• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kocaman bir MAŞALLAHHH tüm kalbimle ,Allah sağlıkla devamını ve kucağına almayı nasip etsin,kendim içinde tabii;-))sana katılıyorum hiç umudumuzu yitirmemeliyiz ,bende durdum durdum ilk ve tek embriyomla hamileyim çok şükür,geçen şubatta dondurulmuştu ,şimdi 1 yaşında olacaktı ;-))
canım bana da dua edin bu ay benimde dondurulmuş tedavim var olmazsa bende güvenç beye başlıyacağım

Ederim tabi,inşallah güzel bir sonuç alırsın,nerede readvi oluyorsun.
ben konyadayım canım burada devlet hastanesinde tedavi oldum iki adet dondurulmuş miniğim allah nasip ederse seni takip ettim allahım kucağına aldırsın hem umut oldun hem de hırslandım biraz daha tanımıyorum ama kader arkadaşı kaderdaş bu anlama geliyor beni en iyi siz anlarsınız bende sizi rabbim herkesin yüzünü güldürsün

Evet senin hikayeni okumuştum. Bizde tüp düşünmedik hiç. Zaten yurtdışında yaşadığım için beni doktora bile kabul etmiyorlar. Yaş sınırı 42 olduğu için. Bende son 6 ayda çok şey yapmıştım. Senin söylediklerini hep yaptim. Bıraktım hamile kaldım. Arkadaşım 4444 tefriciye duasını oku veye okut imkanın varsa. Bana okundu iki ay sonra çift çizgiyi gördüm çok şükür. Bence tek vesile bu oldu. Rabbim duydu dualarimizi.
Bende bu ayda olmassa hic bisey yapmiyacagim yoruldum artik bu tefriciye duasini kendimden başka herkeze okudum kendime hic dusunmedim nedense belkide bu bir uyaridir senin vesilenle bende bu salavati okuyup hamile kalirim cok ilgincdir bu tefriyecenin cok gucune inandim ama kendime okumak hic kismet olmadi bugun den basliyorum insallah canim cok sagol cocuklarinla beraber cok mutlu ol insallah

Kızlar uzun bir aradan sonra Merhaba

Nihayet sizlere en çok hayal ettiğim H A M İ LE Y İ M haberini verebiliyorum
evet kızlar şükürler olsun ki hamleyim
5 0cak 2016 da 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi kant testi sonucu 11.gün bhcg 292 14 gün 959 17 gün 2841. Olarak çıktı,
bugün de kese ve yolk sac goruldu maşallah
sizlere kalp atışını da duydukları sonra söylemek istemiştim ama biran önce de bilmeniz gerekli diye düşününce U M Ü D U MU ZU TAZELEMEK adına yazmaya karar verdim,

Lutfen Umudunuz yitirmeyin, vazgecmeyin

Allah hepimizin yardimcisi olsun
gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla devam etsin inş

sara_28 sara_28 canım çok sevindim bi ogluşumuz daha oluyor
ensu ensu canım seninkide oglandı sanırımm
ZATE @ KUDDUS kayramız geliyooo
@Lulinda alisimiz var hahhh
Yani biz kız doguralımmm hahhh damat cok olduuuu
Arada unuttugum varsa af ola geleceklerden cinsiyeti hatırladıklarımm rabbim saglıkla kucaga almayı nasip etsin önce hayırlı evlat olsunlar
A bu arada kız olan varmı ayol bebişlerden

evet canımm erkek:)) departmanda 5 tane bayan hamileyiz hepimizin erkek:)) bu yıl erkek yılı sanırım.. sağlıklı olsunlarda cinsiyet hiç önemli değil..
sara_28 sara_28 canım seninde erkekmiş çok güzel maşallah, paşanı sağlıklı bi şekilde kucağına almanı dilerim..

5 0cak 2016 da 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi kant testi sonucu 11.gün bhcg 292 14 gün 959 17 gün 2841. Olarak çıktı,
sizlere kalp atışını da duydukları sonra söylemek istemiştim ama biran önce de bilmeniz gerekli diye düşününce U M Ü D U MU ZU TAZELEMEK adına yazmaya karar verdim,

maşallah canım, çok sevindiriciiii, keseyide görmene çok sevindim..
sağlıklı bi şekilde kucağına almanı dilerimm
herşey gönlünden geçtiğince en güzelinden gelişsin..

Selam arkadaşlar beni bilen bilir. Buranın eskilerindenim yani demirbaşlarindan. Tıpkı alisalis gibi. Bende size umut olmaya geldim. 44 yaşıma girmeme 2 ay kala dün yaptığım test sonucu hamile oldugumu ögrendim. Şoklardaydim çünkü umidimi kesmiştim aldığım bütün vitaminleri folikasiti kesmiştim. Üzerine birde iki gün lekelenmem oldu. Kızım 18 aylık nerdeyse. Bu 18 ayda hiç korunmadik. Kısmet buguneymis.

Darısı sizlerin başına diyorum ve hepiniz için dua ediyorum. Sizde bize ederseniz çok seviniriz.

maşallah canımm:)) ne güzel bi haberrr
sağlıklı bi şekilde kucağına almanı dilerim..
Allahın izniyle kucağına alıp çocukları dörtleyeceksin..
herşey gönlünce gelişsin cnm..

ensu ensu selam Nasıl gidiyor hamilelik bana tecrübe oluyorsun ;-)sen crinone jel kullandınmı gebelikte ilk aylar,ben kullanıyordum 10+3 te bıraktırdı dr.12 ye kadar kullanan var da seni merak ettim,birde bana 2li testler yerine daha garanti olan bir kan testi önerdi onu yaptırcam nıft yda harmony.sen duydunmu yada sen ne yaptın ?

ben konyadayım canım burada devlet hastanesinde tedavi oldum iki adet dondurulmuş miniğim allah nasip ederse seni takip ettim allahım kucağına aldırsın hem umut oldun hem de hırslandım biraz daha tanımıyorum ama kader arkadaşı kaderdaş bu anlama geliyor beni en iyi siz anlarsınız bende sizi rabbim herkesin yüzünü güldürsün

Devlet hastanesinde nil hanima mi gittin arkadaşm

Oleyyyy sevinçli haberler varrr
@ALISALIS kuzum süpersin sonunda kısmet bugüneymiş inşallah saglıkla 9 ay dilerimm kuzumm
kese06 kese06 canım taş gibi hatunum ya maşallah zate ben eli kulagında bekliyordum senden çok cok sevindimm bu güzel haberlere inşallah tüm topikten güzel haber alırız
Maşallah kızlar sıradakilere az kaldı

Bendede o rakama yaklaşık cıktı ama dr verdi yinede deger normal aralıkta ama

teşekkür ederim canım, yanıt için.

sizlere kalp atışını da duydukları sonra söylemek istemiştim ama biran önce de bilmeniz gerekli diye düşününce U M Ü D U MU ZU TAZELEMEK adına yazmaya karar verdim

ALİSCİM TEBRİKLER :nazar:Bugün ne güzel haberler var böyle kese06 kese06 da hamiş ne güzel arkadaşlar sizleri tebrik ederim çok sevindim, umutlarımız sizlerle hep artıyor,ay ne güzel..umarım ben ve diğer arkadaşlarımızda size güzel haberler veririz...sizlere kolay hamilelik dilerim, umarım sağlıkla,rahat bir 9 ay geçirir bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip eder rabbim..:KK200:

Rabbimize bin sukur diyorum.Allahim kucagina almayi nasip etsin.

Selam arkadaşlar beni bilen bilir. Buranın eskilerindenim yani demirbaşlarindan. Tıpkı alisalis gibi. Bende size umut olmaya geldim. 44 yaşıma girmeme 2 ay kala dün yaptığım test sonucu hamile oldugumu ögrendim. Şoklardaydim çünkü umidimi kesmiştim aldığım bütün vitaminleri folikasiti kesmiştim. Üzerine birde iki gün lekelenmem oldu. Kızım 18 aylık nerdeyse. Bu 18 ayda hiç korunmadik. Kısmet buguneymis.

Darısı sizlerin başına diyorum ve hepiniz için dua ediyorum. Sizde bize ederseniz çok seviniriz.

Size de maşallah diyorum. Sağlıkla kucağınıza alın bebeginizi. Bugün ne güzel haberler geliyor ard arda. Allah bize de en kısa sürede nasip eder inşallah.

Back
X