Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yasecim ben kapsulunu almıştım. Yağını hiç kullanmadım. Bende dusukten sonra hiç bisi yapmadım icimden gelmedi. Birtek arada aslan pençesi çayını içtim o kadar. Arada lazım sanki böyle vücudu dinlendirmek. Sende az kafa dinle sonra yine devam. Mutlu tatiller canım.

Çok geçmiş olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Evet Arkadasim genciz daha cok sukur. Insallah dunya tatlisi kizini gormek nasip olur bakarsin tatilde falan karsilasiriz. Tatlı yanaklarından çok çok öptüm tatlı kızını. İkiz abileri ne kadar seviyorlardır kim bilir ...Arkadaşım Ben bugunlerde sogan kuru yapiyorum bitince regl ve Çuha çiçeği kapsulune baslayacagim Burda ancak kucuk cam sise icin de suya damlatilan aslan pençesi ekstratı bulabildim bu ikisini ve aynı zamanda bal polen propolis karışımını kullansam fazla mı olur sence... Arkadaşım afiyet bal şeker olsun içtiğin Aslan pençeleri....tez zamanda yeni bebişin gelsin İnsallahsana güzel birgün diliyorum sevgilerimle ...

Merhaba. Ben yeni katıldım aranıza. Şimdi yine doktordan çıktum. Bu doktır hepten moralimi bozdu. 40 yaşındasın, klomenle filan debelenme, direkt tüp bebeğe gidin dedi. Be hala kşomenle ilaçla vs olur derken bütün kapıları kapattı. Çok üzgünüm eşim de öyle

Merhaba, hiç moralini bozma. Meşakkatli bir yola çıkmışsın inş hakkında hayırlı gelişmeler olur. Bu forumu incelediğinde çok kişinin bebişine kavuştuğunu öğreneceksin. Biraz sabır...moral, doğru dr bulur ve kısmette de varsa meleğine kavuşursun.şansın bol olsun.

Tebriginiz için teşekkür ederim
darısı başınıza inşallah

Topige yaptigimiz herseyi yazardık okumaya devam edin bence
Saf arı sütü de icmistim ben
bir ara zadevital Russeym kapsül kullandim (buğdayın embriyosu)
Omega 3 multivitamin vs vs zaten bildiklerini
Sabırla devam et
pes etmek yok
Fsh 18 le basladim amh 0,18, yani rakamlara takılmayın,
Folikul oldukça şans vardır arkadaşım
kolaylıklar dilerim

Amin .Çok teşekkür ediyorum Alişaliş hanım . İnşallah Siz de sağlıklı bir şekilde hamileliğinizi gecirir bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Fırsat buldukça gecmişi okuyorum gerçekten çok faydalı oluyor. Aynı zamanda hamilelik haberlerine o kadar seviniyorum anlatamam.
Önerileriniz için sağolun saf arı sütü ve zadevitalı da burada bulmaya çalışacağım Bakalım inşallah doğru doktoru ve tedaviyi bende bulurum. Sevgilerimle
Sağlıklı ve mutlu günler sizinle olsun

Merhabalar kızlar
Cuma günü mamoğrafi çektireceğim Bebek yapmaya çalışırken vücuda bir yan etkisi olur mu acaba ? buradaki doktora sordum olmaz dedi ama ben sizlerin fikrine daha çok güveniyorum

Sevgili Aliş hanım bir sorum daha olacak tup bebeğe başlarken bana verilen gonalf ler rahimimde Kocaman polip yaptı siz mini tüp yaparken adetin 2. Günü hangi ilaçlarla yumurta geliştiyordunuz, en azından doktoruma öneride bulunurum ...bu yaz inşallah kısmetse İstanbul'da tedaviye başlayacağım şimdilik sadece Dr Engin oralla haberleştim ,bu konularda öneride bulunursanız çok sevinirim ...çok teşekkürler

Merhabalar kızlar
Cuma günü mamoğrafi çektireceğim Bebek yapmaya çalışırken vücuda bir yan etkisi olur mu acaba ? buradaki doktora sordum olmaz dedi ama ben sizlerin fikrine daha çok güveniyorum
Olmaz sanırım cunku gittigi dr .benden okadar hast.istemisdiki mamografide.yaptirdim bol sans arkadasim.

D
Dün gittiğim doktor fsh mı 12 görünce, yaş da 40 olunca hiç uğraşma direkt tüp bebeğe gidin dedi bana öyle moralim bozuldu ki.. Geçen ay fsh 15 di. Bir kere 10 un üstüne çıkması bizim için olumsuz zaten deyip kestirip attı. Ne yapsam diye çareler arıyorum şimdi.. Allah yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah

Merhabalar kızlar

Adetin 3 gunu serophone hapla baslayip 5gun sonra yumurta olcumu basliyor. Merional ve catlatma ignesi ile opu yapiliyor. Ben cok cok az ilac aldim hep. Kaliteli yumi olsun diye.
Mamorafinin bir zarari yok. Aksine olmali
Sagol canim dun yumoslarimi aldim evde dinleniyorum☺
Hayirli haberini bekliyoruz.

Hicccccc moral bozma. Yumi vsrsa o bebis gelecek diye odaklan. Sayilara takilma. Ins bebisine kavusursun arkadasim

Çok teşekkürler, çok sağol Amin inşallah hepizin bebekleri sağlıklı , mutlu gelsin. İnşallah benimde yazdığınız ilaclarla kaliteli yumilerim olsun Hayırlı haberler vereyim bende sizlere
Tekrar çok çok teşekkürler. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…