- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
- #46.221
kalbimdesinnnCanım hayırlısı olsun saglıkla kayramız ve sen saglıklı olda inşallah canımmm benimm senin güzelliginn tatlılıgını severimm
İşte şükür iyi olmaya calışıyorum kuzummm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalbimdesinnnCanım hayırlısı olsun saglıkla kayramız ve sen saglıklı olda inşallah canımmm benimm senin güzelliginn tatlılıgını severimm
İşte şükür iyi olmaya calışıyorum kuzummm
Teşekkür ederim canım İyiyiz hamd olsun oğlum çok haylaz bi bebis kendi Hayatın bitiyo bebekten sonra çok yoğun koşturmaca bitmiyor bol enerji depola :) öperim saolasın teyzesi
Slm arkadaslar bende isvecten katiliyorum araniza bir asilama iki tup denemem var bursada semra kahramani dusunuyorum simdi bilgisi olan varmi acaba allah herkezin bebegine kavusmayi nasip etsin ins tez vakitte.
Mrb, ben ankara novaarttayım, eğer tüp bebek için geldim derseniz burada ilk muayene ücretsiz ayrıca şu an 2 aylık hamileyim ve daha muayene ücreti ödemedim. 3 kez gittiğim halde.Arkadaşlar temmuzda bahceci fulyada 3.deneme negatif aldik,ogretmenim ancak sdi 4.deneme için gidiyorum dun aradim sekreter yeniden muayene ucreti alcaz diyor,mustafa beyin hastasiyim,çok sinirim bozuldu az degil 450,ben zaten gidip başliycam tedaviye gorusup donmuycem,herkes eninde sonunda ticaret mantigiyla bakiyor bu olaya,aylarca kendini hazirliyosun yeni bir tedavi icin,sekreterin ilk soyledigi para,bu uygulama butun merkezlerde boylemi fikri olanlarin cevap vermesini rica eiyorum,herkese hastaneye ijtyaç diymadan anne olmak nasip olsun inşallaaaaah![]()
Cok tesekkur ederim canim sagol bulent tras erbil yagmur ve semra kahraman var aklimda daha karar veremedim burdaki arkadaslardan bilgi almaya calisiyorum kismet olursa mayis haziran gibi gelmeyi dusunuyorum turkiyeyeHosgeldin arkadasim, benim topiklerden okuduguma göre tercih edilen bir doktor Semra Kahraman, ne zaman gitmeyi düsünüyorsun zaman varsa, baska merkezleride arastirmaya devam edebilirsiniz. dilerim tedavin bebeginin gelmesine vesile olur.
az kaldi cnm mart sonu erken izne cikacagim.. bu ay bitti zaten.. sen nasilsin cnm, keyifler nasil iyisin insallah...
Havin Bebek 4 aylık oldu. E bende 44 oldum. Zaman çabuk geçiyor. Semra Hanıma Mail yazdım. Bakalım ne cevap verecek. Ben hazırım da, tıp ne dicek. Allah korusun sağlımıda düşünüyorum tabiiki, yoksa kızlarım napar? Hayırlısı.Sagol canim, bugün doktor randevum vardi genetik ve pihtilasma testi icin kan verdim. Bebegini saglikli ve mutlu bir ortamada büyütmeni diliyorum. Senin donmuslarin vardi onlar icin transfere ne zaman gitmeyi planliyorsun.
Arkadaşım bizede aynısını söylemişlerdi hemşireler eski hastası olduğunu söylememize rağmen başka bir yerde ama randevu bile vermemişlerdi çok doluyuz deyip biz doktora cepten ulaştık olur mu öyle şey dedi muayene ücretinde indirim yapti ve randevu verdirdi doktorun anlayisli ise onunla gorusArkadaşlar temmuzda bahceci fulyada 3.deneme negatif aldik,ogretmenim ancak sdi 4.deneme için gidiyorum dun aradim sekreter yeniden muayene ucreti alcaz diyor,mustafa beyin hastasiyim,çok sinirim bozuldu az degil 450,ben zaten gidip başliycam tedaviye gorusup donmuycem,herkes eninde sonunda ticaret mantigiyla bakiyor bu olaya,aylarca kendini hazirliyosun yeni bir tedavi icin,sekreterin ilk soyledigi para,bu uygulama butun merkezlerde boylemi fikri olanlarin cevap vermesini rica eiyorum,herkese hastaneye ijtyaç diymadan anne olmak nasip olsun inşallaaaaah![]()
Herkese merhabalar, Zaman zaman daralıp burayı okuyorum herkese allah yardımcı olsun.
Yumurta sayısı yetersizliği ve yaş 42 olunca aralık ayında bir tup bebek tedavisi başladım fakat daha 8. günde yumurta gelişimi yetersiz dedi dr ve itpal ettik. gelecek ay gel bakalım ilaçların etksiyle yumurta sayısı artar dedi. Fakat kader bu ya beklenenden 1 hafta sonraya regly odum ve yılbaşı günü olduğu için ertesi 2 gün dr bulamadım... kısmet dedik. Şimdi bu aya sonunu bekliyorum.
Kafamda bir sürü soru acaba dr değiştirsem mi??? Bana diyor ki ne yapacağız du durumda " ee tamam sayı düşük 2-3 yapacak birşey yok" ama (bu arada normal yollarla ben bu sayıyla kızımı doğurdum.3 sene önce ) Böyle demesi canımı sıktı kabul mu edeyim araştırayım mı sizce?
Yumurta sayısı düşük olup hamile kalan var mı aranızda?
Sevgiler herkese
arkadaslar dün 9. günümdü transfer sonrASI NEGATIF POZITIF OLMA OLASILIGI VARMI ACABA dr iki gün daha bekle dedi
insallah cok umutsuzumevet kesinlikle ilaçlarını bırakma halen umut var burda çok okuduk :))) bir şey hissetmiyorum diyip hamile olduğunu öğrendiğimiz arkadaşımızı umarım güzel haberlerini alırız, hayırlısı.
Canim doktorlarin safsatalarina inanma .sana ve buradakilerekisaca hikayemi tekrar Anlatacagim.CanimUOTE="bert, post: 44499809, member: 713353"]Kızlar merhaba, dünden beri benim moralim çok bozuk. Negatif sonuçtan sonra dün ilk defa ağlama krizine girdim eşim sakinleştiremedi beni bir türlü. Fena tutmuşum kendimi ancak 1 hafta sonra ağlamaya başladım. Dün bir başka dr.la görüştüm, hemen "oooo yaşınız geç vakit kaybetmeyin, tedaviye başlamak için en fazla 2 ay bekleyin, zaten bu yaşlarda eve bebek götürme oranı düşer iyice, embiryo niye 2. gün konuldu saçma, niye bu ilaçları bu oranlarda kullanmışlar ki biz böyle uygulamıyoruz, embriyoya genetik test yaptırmanız lazımdı, bioesteron omega koenzim q10 kullanmasan da olur sadece folik asit yeterdi vs. vs. "anlattı benim moral indi sıfıra. Kendimi kaybolmuş hissediyorum. Hangi dr.a hangi uygulamaya inanacağım bilemedim. Yeni dr. arayışına girmek mantıklı mı yoksa aynı yerle 2. denememi de yaptırmalı mıyım? Eşim sen karar ver ben uyarım hepsine diyor. Dr. hem diyor üzerindeki baskıyı azaltmalısın hem de moralimizi bozacak cümleler kuruyorlar. Tamam gereksiz ümit vermiyorlar ama bu şekilde de negatif düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Nasıl olacak bu stressle nasıl başa çıkılacak. Burada defalarca denemeler yapan arkadaşlarım bana akıl verin lütfen. Dr.lar arasında pingpong topuna dönüp, bir dolu para harcayıp sonuçsuz kalmaktan endişe diyorum. Allah hepimizi iyi insanlara denk getirsin, yolumuzu açık etsin. Sevgilerimle...