Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar iyi geceler

Dualarim hepinizle.
Moralinizi yuukseltin tam gaz ileri. Zamani var kendinizi birakmayin. Arada okuyorum sizleri bazen birakiyorsunuz lutfen inancinizi yitirmeyin
2016 ugurlu geldi sirasiyla hamislerimiz artiyor masallah. Sirada sizler varsiniz insallah.

Merhaba, buraya daha önce bana umut olan 40 yaş annelerinin umut verici mesajlarıyla moral depolayan ben ve benim gibiler adına yazıyorum. uzun bir süreç yaklaşık 5 sene bu mücadelede denemediğim bitki, içmediğim aktar karışımı v.s., ve gitmediğim ünlü doktor, akıtmadığım para kalmadı, ama ne bende ne de eşimde bir sorun çıkmadı, keşke çıksaydı da sorun çözülürse bebeğim olurdu diye düşündüğüm çok oldu. Normal gebe kalabiliyor ama 8. haftayı geçmeyen düşüklerim oluyordu. Artık gebe kalmak kabus olmuştu benim için, tüp bebek bir kez denedim, olmadı, 37 yaşında evlendiğim için de zaman geçiyordu deniyeyim bari dediğim için denedim, normal gebe kalabilen biri neden o hormonları yüklesin diyordum, Brüksel tüp bebek merkezi ve Prof. Dr. Süreyya Menteş'e teşekkür ediyorum, Süreyya bey beni yaklaşık 40 dk ultrason muayenesi ile rahim içinde histeroskopi ameliyatı önererek gönderdi Brüksel tüp bebek merkezine, Prof. Dr. Yücel Karaman net ve kısa cümlelerle tedavi sürecini başlattı, daha sonra hamilelik için gerekli olan bir hormon değeri yeterli seviyede olmadığı için beni histeroskopi ameliyatı ile önce tedavi etti, bu kadardan daha fazla hormon veremem dedi. Ameliyattan sonra 1.5 ay hormon tedavisi gördüm,rahim dinlendi,ameliyattan sonraki 2. ayın sonunda tüp bebek denemesi oldu, fakat tutmadı, üstelik genetik tarama ile embriyo elde edildiği halde, sonra sonrası hüsran vazgeçtim bu işlerden, bıraktım, ben bıraktım Allah beni bırakmadı, şu an 16 haftalık hamileyim, normal gebelikle 3. ayda gebe kaldım.ikili, üçlü test değil direk kan alarak yapılan bir test var, onu yaptırdım bebeğim de sağlıklı çıktı Allah ıma şükürler olsun, 40 yaş sonrası paranız varsa bu testi yaptırın, evinize gelip kan alıyorlar, ben genoks ta yaptırdım diğerlerinden daha uygun fiyata,bekleme süresi yaklaşık 10 gün biraz sıkıntılı beklemesi ama sonuç iyi çıkınca daha bir emin devam ediyorsunuz, Allah isteyen herkese nasip etsin bakabileceği kadar çocuk, hepinize selamlar, sevgiler,

canım benim Allahın izniyle yakında seninde güzel haberini alacağız.. hiç kızma kendine herşeyin bi zamanı var... nasılsın iyimisin hayatım...

Bahçeciden memnun değilmisin peki...bende açıkcası B planı peşindeyim ve dondurulmuş tedavimi her an bırakıp yeni merkeze kayabilirim.halit Erden Murat berksoy ile yeni bir yer mi açmış bilen var mı acaba

halit erdem ve murat berksoy yıllardır ortak çalışıyor cnm, sakın takılma onlara hiç tavsiye etmem.. boşuna zaman ve milyarlarca para kaybı yaşarsın.. geçen yıl o ikili ile ilgili kötü tecrübelerimizi uzunca paylaşmıştık.. bu ikili bebeği olmayan kadınları ağına düşürme derdinde olan bi kumpasın içinde.. onlara giden yüz bayandan ancak biri çocuk sahibi olmuştur onunda zaten olacağı vardır..

canım transfer aşamasında rahim kalınlığı çok önemli ama yinede bebeğin tutunmaması için bu tek sebep değildir.. son transferimde transfer masasında doktor rahim kalınlığımın 6,5 olduğunu söylediğinde transfer istemiyorum diye ağladım kesinlikle tutmaz dedim.. doktor tutma ihtimali var ama biz yinede kötü olan iki embriyoyu transfer edelim rahmin çok ince iyi embriyoları boşuna kullanmayalım dedi.. kötü iki embriyo ve 6,5 rahim kalınlığı ile transferim yapıldı ama tuttu.. karamsar olma inşallah seninde bebişin tutunacak..

tabi kiiii... ben de basarisiz denemeler sonucu her seyi kafamda bitirdigim an, buyuk bir suprizle anne olanlardanim, inanilmaz... tesadufen hamile oldugumu ogrendigim gunden beri sukur ediyorum yaradanima, bebisim simdi iki bucuk aylik ve insallah benim ve tum annelerin bebegi saglikla buyusun ve mustakil anneler de benim gibi buyuk suprizlerle enn dogalindan hamile olsunlar insallah.

Hanımlar uzuuuunnn bir aradan sonra merhabalar. Bebiş bekleyen arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. Keyifli bir süreçten sonra kuzucuklarınıza kavuşmanızı dilerim.
Bebiş isteyen anne adayları sakın pes etmeyin, inş. hayırlısıyla bebişlere kavuşursunuz. Bu forum okul gibi geçmiş sayfaları okuyanlar faydalı bilgilere ulaşabilirler.
Eski arkadaşlar nerelerdesiniz, bir cee yazsanız da iyi olduğunuzu bilsek.
Bizim GÜNEŞ'imiz 6.ayını doldurdu, annesi işe başladı ve bakıcıya alışma, hastalıklaru bu ara bahar alerjilerine merhaba deme durumundayız.
Sevgiler gönderiyoruz.

İYİYİM canım sizler nasılsınız

Maşşallahhhh darısı başıma

canım benim Allahın izniyle yakında seninde güzel haberini alacağız.. hiç kızma kendine herşeyin bi zamanı var... nasılsın iyimisin hayatım...
Canım sagol iyiyim iş ev arası geciyor zaman kendimi nadasa bıraktım ama arada takviyeleri alıyorum kocamla çaylara başladık tekrar azimde etmiyorum bırakmıyorumda hayırlısı herşeyin

Massallah kuzuma oyy teyzesi yesin

selam canım,çok şükür iyi gidiyor şimdilik ,kontroller gelip geçiyor.sen nasılsın?

selam ensu nasılsın?az kalmış senin ,işe devam mı,izne çıktınmı,bende bu aralar şu rapor olaylarını araştırıyorum .

Adetimin 3. Günü e2 52 çıktı...ilaçlarla kalınlaşmayan rahim bu kez ilaçsız takip edilecek......ama ben nar suyu ve hayıt tohumu içiyorum.birde günde 1 tane tebokan , omega 3 ve aspirin içiyorum.tavsiyeniz olursa ve esirgemezseniz çok memnun olurum....

sağlıkla büyüt canım SENİNLE ilaçlar konusunda köprü olduğum bir arkadaş vardı kuddus hatırlarsın bir oğlu oldu 1 aylık oldu

Canım ya ne yapıyorsun hiç sesin cıkmıyor eşinin saglıgı senin saglıgın nasıl
Ben aynen iş ev
kuzum iyiyim zaten iyi olmaktan başka şansımız yok ki eşim le ilgili bazı sıkıntılarımız baş gösterdi onunla uğraşıyorum bende bildiğin gibi yazmak istemiyorum ne olursa olsun ne yaşarsam yaşayayım içimdeki evlat hasreti bitmiyor gitmiyor ve ben buradaki insanları üzüyorum sanırım bu yüzden okuyorum ama yazmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…