Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet yeni aldım hayıt tohumunu , adetle birliktemi içeyim..yoksa başlıyayımmı adetten önce .

Valla ben gayet relaxım tatlım çünkü umut pek yok bunu eşime pek belli etmesemde. Içim biraz buruk yalnızca oğlum olsaydı eşimin ismini vercektim. Sende kocanı uzme kız yazık adama. Sesi de çıkmıyor muş zavallının. Ondan çok sana zarar verir zaten bu kadar sinir stres. Herseydi bi hayır olduğunu hiç ama hiç unutmayalım.

Tefriciye bana da okunmustu hemen ertesi ay hamile kaldım düştü o ayrı. Canım saraçoğlu sürekli söylüyor. Günde iki kupa içebilirsin. Sabahları kahvaltıdan iki saat sonra birde yatmadan önce. Bir ay boyunca. Daha sonra aynı şekilde civanpercemine geçiliyor. Gerçi ilk kür sogan kuru. Bende kist olmadığı için yapmadım ben. Bu aslanpencesini ben doğum yaptığımda ebe bile bana aldirip icirtmişti. Ruyan hayırlara çıksın arkadaşım. Senin yaş kaçtı? Ben oldum 44 bundan sonrası Allah'a kalmış.hayırlısı...

Reactions: sub
Herkeze Günaydın 10 gündür sorun yoktu gayet sakindim ama yarın test günüm ve bu gün artık içim içime sigmiyor hem yaptırmayı çok istiyorum,hemde çok korkuyorum bu defa benimle gibi hissediyorum ama 3 defa negatif cvp alan 41 yaşında biri olarak kötü haber almaktan çok korkuyorum.

İçini ferah tut,hem bukadar gerileceksen bugün yapabilirsin testi nasılsa çıkar
Hayırlı haberler...

böyle bir tavır tabiki doğru değil işin ticaret kımına gelincegerçektende ticaret yaıyorlar biz o merkezler için müşteriyiz malesef

Canım merhaba ınsallah bu ay mucızemı yaşarım gerek kalmaz ama hayırlısı tabıkı adetten sonra başlıyacagım aslanpencesını bırde bısey duydum onu yapalım canım nisan yagmurunu toplayıp bazı dualar okuyormuşuz onu icip eşinle bırlıkte oluyosun bunu deneyıp cok hamıle kalan var canım benım yaşım 42 adet olmama bır hafta var ondan sonra bazı kurler yıne deneyecegım bekleyıp gorucez hayırlısı Allahtan bendede kist yok ama 1cm lik miyomum var buda engel degılmıs sogan kürunu yapmıstım bırtek aslanpencesı yapmadım onuda yapayım bakalım neler olcak gelişmelerı burdan yazalım ınsallah en kısa surede gelır bebişimiz cok bekletmez ıyı aksamlar

İnşallah cnm ya inşallah pozitifi görürsün. Benden bu ay bişi çıkmaz o kesinde. Senin yaşın daha genç şansinda daha fazla tabii. Nisan yağmurunu geçenlerde ümmüselem arkadaşımız bana da söyledi. İnşallah yapabilirim. Haberini bekliyorum cnm.

Reactions: sub
Günaydıınnn bu gün benim için büyük gün
Saat 9 gibi kan vermeye gidicem bekle zordu ama bu daha zor geliyor korkuyorum galiba allah hepimize hayırlı haberler almayi nasip etsin inşallah. ...

inşallah bu sefer güzel haberler alırsınız. Bende aynı heyacanı yaşıyorum. transfer sonrası 5.günüm. bekleyiş devam ediyor.
herşeyin hayırlısı diyelim.

Eski arkadaşlar yeni gelen arkadaşlar herkese merhaba!! Sizleri unutmadım, geçmişteki okumadığım sayfalara şöyle bir göz attım. Neler oluyor neler demek. Kim demiş 40 yaşından sonra Anne olunmaz diye? Ben hep söylüyorum kimse kafayı yaşa takmasın, kafayı yaşa takanlarla bu konuyu konuşmayın. Çünkü o kişiler bizleri sadece demoralize ediyor. Ben bu yaz 45 olacağım, evvelden de yaşıma takmadım bundan sonrada takmıyorum altı aylık bebeğimle güle oynaya vakit geçiriyorum. Eskisinden daha çok sabırlı olduğuma inanıyorum. Eski arkadaşlar beni bilir. Şu anda bunları yeni arkadaşlara umut olsun diye belirtmek istedim. Tedavi sürecindeki zamanlarımı unutmadım ben. Her bir pozitif haber buradan okuduğumda bana bir umut olmuştu. Hatta buradan size cesaret vermek için bir şey daha söylicem. Yazın tekrar türkiye'ye gidip dondurulmuş iki embriyomuda koydurmak istiyorum. Yaşıma rağmen semra hanım olaya çok sıcak baktı. Ne olacak, olursa iyi olur olmazsa da hiç üzülmem Allah bana bir kız çocuğu nasip etti, Şükürler olsun. Allah hepinize sabır ve kolaylıklar versin.

Ne güzel. Allah size ve çocuğunuza uzun ömürler versin. Benimde 6.denemem. 4. tane düşük oldu. Transfer sonrası 6.günüm dayanamayıp Beta ölçtürdüm . değer negatif malesef. Çok üzgünüm. Toparlanmak yeniden başlamak da bir süreç.
Herşeyin hayırlısı diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…