Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Ben geçen ay ilk tüp bebek denememi yaptım, maalesef embriyolar 5. Güne sağlıklı gelişemedi ve transfer iptal oldu. Bu ay adetim 6 gün kadar erken geldi ve normalde hiç olmadığı şekilde çok gaz sancısı ile geçti, 2 gündür kesildi fakat hala ağrı sancı yapıyor, sizde de oldu mu hiç böyle? İlaçların yan etkisi mi acaba?

Merhaba arkadaşlar. buraya yeni yazsam da aslında günlerdir takip ediyorum.bende sizlerle aynı durumları yaşayanlardan biriyim.41 yaşındayım 4.5 yıldır evliyim. 17 Aralık Perşembe günü iki embriyo transferim yapıldı.Pazartesi test günüm korku,heyecan,ümit hepsi birbirine karışmış durumda.Rabbim hükmüne razı olan kullarından eylesin.

İnsallah güzek hbrler alirsin arkadasim pazartesi gunu allah guzel yazilar yazsin hepimize

canım bu tüt şeyler olabilir sonuçta hormon alıyoruz

hayırlı haberle güldürüsün rabbim inşşş

cancagazim seker birazcik yuksek yoruyor beni.. buna da sukur... oul... alisveris... ev... bitik pil gibiyim inan
dikat et kenine kendinize az kaldı canım bebişi kucaklayınca unutacaksın bütün bu zorlukarı yorgunluğu demek istedim ama daha çok yorulacaksın ama değecek

Merhaba kusura bakma arkadaşım ben bazen bakıyorum bazen de geç bakıyorum yazdıklarını şimdi gördüm.Ben İzmirdeyim ,burda 2 denememiz 3 transferimiz oldu.Şimdi 3.deneme için hazırlanıyorum.maalesef negatiflerden sonra psikolojik olarak çok çöküyoruz toparlanmada biraz vakit alıyor.Yürüyüşün faydası olduğunu düşünüyorum vitaminlerinde, birde sanırım kafayıda boşaltmalı olabildiğince vakti saati gelince olur inşallah.Burda yazmaya başladığım arkadaşlarımın sanırım %80 ini hamile kimisi bebeklerini kucaklarına aldı.Benimde inancım var,dua ediyorum, istersen herkese gönlüne göre versin rabbim.Bol şans dilerim, umarım kısa sürede kavuşuruz bebişlerimize.

Değerlerin çok iyi keyfini çıkar arkadaşım, bu aralar sadece çok yoracak işlerden uzak kalmanı tavsiye ederim beslenmene dikkat et hayırlısı olsun,sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

güzel haberler alman dileğiyle. çarşamba da benim test günüm yaşım 41 tek embriyo transferim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…