- Konu Sahibi akideciknane
-
- #46.981
Takmayin kafaniza ben 15.85 le hamile kaldim. 43 yasindaD
Dün gittiğim doktor fsh mı 12 görünce, yaş da 40 olunca hiç uğraşma direkt tüp bebeğe gidin dedi bana öyle moralim bozuldu ki.. Geçen ay fsh 15 di. Bir kere 10 un üstüne çıkması bizim için olumsuz zaten deyip kestirip attı. Ne yapsam diye çareler arıyorum şimdi.. Allah yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah
Ayyy harikasınız ya, umut oldunuz bana vallahi.. inşallah rabbim bana da nasip eder anneliği.. Şimdi incir kaynattım, yumurtaları çoğaltsın diye incir kürüne bşalıycam. Ayrıca sabah akşam da klomen içiyorum. Pazar günü de soğan kürü ne bşalayacam inşallahTakmayin kafaniza ben 15.85 le hamile kaldim. 43 yasinda
Ayyy harikasınız ya, umut oldunuz bana vallahi.. inşallah rabbim bana da nasip eder anneliği.. Şimdi incir kaynattım, yumurtaları çoğaltsın diye incir kürüne bşalıycam. Ayrıca sabah akşam da klomen içiyorum. Pazar günü de soğan kürü ne bşalayacam inşallah
Ben doktorum ilgisiz diye başka bi doktora gitmiştim. O kesinlikle normla yoldan olmaz, hiç vakit kaybetme, klomenle filan debelenme dedi hatta.. Hemen amh testi yaptır, gel istanbula, izmire bi klinipe yönlendireyim seni dedi. Asla olmaz dedi. Çok üzülerek çıktım ordan, eşimle konuştum telde, üzülme filan dedi sonra ben yine kendi doktoruma girdim, sonuçları gösterdim, daha yeni evlisiniz bir kaç ay daha klomen denenebilir dedi. O bile umut oldu banaSize klomen vermisler. Bana onuda yazmadilar.tup bebekte sansin olabilir ama normal yolla asla olmaz imkasiz 44 dume girdigim ay hamile kaldim.bes aylik oglum var.erken dogdu.preklemsi gecirdim.23 gun kuvezde kaldi.
Maşallah allahim nazarlardan korusun,saglikli ömürler evladina arkadaşim,bitiyor benim umitler artik 42 ye girmişken,allahim şansli kullarimdansin demiş sevindirmiş keşke bize de nasip etse keşkeburda o kadar çok arkadasim varki allahim herkesi duysun inşallahSize klomen vermisler. Bana onuda yazmadilar.tup bebekte sansin olabilir ama normal yolla asla olmaz imkasiz 44 dume girdigim ay hamile kaldim.bes aylik oglum var.erken dogdu.preklemsi gecirdim.23 gun kuvezde kaldi.
Rabbim şifa versin inşallah, bu kadarla gelsin geçsin. Allah evladınıza da sağlık versin, hayırlı evlat olur inşallahGecen sene berat kandilinde hamileligimi ogrendim.rabbim bu sene berat kandilinde de sizin dualarinizi kabul eder insallah.sizde bana hadtaligim icin dua edein bende sizlere dua ederim insallah
Ne güzel yamışsınız umut dolu sözler bende çok kafaya takıyırum sürekli kendimde kusur arıyorum heray o kırmızılar nasıl yıpeatıyor çok zor rabbim bu yolla çaba harcayan bütün kadınlara anbelik duygusunu yaşatsın inşallah kimseyi evlatsızlıkka sınamasınMoralini bozmak gibi olmasın ama sadece histeroskopi değil, karın bölgesinde yapılan tüm işlemler AMH etkiliyor malesef. Yine de değerin 1 altında değilse endişe edecek bir durum değil. Stres ve negatif düşünce sistemi, her türlü operasyondan daha çok etkiliyor. Sağlıklı beslenip kendini mutlu edecek şeylerle ilgilendikçe amh kendini toparlayacaktır. Ayrıca değerlere çok ta fazla takılma. Benim AMH 0,01 den düşüktür sonucuna rağmen gördüğüm tedavide iki yumurta alındı. İkisi de döllendi. Birisi erken bıraktı yarışı ama diğeri 5. güne kadar gitti. Hangi embriyonun seninle kalacağını hiç bir tıp uzmanı söyleyemez. Onun için son yumurtan bile olsa ümidini kırma. Adını şimdi hatırlayamadığım bir arkadaşımız vardı eskilerden. 14. tedavide ki arada donasyon da denemişti, kendi yumurtasıyla anne oldu. Dilerim gerçek sebep bulunur ve giderilir, sen de en kısa zamanda anne olursun. Ama önce, içindeki endişelerin sana her şeyden çok zarar verdiğini farket ve onlardan arın
Amiiinn inşallah hepimize yaşatsın rabbim anneliği.. Hormonları düzenleyen testere dişli aslan pençesini deneyeceğim ben, şimdi soğan suyu ve klomen kullanıyorum.Ne güzel yamışsınız umut dolu sözler bende çok kafaya takıyırum sürekli kendimde kusur arıyorum heray o kırmızılar nasıl yıpeatıyor çok zor rabbim bu yolla çaba harcayan bütün kadınlara anbelik duygusunu yaşatsın inşallah kimseyi evlatsızlıkka sınamasın
Ağzına, yüreğine sağlık.... ne güzel yazmışsın.....yüreğime su serptin...bütün olumsuzluklara rağmen içimde bir umut kıpırtısı hep var, inşallah hepimizin anne olabilme dilekleri kabul olur. Rabbim evlatlarını sana bağışlasın, dahada güzel haberlerini almak ve verebilmek ümidiyle... Sevgiler...Sevgili kizlar
Anne olmak icin yola ciktiniz benim gibi sizde bu topikle tanistiniz ümitle her derdinizi Burda paylasiyorsunuz ve her bu topige ugradiginizda insallah bende birgün buraya hamileyim yazarim diye ümit ediyorsunuz benim size tavsiyem hic ümidinizi kaybetmeyin yasiniz kac Hormon degeriniz kac olursa olsun Allah ümitle sabirla bekliyenin yanindadir kismet nezaman sein kapni calar bilinmez bekle dua et olacagina inan gerisini Allah birak.
Size bir parca ümit olayim diye yaziyorum ekim de 45 olacam burdaki eskilerdenim gec evlendim 4yil ugrastim 6.denememde positiv yakaladik şükürler olsun son denen Semra Kahramanda olacakti
fsh yüksek diye iptal etik cok yıkıldim sizler gibi , hic umadigim bir anda olmaz ama boşa gitmesin dedik ve iki dondurulmusla hamile kaldim su an 21 haftadayiz Allah sükürler olsun cok iyi gidiyor her an duamdasiniz sizden bir ricam daha doktorlar ne derse desin siz moral bozmayin benide donasyona yolluyorlardi en son care senin icin demislerdi yilmak yok kizlar kendinizi şansli hisedin cünkü Allah verirse en hayirlisini verendir seni secmis bana daha yakin ol kulum demis ümüdünü benden kesme demis
Allah tez zamanda muradiniz versin lüften sabredin dualarim sizlerle kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?