Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bahçeciden memnun değilmisin peki...bende açıkcası B planı peşindeyim ve dondurulmuş tedavimi her an bırakıp yeni merkeze kayabilirim.halit Erden Murat berksoy ile yeni bir yer mi açmış bilen var mı acaba

Hiç memnun kalmadım....Mustafa bahçecının hastasıydım tavsıye etmem!!!!!!ksaca ticarethane olmuş orası ! Sen gidersen diğeri var ,ilgi alaka sıfır, ilk sen tedaviye başlarken Pamuklara sarıyorlar :)))))

amin tabi melegim lutfen huzur buldufun seyleri yapmaya calis herjes dagildi mi ya bakamiyorum da. WishhDuygu nerelerde ben hepinizimcok cok ozlefim keske gelesen vebisimi opsen ya teyzesi

Hosgeldin canım kayramız çok tatlı maşallah sen nasılsın annelik nasıl gidiyor bende gün sayıyorum iyiyiz çok şükür ama zaman yaklaştıkça korku heyecan sabırsızlık ne arasan var bende
ayyy masallah kuzummmm en guzeli olacak insallah ben ankarada memorial de spinal dogum yaptim evet sonrasi zor oldu ama her seye deger inan odasini hazirlamak, esyalarini almak ay oyle guzel bi surec ki zimdiden goz aydinligi diliyor cok opuyorum tatlimmm

Bahçeciden memnun değilmisin peki...bende açıkcası B planı peşindeyim ve dondurulmuş tedavimi her an bırakıp yeni merkeze kayabilirim.halit Erden Murat berksoy ile yeni bir yer mi açmış bilen var mı acaba
Sakin sakin derim,hic iyi bir sey duymadim,Memorial cok iyi,Atasehir de Avrupa yakasinda olan da

Insallah canım evet eşyalarını almak hayalini kurmak çok güzel sendemi sezaryen oldun nasıl bi surecti sonrası toparlanman uzun sürdumu

Insallah canım evet eşyalarını almak hayalini kurmak çok güzel sendemi sezaryen oldun nasıl bi surecti sonrası toparlanman uzun sürdumu
hayatim hamilelik boyunca 10 kilo aldim iki ay bitti su an hepsi gitti ve hatta emzirdigim icin zayiflamay devam ediyorum ben 65 kilo ile hamile kalmistim, 75 ile dogum yaptim iki ay oldu simdi 62 yim canim dikisler ilk on gun cok zordu ama sinra cok hizli bir sekiodevher sey yoluna girdi. insallah senin de oyle olur kolayliklar diliyorum tatlimmm

Memoral mı diyorsunuz? Bende karar verme aşamasındayım
Bence is yerinize yakin olan hastaneyi secin,memorial atasehirde sabah yedi bucukta basliyorlar bakmaya,sisli memorial icin cok daha iyi seyler soyluyorlar ki bence fark yoktur,bir de avrupa yakasinin ucunda mustafa acet icin cok iyi seyler okudum,hangi hastanede hatirlamiyorum.Bahceci icin ticarethane deseler de ben yine de en guvenilirlerden diyorum,orada 6 deneme yaptim,ikisi tuttu,cok cok iyi laboratuarlari,iyi haberlerle gel insallah

canım nasıl gidiyor hamilelik bebişin büyümüş inş sağlıklı alırsın meleğinide kucağına..sana bir sorum olucak canım ben d vitaminime baktırdım inş herşey yolunda giderse transfer olucam d vitaminim değerim 21 çıktı canım bana düşük geldi net araştırdığım kadarıyla..sen transfer öncesi deyinmişti bu konuya çok önemli diye ben yanlış hatırlamıyorsam senin d vitamin kaç çıkmıştı canım damlamı kulandım ampulmü ben devit 3 alıyorum her gün7 damla bende yetersiz geliyor diye ampulünü aldım..

Tşkkr ederim cnm, bende bahçecide 1 kere denedim tuttu, ama 3 aylıkken kalpleri durdu....daha sonra ticarete gercekten ticarete döndü.. Memorial veya acıbadem bülent tıraş arasında kaldım

Bende su ana kadar ikikilo alfim ama benim onceki kilom sıkıntı olduğundan her kontrolde doktordan zilgit yiyorum hic kilo almayacakdin diyor doktorum nasıl olacak hic bilmiyorum benimde sezeryan olacak buyuk ihtimalle Rabbim hepimizi hayirlisiyla kurtarip bebeklerimizi kucagimiza alıp buyutmeyi nasip etsin seni ve kayramizi çok öpüyorum

Benim d vitamini degerim 8 çıkmıştı canım referans araligi 30 ile 100 iken hemde çok düşüktü benim degerim ayda bir defa d vitamini ignesini kırıp iciyodum doktorumun önerisiyle 40 li degerlere geldiginde tedaviye başladım ve Allahın izniyle olumlu oldu sonucum şimdide her
ay d vitamini ignesinin yarim tanesini iciyorum darısı başına canım birde troidine baktir TSH degerinibde 2.5 un altinda olması gerekiyor benim TSH da yuksekti onuda tedaviden önce normal degerine getirdik ilacla halende ilaç kullanmaya devam ediyorum

biz de sizi coook opuyoruuuuz guzel annecik

Tşkkr ederim cnm, bende bahçecide 1 kere denedim tuttu, ama 3 aylıkken kalpleri durdu....daha sonra ticarete gercekten ticarete döndü.. Memorial veya acıbadem bülent tıraş arasında kaldım
Bulent tiras genetik test yapmadan transfer yapmiyor,bence cok iyi secim o da ,kalplerinin durma sebebi genetik sorun,bulent bey sayesinde zaman kaybetmezsin

canım benim tsh iki ay önce baktırdım 2 çıkmıştı kilo almıştım bir aralar o zaman tsh 3 üstündeydi kilo verince düştü çok şükür canım ben devit3 kullanıyorum damla işe yaramıyor diye bende iğnesini aldım değer düşük diye iğneyi içsemi kararsızım erbil bey bu tarz tahliler istemedi d vitamin yada tsh diye..gelişigüzel transfer olucam inş Allahım sonumu hayır etsin sağlıklı çözülsün gelişileri devam etsin rahim istenen kalınağı gelsin bende transferimi olayım tutnsun minişlerim sen hamişsin canım dua et benim için..

Allah yar ve yardımcın oldun İnşallah bu sefer evladına kavusursun canım

amin tabi melegim lutfen huzur buldufun seyleri yapmaya calis herjes dagildi mi ya bakamiyorum da. WishhDuygu nerelerde ben hepinizimcok cok ozlefim keske gelesen vebisimi opsen ya teyzesi
Ah keşke gelebilsem taze süt kokusu ohhhhmissss yavrumm
Kuzum bi müjde vereyim sevgili kocamla aralar iyi oldu maşallah pek titredi bu ara demek kararlılık gerekmiş adamı hizaya getirmek icin ay tüp bebegi ben bıraktım diyorum şimdi yapalım diyo neyse kısmet relax olup oluruna bırakacagımm Allah umudumuzu hic yitirtmesin cok zor ne yapacagını bilememek
Sonuçta diyorumki Allah büyük elbet bana yolumu gösterir
Kocamannn öptümm sizi

İnşallah kuzum tedavin sana bir mucize getirsin kabak çekirdegi ye bol bol nar suyu ve ananas ye

S sulepelin canım nasıl gidiyor hamilelik merak ettim
yeteeeeer kuzum sen ne yapıyorsun iyisindir inşallah arada haber alıyorduk yigenler nasıl
ensu maşallah kuzum seni gördükçe azimle kendime kızıyorum oğluşuna az kaldı saglıkla inşallah
Eua kuzum nerelerdesin bi haber ver merakta bırakma
@kelebek7977 kuzum nasıl gidiyor hamilelik
WishhDuygu kuzum arada bi ses ver nerdesin cümlelerine hasret kaldık
portakales sende cezalısın ya bu kadar ayrılık yeter arada bi girin haber verin canlar
2220 kuzum nerdesin sen ne yaptın merakta bırakmayın ayol
Ay hepinizi özledim birazda herkesin sesi olayım dedim arkadaşlar merak ediliyorsunuz acele cevapp yaz yaz yazınnnn

Eskiden burayi cok takip ederdim sessizce ama herkes birden kayboldu....baska biryerden mi gorusuyolar acaba. Herkesi sessizce merak edip bakiyorummm...yazin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…