- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #46.961
Yasecim ben kapsulunu almıştım. Yağını hiç kullanmadım. Bende dusukten sonra hiç bisi yapmadım icimden gelmedi. Birtek arada aslan pençesi çayını içtim o kadar. Arada lazım sanki böyle vücudu dinlendirmek. Sende az kafa dinle sonra yine devam. Mutlu tatiller canım.kese06 kuzum bende cuha cicegini duydum sizden muhtemel senden ama cuha cicegi yagı aldım masaj yapılınca yumurtalık çalıştırıyor diye bir adet dönemi yaptım diger kürler gibi bıraktım
Size bide inofolic combi kapsülden bahsetmek istiyorum icerigi fsh tsh kontrollü ve yumurtayı daha kaliteli yapması bende bi siteden duydum dün aldım icinde 20 tane var fiat 32tl mavi bir kapsül inşallah faydasını görürüm arada selenyum alıyorum elevit cinko falan ama hergun hepsi agır geliyor arayla omega3 alacaktim evde 100 tableti bitmeden tarihi bitti onun yerine ton balik almak daha iyi diye vazgeçtim hafta 2 kez yeterli enaz tabi
Aslında sadece kendimize degil adamlarada çalışmak lazım folic onlara daha faydalı hergün vermek lazım da benimki zor hahh
Ben bi tatile çıkıyorum bi kafa boşaltıp bi kendime geleyim hepinizi öpüyorummm
Yolun açık şansın bol olsun monkey. Rabbim yardımcın olsun insallah.sağol canım, bundan sonrası Allaha kalmış inşallah canım hayırlısını diliyorum..
Çok geçmiş olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Selam kızlar ,ben hep buralardayım,çok şükür iyiydik bugüne kadar ama bugün kanamam oldu .Bebek iyi ama riskli dönemdeyim 1 hafta rapor verdi Dr,30.haftayı atlatsak gerekirse doğurursun Dedi.en baştada böyle bir şey yasamıştım,inşallah devam etmez,@gulneva77 çok sevindim hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyucan inşallah,tek gebelikmi?@ensu Can'ım nasılsınız?tedaviye yeni başlayan ,devam eden arkadaşlarım burda çoğu arkadaş beni biliyor yaşadıklarımı, çok uzundu benim sürecimde,ama hiç vazgeçmedim,vazgeçtiğim anlar olmadı değil,defalarca yıkıldım ama tekrar kalktım önce doktorum sonra sizler çok çok destek oldunuz bana,sabahlara kadar hurdaydım.naçizane tavsiyem durumunuz ne kadar zor olursa olsun (ki benimki de gerçekten öyleydi,mucize oldu resmen...)önce inanın Allah'a,kendinize ve doktorunuza...çok önemli bu.hepinizi çok seviyorum.güzel haberlerle gelirim inşallah yine.
Gulneva tebrik ederim canım çok çok sevindim. Emeklerinin karşılığını alacaksın inşallah. Kalp atışlarını da duyman dileğiyle arkadaşım.Slm canlar ben kesemizi gordum çok sukur iki hafta sonrada kalp atışı için gidicez inş pit pitlarida duyarız..
Rica edeyim. Amin . Insallah tez zamanda kavusalim bebeklerimize...Teşekkür ederim arkadaşım, aynısı senin için de dilerim, umarım tez vakitte isteyen herkes kavuşur..
Ayy teyzesi sen benim kızım bi görsen çok tatlı çok Allahım ömürler versin inşallah. Ben esmer bi bayan olarak sarışın maviş gözlü bebek dogurdum düsünebiliyor musun :) kuzum ben tam 1 ay kullanmistim ama ovulasyona kadar da kullanan var. Bana bunu o zaman hollanda da gittiğim alternatif tıp uzmanı önermişti. Bende 72liyim tatlım daha genciz genç...birde arkadaşım aslan pencesini mutlaka dene ben arada çayını içiyorum gerçekten çok faydalı. Rabbim bizler için yaratmış. Sevgilerimle
Evet Arkadasim genciz daha cok sukur. Maşallah diyeyim eminim annesinin güzelliğinden de almıştır İnşallah dunya tatlisi kizini gormek nasip olur bakarsin tatilde falan karsilasiriz. Tatlı yanaklarından çok çok öptüm tatlı kızını. İkiz abileri ne kadar seviyorlardır kim bilir ...Arkadaşım Ben bugunlerde sogan kuru yapiyorum bitince regl ve Çuha çiçeği kapsulune baslayacagim Burda ancak kucuk cam sise icin de suya damlatilan aslan pençesi ekstratı bulabildim bu ikisini ve aynı zamanda bal polen propolis karışımını kullansam fazla mı olur sence... Arkadaşım afiyet bal şeker olsun içtiğin Aslan pençeleri....tez zamanda yeni bebişin gelsin İnsallahsana güzel birgün diliyorum sevgilerimle ...
Merhaba, hiç moralini bozma. Meşakkatli bir yola çıkmışsın inş hakkında hayırlı gelişmeler olur. Bu forumu incelediğinde çok kişinin bebişine kavuştuğunu öğreneceksin. Biraz sabır...moral, doğru dr bulur ve kısmette de varsa meleğine kavuşursun.şansın bol olsun.Merhaba. Ben yeni katıldım aranıza. Şimdi yine doktordan çıktum. Bu doktır hepten moralimi bozdu. 40 yaşındasın, klomenle filan debelenme, direkt tüp bebeğe gidin dedi. Be hala kşomenle ilaçla vs olur derken bütün kapıları kapattı. Çok üzgünüm eşim de öyle
Tebriginiz için teşekkür ederimMerhabalar sevgili hanimlar , Hamile olan arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum alisalis hanim I nanin hamileliginize o kadar cok sevindim ki anlatamam ve Hamile kalmaya calisan sevgili hanimlar insallah Yuce AllahIn yardimiyla bizlerde Anne olalim Amin
Bende kendimi tanitayim ben de 40 yasinda evlendim esim evlendigimiz gece 1yil sonra cocuk yapalim Ben biraz gezmek istiyorum demisti Esimin onceki evliliginden bir oglu vardi cok sorunlu bir evlilik gecirmisti cok tanimadan Iyi bir ailesi I egitimi var diye evlendim ve Isimide birakarak Amerikaya geldim ama anlatilamayacak kadar zor gunler yasadim cok haksizliga ugradim ve esimde bir sure gectikten sonra cocuk istemiyorum diye tutturdu gitmeler donmeler 2015 yazinda bebek yapmayi Kabul etti bu armada benim yasimda 45 e geldi ne yazikki bu konularda cok bilgisizdim birkac kere burda gittigim drlara bebegim olurmu diye sordum hicbiri beni aydinlatmedi sadece elini cabuk tut vb demisti bir tane bile test vb yapmadilar sadece 2014 te Turkiyedeyken gittigim bir dr ultrasonla birkac folukulumu saydi ama bir hormon testi yaptim ama o gun sanirim adet bitimden 3 gun sonra sonucu cok iyiydi butun degerlerim normal goruyordu fsh e2 vb yanlis gunde yapildigi icin degerleri yazmiyorum
Burada yasayanlar bilirler doktorlar Elle muayene yapiyor ultrason asla yok ancak hamileyken bakiliyor.... devam edeyim esim korunmayi birakinca yumurtlama donemi Deneme yaptik ama sanirim ben denemelerden sonra yumurtladim o yuzden regl gelince uzuldum esimde Burda bir Arkadasimin tavsiye ettigi bir Turk dr gittigim adetim 5.gunu ultrasonla baktiginda toplam 6 folikul gordugunu soyledi ve Burda sigortamizda iyi olmadigi icin bizi Turkiyede calistigi hastanesine cagirdi ve dogum kontrol hapina baslatti bir dahaki adetin 3 gunu Turkiyede dr yanindaydim o gun bende 12 folukul gorundugunu soyledi ve 9-10 gun kadar gunde 300
Tebriginiz için teşekkür ederim
darısı başınıza inşallah
Topige yaptigimiz herseyi yazardık okumaya devam edin bence
Saf arı sütü de icmistim ben
bir ara zadevital Russeym kapsül kullandim (buğdayın embriyosu)
Omega 3 multivitamin vs vs zaten bildiklerini
Sabırla devam et
pes etmek yok
Fsh 18 le basladim amh 0,18, yani rakamlara takılmayın,
Folikul oldukça şans vardır arkadaşım
kolaylıklar dilerim
Tebriginiz için teşekkür ederim
darısı başınıza inşallah
Sabırla devam et
pes etmek yok
kolaylıklar dilerim
Sagol canim dun yumoslarimi aldim evde dinleniyorum☺Yolun açık şansın bol olsun monkey. Rabbim yardımcın olsun insallah.
Olmaz sanırım cunku gittigi dr .benden okadar hast.istemisdiki mamografide.yaptirdim bol sans arkadasim.Merhabalar kızlar
Cuma günü mamoğrafi çektireceğim Bebek yapmaya çalışırken vücuda bir yan etkisi olur mu acaba ? buradaki doktora sordum olmaz dedi ama ben sizlerin fikrine daha çok güveniyorum
Dün gittiğim doktor fsh mı 12 görünce, yaş da 40 olunca hiç uğraşma direkt tüp bebeğe gidin dedi bana öyle moralim bozuldu ki.. Geçen ay fsh 15 di. Bir kere 10 un üstüne çıkması bizim için olumsuz zaten deyip kestirip attı. Ne yapsam diye çareler arıyorum şimdi.. Allah yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallahTebriginiz için teşekkür ederim
darısı başınıza inşallah
Sabırla devam et
pes etmek yok
kolaylıklar dilerim
Merhabalar kızlar
Cuma günü mamoğrafi çektireceğim Bebek yapmaya çalışırken vücuda bir yan etkisi olur mu acaba ? buradaki doktora sordum olmaz dedi ama ben sizlerin fikrine daha çok güveniyorum
Adetin 3 gunu serophone hapla baslayip 5gun sonra yumurta olcumu basliyor. Merional ve catlatma ignesi ile opu yapiliyor. Ben cok cok az ilac aldim hep. Kaliteli yumi olsun diye.Sevgili Aliş hanım bir sorum daha olacak tup bebeğe başlarken bana verilen gonalf ler rahimimde Kocaman polip yaptı siz mini tüp yaparken adetin 2. Günü hangi ilaçlarla yumurta geliştiyordunuz, en azından doktoruma öneride bulunurum ...bu yaz inşallah kısmetse İstanbul'da tedaviye başlayacağım şimdilik sadece Dr Engin oralla haberleştim ,bu konularda öneride bulunursanız çok sevinirim ...çok teşekkürler
Hayirli haberini bekliyoruz.Sagol canim dun yumoslarimi aldim evde dinleniyorum☺
Hicccccc moral bozma. Yumi vsrsa o bebis gelecek diye odaklan. Sayilara takilma. Ins bebisine kavusursun arkadasimD
Dün gittiğim doktor fsh mı 12 görünce, yaş da 40 olunca hiç uğraşma direkt tüp bebeğe gidin dedi bana öyle moralim bozuldu ki.. Geçen ay fsh 15 di. Bir kere 10 un üstüne çıkması bizim için olumsuz zaten deyip kestirip attı. Ne yapsam diye çareler arıyorum şimdi.. Allah yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah
Cevabın için çok teşekkürler Arkadaşım İnşallah en kısa sürede güzel haberlerini okuruz. SevgilerOlmaz sanırım cunku gittigi dr .benden okadar hast.istemisdiki mamografide.yaptirdim bol sans arkadasim.
Çok teşekkürler, çok sağol Amin inşallah hepizin bebekleri sağlıklı , mutlu gelsin. İnşallah benimde yazdığınız ilaclarla kaliteli yumilerim olsun Hayırlı haberler vereyim bende sizlereAdetin 3 gunu serophone hapla baslayip 5gun sonra yumurta olcumu basliyor. Merional ve catlatma ignesi ile opu yapiliyor. Ben cok cok az ilac aldim hep. Kaliteli yumi olsun diye.
Mamorafinin bir zarari yok. Aksine olmali
Hayirli haberini bekliyoruz.
Hicccccc moral bozma. Yumi vsrsa o bebis gelecek diye odaklan. Sayilara takilma. Ins bebisine kavusursun arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?