• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar temmuzda bahceci fulyada 3.deneme negatif aldik,ogretmenim ancak sdi 4.deneme için gidiyorum dun aradim sekreter yeniden muayene ucreti alcaz diyor,mustafa beyin hastasiyim,çok sinirim bozuldu az degil 450,ben zaten gidip başliycam tedaviye gorusup donmuycem,herkes eninde sonunda ticaret mantigiyla bakiyor bu olaya,aylarca kendini hazirliyosun yeni bir tedavi icin,sekreterin ilk soyledigi para,bu uygulama butun merkezlerde boylemi fikri olanlarin cevap vermesini rica eiyorum,herkese hastaneye ijtyaç diymadan anne olmak nasip olsun inşallaaaaah;)

Slm arkadaslar bende isvecten katiliyorum araniza bir asilama iki tup denemem var bursada semra kahramani dusunuyorum simdi bilgisi olan varmi acaba allah herkezin bebegine kavusmayi nasip etsin ins tez vakitte.

Slm arkadaslar bende isvecten katiliyorum araniza bir asilama iki tup denemem var bursada semra kahramani dusunuyorum simdi bilgisi olan varmi acaba allah herkezin bebegine kavusmayi nasip etsin ins tez vakitte.

Hosgeldin arkadasim, benim topiklerden okuduguma göre tercih edilen bir doktor Semra Kahraman, ne zaman gitmeyi düsünüyorsun zaman varsa, baska merkezleride arastirmaya devam edebilirsiniz. dilerim tedavin bebeginin gelmesine vesile olur.

Arkadaşlar temmuzda bahceci fulyada 3.deneme negatif aldik,ogretmenim ancak sdi 4.deneme için gidiyorum dun aradim sekreter yeniden muayene ucreti alcaz diyor,mustafa beyin hastasiyim,çok sinirim bozuldu az degil 450,ben zaten gidip başliycam tedaviye gorusup donmuycem,herkes eninde sonunda ticaret mantigiyla bakiyor bu olaya,aylarca kendini hazirliyosun yeni bir tedavi icin,sekreterin ilk soyledigi para,bu uygulama butun merkezlerde boylemi fikri olanlarin cevap vermesini rica eiyorum,herkese hastaneye ijtyaç diymadan anne olmak nasip olsun inşallaaaaah:KK66:
Mrb, ben ankara novaarttayım, eğer tüp bebek için geldim derseniz burada ilk muayene ücretsiz ayrıca şu an 2 aylık hamileyim ve daha muayene ücreti ödemedim. 3 kez gittiğim halde.

Hosgeldin arkadasim, benim topiklerden okuduguma göre tercih edilen bir doktor Semra Kahraman, ne zaman gitmeyi düsünüyorsun zaman varsa, baska merkezleride arastirmaya devam edebilirsiniz. dilerim tedavin bebeginin gelmesine vesile olur.
Cok tesekkur ederim canim sagol bulent tras erbil yagmur ve semra kahraman var aklimda daha karar veremedim burdaki arkadaslardan bilgi almaya calisiyorum kismet olursa mayis haziran gibi gelmeyi dusunuyorum turkiyeye

Bugün bahçeci mustafa beyde 4.tedavimize başladik,muayeneye kübra hanim girdi pcos görünümlü sag sol yumurtalik dedi,ama dogum kontrol hapi verip öbür ay başlayalim demedi mustafa bey,igneleri ve ilaçlari yazdi,kübra hanima bu bir sıkıntı degilmi dedim o da hayir seninde yaşinda birinin antral folikülü var bir sürü dedi ama işte takildim ben,2.tüp denemesinden sonrada bu tarz birşey yaşamiştim,bir türlü kilo veremiyorum demekki onunda etkisi var,varsa bu konuda tecrübesi okan yazarsa sevinirim,bugün iğnekerimize başladik,yola çikan herkese bebişli göbişleri olsun diyorum...

Sagol canim, bugün doktor randevum vardi genetik ve pihtilasma testi icin kan verdim. Bebegini saglikli ve mutlu bir ortamada büyütmeni diliyorum. Senin donmuslarin vardi onlar icin transfere ne zaman gitmeyi planliyorsun.
Havin Bebek 4 aylık oldu. E bende 44 oldum. Zaman çabuk geçiyor. Semra Hanıma Mail yazdım. Bakalım ne cevap verecek. Ben hazırım da, tıp ne dicek. Allah korusun sağlımıda düşünüyorum tabiiki, yoksa kızlarım napar? Hayırlısı.

Herkese merhabalar, Zaman zaman daralıp burayı okuyorum herkese allah yardımcı olsun.
Yumurta sayısı yetersizliği ve yaş 42 olunca aralık ayında bir tup bebek tedavisi başladım fakat daha 8. günde yumurta gelişimi yetersiz dedi dr ve itpal ettik. gelecek ay gel bakalım ilaçların etksiyle yumurta sayısı artar dedi. Fakat kader bu ya beklenenden 1 hafta sonraya regly odum ve yılbaşı günü olduğu için ertesi 2 gün dr bulamadım... kısmet dedik. Şimdi bu aya sonunu bekliyorum.
Kafamda bir sürü soru acaba dr değiştirsem mi??? Bana diyor ki ne yapacağız du durumda " ee tamam sayı düşük 2-3 yapacak birşey yok" ama (bu arada normal yollarla ben bu sayıyla kızımı doğurdum.3 sene önce ) Böyle demesi canımı sıktı kabul mu edeyim araştırayım mı sizce?
Yumurta sayısı düşük olup hamile kalan var mı aranızda?
Sevgiler herkese

Arkadaşlar temmuzda bahceci fulyada 3.deneme negatif aldik,ogretmenim ancak sdi 4.deneme için gidiyorum dun aradim sekreter yeniden muayene ucreti alcaz diyor,mustafa beyin hastasiyim,çok sinirim bozuldu az degil 450,ben zaten gidip başliycam tedaviye gorusup donmuycem,herkes eninde sonunda ticaret mantigiyla bakiyor bu olaya,aylarca kendini hazirliyosun yeni bir tedavi icin,sekreterin ilk soyledigi para,bu uygulama butun merkezlerde boylemi fikri olanlarin cevap vermesini rica eiyorum,herkese hastaneye ijtyaç diymadan anne olmak nasip olsun inşallaaaaah:KK66:
Arkadaşım bizede aynısını söylemişlerdi hemşireler eski hastası olduğunu söylememize rağmen başka bir yerde ama randevu bile vermemişlerdi çok doluyuz deyip biz doktora cepten ulaştık olur mu öyle şey dedi muayene ücretinde indirim yapti ve randevu verdirdi doktorun anlayisli ise onunla gorus

arkadaslar dün 9. günümdü transfer sonrASI NEGATIF POZITIF OLMA OLASILIGI VARMI ACABA dr iki gün daha bekle dedi

t&time=1453465246"}}}">
Herkese merhabalar, Zaman zaman daralıp burayı okuyorum herkese allah yardımcı olsun.
Yumurta sayısı yetersizliği ve yaş 42 olunca aralık ayında bir tup bebek tedavisi başladım fakat daha 8. günde yumurta gelişimi yetersiz dedi dr ve itpal ettik. gelecek ay gel bakalım ilaçların etksiyle yumurta sayısı artar dedi. Fakat kader bu ya beklenenden 1 hafta sonraya regly odum ve yılbaşı günü olduğu için ertesi 2 gün dr bulamadım... kısmet dedik. Şimdi bu aya sonunu bekliyorum.
Kafamda bir sürü soru acaba dr değiştirsem mi??? Bana diyor ki ne yapacağız du durumda " ee tamam sayı düşük 2-3 yapacak birşey yok" ama (bu arada normal yollarla ben bu sayıyla kızımı doğurdum.3 sene önce ) Böyle demesi canımı sıktı kabul mu edeyim araştırayım mı sizce?

Yumurta sayısı düşük olup hamile kalan var mı aranızda?
Sevgiler herkese

merhaba arkadaşım,normal yollarla 3 sene önce kız çocuğu doğurduna göre umut var :)) ama burda birçok arkadaşımız düşük yumurta sayısı yada sperm düşüklüğü nedeniyle tedavi görüp bebişlerine kavusdular hatta hamişlerde var aramızda..bence bir dr.a takılma derim en az 2 -3 dr.görüş herbiri neler diyor fikirlerini öğren ona göre bi değerlendirme yap derim,bol şans..

arkadaslar dün 9. günümdü transfer sonrASI NEGATIF POZITIF OLMA OLASILIGI VARMI ACABA dr iki gün daha bekle dedi

evet kesinlikle ilaçlarını bırakma halen umut var burda çok okuduk :))) bir şey hissetmiyorum diyip hamile olduğunu öğrendiğimiz arkadaşımızı umarım güzel haberlerini alırız, hayırlısı.

benim iki cocugum esnim bir cocugu var ikinci evliligimiz ve biran önce olsun diye bu yola bas vurduk bide ben yurt disindayim esi tr de herzamn bir arada olmadgimiz icin am negatif sonucuyla cok yikildi cok umutluyduk bendede esimdede bir problemde yoktu 3 gün emriyosu 2 birnci sinif 1 tane 2 sinif kondu dün kantestimi verdim transferden sonraki 9. gündü negatif dedi buradaki doktor ama türkiyedeki iki gün daha bekle dedi bilmiyorum cok mutsuz oldum

CanimUOTE="bert, post: 44499809, member: 713353"]Kızlar merhaba, dünden beri benim moralim çok bozuk. Negatif sonuçtan sonra dün ilk defa ağlama krizine girdim eşim sakinleştiremedi beni bir türlü. Fena tutmuşum kendimi ancak 1 hafta sonra ağlamaya başladım. Dün bir başka dr.la görüştüm, hemen "oooo yaşınız geç vakit kaybetmeyin, tedaviye başlamak için en fazla 2 ay bekleyin, zaten bu yaşlarda eve bebek götürme oranı düşer iyice, embiryo niye 2. gün konuldu saçma, niye bu ilaçları bu oranlarda kullanmışlar ki biz böyle uygulamıyoruz, embriyoya genetik test yaptırmanız lazımdı, bioesteron omega koenzim q10 kullanmasan da olur sadece folik asit yeterdi vs. vs. "anlattı benim moral indi sıfıra. Kendimi kaybolmuş hissediyorum. Hangi dr.a hangi uygulamaya inanacağım bilemedim. Yeni dr. arayışına girmek mantıklı mı yoksa aynı yerle 2. denememi de yaptırmalı mıyım? Eşim sen karar ver ben uyarım hepsine diyor. Dr. hem diyor üzerindeki baskıyı azaltmalısın hem de moralimizi bozacak cümleler kuruyorlar. Tamam gereksiz ümit vermiyorlar ama bu şekilde de negatif düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Nasıl olacak bu stressle nasıl başa çıkılacak. Burada defalarca denemeler yapan arkadaşlarım bana akıl verin lütfen. Dr.lar arasında pingpong topuna dönüp, bir dolu para harcayıp sonuçsuz kalmaktan endişe diyorum. Allah hepimizi iyi insanlara denk getirsin, yolumuzu açık etsin. Sevgilerimle...
Canim doktorlarin safsatalarina inanma .sana ve buradakilerekisaca hikayemi tekrar Anlatacagim.
Beni burada taniyanlar var .bende senin gibi büyük bir moral bozukluğu sonucu burada bulmustum kendimi.ben su an 42yasinda yim.39yasinda evlendim hemen 5ay sonra hamileydim. Cok mutlu olmustum.ancak 6bucuk hafta likkenn kontrole gittigimde kalbi durmustukurtaj oldum. Sonra yine hamile kaldim ama yine husran çocuk gelismedi .arkasindan yine kurtaj.4ay sonra yine hamile kaldim. Dusugun sebepleri icin bir sürü test yapild.hic bir sey cikmadi.kanimda pihtilasma ya yatkınlık hariç. Bu gebelikte bana kan sulandirici igne verdi ler .ama ona ragmen cocuk gelismedi ve yine 4.kez kjrtaj.hep yasima bahane buldular.cocukklarin genetikleri hep iyi cikti.doktorum bana tup bebek onerdi .binbir zorlukla tup bebek yaptidik bir suru para doktukk.senin gibi her zaman hamile kalan ben hamile bile kalamadim. Sok oldum.bana bu son sansin demislerdi.fsh degerim 9a cikmisti.ve aleyhimeydi hersey. Radikal bir karar verdim ankarada ulusta ulus carsisinda mustafa kırıcı amca ya tahlillerimi ve esimin tahlilleri ni alip gittim.bize cay ve maccun yapti.esim kullanmadi ama ben bir bucuk ay lullandim.esime sigarayi birakmasini ve macun ve caylari kullanmasini soyledi .ama o yapmadi.bir bucuk ay sonra ben kendiliginden hamile kaldim.fakat kalp atisi olmadi ve cocugun genetigi patoloji si normal geldi. Bana bu son sansin diyenler beni hamile kalmami bile saglatamadilar oysa ben vbu macunla ve caylar ile h em hamile kaldim hemde embriyo kalp atimina kadar gelisti.doktor degistirdim ve arastirmaya basladim.SPerm dna hasari diye bir şey buldum. Eger sperm hasarliysa hamilelik olusmuyor olussada gelisemiyor .ve spermin yapisi normal gorundugu icin hasarli spermleri tup bebekte kullandiklarini öğrendim. Bu testi sperm dna hasar ve fish testi yaptirdik esime .spermler yuzde 53 hasarli cikti.doktorum ancak tup bebek dedi. Bende arastirdimm tedavisi olduguni ve dr.kaan aydos hocanın bir numara oldugunu öğrendim. Hemen randevu aldik gittik.hasari gorunce bu yapabilir dwdi.esime bir tedavi ve oberilerde bulundu.sigarayi bıraktı esim .ben aktarrin verdigi macun ve caya devam ettim bes ay.esimin degeri dustu .spermle ilgi li artik bir problem olmadigono soyledi doktorr bes ayda duzeldi.hemen yeni doktorum a gitt fsh 6.4olmusti ve yumirtalarim sayica fazlaydi.korunmayi birktim sadece doktoru m beraber olacagimiz gunleri soyledi ve ben hamileyim ve 10.haftadayim.insaallahta ıyi gider
Moralinizi bozmayin yasinizda problem yok doktorunuzda vr moral bozutorlar bu aktarin macunu ve caylarini neriyorum ve hala macunu kullaniyorum cunku kalite ve sayiyi artırıyor .sevgilerimle[/QUOTE]
Canım çok sevindim adına Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Bende bir yıllık evliyim ve 44 yaşındayım. Mümkünse macununu içeriğini ve çayları hatta aktarım paylaşabilirmisin.Yumurta rezervim çok düşük hatta olmadığı aylarda oluyor.Özelden mesaj atma diye bişey var ama ben onu bilmiyorum.Şimdiden tşkler.

Back
X