- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #46.661
Çok şükür iyi gidiyor kızım olacak geçenlerde öğrendik cinsiyeti,ben erkek bekliyordum nedense ,erkek olsaydı doktor amcasının adını alacaktı,kısmet değilmiş.ama eşim hep kız istiyordu ...bugün Güvenç beydeydik,herşey yolunda şükür...sana benzeyecek görürsün diyor;-))18,haftadayım şükür,senin ikizmiş yaa demin okudum Maşallah,sağlıkla gelsinler okadar uğraştan sonra inşallah,çok sevindim senin adına.test için dediğim gibi Bencede bin TL az değil,aynı test sadece firmalar farklıymış,harmony,nıft,Panorama vs.bunları doktordan duyunca niye illa Bahçecide yaptırayım dedim (700 Euro dediler )hemen yanındaki elabda yaptırdım,inşallah senin testinde güzel sonuçla gelecek,senin Nasıl gidiyor?Güvenç beye devam mı ?
Evet canım ikiz.
Hayirli yla kucağımıza alalım insh.
Evet Guvenc beyde devam simdilik.
Biraz fazla bulantili halsiz gidiyor ama çok sukur .
Su testite atladım insh.
Bende büyük ihtimal gelabda yaptircam.
Evet canım ikiz.
Hayirli yla kucağımıza alalım insh.
Evet Guvenc beyde devam simdilik.
Biraz fazla bulantili halsiz gidiyor ama çok sukur .
Su testite atladım insh.
Bende büyük ihtimal gelabda yaptircam.
maşallah , tebrik ederim sağlıkla kucağına almayı dilerim,güzel bi hamilelik geçirirsin umarım.. inşallah biri kız biri oğlandır işte o zaman tadından yenmez :)
Hayırlı olsun,sağlıkla zamanında kavuşmanızı dilerim.
Ikizlerde bu testler uygulanmıyordu,ama demek ki doktorun önerdiğine göre işler değişmiş,ve gelab'ın fiyatı da oldukça uygun bence,ben 1000 USD +KDV ye yaptırmıştım 1.5 sene önce.
kizlar saligunu test günüm benim gibi sonuc bekleyenler varmi ?
g eçmiş olsun.. İnşallah çektiğin sıkıntılar biter ve bundan sonra herşey güzel olur.. Merkez öneri,leri istiyormuşsun.. Ben Ankarayı bilmiyorum. Ama İstanbulda Ataşehir Memorialdan memnunum.. Ayrıca Şehir içine girmeden otobandan çıkınca hemen ulaşıyorsunuz..
HopecigimmmmmAlisim birtanem cagrirsin da cevap vermez miyiz. Öncelikle güzel haberler veren hamilelere benimki kadar mükemmel bir hamilelik ve muhtesem bir dogum dilerim. Tedaviye baslayanlardan da hayirli haberler bekliyoruz. Bu yola bas koymus geri kalan herkeslere de sakin vazgecmeyin, umudunuzu bir an bile yitirmeyin derim. Belki hatirlayanlar olur. Ben cok mücadele verdim. Yikildim ama yeniden ayaga kalktim ve Yüce Rabbim 4.denemede bize melegimizi gönderdi. Oglusum, büyük askim, canimin ici bir yasinda oldu bile. Simdi buzluktaki kardeslerini alalim cabasindayiz. Insallah ayni basariyi bir kez daha gösterebiliriz. Kim bilir belki bu sefer ikiz kismet olur. Hepinizi kocaman öpüyorum :)
SelamMerhaba,
Haftaya harmony testi istendi.
36 yaşındayim daha önce aranızda yaptıran var mı?
Bahçeci 2500 TL gelab 1500 TL diyor
1000 TL büyük bir fark.sorun değil evlat için verilir neler neler gitti ama yaşayanlardan bilgi almak istiyorum.
Biraz içim.buruldu bu sureci beklemek zor gibi.
Kötü çıkarsa ne olur onu bile soramadim
Duymaya cesaret edemedim galiba.
Selam
ben panaroma testi yaptırdım, 9,haftada ve fiyatı 3500 tl , sanırım daha detaylı, 1 hafta sonra sonuc geldi ve cinsiyet dahil birçok ayrıntısı vardı, risk şükürler olsun düşük gedi ve kız bebeğim olacak
umarım herşey gönlünce olur, stres yapma bebiş etklenmesin
tebrikleeeer:) :)
Sağol canım insh saglikli olsunlarda su test gerdi bizi biraz.darısı isteyen dileyen herkese.
Çok tesekkur ederim.
İkizlerde bu harmony testi artık doğru sonuç veriyormus sadece kan alıp bakiliyormus.
1,5 sene önce de iyi fiyatmis gerçekten. bahçeci 700 dolar şuan.2500 TL denk geliyor.
Ama gelab diye merkez var orda da 1000 TL.
İnsh hayırlu sonuçlar alalimda.
Herseyguzelolcak panaroma testi İkizlere uygulanmiyor canım, hatta donasyon olanlara da uygulanmazmis, Dr ayrıntısıni bilir zaten,
İkizlere uygulanan testler farklı bilgin olsun. Neler olduğunu bilmiyorum
tebrikleeeer
Benim bir kez adetim 45 gun gecikmisti. Ve e2 cok dusmustu. Vucutta ostrojen kalmamis dedi dr.Merhaba bayanlar. Uzun zaman oldu buraya girmeyeli. Durumum pek iç açıcı değil. 09.2015 ten beri adet düzensizliği yaşıyorum. Almanyada burda gitmedigim doktor kalmadı. Birinin dediği diğerini tutmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. 12 günlük tablet veriyorlar adet söktürücü ondan sonra adetim geliyor. Yumurtaliklar tembellesmis dediler. Bundan dolayı yumurta catliyamiyor ve kist oluşuyor. Bir türlü kurtulamadim. Doğum kontrol hapinida çözüm olarak görmüyorlar. Soğan suyunuda yaptım bir faydası olmadı. Goguslerim çok yanıyor uclari simsiyah oluyor. Bildiğiniz bir çözüm care var ise lütfen paylasirmisiniz. Ayrıca tüm arkadaslara sevgilerr başarılar. Sagolunn
Sagoll.dediğini yapicamm.senide tebrik ediyorum.sağlıkla kucağına al ınsaallahhBenim bir kez adetim 45 gun gecikmisti. Ve e2 cok dusmustu. Vucutta ostrojen kalmamis dedi dr.
Cylo prognova kullandim. Bir daha ayni sorunu yasamadim.
Hormonlarinin duzene girmesi icin dr tedavisi gerekli bence. Birkisel cozumleri bilemiyorum belki37. Umarim cozulur yakinda. Ve lutfen stresden arinmaya calis. Hormonlari asiri etkiliyor.
Rica ederim ve tesekkurSagoll.dediğini yapicamm.senide tebrik ediyorum.sağlıkla kucağına al ınsaallahh
Hayirli olsun bebginiz saglikla kucaginiza alirsiniz ins doktorunuz kim acabaBu arada 46 yaşını doldurdum, 2012 yılından beri uğraşıyorum, ilk kez bu duyguyu yaşıyorum, Darısı hepinizin başına, sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?