- 29 Ocak 2013
- 315
- 151
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #46.641
Yeni arkadaslar hosgeldiniz. Insallah topigimiz ugurlu gelir sizlere.
Eski yoldaslar nerelerdesiniz. Arada da olsa ugrayin. Yenilere umut olmaya devam edelim olur mu?
Sevgiyle kalin.
benim de dün transferim yapıldı.bir tane embriyo kalmıştı 5AB kalite dediler. ama kafamı karıştıran bişey oldu. geçen tedavimde 4 günde bir kan pıhtılaşması için iğne verilmişti.fakat transfer iptal olunca kullanamadım bile. bu kez iğne verilmedi ve açıklama da şu şekilde yapıldı. işte kan pıhtılaşmam yüksek değilmiş.artık bu şekilde olanlara iğne verilmiyormuş.zaten normalde bile bu iğnelere 12.haftada başlanıyormuş. benim pıhtılaşma mthfr mutasyon analzi 1298cc homozigot çıkmıştı... bu konunun üzerinde çok durdum çünkü zaten zorla sağlıklı embriyo sahibi oluyoruz.onu da pıhtılaşma yüzünden kaybetmek istemiyorum. bu sekilde durumu olan arkadaşlar bilgi verebilirmi
benim de dün transferim yapıldı.bir tane embriyo kalmıştı 5AB kalite dediler. ama kafamı karıştıran bişey oldu. geçen tedavimde 4 günde bir kan pıhtılaşması için iğne verilmişti.fakat transfer iptal olunca kullanamadım bile. bu kez iğne verilmedi ve açıklama da şu şekilde yapıldı. işte kan pıhtılaşmam yüksek değilmiş.artık bu şekilde olanlara iğne verilmiyormuş.zaten normalde bile bu iğnelere 12.haftada başlanıyormuş. benim pıhtılaşma mthfr mutasyon analzi 1298cc homozigot çıkmıştı... bu konunun üzerinde çok durdum çünkü zaten zorla sağlıklı embriyo sahibi oluyoruz.onu da pıhtılaşma yüzünden kaybetmek istemiyorum. bu sekilde durumu olan arkadaşlar bilgi verebilirmi
Hayırlı uğurlu ve bebekli olsun :)
Benimde pıhtılaşmam düşük seviyelerde olduğu için transferden sonra sadece aspirin kullandım,ama gebelik gerçekleştiğinde doktorum tedbir amaçlı iğneye geçelim deyip Clexane kullandırmıştı.
Ooo maşallah 14.haftaya girmişsiniz çok sevindim ,Allah sağlıkla tamamını erdirsin,hamileliğin tadını çıkaracağın dönemdesin,tehlikeli görülen ilk 12 hafta bitmiş,ağırlaştığın ve hareketlerinin kısıtlandığı son haftalara gelmeden ve sıcaklara kalmadan güzel güzel vakit geçir inşallah.
Tedavide olan ve sonuç bekleyen Arkadaşlara Allah kolaylık ve hayırlı sonuçlar versin.
Bendende eskilere çağrı ses verin,habersiz bırakmayalım birbirimizi :)
Bizim kız yaşını doldurdu :) tedaviler,hamilelikte endişeler,sorunlar çoktan unutuldu yerini farklı telaşlara bıraktı,yedireyim,içireyim,uyutayım,oyunlar derken günün nasıl geçtiğini anlamıyorum bile.
Darısı tüm isteyenlere inşallah...
Benden ve kızımdan çoook sevgiler...
Sagol nevsercimOoo maşallah 14.haftaya girmişsiniz çok sevindim ,Allah sağlıkla tamamını erdirsin,hamileliğin tadını çıkaracağın dönemdesin,tehlikeli görülen ilk 12 hafta bitmiş,ağırlaştığın ve hareketlerinin kısıtlandığı son haftalara gelmeden ve sıcaklara kalmadan güzel güzel vakit geçir inşallah.
Tedavide olan ve sonuç bekleyen Arkadaşlara Allah kolaylık ve hayırlı sonuçlar versin.
Bendende eskilere çağrı ses verin,habersiz bırakmayalım birbirimizi :)
Bizim kız yaşını doldurdu :) tedaviler,hamilelikte endişeler,sorunlar çoktan unutuldu yerini farklı telaşlara bıraktı,yedireyim,içireyim,uyutayım,oyunlar derken günün nasıl geçtiğini anlamıyorum bile.
Darısı tüm isteyenlere inşallah...
Benden ve kızımdan çoook sevgiler...
Monkey seni dusundum gecen gun. Cok uzattin artik transfer ol diye mesaj atacaktim hatta.Merhaba Nevser, merhaba arkadaşlar, ben bakıyorum ama kimseleri göremiyorum( önceleri birgün girmesem 2-3 sayfayı kaçırmış olurdum, sanırım herkes hamile :))
Bende geçen ay kontrole gittim Ege hanım sağolsun, her zamanki gibi güleryüzlü ve çok nazikdi..Testlerimi yaptırdım, sulu ultrason istedi onu yaptırmamıştım, o da oldu...Allahım yarısında bırakın beni istemiyorum demeye başladım :))
Bırakıyım o zaman dr. dedi yok olmaz:)) devam edin dedim , elimi öyle ısımışımki 2 gün saat izi gibi oldu elimin üstünde :))
adet olduğunda gel dediler ayın 25 gibi olurum sanırım, sonrasında transfer hazırlıkları başlar belkide nisan ayı transferim olur..bende vitamin aldım içiyorum bunun haricindeensu nun tavsye ettiği eğriçayır arısütünü kullanıyorum..Havalar çok güzel yürüyüş yapıyorum , eskisi gibi stresli değilim eşiminde kulağını çektim :)) beni stres yapmaması için bu nedenle günlerim güzel geçiyor..
Transfer sonucu bekleyen arkadaşlarım umarım pozitif olur sonuçlarınız, benim gibi tedaviye devam edenlere bol şans.
Hamişlerimizde sağlıkla bebişlerini kucalarını alırlar.
Monkey seni dusundum gecen gun. Cok uzattin artik transfer ol diye mesaj atacaktim hatta.
Insallah bu sefer guzel haberi alicaksin. Dualarim her an hepinize. Kolay gelsin simdiden.
Ensu merhaba laparaskopi ile ilgili msj lara bakarken sizinde ameliyat olduğunuzu ve şimdi hamile olduğunuzu gördüm Allah tamamına erdirsin.Çok güzel bir duygudur kesinlikle bize de Rabbim yaşatsın inş. Allah bebeğinizi size hayırlı evlat eylesin.Bir kaç soru sorsam cevaplar mısınız.Sizde ki sorun neydi neden oldunuz laparaspokiyi.Ameliyattan ne kadar sonra hamile kaldınız. Dr. kimdi. Şimdiden sağolun.sagol cnm iyi gidiyor simdilik, masallah seninde bayag zaman gecmis ne guzel.. cnm ben ikili testte yaptirdim ayrica harmony testte yaptirdim.. bu testler birazda senin istegine bagli, ben herseyi yaptirmak istiyorum yoksa icim rahat etmez dedigim icin doktorumda ona gore yonlendirdi.. gonlun nasil rahat edecekse arastirip ona gore hareket et cnm ve testler konusuna gelince yapip yapmama konusunda doktor haric kimseyi ne ornek al nede dinle.. iyice arastirip doktorunun yonlendirmesi ile icinden dogru olan ne geliyorsa onu yap..
Yeni arkadaslar hosgeldiniz. Insallah topigimiz ugurlu gelir sizlere.
Eski yoldaslar nerelerdesiniz. Arada da olsa ugrayin. Yenilere umut olmaya devam edelim olur mu?
Sevgiyle kalin.
Merhaba,
Haftaya harmony testi istendi.
36 yaşındayim daha önce aranızda yaptıran var mı?
Bahçeci 2500 TL gelab 1500 TL diyor
1000 TL büyük bir fark.sorun değil evlat için verilir neler neler gitti ama yaşayanlardan bilgi almak istiyorum.
Biraz içim.buruldu bu sureci beklemek zor gibi.
Kötü çıkarsa ne olur onu bile soramadim
Duymaya cesaret edemedim galiba.
Merhaba,
1000 TL büyük bir fark.sorun değil evlat için verilir neler neler gitti ama yaşayanlardan bilgi almak istiyorum.
Selam canım bende harmony yaptım yaşım 37. Bende bahce inin fiyatı fazla gelince Güvenç beye sordum klinigin yanında e-lab var orda 1550 tl ye yaptırdım.. güvenç bey hepsi aynı hiç farketmez deyince elabda yaptırdım. Bende çok endişe etmiştim ama şükür düşük risk çıktı. Ve 9 günde geldi sonuç.bende tereddüt etmiştim ama bu testi onerince dr. Düşünmedim hiç. Sonuç iyi gelecektir inşallah. Güvenç beye sorunca bahcecide daha evvel gelabla anlasmsliymis zaten. Sonra kendi yollamaya başlamış yurtdışına. Aynı yani merak etmeMerhaba,
Hayirli olsun arkadasim, bu testi en son Ensu ve Alis Alis arkadas yaptirdi diye okudum. topige ara ara geliyorlar yardimci olacaklardir. Ucret konusunda haklisin 1000 tl. az degil ama yinede, en güvenilir yeri tercih etmeye calis ve Icini rahat tut saglikli gelecektir sonuc, yaptirmakta fayda var yaptirman taraftariyim. Saglikla gelsin bebegin darisida bizlere olsun.
Selam canım bende harmony yaptım yaşım 37. Bende bahce inin fiyatı fazla gelince Güvenç beye sordum klinigin yanında e-lab var orda 1550 tl ye yaptırdım.. güvenç bey hepsi aynı hiç farketmez deyince elabda yaptırdım. Bende çok endişe etmiştim ama şükür düşük risk çıktı. Ve 9 günde geldi sonuç.bende tereddüt etmiştim ama bu testi onerince dr. Düşünmedim hiç. Sonuç iyi gelecektir inşallah. Güvenç beye sorunca bahcecide daha evvel gelabla anlasmsliymis zaten. Sonra kendi yollamaya başlamış yurtdışına. Aynı yani merak etme
Merhaba,
canım ben 2500 tl ye yaptırdım, kan örneği Almanya'ya gitti 2 haftada sonuç gelmişti..
doktorum bana güvenilir olarak test verebileceğimiz yerlerin listesini vermişti içinden birini seçmiştim..
bişeycik olmaz canım sonucun en güzelinden gelecek Allahın izniyle..
Sağol canım teşekkürler.
Hep aşama aşama insan yorumluyor ama çok sukur bugunumuze
Allahım hayırlara cikarsin.
Çok sağol.
Canım.ne yazdin çıkmamış.nasıl gidiyor hamileliğin.
Oy çok sağol ya bayaga içimi rahatlattın.
Az fark yok ya verilirse anlamayamadim
Eğer bu afaki bir farksa neden verelim diye dusunuyorum.
Çok.sağol.
Nasıl.gidiyor hamileliğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?