Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cok sevindim darisi tum arkadaslara .bende hamileyim cok şükür 11haftalik insaallah kucagimiza almak nasip olur
Canim benim saglıkla, gelecek inşallah rabbim büyük elbetMerhaba kızlar bir hafta önce ikili test yapmıştık ense kalınlığı burun kemiği normal çıktı ultrasonda ama kan tahlili sonucunda yüksek risk çıkmış doktorum Harmony testini önerdi ama ben sonuç ne olursa olsun bebeğimden vazgeçmeyecem deyince o zaman hiç testlerle uğraşma akısına bırak zaten yaştan dolayı bu sonucu bekliyorduk kalbini ferah tut dedi içim çok rahat bu testlere güvenmiyorum zaten Allah ne dediyse o olur
az kaldi cnm mart sonu erken izne cikacagim.. bu ay bitti zaten.. sen nasilsin cnm, keyifler nasil iyisin insallah...Günaydın herkese iyi hafta diliyorummm
S sulepelin canım taze hamile canim sessiz seni izliyomm maşallah banada umut oldu inşallah saglıkla bebişine kavuşacaksın darısı bana olsun canımmm
ensu canim çalışmak güzelde yorucuysa bırak yahu bebiş daha önemli oyyy sanada maşallah kuzum göbüş büyüdü tabiii
Lulinda kuzumm napıyonn alişi kokla benim icin
az kaldi cnm mart sonu erken izne cikacagim..
@ensu,İşle ev uzakmış senin,bende Anadolu yakasında oturup Avrupa yakada çalışıyorum ,çokmu zorluyor yol yada iş ilerleyen haftalarda?ben muhasebeciyim,masa başı işim yani.
canımm merhaba, bende ikili testte ve ultrasonraki ense kalınlığında herşey güzel çıktığı halde kendi isteğimle Harmony testde yaptırdım şükürler olsun ondada sorun çıkmadı ama tabi kaç tane test yaparsak yapalım hepsinin belli bir % oranında yanılma payı var.... bu ufak yanılma payları hariç testlerin güvenilir olduğuna sonuna kadar inanıyorum..
ensu , Bende 8+6 oldum bugün,geçen günkü kontrolde doktorum bebeğin gayet iyi büyüdüğünü söyledi ve bir sonraki randevumu 1 ay sonraya 12.haftaya verdi.(seni ne aralıkta çağırıyordu ilk 3 ay,uzun geldi bana biraz ama normal diyor herkes),ve bana da 2 li 3 lü testten bahsetti geldiğinde yapılcak diye ama bunların yerine nıft (harmony nin başka markasıymış)onu önerdi ,ben36 yaşındayım ,35 üstü için 2 li testler risk verir mutlaka onun yerine bunu yaptır bence dedi,pahalı olduğunuda belirtti bana bıraktı,yine endişe kalınlığı filan ölçücem ama tekrar kan vermene gerek yok 2 li için dedi,bende kararsız kaldım açıkçası,acaba 2 ligi de bunuda yaptırayım mı yoksa sadece nıft harmony mi yaptırayım,sen nerde yaptırdın ve ücreti nasıldı,bana 700 Euro dedi klinik.gelab da harmony yapılıyor nıft değil.oda 1700 tl dedi ama harmonyde nelere bakılıyor ?
Merhaba kızlar bir hafta önce ikili test yapmıştık ense kalınlığı burun kemiği normal çıktı ultrasonda ama kan tahlili sonucunda yüksek risk çıkmış doktorum Harmony testini önerdi ama ben sonuç ne olursa olsun bebeğimden vazgeçmeyecem deyince o zaman hiç testlerle uğraşma akısına bırak zaten yaştan dolayı bu sonucu bekliyorduk kalbini ferah tut dedi içim çok rahat bu testlere güvenmiyorum zaten Allah ne dediyse o olur
Üzüldüm bu haberine. Maalesef bu süreçlerde bunlarda yaşanıyor. Yine hamile kalcaksın ve sende güzel bir anne olcaksın.Selam arkadaslar,
Uzun süredir girmiyorum topige biraz kendimden bahsedeyim. 16 kasimda 8+4 günlükken kürtaj olmak zorunda kaldim. 7. haftada kalp atimi durmustu. Yase arkadasin ve Güzbahar arkadasinda sanirim ayni sekilde olmustu. Daha evvelde benim düsügüm oldugu icin, doktor genetik testlerimi ve pihtilasma testlerimi yaptirmami istedi haftaya onlari yaptiracagim. Ensu, Sara, Kelebek ve Volin bebeginizi saglikla kucaginiza alin diliyorum.
Yeterrrrr arkadasim, iyi niyetin ve objektif yorumlarinla, burada arkadaslara cevap vermeni takdir ediyorum. Dilerim sen ben hepimiz anne olalim.
Gülneva, gecmis olsun dis tedavin ve böbrek icin ugrasiyorsun. Tam dogalindan gebelik haberini aliyoruz diye sevindik, ama olmadi hayirlisi olsun.
Üzüldüm bu haberine. Maalesef bu süreçlerde bunlarda yaşanıyor. Yine hamile kalcaksın ve sende güzel bir anne olcaksın.
Contente canım çok gecmis olsun insallah sebebini bulursunuz ve tez vakitte bebegine kavusursun
bebegim sezeyan olacak, diyabetik oldufum icin dr um cok karsi olmadina ragmen sezeyan tercih etti... hayirlisi insallah tatlimmmm sen nasilsin guzellikesnacan
sara_28 canlarım herşey yolunda hamilelligin tadını cıkartın stres yokkkkk tamammı kolay degill zor süreclerr gececekkk hepsi kocaman öptümmm sizi
kuddus canımm kayra cok güzel isimmm yakışıklımızzz geliyorrr şarkılar söylüyorsundur sen şimdi onaaa az kaldı heyecan dorukta normal mi sezeryanmı karar verdin mi şekerim
az kaldi cnm mart sonu erken izne cikacagim.. bu ay bitti zaten.. sen nasilsin cnm, keyifler nasil iyisin insallah...
Canım bende iyiyimm adet bitimi dr gidecegim bıktım uzun süren kanamalardan işlerde yogun bu aralar bakalımmaz kaldi cnm mart sonu erken izne cikacagim.. bu ay bitti zaten.. sen nasilsin cnm, keyifler nasil iyisin insallah...
Canım hayırlısı olsun saglıkla kayramız ve sen saglıklı olda inşallah canımmm benimm senin güzelliginn tatlılıgını severimmbebegim sezeyan olacak, diyabetik oldufum icin dr um cok karsi olmadina ragmen sezeyan tercih etti... hayirlisi insallah tatlimmmm sen nasilsin guzellik
Ensucum hayırlı olsun rabbim kucağıma almayi nasip etsin evlat kokusunu çekersin inşallah tüm isteyenlerle beraberaz kaldi cnm mart sonu erken izne cikacagim.. bu ay bitti zaten.. sen nasilsin cnm, keyifler nasil iyisin insallah...
Hayirli olsun sara Allah kucağına almayi nasip etsinamin canım
Hayirli olsun sara Allah kucağına almayi nasip etsin