalıyım...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Canlar değer yükselmemis beta HCG 4.23 çarşamba 4.77 hakimizda hayırlısı cumalar hurmetine rabimin vardır bir bildiği şimdi ben hamis degilim antibiyotik alabilrmiyim uroloji doktoruylada gorusemedim..kararsız kaldım değer yükselmesi artık iki günde katlaması gerekti ..

Icmesen daha iyi tabii. Ama arada kendini odullendirebilrisin. Zira emzirirken de icilmiyor. Ben sute az kahve iciyordum. Hafta da bir de Turk kahvesi

sağol bilgiler için canım,pekiiii bikaç sorum daha olacaktı sana hatırlarsan eğer,
güvenç bey kalp atışından evvel kese için çağırmışmıydı seni?(ben pzoitifi transferin 14.günü aldım yani 17 aralıkta beni kalp atışı için çağırdı o da 4 ocakta ,keseyi sordum sabırsızlanma dedi,şimdide korkuyorum dış gebelik filan olsa atlamış olmazmı diye?riske atmaz dimi?,
kalp atışını duyarsak sonra ne kadar sıklıkta çağırıyo kontrole,başka tahliller vs.istiyomu?bide doğum için kaç istiyodu kendine biliyomusun?

her işte vardır hayır canım,inşallah transferle gelir bebeğin;-))

canım merakla heycanla dua ile sonucunu bekliyorum
cumalar hürmetine inş bizde hamiş kalıcaz canım hamiş kalmayan çook az kaldık nerdeyse herkez hamiş umuselmen alis ben ve sen eskilerden hamiş kalmayan az inş yeni gelen arkadaşlarda hamiş kalıcak 2016 yılı hamiş kalmayan kalmasın inş aminnn..

İns canım inş

Çok umitlenmistim

Çok umitlenmistim
bende umutlanmıştım hata iki gün hmişim diye gezdim..her şeyde vardır bir hayır transfere kadar diş tedavimede başladım canım dişinm nasıl apse yaptı antibiyotik bile alamadım adet gelmeden artı taş tedavim devam ediyor hamiş kalsaydım 9 ay zor geçerdi böylesi daha hayırlı oldu benim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…