- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.400
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #46.621
3.gün embriyosu canım. ilk günü saymayacakmışız.benim de 3 yumurta toplandı salı günü. dün aradılar ikisi döllenmiş. buna bile şükür dedim.çünkü geçen tedavimde anormal döllenme olmuştu iki yumurtada da..bakalım yarın gelişimi ile ilgili arayacaklar. inşallah 5.güne gider.kısmet tabi sonra tutunması var falan. Rabbim hepimize nasip etsin
İnşallah ikiside sağ sağlim tutunur canım benimde 5 taneden 4 ü döllendi.ikisi konuldu.diğer ikisini dondurmadıdr.iyi kalite değil dedi.yinede onlara kıyamadık eşimle üzüldük
evet insan üzülüyor boşa giden bebislere.. bugun haber alacagim. dün 3.gundu ve gününe uyumlu gelisiyor dedi. genelde kucuk olan yunurta embruyom 3.gune kadar gidiyordu bakalim bu kez ne olacak.insallh ilerler. dualarinizi bekliyorum. Eğer tutarsa ayni gunlerde dogum yapariz tabi Allah nasip ettiyse... senin son adet tarihin neydi cnm
İnş.canım.ben 29 şubatta regl oldum.
gebeyim dediğimi hatırlamıyorum.bugün transferimin 7.günü.12 gün geçmeden bilemiyoruz sende biliyorsun.eee ne cabuk ogrendin gebeligi. benim daha transfer bile olmadi.benim de 4 mart
eğri çayır arı sütünü kullanın ve bana göre adres olarak prof dr : murat sönmezercanım bizim sperm var 20 bin 16 bin 3-5 milyon çıkıyor. Ya asıl sorun yumurtamın kötü ve az olması. havuz sistemini doktorum embriyon dondurulacak kadar kaliteli olmuyor dedi ve o sebepten önermedi.. ayy yoruldum ya.ne mutlu sana
gebeyim dediğimi hatırlamıyorum.bugün transferimin 7.günü.12 gün geçmeden bilemiyoruz sende biliyorsun.
Sanirim hamilelik takvimi yaptiginiz icin boyle dusunmustur banada öyle geldi. Bu transfer gününe göre tahmini doğum tarihi zaten.keşke ve inş.hemiz hamileyizdir.özellikle de 40 yaş ve üstü bayanlar olarak
İyiyim CANIM sen nasılsın BİRAZ uzak kalmak istedim bebek fikrinden AMA SADECE kk den uzaklaştım bebek fikrimden değil MALESEFNerelerdesin ,görünmüyorsun merak ettim
evet canım aynen öyleAmiiin inşallaaah,burda gormek bile insana umut veriyor dimiherkse kavussun herkes
evet canım aynen öylebu arada benim kasık bel göğüs ağrım bugün kalmadı.acaba tutmadımı diye endişe ediyorum.bizimde kolayımız bulunmuyor ağrı olda bi türlü olmasa bi türlü
gebeyim dediğimi hatırlamıyorum.bugün transferimin 7.günü.12 gün geçmeden bilemiyoruz sende biliyorsun.
Ben buralardayım ,gitmeye niyetim yok,burada öğrendim birçok şeyi sizlerden,aynen katılıyorum sana Can'ım...Yeni arkadaslar hosgeldiniz. Insallah topigimiz ugurlu gelir sizlere.
Eski yoldaslar nerelerdesiniz. Arada da olsa ugrayin. Yenilere umut olmaya devam edelim olur mu?
Sevgiyle kalin.
Bende iyiyim çok şükür yarıladım sayılır,seni çok seviyorum çok destek olmuştun bana Can'ım benim,arada ses ver ...İyiyim CANIM sen nasılsın BİRAZ uzak kalmak istedim bebek fikrinden AMA SADECE kk den uzaklaştım bebek fikrimden değil MALESEF
bende seni (SİZİ ) seviyorumBende iyiyim çok şükür yarıladım sayılır,seni çok seviyorum çok destek olmuştun bana Can'ım benim,arada ses ver ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?