• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar uzun bir aradan sonra Merhaba

Nihayet sizlere en çok hayal ettiğim H A M İ LE Y İ M haberini verebiliyorum
evet kızlar şükürler olsun ki hamleyim
5 0cak 2016 da 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi kant testi sonucu 11.gün bhcg 292 14 gün 959 17 gün 2841. Olarak çıktı,
bugün de kese ve yolk sac goruldu maşallah
sizlere kalp atışını da duydukları sonra söylemek istemiştim ama biran önce de bilmeniz gerekli diye düşününce U M Ü D U MU ZU TAZELEMEK adına yazmaya karar verdim,

Lutfen Umudunuz yitirmeyin, vazgecmeyin

Allah hepimizin yardimcisi olsun

Kocaman bir MAŞALLAHHH tüm kalbimle ,Allah sağlıkla devamını ve kucağına almayı nasip etsin,kendim içinde tabii;-))sana katılıyorum hiç umudumuzu yitirmemeliyiz ,bende durdum durdum ilk ve tek embriyomla hamileyim çok şükür,geçen şubatta dondurulmuştu ,şimdi 1 yaşında olacaktı ;-))

Bu arada 46 yaşını doldurdum, 2012 yılından beri uğraşıyorum, ilk kez bu duyguyu yaşıyorum, Darısı hepinizin başına, sevgiler

Maasalllaahhhhh Allah saglikla kucaginiza almayi nasib etsin..
9 haftalik hamileyim minigimin kalbi yavas atiyor lutfen bana ve bebegime dua eder misiniz

arkadaşlar selam,bugün tahlil sonuçlarımı aldım ancak daha önce benden DHEA-S04 istenmemişdi, bendeki değer 203.7 çıkmış daha önce yaptıran yada bilen bana bilgi verebilirmi? değer düşük mü yada yüksekmi ?bildiğim bioestron bu değer göre veriliyor.

Monkey dosyamdan bulup yazarim sana
Masallah allah kucaginiza almayi nasip etsin insalah bizede dua etmeyi unutmayin
Sagol canim. Unutmam
Haayy maşallah rabbim tamamina erdirsin,kucagina almayi da nasip etsin inşallah,çok tebrik ediyorum:KK66:
Aminnnn. Tsk ederm
Kocaman bir MAŞALLAHHH tüm kalbimle ,Allah sağlıkla devamını ve kucağına almayı nasip etsin,kendim içinde tabii;-))sana katılıyorum hiç umudumuzu yitirmemeliyiz ,bende durdum durdum ilk ve tek embriyomla hamileyim çok şükür,geçen şubatta dondurulmuştu ,şimdi 1 yaşında olacaktı ;-))
Kismet bu gune imis. Hayirlisi olsun. Tsekkur ederim
Maasalllaahhhhh Allah saglikla kucaginiza almayi nasib etsin..
9 haftalik hamileyim minigimin kalbi yavas atiyor lutfen bana ve bebegime dua eder misiniz

Dualarimdasin . Tesekkur ederim

Selam arkadaşlar beni bilen bilir. Buranın eskilerindenim yani demirbaşlarindan. Tıpkı alisalis gibi. Bende size umut olmaya geldim. 44 yaşıma girmeme 2 ay kala dün yaptığım test sonucu hamile oldugumu ögrendim. Şoklardaydim çünkü umidimi kesmiştim aldığım bütün vitaminleri folikasiti kesmiştim. Üzerine birde iki gün lekelenmem oldu. Kızım 18 aylık nerdeyse. Bu 18 ayda hiç korunmadik. Kısmet buguneymis.

Darısı sizlerin başına diyorum ve hepiniz için dua ediyorum. Sizde bize ederseniz çok seviniriz.

Selam arkadaşlar beni bilen bilir. Buranın eskilerindenim yani demirbaşlarindan. Tıpkı alisalis gibi. Bende size umut olmaya geldim. 44 yaşıma girmeme 2 ay kala dün yaptığım test sonucu hamile oldugumu ögrendim. Şoklardaydim çünkü umidimi kesmiştim aldığım bütün vitaminleri folikasiti kesmiştim. Üzerine birde iki gün lekelenmem oldu. Kızım 18 aylık nerdeyse. Bu 18 ayda hiç korunmadik. Kısmet buguneymis.

Darısı sizlerin başına diyorum ve hepiniz için dua ediyorum. Sizde bize ederseniz çok seviniriz.
cok sevindim arkadasim allah kucagina almayi nasip etsin ne guzel bir haber dogal yoldan bi bebek heralde bende bu ay ovulasyon testi kullandim cift cizgiyi gordum insallah bende dogal yoldan bebegime kavusurum duanizi bekliyorum lutfen birde adet oncesi belirtileriniz oldumu yazarsaniz sevinirim

Kızlar uzun bir aradan sonra Merhaba

Nihayet sizlere en çok hayal ettiğim H A M İ LE Y İ M haberini verebiliyorum
evet kızlar şükürler olsun ki hamleyim
5 0cak 2016 da 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi kant testi sonucu 11.gün bhcg 292 14 gün 959 17 gün 2841. Olarak çıktı,
bugün de kese ve yolk sac goruldu maşallah
sizlere kalp atışını da duydukları sonra söylemek istemiştim ama biran önce de bilmeniz gerekli diye düşününce U M Ü D U MU ZU TAZELEMEK adına yazmaya karar verdim,

Lutfen Umudunuz yitirmeyin, vazgecmeyin

Allah hepimizin yardimcisi olsun
Muhteşem bir haber çok çok çok sevindim ve evet harika umut oldunuz
Tedavinizi hangi dr yapıyordu acaba malum bu yaşlarda doktorlarımızın da umudu az oluyor

cok sevindim arkadasim allah kucagina almayi nasip etsin ne guzel bir haber dogal yoldan bi bebek heralde bende bu ay ovulasyon testi kullandim cift cizgiyi gordum insallah bende dogal yoldan bebegime kavusurum duanizi bekliyorum lutfen birde adet oncesi belirtileriniz oldumu yazarsaniz sevinirim

Evet spontane gebelik cnm. Kızımda öyleydi. Ben belirtisiz hamile kaliyorum. İnan tek bir belirti bile yaşamadım. Kızımda da bundada. 7.haftada başlıyor bende. Benim adetimden 4-5gün önce Lekelenme başlar hiç şaşmaz. Yine aynısı oldu. Bende biran önce söksun diye bitki çayı bile içtim. Çok şükür ki sokmedi.
İnşallah sende de vardır gebelik arkadaşım insallah tutmuştur bu sefer.

Canimmmmmm

Tekrar tebrik ederim. Masallah sana. Hizli hatunum

Evet spontane gebelik cnm. Kızımda öyleydi. Ben belirtisiz hamile kaliyorum. İnan tek bir belirti bile yaşamadım. Kızımda da bundada. 7.haftada başlıyor bende. Benim adetimden 4-5gün önce Lekelenme başlar hiç şaşmaz. Yine aynısı oldu. Bende biran önce söksun diye bitki çayı bile içtim. Çok şükür ki sokmedi.
İnşallah sende de vardır gebelik arkadaşım insallah tutmuştur bu sefer.
Canim ayni yaşlarda olan bizlere umut oluyorsunuz ne güzel kizina kardes geliyor insalah benimde bir oglum var cok şukur ama uzun zamandir bir kardeşi olsun dedik ama nasip olmadi tüp vesairede eşim istemedi olursa olur dedi tek şansim dogal olmasi benim sorunum yumurtanin gelismemesi bunun icin ilac kullanamiyorum cunku ilaclara vucudum aşiri tepki veriyor bu ay bitkisel ne varsa denedim hayit otu bal tarcin corekotu ari sutu bal polen insallah faydasi olmustur adet tarihim 4 subat insallah bende mujdeli haber veririm sizler gibi

Ollleeeeyyyyy bu ne muhtesem bir haber boyle :))) cok cok sevindim
Allaahhhhim hepinize saglik versin insallaah❤

Oleyyyy sevinçli haberler varrr
ALISALIS ALISALIS kuzum süpersin sonunda kısmet bugüneymiş inşallah saglıkla 9 ay dilerimm kuzumm
kese06 kese06 canım taş gibi hatunum ya maşallah zate ben eli kulagında bekliyordum senden çok cok sevindimm bu güzel haberlere inşallah tüm topikten güzel haber alırız
Maşallah kızlar sıradakilere az kaldı
arkadaşlar selam,bugün tahlil sonuçlarımı aldım ancak daha önce benden DHEA-S04 istenmemişdi, bendeki değer 203.7 çıkmış daha önce yaptıran yada bilen bana bilgi verebilirmi? değer düşük mü yada yüksekmi ?bildiğim bioestron bu değer göre veriliyor.
Bendede o rakama yaklaşık cıktı ama dr verdi yinede deger normal aralıkta ama

Ben izmirliyim. Dr. Israel Aruh.
Darisi en en en kisa zamanda basiniza
canım hamileliğin hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin bende bu ay dondurulmuş tedavisi olacağım biraz anlatsana kaç hücreli idi çözülürken bir şey oldu mu ne bileyim nasıl hazırlandın

Canim ayni yaşlarda olan bizlere umut oluyorsunuz ne güzel kizina kardes geliyor insalah benimde bir oglum var cok şukur ama uzun zamandir bir kardeşi olsun dedik ama nasip olmadi tüp vesairede eşim istemedi olursa olur dedi tek şansim dogal olmasi benim sorunum yumurtanin gelismemesi bunun icin ilac kullanamiyorum cunku ilaclara vucudum aşiri tepki veriyor bu ay bitkisel ne varsa denedim hayit otu bal tarcin corekotu ari sutu bal polen insallah faydasi olmustur adet tarihim 4 subat insallah bende mujdeli haber veririm sizler gibi

Evet senin hikayeni okumuştum. Bizde tüp düşünmedik hiç. Zaten yurtdışında yaşadığım için beni doktora bile kabul etmiyorlar. Yaş sınırı 42 olduğu için. Bende son 6 ayda çok şey yapmıştım. Senin söylediklerini hep yaptim. Bıraktım hamile kaldım. Arkadaşım 4444 tefriciye duasını oku veye okut imkanın varsa. Bana okundu iki ay sonra çift çizgiyi gördüm çok şükür. Bence tek vesile bu oldu. Rabbim duydu dualarimizi.

Oleyyyy sevinçli haberler varrr
ALISALIS ALISALIS kuzum süpersin sonunda kısmet bugüneymiş inşallah saglıkla 9 ay dilerimm kuzumm
kese06 kese06 canım taş gibi hatunum ya maşallah zate ben eli kulagında bekliyordum senden çok cok sevindimm bu güzel haberlere inşallah tüm topikten güzel haber alırız
Maşallah kızlar sıradakilere az kaldı

Bendede o rakama yaklaşık cıktı ama dr verdi yinede deger normal aralıkta ama

Çok sağol kuzum. Darısı tez zamanda sizlere olsun inşallah.

Çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasil etsin. Mucizeler hep var

Back
X