- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #47.021
Canlar bende bebeğinin kalp atışını duydum dünyanın en güzel sediydi..Allahım evlat isteyen herkeze nasip etsin..inş bende sağlıklı alırım kucağıma..
kuzumm umutsuzluk değilde imkansızlık benimkisi bıraktım tedaviyi çünkü olanağım yok ALLAHTAN umut kesilmez ama biliyorsun benim durumumu doğal olma olasılığı 0 gibi ama rabbim büyük hakımızda hayırlısıYeterim canım benim durumumu biliyorsun o kadar umitsizken geldi meleğim..canimcigim sakın pes etme tedavine devam et ben inanıyorum Rabim sanada nasıp edicek sağlıklı hayırlı evlat..dualrim seninle canım Allahım evlat isteyen herkeze nasip etsin..
Monkeycim test gunun ne zaman. Az kalmis olmali. Ins olacak k
kuzumm umutsuzluk değilde imkansızlık benimkisi bıraktım tedaviyi çünkü olanağım yok ALLAHTAN umut kesilmez ama biliyorsun benim durumumu doğal olma olasılığı 0 gibi ama rabbim büyük hakımızda hayırlısı
Canım bebisin büyümüş annesi ufak tefek alışveriş zamanı gelmiş..inş bizde goruruz bu günleri..canım senin bebis kızdı galiba. Bende genelde tuzlu ekşi canım çekiyor ...tatlı seven ben tatlı canm hiç çekmiyor artık benimde kızım olucak galiba..sen ne aseriyorsun canım..Kizlar bu arada bugun kontrol vardi ve sukur hersey yolunda.
Ben de ufak ufak alisverise basladim
Evlat sahibi olmak isteyen 40 topigin gulleri ve tum isteyenlerin darisi basina. Insalaahhhhh
Canim Allah kapı acsin inş sanada tekrar tedavine başla sende..beň hiç vazgeçmedi son tedavimi ikinci kez annem karşılamıştı o kadar saçma sapan biyerde calistimki bazen ağlayarak giderdim ise isim çok agir ve zordu tedavinin için katlandı opu çıkıp ise vardiyalı çalıştığım için ise giderdim..catlatma iğnenin işte Herkezden gizli tuvalete yaptım bazı zamanlar..Allahım her zorlugun sonunda mukafatini veriyor canım inş sağlıklı da kucağıma alırım..ben hiç vazgeçmedi Allah kapı açtı inş sanada acicak canım..kuzumm umutsuzluk değilde imkansızlık benimkisi bıraktım tedaviyi çünkü olanağım yok ALLAHTAN umut kesilmez ama biliyorsun benim durumumu doğal olma olasılığı 0 gibi ama rabbim büyük hakımızda hayırlısı
Benim dr mail atip bilgilenebilirsin
Belki ist icin bilgi de alirsin
Benim bildigim ist da jinemed de mini yapiliyor
Ama internette mini tüp yazarsan bu isin uzmani benim doktorum cikar. Israel aruh adi.
Ayrica memorial semra kahraman da bahceci de az dozajla tedavi yapiyor ya bence o da mini tup.
Ama nedense adini baska soyluyorlar. Doktorlarasi kiskanclik mi rekabeg mi bilemedim gercekten. Hu mantikla memorial veya bahceciye sissli/fulya gidebilirsin
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahCanlar bende bebeğinin kalp atışını duydum dünyanın en güzel sediydi..Allahım evlat isteyen herkeze nasip etsin..inş bende sağlıklı alırım kucağıma..
çift çizgii pozitif inşşşinşallah canım, 30 mayıs test günüm..pazartesi :))
hayırlısı kuzuhiç belli olmaz inşallah doğalından olur yada bi yerlerden bişey gelir tedavi olursun arkadaşım umudunu kaybetme, hayırlısı..
çabayın mükafatını aldın çok şükür ALLAH büyük canımm kısmet ne te ne varsa onu yaşayacağızCanim Allah kapı acsin inş sanada tekrar tedavine başla sende..beň hiç vazgeçmedi son tedavimi ikinci kez annem karşılamıştı o kadar saçma sapan biyerde calistimki bazen ağlayarak giderdim ise isim çok agir ve zordu tedavinin için katlandı opu çıkıp ise vardiyalı çalıştığım için ise giderdim..catlatma iğnenin işte Herkezden gizli tuvalete yaptım bazı zamanlar..Allahım her zorlugun sonunda mukafatini veriyor canım inş sağlıklı da kucağıma alırım..ben hiç vazgeçmedi Allah kapı açtı inş sanada acicak canım..
İnşallah hadi bakalım supriz yap bizeHayırlı cumalar kızlar.. Az önce kontrolden geldim. Geçen ay klomen kullanmıştım 16 mm olmuştu yumurtam ama kaçırdık heralde zamanı, tıtmadı. Bu ay gittiğimde doktor hiç debelenme hemen tüp bebeğe gidin deyip moralimi çökertmişti. Sonra başka bi doktora girdiğimde daha çok erken biraz daha deneyelim klomeni demişti. Şimdi muayenede iki yumurtam oluşmuş hem de biri 20 mm olmuş, maşallahhhh :) rahim kalınlığı da iyi dedi. Bu ay biz çatlatalım da işi şansa bırakmayalım dedi, yarı ovitrelle vurulucam acile gidip, pazar günü de çalışıcaz bakalım. Artık umudumu kaybetmek üzereyken bu güzrl haberlere öyle sevindim ki, Dua edin Allahım inşallah bana da yaşatsın hamileliği..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?