Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Gunlerim duzenli ve normal 3 gun yogun diger 3 gun lekelenme seklinde devam ediyor bazi aylar yogun bazilarinda daha hafif geciyor
Benim azaldi bazen 3. Gun bile bitmis oluyorum. Peki senin sorunun ne ilkide tedaviyle oldu dedin merak ertim ozel defilse

Benim azaldi bazen 3. Gun bile bitmis oluyorum. Peki senin sorunun ne ilkide tedaviyle oldu dedin merak ertim ozel defilse
Bende ve esimde sorunlar morfoloji,belki pko vardi 1 yil diyetin ardindan dra gittim belki diyet yaptigin icin pko kaybolmustur dedi. yas ileriydi canim simdi neler var bilmiyorum bi cesaret bu hafta gidiyim dra diyorum

ben eylülde 40 yaşında olacağım,37 yaşında evlenip üç kere doğal yolla hamile kalıp düşük yahtım,geçen sene tüp bebek denedik tutmadı,şimdi ise doğal yolla hamileyim Rabbime şükürler olsun 9+5 olduk. herşey iyi gidiyor, ama yaştan dolayı
nifty test istedi doktor cuma günü yaptıracağım ama çok korkuyorum sizlerin içinde bu süreçleri geçiren varmı bana yardım edebilirmisiniz?

canim bende 40 yasinda dondurulmus embryolarla hamilekaldim. Doktorumda bana cok zor demisti bak kismet oldu hamile kaldim. Bende birsuru testten gectim. Hatta 12 haftada yapilan detayli ultrason ve down sendromu icin yapilan kan testinden once bir kac kez aglama krizlerine girdim. gercektende cok stresli ama kendimi tek tesselli seklim Allah bana bu evlatlari verdi bir tek o kuruyabilir, ''allahim bebeklerim sana emanet sagliklica zamaninda dogmalarini nasip et'' diye dua ediyorum. Allah yardimcimiz olsun

canim bende 40 yasinda dondurulmus embryolarla hamilekaldim. Doktorumda bana cok zor demisti bak kismet oldu hamile kaldim. Bende birsuru testten gectim. Hatta 12 haftada yapilan detayli ultrason ve down sendromu icin yapilan kan testinden once bir kac kez aglama krizlerine girdim. gercektende cok stresli ama kendimi tek tesselli seklim Allah bana bu evlatlari verdi bir tek o kuruyabilir, ''allahim bebeklerim sana emanet sagliklica zamaninda dogmalarini nasip et'' diye dua ediyorum. Allah yardimcimiz olsun
Teşekkür ederim sizede Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin.Bende zor günler geçiriyorum inşallah Rabbim sağlıklı bir evlat doğurmayı nasip eder.

Hikayesi okudum Bumeranqqq, post: 46892174, member: 765689"]Merhabalar yeni üye oldum ,yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim,40 yaşındayım 1 başarısız tüp bebek denemem oldu sonrasında o kadar zor bir kürtaj geçirdim ki kullandığım kan sulandiricılar yüzünden 2.denemeye çok korkuyordum ,bir süre bu konuyu kafamdan sildim hatta anne olamayabilirim düşüncesini kabullenmeye başladım. 1 hafta kadar adetim gecikti zaten kürtajdan sonra çok düzenli sayılmazdı,birden ya bir test yapsam dedim ,çift çizgiyi gördüğümde kesin yanlış zaten en ucuzunu almıştım:)yine de iç sesim kan testi yaptır diyordu devamlı...işyerimden çıkıp testi yaptirdim 2 saat sonra sonucu internetten görebilirsiniz deyince nasıl bekliycem o kadar dedim, eğer erken çıkarsa hemen sonucu girmeye söz verdiler,1,5saatten sonra ellerim titreyerek pc başına oturdum sisteme girdim sonuç hcg 2 sadece 2 ... defalarca tekrar baktım yok ,tamam dedim kısmet değilmiş böyle bir yarım saat geçti, eşim aradı seni almaya geldim hadi çık diye çantamı aldım o sırada tekrar bir telefon yabancı bir numara offf kim bu şimdi diye açtım ,hastaneden arıyoruz sonuca baktınız mı dedi bir ses,evet dedim kısmet değilmiş Hayır bir yanlışlık var sanırım eski testinizi görmüş olmalısınız sonuç pozitif!! Ağlamaya başladım eşimle hemen hastaneye gittik,hala birşeyler karıştı sanırım falan diyorum içimden ,sonucu elime aldığımda hcg 4600 yazıyor defalarca okudum doğruydu, mucizeydi işte hep beklediğim umarım hersey yolunda gider ve bebeğimi alırım kucağıma ...dilerim çocuk sahibi olmayan herkese nasip olur bu durum.içimde havai fişekler patlıyor kelebekler falan uçuşuyor şu an...umudunuzu kaybetmeyin ne olur dualarım tüm çocuk sahibi olmak isteyenlerle....
Hikayeni okudum sanki benim başıma gelmiş gibi sevindim canım benim allah bu mucizeyi daim etsin kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar::KK46::nazar:[/QUOTE]
Çok Teşekkürler işallah Allah tamamına erdirir heyecanla bekliyorum günler geçmek bilmiyor 2 aylık oldu,riskli bir gebelik olacak belki ama umutluyum :)

Teşekkür ederim sizede Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin.Bende zor günler geçiriyorum inşallah Rabbim sağlıklı bir evlat doğurmayı nasip eder.

Canim ben tam 10 senedir ugrasiyorum, sayisini unuttugum kadar tup bebek yaptirdim. 10 yilik evliyim evimde dogru duzgun esyam yok, butun paramizi tedavilere yatirmaktan. Sende tup bebek yaptiracak misin?

Hikayeni okudum sanki benim başıma gelmiş gibi sevindim canım benim allah bu mucizeyi daim etsin kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar::KK46::nazar:
Çok Teşekkürler işallah Allah tamamına erdirir heyecanla bekliyorum günler geçmek bilmiyor 2 aylık oldu,riskli bir gebelik olacak belki ama umutluyum :)[/QUOTE]
size özelden yazmıştım sizinle alnı yaştayız durumumuz benziyor okursanız sevinirim

Canim ben tam 10 senedir ugrasiyorum, sayisini unuttugum kadar tup bebek yaptirdim. 10 yilik evliyim evimde dogru duzgun esyam yok, butun paramizi tedavilere yatirmaktan. Sende tup bebek yaptiracak misin?

Canım ben hamileyim doğal yolla zaten üç kez doğal yolla hamile kaldım ama düşük yaptım.

Canım ben hamileyim doğal yolla zaten üç kez doğal yolla hamile kaldım ama düşük yaptım.

Cok sevimdin ne kadar guzel bir haber. Allah bagislasin, tamamina erdirsin. Kac haftalik oldun? Daha onceki hamileliklerinin dusukle sonuclanmasininnedeni bulundu mu?

Cok sevimdin ne kadar guzel bir haber. Allah bagislasin, tamamina erdirsin. Kac haftalik oldun? Daha onceki hamileliklerinin dusukle sonuclanmasininnedeni bulundu mu?
9+6 haftalık şimdi herşey yolunda cuma günü nifty test yaptıracağım.Neden olarak birşey denmedi kromozon olabilir kan pıhtılaşması var ama önemli değilmiş. Doğal yola hep hamile kaldım.geçen sene maslakta tüp bebek denedik cgh taramalı iki embiryodan biri temiz gelidi ama tutmadı
ama sıkıntılı dönem işte inşallah bebek sağlğklğdğr Rabbim bize bağışlar

Insallah canim, allah yardimcin olsun. Bebek aspirinini hic birakma ben en bastan beri kullaniyorum

siz nifty test yada ikili tarama yaptırdınızmı? bu süreç zor değilmi yaştan dolayı

Hemde cok.. Her testten once aglama krizlerine giriyordum. Gittigim her doktordan yasinizdan dolayi ile baslayan cumleleri duymaktan biktim. Artik hicbir test yaptirmayacagim. Allah bana bu evlatlari verdi yine onun koruyacagina inaniyorum.

Hemde cok.. Her testten once aglama krizlerine giriyordum. Gittigim her doktordan yasinizdan dolayi ile baslayan cumleleri duymaktan biktim. Artik hicbir test yaptirmayacagim. Allah bana bu evlatlari verdi yine onun koruyacagina inaniyorum.
bende öyle yaş diyorlar bütün umutlarım kırılıyor,sizin ikiz galiba Allah bağışlasın

Merhaba arkadaşlar

Sizlere iyi haber vermek isterdim ama malesef çok kötüyüm 35 haftalıkken bebeğimi doğurdum 1.750 kg doğan bebeğimin yemek borusu tıkanıklığı varmış ameliyat oldu ameliyatı başarılı geçti ama iki gün önce kaybettim bebeğimi icimdeki yangın çok büyük
Canimmmmmmmmm goz yaslari icnde yaziyorum Allahim sabir versin ne diyecegimi bilemiyorum cooook uzgunum cok

sara_28 sara_28 canım arkadaşım seni düşünüyorum umarım bu süreci atlatıp bi mucizeye şahit olursun inşallah rabbim büyük elbet .dilerim güzellikler seni bulsun

Katiliyorum sana canim Rabbime emanet olcak olan her yasta olur bende hamile kalirsam insallah Allah in izniyle test yaptirmicam Rabbim ne derse o :KK12:

Back
X