- 13 Ekim 2015
- 489
- 768
- 23
- 53
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #45.981
Hayırlısı Allahtan güzel haberlerini duymak dileğiyle.Allaha emanet ol canım.güzel haberler alman dileğiyle. çarşamba da benim test günümyaşım 41 tek embriyo transferim var.
İnşallah canım. Hepimiz güzel haberler alıp birbirimize müjdeleyelim inşallahHayırlısı Allahtan güzel haberlerini duymak dileğiyle.Allaha emanet ol canım.
günaydınnn arkadaşlaryeteeeeer kuzum topiğin gülüüü canım
KELEBEK0908 canım hamilesin maşşallah tadını cıkart rabbim 9 ay saglıkla inşallah
HAMİŞLERE SELAMLAR İYİSİNİZDİR UMARIM
işler yogun pek takılamadım malum yıl sonu hepinizi kucaklar öperim canlarım
canım inş katlayarak devam ederherkese Merhaba. bugün 11.günüm test günümdü. Beta HCG degerim 29.87 umarım artarak devam eder. Rabbim hayırla neticelendirsin inşallah.
CANIM ÇOK TEŞEKKÜRLERgünaydınnn arkadaşlaryeteeeeer kuzum topiğin gülüüü canım
KELEBEK0908 canım hamilesin maşşallah tadını cıkart rabbim 9 ay saglıkla inşallah
HAMİŞLERE SELAMLAR İYİSİNİZDİR UMARIM
işler yogun pek takılamadım malum yıl sonu hepinizi kucaklar öperim canlarım
Ahh canım çok zor bir sreçteyim. Hiçbir diyet cevap vermiyor. Sütüm olmasına ragmen mecburen tedavi amaçlı mamaya başladım. Kucağımda meme ararken o kadar zor ki. Ağlaya ağlaya mama veriyorum. Ancak gece emziriyorum. Bu da çare olmazsa sadece mamaya gececegiz, o da olmazsa kolonoskopi.
Beren i öp benim için. Maşallah kocaman olmuş. Bu kadar zorluğa ragmen kocayı kandırırsam ben de seneye bir kardeş istiyorum.
Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla. Darısı bizlerin başına olsun tezzzzz zamanda.herkese Merhaba. bugün 11.günüm test günümdü. Beta HCG degerim 29.87 umarım artarak devam eder. Rabbim hayırla neticelendirsin inşallah.
amin inşallah. çok teşekkür ederim güzel dileginiz için.canım inş katlayarak devam eder
teşekkür ederim amin inşallah.Rabbim anne olma özlemi çeken herkese bu duyguyu tattırsın. sizlerinde güzel haberlerinizi paylaşmak nasip olsun inşallahHayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla. Darısı bizlerin başına olsun tezzzzz zamanda.
herkese Merhaba. bugün 11.günüm test günümdü. Beta HCG degerim 29.87 umarım artarak devam eder. Rabbim hayırla neticelendirsin inşallah.
herkese Merhaba. bugün 11.günüm test günümdü. Beta HCG degerim 29.87 umarım artarak devam eder. Rabbim hayırla neticelendirsin inşallah.
Amiiiinnn İnşallah Hayırlısıylateşekkür ederim amin inşallah.Rabbim anne olma özlemi çeken herkese bu duyguyu tattırsın. sizlerinde güzel haberlerinizi paylaşmak nasip olsun inşallah
onlardan biri benim ..Bugunlerde inancimi kaybettigim gunlerdeyim ne yeni bir tedaviye gucum ne de okacagina inancim var vitaminlerimi bile kullanmiyorum dogru durust,olacagiba inanip pes etmeyenlere bravo...
zaten en zoru sorunun nedenini bilelemektir eğerki sorun bulunsa ne yapılacağını bilirisinonlardan biri benim ..tam 10 defa denedim halada yumurta takibindeyim .bu ay iki tane yumiş var 3 günü 11 günü 21 günü kontrollerim oluyor .kan usg doktorum bile rekora gidiyorsun dedi güldük .ama olmamasının sebebini bir türlü çözemediler.
Maşallahkizlar cinsiyetimiz belli oldu tontis oglusum yolda:)) tabii Allah izin verirse.. hamileligin ilk gununden bu yana hayirlisi ne ise o olsun diye dilemistim demekki oglusumu hayirli gordu Allahim.. ismi buyuk ihtimal Cem olacak.. simdilik yorgunluklarim haric hersey yolunda gibi gozukuyor. hepinizi opuyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?