Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canlar bende bebeğinin kalp atışını duydum dünyanın en güzel sediydi..Allahım evlat isteyen herkeze nasip etsin..inş bende sağlıklı alırım kucağıma..
canım benim güzel haberine nasıl sevindim bilemezsin yıllardır bekliyordun çok şükür devamı sağlıkla gelsin inş

kuzumm umutsuzluk değilde imkansızlık benimkisi bıraktım tedaviyi çünkü olanağım yok ALLAHTAN umut kesilmez ama biliyorsun benim durumumu doğal olma olasılığı 0 gibi ama rabbim büyük hakımızda hayırlısı

hiç belli olmaz inşallah doğalından olur yada bi yerlerden bişey gelir tedavi olursun arkadaşım umudunu kaybetme, hayırlısı..

Kizlar bu arada bugun kontrol vardi ve sukur hersey yolunda.

Ben de ufak ufak alisverise basladim

Evlat sahibi olmak isteyen 40 topigin gulleri ve tum isteyenlerin darisi basina. Insalaahhhhh
Canım bebisin büyümüş annesi ufak tefek alışveriş zamanı gelmiş..inş bizde goruruz bu günleri..canım senin bebis kızdı galiba. Bende genelde tuzlu ekşi canım çekiyor ...tatlı seven ben tatlı canm hiç çekmiyor artık benimde kızım olucak galiba..sen ne aseriyorsun canım..

Canim Allah kapı acsin inş sanada tekrar tedavine başla sende..beň hiç vazgeçmedi son tedavimi ikinci kez annem karşılamıştı o kadar saçma sapan biyerde calistimki bazen ağlayarak giderdim ise isim çok agir ve zordu tedavinin için katlandı opu çıkıp ise vardiyalı çalıştığım için ise giderdim..catlatma iğnenin işte Herkezden gizli tuvalete yaptım bazı zamanlar..Allahım her zorlugun sonunda mukafatini veriyor canım inş sağlıklı da kucağıma alırım..ben hiç vazgeçmedi Allah kapı açtı inş sanada acicak canım..

Arkadaşlar beni hatırlayan olur belki ben şu an dozunu haftanın içindeyim ve ben de kaşıntı vardı doktorum sadece sirkeli su ile yıkamamı önerdi dört aydan önce ilaç vermiyoruz demişti ama benim sarı akıntı var ve dün de ilk defa toplu iğne başı kadar yeşil akıntı geldi ve doktorumda gyno flor fitil verdi altı akşam benim gibi ilk üç ayda bu fitili kullanan oldu mu acaba

Çok teşekkürler bütün bilgiler için Alişaliş Hanım. Çok yararlı oldu
İsrael Eruh mini tüpte Türkiyedeki en uzman doktor olarak görülüyor İzmir'de olması sizin için iyi olmuş. Şanslısınız maşallah.

Ben en son doktoruma dün mesaj yazdım Prof Engin Orala mini tüp yapabilirmiyim diye bugün hiç açıklama yapmadan sadece gelmeden birkacgün önce arayın yazdı bana. Engin oralın mini tüp yaptığıyla ilgili hiçbir bilgi okumadım

Dün eşimlede konuştuk İzmir'de eşyalı bir daire kiralayıp orada İsrail Beye tedavi olayım diye , inşallah hayırlısı bakalım bende iyi bir tedaviye başlarım israel beye mail atacağım

Bu arada hayırlı olsun alışveriş ...sağlıklı ,sıhhatli büyüsün giysin bebiş
Size ve bebişe eşinize sağlıklı Mutlu günler diliyorum....sağolun

çabayın mükafatını aldın çok şükür ALLAH büyük canımm kısmet ne te ne varsa onu yaşayacağız

Hayırlı cumalar kızlar.. Az önce kontrolden geldim. Geçen ay klomen kullanmıştım 16 mm olmuştu yumurtam ama kaçırdık heralde zamanı, tıtmadı. Bu ay gittiğimde doktor hiç debelenme hemen tüp bebeğe gidin deyip moralimi çökertmişti. Sonra başka bi doktora girdiğimde daha çok erken biraz daha deneyelim klomeni demişti. Şimdi muayenede iki yumurtam oluşmuş hem de biri 20 mm olmuş, maşallahhhh :) rahim kalınlığı da iyi dedi. Bu ay biz çatlatalım da işi şansa bırakmayalım dedi, yarı ovitrelle vurulucam acile gidip, pazar günü de çalışıcaz bakalım. Artık umudumu kaybetmek üzereyken bu güzrl haberlere öyle sevindim ki, Dua edin Allahım inşallah bana da yaşatsın hamileliği..

[QUOaaaaaaa, post: 46669964, member: 699619"]çuha çiçeği yağı nasıl kullanılır bilen yokmu yaaaaaaaa lütfeeeen[/QUOTE]
Cuha cicegi yagını ben rahim üstü kasıklara adet dönemi masaj yaptım yani genelde masaj işe yarar diyor eski ebeler tam rahim başından yumurtalîklara dogru oval masaj yapıyorsun eline az miktarda yag al yumuşak hareketlerle
Ama bu yagı icenlerde duydum ama masaj daha kolay geldi bana ve rahimde adetliyken yapılıyor kalp sesini damar atması yani hissedersen rahim çalışıyor diyorlar benimkide pek tık yok rahim üstü sert kas yapmışım gibi akapunktur yaptırmıştım malum masaj biraz karışık geliyo artık ebe dede kocakarı hepsine gitmiş biri olarak hahhhh kendim denedim ama bi video var yutupe da cıkar

İnşallah hadi bakalım supriz yap bize
Mucizen seni bulsun

yeteeeeer kuzum nasılsın kuddus canımmm napıyon anniş Lulinda kuzum sende alişle kayıplara karıştın bitmedimi alerji inşallah gecmiştir
Eua ya ben özledim 07jamesbondun seni arıyor techizat yeterli gelmedi galiba yardımmm
Kizlar hepiniz özelsiniz öyle kolay degil 40 dan sonra adam yıkılmaz direk olur öyle valla daha güclü daha saglam ve dogalını aramaya çabalıyorum ama olursa olur olmazsa vardır hikmeti su akıyor kendi yolunu buluyor rabbim hakkımızda hayırlı olanı yazsın

Merhaba kizlar, uzun zamandan beri sizleri takip ediyorum ve bu site sayesinde cok cok seyler öğrendim.. kisaca benim hikayemi anlatmak istiyorum; 44 yasindayim ve 4 tane tüp bebek denedik ancak havuzda toplanan 11 tane embriyomuz malesef ki hic biri pgt'den gecemedi..ve dolayisiyla hic transfer olmadim.. arastirmalarimin sonucunda 3 gün embriyo pgt'sinde hatali hücre olsa dahi kendini ilerde düzeltme ihtimali varmis..bizde de hep 3.ncu gunde test yapilmisti. Son denememi mini tüp bebekle yapip biri orta digeri de iyi kalitede olan iki bebisimi dün transfer ettiller ve test günüm de 16.06'da. Beni de lütfen dualariniza dahil edin ki hem pozitif ciksin sonucum hemde saglikla kucagima alayim. Allah her anne olmak isteyen kuluna yardimci olsun insallah kizlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…