Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet canım ikiz.
Hayirli yla kucağımıza alalım insh.
Evet Guvenc beyde devam simdilik.
Biraz fazla bulantili halsiz gidiyor ama çok sukur .
Su testite atladım insh.
Bende büyük ihtimal gelabda yaptircam.

Evet canım ikiz.
Su testite atladım insh.

maşallah , tebrik ederim sağlıkla kucağına almayı dilerim,güzel bi hamilelik geçirirsin umarım.. inşallah biri kız biri oğlandır işte o zaman tadından yenmez :)

Evet canım ikiz.
Su testite atladım insh.

Hayırlı olsun,sağlıkla zamanında kavuşmanızı dilerim.
Ikizlerde bu testler uygulanmıyordu,ama demek ki doktorun önerdiğine göre işler değişmiş,ve gelab'ın fiyatı da oldukça uygun bence,ben 1000 USD +KDV ye yaptırmıştım 1.5 sene önce.

maşallah , tebrik ederim sağlıkla kucağına almayı dilerim,güzel bi hamilelik geçirirsin umarım.. inşallah biri kız biri oğlandır işte o zaman tadından yenmez :)

:) :)
Sağol canım insh saglikli olsunlarda su test gerdi bizi biraz.darısı isteyen dileyen herkese.

Çok tesekkur ederim.
İkizlerde bu harmony testi artık doğru sonuç veriyormus sadece kan alıp bakiliyormus.
1,5 sene önce de iyi fiyatmis gerçekten. bahçeci 700 dolar şuan.2500 TL denk geliyor.
Ama gelab diye merkez var orda da 1000 TL.
İnsh hayırlu sonuçlar alalimda.

Merhaba Ben Ankara da 2011 yılında anatolia da tüp bebek tedavisi oldum. İlk denemede hamile kaldım. Hem kadın hem erkek infertilesi vardı. 5 yıldır hamile kalamıyordum. 37 yasında hamile kaldım. Dogumda evre 2 endometriozis oldugum ortaya çıktı. Tüp bebekle bile hamile kalmam mucize imis. Doktorlar oyle söyledi. O yüzden Anatolia tüp bebekte Hakan Hocayı şiddetle tavsiye ederim. Benim mucizem gercek oldu. Herkese de Allah' tan acil şifalar dilerim.

Hopecigimmmmm
hosgeldin tatlım
nazarlar degmesin ben de çok rahat hamilelik geçiriyorum, bulantı aserme vs vs hiçbir şey yok, senin dualarini yakaladim demekki,
umarım en kisa zamanda bebiş lerinin haberini alırım, yakışıklı oğlunu kocamannnnn öpüyorum

Arkadaslar yola devam, vazgeçmek yok, uğraşan hemen herkes bu duyguyu tadiyor inanin ki sabır çok önemli
sevgiler herkeslere

Selam
ben panaroma testi yaptırdım, 9,haftada ve fiyatı 3500 tl , sanırım daha detaylı, 1 hafta sonra sonuc geldi ve cinsiyet dahil birçok ayrıntısı vardı, risk şükürler olsun düşük gedi ve kız bebeğim olacak
umarım herşey gönlünce olur, stres yapma bebiş etklenmesin

Herseyguzelolcak panaroma testi İkizlere uygulanmiyor canım, hatta donasyon olanlara da uygulanmazmis, Dr ayrıntısıni bilir zaten,
İkizlere uygulanan testler farklı bilgin olsun. Neler olduğunu bilmiyorum

oh oh ne güzel , kız geliyor maşallah..bende dr.u aradım regl olduğunda ara demişti, konfernsa gidiyormuş bir ay ertelendi..artık önümüzdeki ay tekrar arayacağım..herşeyde vardır bir hayır diyorum..

tebrikleeeer

Herseyguzelolcak panaroma testi İkizlere uygulanmiyor canım, hatta donasyon olanlara da uygulanmazmis, Dr ayrıntısıni bilir zaten,
İkizlere uygulanan testler farklı bilgin olsun. Neler olduğunu bilmiyorum

Hayırlı olsun kızın Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Cevap verdiğin için teşekkürler.

Çok sağol çok teşekkür ederim.

Merhaba bayanlar. Uzun zaman oldu buraya girmeyeli. Durumum pek iç açıcı değil. 09.2015 ten beri adet düzensizliği yaşıyorum. Almanyada burda gitmedigim doktor kalmadı. Birinin dediği diğerini tutmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. 12 günlük tablet veriyorlar adet söktürücü ondan sonra adetim geliyor. Yumurtaliklar tembellesmis dediler. Bundan dolayı yumurta catliyamiyor ve kist oluşuyor. Bir türlü kurtulamadim. Doğum kontrol hapinida çözüm olarak görmüyorlar. Soğan suyunuda yaptım bir faydası olmadı. Goguslerim çok yanıyor uclari simsiyah oluyor. Bildiğiniz bir çözüm care var ise lütfen paylasirmisiniz. Ayrıca tüm arkadaslara sevgilerr başarılar. Sagolunn

Benim bir kez adetim 45 gun gecikmisti. Ve e2 cok dusmustu. Vucutta ostrojen kalmamis dedi dr.
Cylo prognova kullandim. Bir daha ayni sorunu yasamadim.
Hormonlarinin duzene girmesi icin dr tedavisi gerekli bence. Birkisel cozumleri bilemiyorum belki37. Umarim cozulur yakinda. Ve lutfen stresden arinmaya calis. Hormonlari asiri etkiliyor.

Sagoll.dediğini yapicamm.senide tebrik ediyorum.sağlıkla kucağına al ınsaallahh

Selam arkadaşlar

bu topicde aktif olduğum dönemlerde bebek düşünüyordum,Kasım 22de evlendim ve o ay hamile kalmıştım mucizevi bir şekilde.Fakat bebeğimin kalp atığını 8.haftada çok çok yavaş olarak duyduk ve sonraki hafta kontrolümüzde kalbinin durduğunu öğrenerek kürtaj oldum.
2.adetimi oldum ve şimdi tekrar bebek istiyorum

Reactions: sub
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…