Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

güzel olan sizin yürekleriniz

Kıyamam ben size,yakın arkadaşım benden 4 gün önce doğum yaptı ve onun kızında da alerji çıktı,o yüzden nelerle mücadele ettiğini çok iyi biliyorum Allah kolaylık versin.Beren'de de böbrekle ilgili bir sıkıntımız var,ama yinede şükür halimize,Allah dermansız dert vermesin.
Kendinize çok iyi bakın

Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla. Darısı bizlerin başına olsun tezzzzz zamanda.
teşekkür ederim amin inşallah.Rabbim anne olma özlemi çeken herkese bu duyguyu tattırsın. sizlerinde güzel haberlerinizi paylaşmak nasip olsun inşallah

Günaydın kızlar nihayet regl olmaya başlıyorum tam sökülmedi ama gerisi gelir inşallah.
Ne yapsam ben şimdi acaba,bugün yarın dr gitmem gerekiyor ama eşim tüp bebek işini erteledi ya folikülüm oluştuysa boşa gidecek zaten sıkıntılı.

Bugunlerde inancimi kaybettigim gunlerdeyim ne yeni bir tedaviye gucum ne de okacagina inancim var vitaminlerimi bile kullanmiyorum dogru durust,olacagiba inanip pes etmeyenlere bravo...
onlardan biri benim .. tam 10 defa denedim halada yumurta takibindeyim .bu ay iki tane yumiş var 3 günü 11 günü 21 günü kontrollerim oluyor .kan usg doktorum bile rekora gidiyorsun dedi güldük .ama olmamasının sebebini bir türlü çözemediler.

zaten en zoru sorunun nedenini bilelemektir eğerki sorun bulunsa ne yapılacağını bilirisin

kizlar cinsiyetimiz belli oldu tontis oglusum yolda:)) tabii Allah izin verirse.. hamileligin ilk gununden bu yana hayirlisi ne ise o olsun diye dilemistim demekki oglusumu hayirli gordu Allahim.. ismi buyuk ihtimal Cem olacak.. simdilik yorgunluklarim haric hersey yolunda gibi gozukuyor. hepinizi opuyoruz..

Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…