Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İnşallah ikiside sağ sağlim tutunur canım benimde 5 taneden 4 ü döllendi.ikisi konuldu.diğer ikisini dondurmadı dr.iyi kalite değil dedi.yinede onlara kıyamadık eşimle üzüldük

İnşallah ikiside sağ sağlim tutunur canım benimde 5 taneden 4 ü döllendi.ikisi konuldu.diğer ikisini dondurmadı dr.iyi kalite değil dedi.yinede onlara kıyamadık eşimle üzüldük

evet insan üzülüyor boşa giden bebislere.. bugun haber alacagim. dün 3.gundu ve gününe uyumlu gelisiyor dedi. genelde kucuk olan yunurta embruyom 3.gune kadar gidiyordu bakalim bu kez ne olacak.insallh ilerler. dualarinizi bekliyorum. Eğer tutarsa ayni gunlerde dogum yapariz tabi Allah nasip ettiyse... senin son adet tarihin neydi cnm

eğri çayır arı sütünü kullanın ve bana göre adres olarak prof dr : murat sönmezer

evet canım aynen öyle bu arada benim kasık bel göğüs ağrım bugün kalmadı.acaba tutmadımı diye endişe ediyorum.bizimde kolayımız bulunmuyor ağrı olda bi türlü olmasa bi türlü

Karamsar fikirlere kapilma canim,tutunmustur hiiic kotusuunu dusunme,zaten olmadiginda uzulmek icin fazlasiyla vaktimiz oluyor,simdi guzel hayaller kurun esinle

Yeni arkadaslar hosgeldiniz. Insallah topigimiz ugurlu gelir sizlere.

Eski yoldaslar nerelerdesiniz. Arada da olsa ugrayin. Yenilere umut olmaya devam edelim olur mu?
Sevgiyle kalin.
Ben buralardayım ,gitmeye niyetim yok,burada öğrendim birçok şeyi sizlerden,aynen katılıyorum sana Can'ım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…