- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #45.961
Oh mış mış yeğenin en kiymetlisin en yaramazidir bak ANNE karnında başladı yaramazliga
Öğrettiğim GİBİAynen cok yaramaz cok
Merhaba arkadaşlar. buraya yeni yazsam da aslında günlerdir takip ediyorum.bende sizlerle aynı durumları yaşayanlardan biriyim.41 yaşındayım 4.5 yıldır evliyim. 17 Aralık Perşembe günü iki embriyo transferim yapıldı.Pazartesi test günüm korku,heyecan,ümit hepsi birbirine karışmış durumda.Rabbim hükmüne razı olan kullarından eylesin.
canım bu tüt şeyler olabilir sonuçta hormon alıyoruzArkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Ben geçen ay ilk tüp bebek denememi yaptımmaalesef embriyolar 5. Güne sağlıklı gelişemedi ve transfer iptal oldu. Bu ay adetim 6 gün kadar erken geldi ve normalde hiç olmadığı şekilde çok gaz sancısı ile geçti, 2 gündür kesildi fakat hala ağrı sancı yapıyor, sizde de oldu mu hiç böyle? İlaçların yan etkisi mi acaba?
hayırlı haberle güldürüsün rabbim inşşşMerhaba arkadaşlar. buraya yeni yazsam da aslında günlerdir takip ediyorum.bende sizlerle aynı durumları yaşayanlardan biriyim.41 yaşındayım 4.5 yıldır evliyim. 17 Aralık Perşembe günü iki embriyo transferim yapıldı.Pazartesi test günüm korku,heyecan,ümit hepsi birbirine karışmış durumda.Rabbim hükmüne razı olan kullarından eylesin.
amin inşallah bekleyen herkesin ümit ettigi gibi olsun her şey.İnsallah güzek hbrler alirsin arkadasim pazartesi gunu allah guzel yazilar yazsin hepimize
amin inşallah hepimizihayırlı haberle güldürüsün rabbim inşşş
amin inşallah. Rabbim hiçbirimizin emegini zayi etmesin. yuvalarımızı çocuk sesleriyle şenlendirsinhayırlı haberle güldürüsün rabbim inşşş
teşekkür ederim amin inşallah.İnsallah güzek hbrler alirsin arkadasim pazartesi gunu allah guzel yazilar yazsin hepimize
Aminamin inşallah. Rabbim hiçbirimizin emegini zayi etmesin. yuvalarımızı çocuk sesleriyle şenlendirsin
cancagazim seker birazcik yuksek yoruyor beni.. buna da sukur... oul... alisveris... ev... bitik pil gibiyim inanBu gün sen vardın aklımda neredesin DİYE mesaj yazacaktır neyseki gelmissin
dikat et kenine kendinize az kaldı canım bebişi kucaklayınca unutacaksın bütün bu zorlukarı yorgunluğu demek istedim ama daha çok yorulacaksın ama değecekcancagazim seker birazcik yuksek yoruyor beni.. buna da sukur... oul... alisveris... ev... bitik pil gibiyim inan
Evet haklısın bu dediklerini nerdeyse hiç yapmıyorum.Bundan sonra daha dikkatli olacağım en azından çabalayacağım.
Ben henüz 1.yılımı doldurdum yeni evliyim yani 6.ayda ilk Avrupa şafak hastanesine gittim dr.iyi gibi geldi bana transfer yapıldı gebe kaldım ama düştü.3ay ara vermemiz gerektiğini söyleyince Dt.bekledik.Kasım ayında Eurofertile gittim folikül yok aralıkta gel dedi bende henüz regl olmadım aradım yapacak bişey yok beklemez dedi.Kanuni s.s. Hastanesi infertilite servisine gittim geçmiş olsun biz bişey yapamayız deyip yolladılar.Şimdi doğal ürün kullanıyorum başkada dr.gitmedim.
Hala regl de olmadım. Allaha sığındım.
Ya siz nereye gidiyorsunuz.İstanbulda mısınız.
selamlar günaydın herkese,
14.gün 134 ,
16.gün 427.50 dü.aile hekimi istedi birde ama gösteremedim.
19.gün değerim 1787 çıktı iyimi kızlar,yoksa çok mu artmış?(fazla çıkmasıda iyi değil diye okudum ama,2.gün embriyosuysdu)
bende umutlanmıştım hata iki gün hmişim diye gezdim..her şeyde vardır bir hayır transfere kadar diş tedavimede başladım canım dişinm nasıl apse yaptı antibiyotik bile alamadım adet gelmeden artı taş tedavim devam ediyor hamiş kalsaydım 9 ay zor geçerdi böylesi daha hayırlı oldu benim için..[/QUOTE
çok geçmiş olsun,hayırlısı böyleymiş yinede üzüldüm, umarım gelecek sefere bebişine kavuşursun..
güzel haberler alman dileğiyle. çarşamba da benim test günümMerhaba arkadaşlar. buraya yeni yazsam da aslında günlerdir takip ediyorum.bende sizlerle aynı durumları yaşayanlardan biriyim.41 yaşındayım 4.5 yıldır evliyim. 17 Aralık Perşembe günü iki embriyo transferim yapıldı.Pazartesi test günüm korku,heyecan,ümit hepsi birbirine karışmış durumda.Rabbim hükmüne razı olan kullarından eylesin.
sizde müjdeli haberler alırsınız inşallah.güzel haberler alman dileğiyle. çarşamba da benim test günümyaşım 41 tek embriyo transferim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?