• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sagol canim benim.. nasilsin iyimisiniz.. bebisin nasil cnm..insallah hersey yolundadir.. cok optum cnm..
İyiyiz teşekkür ettim canim bebis öyle yaramaz ki psikiyatri ilacı verdi dr :) çıldıriyorum bazen uslu sağlıklı hayırlı bi bebis in olur inşallah ben de öptüm kız istiyordun belli mi cinsiyeti canım ben takip edemedim ne zamandir

3sene bitti 4ten gün aldım ne geldin ne gittin okadar eksigim ki kim bilîr neguzel kokun war benim guzel en güzel yaram en guzel derdim artik taşlaşti duygularim aglayamiyorum bile aklima bile gelmiyosun artık hayalimde bile yoksun artık sen bna gelmedin bu dunyada ama ben sana gelmeyi çok istyorum sadece o gunu iple çekiyorum cennet annelerin ayaginin altindaymiş ne anne olabildim ne de cennetin anahtari oldum o mertebeye biliyorum ki hc bîr zaman eremiycem ben sadece hayatımın sonuna gelmek için günlerime safak sayıcam ben hep sensz fakir olarak ölücem ..........Bu yazı bir alıntı sadece yıllar farklı benimkisi 12 yıllık özlem ama acı AYNI özlem AYNI

sara_28 sara_28 canım çok sevindim bi ogluşumuz daha oluyor
ensu ensu canım seninkide oglandı sanırımm
ZATE @ KUDDUS kayramız geliyooo
Lulinda Lulinda alisimiz var hahhh
Yani biz kız doguralımmm hahhh damat cok olduuuu
Arada unuttugum varsa af ola geleceklerden cinsiyeti hatırladıklarımm rabbim saglıkla kucaga almayı nasip etsin önce hayırlı evlat olsunlar
A bu arada kız olan varmı ayol bebişlerden

3sene bitti 4ten gün aldım ne geldin ne gittin okadar eksigim ki kim bilîr neguzel kokun war benim guzel en güzel yaram en guzel derdim artik taşlaşti duygularim aglayamiyorum bile aklima bile gelmiyosun artık hayalimde bile yoksun artık sen bna gelmedin bu dunyada ama ben sana gelmeyi çok istyorum sadece o gunu iple çekiyorum cennet annelerin ayaginin altindaymiş ne anne olabildim ne de cennetin anahtari oldum o mertebeye biliyorum ki hc bîr zaman eremiycem ben sadece hayatımın sonuna gelmek için günlerime safak sayıcam ben hep sensz fakir olarak ölücem ..........Bu yazı bir alıntı sadece yıllar farklı benimkisi 12 yıllık özlem ama acı AYNI özlem AYNI
Ah kuzum canım yaramız var hayal etmek bile yasakmış gibi
Oluruna bırakalım elbet rabbim yolumuzu gösterir
Yıllar gecıyorrr ben 15 yılı devirdimm
Umutlar tükenmesin rabbimden

sara_28 sara_28 canım çok sevindim bi ogluşumuz daha oluyor
ensu ensu canım seninkide oglandı sanırımm
ZATE @ KUDDUS kayramız geliyooo
Lulinda Lulinda alisimiz var hahhh
Yani biz kız doguralımmm hahhh damat cok olduuuu
Arada unuttugum varsa af ola geleceklerden cinsiyeti hatırladıklarımm rabbim saglıkla kucaga almayı nasip etsin önce hayırlı evlat olsunlar
A bu arada kız olan varmı ayol bebişlerden

Sagol canım darısı tez vakitte sana yetere ve isteyen herkese olsun inşallah

Eeee artık sizde kız dogurunki gelin alalım tızım dimi ama

Merhabalar,

39 yaşımla aranızdayım..18yaşında oğlum var ve 2.bebeğime 9 haftalık hamileyim.Allahım sağlıkla tamamına erdirsin herkesi beraberinde de beni inşallah

9 haftalık hamileyim..İlk 6haftalıkken dr gittim ve kesem 5haftalık gibiydi,1hafta sonra gittim kese çok fazla büyümemişti yolc sac kesesi belli belirsizdi..Geçen hafta gittim miniğim oluşmuştu ama kalbi minik minik atıyor,dakikada 50 :((
2doktora birden gittim geçen hafta 2.doktorun aynen söylediğini iletiyorum "Nikah cüzdanınız var mı?" evet var dedim "hmm bu durumda devlet hastaneleri ücretsiz kürtaj yapıyor"dedi..Kürtaj mı olacağım dedim ağlamam daha da hızlanmıştı,evet şu an görünen o dedi...
Umud ederek bebeğime kalması direnmesi için yalvararak tekrar cumartes olmasını bekliyorum :(

Allahım hepinize sağlık versin

Merhabalar,

39 yaşımla aranızdayım..18yaşında oğlum var ve 2.bebeğime 9 haftalık hamileyim.Allahım sağlıkla tamamına erdirsin herkesi beraberinde de beni inşallah

9 haftalık hamileyim..İlk 6haftalıkken dr gittim ve kesem 5haftalık gibiydi,1hafta sonra gittim kese çok fazla büyümemişti yolc sac kesesi belli belirsizdi..Geçen hafta gittim miniğim oluşmuştu ama kalbi minik minik atıyor,dakikada 50 :KK43:(
2doktora birden gittim geçen hafta 2.doktorun aynen söylediğini iletiyorum "Nikah cüzdanınız var mı?" evet var dedim "hmm bu durumda devlet hastaneleri ücretsiz kürtaj yapıyor"dedi..Kürtaj mı olacağım dedim ağlamam daha da hızlanmıştı,evet şu an görünen o dedi...
Umud ederek bebeğime kalması direnmesi için yalvararak tekrar cumartes olmasını bekliyorum :KK43:

Allah herşeyin en güzelini ve en hayirlisini bizlere nasip eder arkadasim üzülme,inşallah hayirli haberler alirsin,rabbim evladina hayirli ömürler versin inşallah kardeşi de saglikla dogsun...

Allah herşeyin en güzelini ve en hayirlisini bizlere nasip eder arkadasim üzülme,inşallah hayirli haberler alirsin,rabbim evladina hayirli ömürler versin inşallah kardeşi de saglikla dogsun...

ağlattın beni bu güzel dileklerinle dualarınla :(((
Allah ağzından duysun hayr'lısı neyse onu versin inşallahhhh

Arkadaşlar temmuzda bahceci fulyada 3.deneme negatif aldik,ogretmenim ancak sdi 4.deneme için gidiyorum dun aradim sekreter yeniden muayene ucreti alcaz diyor,mustafa beyin hastasiyim,çok sinirim bozuldu az degil 450,ben zaten gidip başliycam tedaviye gorusup donmuycem,herkes eninde sonunda ticaret mantigiyla bakiyor bu olaya,aylarca kendini hazirliyosun yeni bir tedavi icin,sekreterin ilk soyledigi para,bu uygulama butun merkezlerde boylemi fikri olanlarin cevap vermesini rica eiyorum,herkese hastaneye ijtyaç diymadan anne olmak nasip olsun inşallaaaaah:KK66:
her yer nasıl bilmiyorum ben ist tüp bebek merkezinde tedavi gördüm sadece ilk görüşmede vermiştim daha sonra iki tüp bebek denemesi yaptırdım ve hiç birinde muayane ücreti ödemedim iki yıl ara verip tekrar gittiğimde de ücret vermedim su an dördüncü transferim oldu beklemedeyim

Sagol canım darısı tez vakitte sana yetere ve isteyen herkese olsun inşallah

Eeee artık sizde kız dogurunki gelin alalım tızım dimi ama
Canım benim senden iyi kaynana mı bulacaz ayol:rolleyes::KK70:
hayırlısı olsun herşeyin
Gerçekten hep erkek bu sene sanki ,çevremdekilerdende erkek haberi aldımm

Merhabalar,

9 haftalık hamileyim..İlk 6haftalıkken dr gittim ve kesem 5haftalık gibiydi,1hafta sonra gittim kese çok fazla büyümemişti yolc sac kesesi belli belirsizdi..Geçen hafta gittim miniğim oluşmuştu ama kalbi minik minik atıyor,dakikada 50 :KK43:(
Umud ederek bebeğime kalması direnmesi için yalvararak tekrar cumartes olmasını bekliyorum :KK43:

Zor zamanlar geçiriyorsunuz belli rabbim ikinci baharınızı saglıkla versin kuzum mucizeniz olsun inşallah

her yer nasıl bilmiyorum ben ist tüp bebek merkezinde tedavi gördüm sadece ilk görüşmede vermiştim daha sonra iki tüp bebek denemesi yaptırdım ve hiç birinde muayane ücreti ödemedim iki yıl ara verip tekrar gittiğimde de ücret vermedim su an dördüncü transferim oldu beklemedeyim

iNŞALLAAHHHHH bebeğiniz/bebekleriniz sizinledir.Allah muradınızı versin hayrlısıyla

arkadaşlar selam,bugün tahlil sonuçlarımı aldım ancak daha önce benden DHEA-S04 istenmemişdi, bendeki değer 203.7 çıkmış daha önce yaptıran yada bilen bana bilgi verebilirmi? değer düşük mü yada yüksekmi ?bildiğim bioestron bu değer göre veriliyor.

Kızlar uzun bir aradan sonra Merhaba

Nihayet sizlere en çok hayal ettiğim H A M İ LE Y İ M haberini verebiliyorum
evet kızlar şükürler olsun ki hamleyim
5 0cak 2016 da 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi kant testi sonucu 11.gün bhcg 292 14 gün 959 17 gün 2841. Olarak çıktı,
bugün de kese ve yolk sac goruldu maşallah
sizlere kalp atışını da duydukları sonra söylemek istemiştim ama biran önce de bilmeniz gerekli diye düşününce U M Ü D U MU ZU TAZELEMEK adına yazmaya karar verdim,

Lutfen Umudunuz yitirmeyin, vazgecmeyin

Allah hepimizin yardimcisi olsun

Kızlar uzun bir aradan sonra Merhaba

Nihayet sizlere en çok hayal ettiğim H A M İ LE Y İ M haberini verebiliyorum
evet kızlar şükürler olsun ki hamleyim
5 0cak 2016 da 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi kant testi sonucu 11.gün bhcg 292 14 gün 959 17 gün 2841. Olarak çıktı,
bugün de kese ve yolk sac goruldu maşallah
sizlere kalp atışını da duydukları sonra söylemek istemiştim ama biran önce de bilmeniz gerekli diye düşününce U M Ü D U MU ZU TAZELEMEK adına yazmaya karar verdim,

Lutfen Umudunuz yitirmeyin, vazgecmeyin

Allah hepimizin yardimcisi olsun
Masallah allah kucaginiza almayi nasip etsin insalah bizede dua etmeyi unutmayin

Back
X