Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bende hamileyim ve doğal yolla ama bu yaş ve test doktorların yaklaşımları çok can sıkıcı
Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagina aldirsin insallah evet biraz gec kaldik ama napalim uapcak bosey yok hersey kader kismet rabbimin vardir elbet bir bildigi herhangi bir sorunun varmiydi. Ve neler kullandin kur filan benim icinde dua et ne olursun bemde kizima kardes diye ugrasiyorum :KK46::anne::anneadayı::KK200:

Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagina aldirsin insallah evet biraz gec kaldik ama napalim uapcak bosey yok hersey kader kismet rabbimin vardir elbet bir bildigi herhangi bir sorunun varmiydi. Ve neler kullandin kur filan benim icinde dua et ne olursun bemde kizima kardes diye ugrasiyorum :KK46::anne::anneadayı::KK200:
Tesekkur ederim tabiki dua ederim Rabbim tez zamanda nasip etsin
Ben 37 yasinda evlendim hemen ikinci ay hamile kaldım doğal yolla hamile kaldım üç düşük yasadim.benum rezevr ve hormonların çok iyiydi ama yaştan dolayi dediler sonra genetik tüp bebek denedik ikivtanesi genetige gitti biri geldi temiz ama tutmadi sonrası 1 sene sonra hamile kaldım 10 haftalık olduk yarın nifty test var eylülde 40 olacağım onun için çok stresliyim.kur falan hiç birşey yapmadım sadece bir ara tüp bebek denemesinde sonra biestron kullanmıştım

Tesekkur ederim tabiki dua ederim Rabbim tez zamanda nasip etsin
Ben 37 yasinda evlendim hemen ikinci ay hamile kaldım doğal yolla hamile kaldım üç düşük yasadim.benum rezevr ve hormonların çok iyiydi ama yaştan dolayi dediler sonra genetik tüp bebek denedik ikivtanesi genetige gitti biri geldi temiz ama tutmadi sonrası 1 sene sonra hamile kaldım 10 haftalık olduk yarın nifty test var eylülde 40 olacağım onun için çok stresliyim.kur falan hiç birşey yapmadım sadece bir ara tüp bebek denemesinde sonra biestron kullanmıştım
Hic stres yapma oluruna birak bende 40 yasindayim ben 25 yasinda evlendim ama tembellikten bebek uapmadim Sonra bi kizim oldu hemen ve dogal yolla gene oyle hemen olur sandim ama nerdeeee ugrasiyoruz fsh degerim yuksek cikti menepoz kapolari aciliyo vs vs balalim kismet

Arkadaşlarım mesajlarınızı tek tek okudum ancak tek tek yazacak gücüm de yok kelimemde bu yuzden kusuruma bakmayın nolur sadece hepinize dualarınız icin cok tesekkur ederim iyiki tanımısim sizleri iyiki varsınız Allah hepinizden razı olsun size ve yavrularınıza sağlık versin
Basinsaolsun Allah sabır versin çok üzgünüm sara

Kızlar malesef ben bebeğimi kaybediyorum sanırım, 2 hafta önce 5.5 haftalık olan gebelik 7.5 hafta olması gerekirken yine 5.5 haftalik dedi dr başka bir doktora gittim o da aynısını söyledi,kalp atışı da yok, 2 hafta bekleyelim gelisme olmazsa alırız dedi doktorlar, şoktayım

Kızlar malesef ben bebeğimi kaybediyorum sanırım, 2 hafta önce 5.5 haftalık olan gebelik 7.5 hafta olması gerekirken yine 5.5 haftalik dedi dr başka bir doktora gittim o da aynısını söyledi,kalp atışı da yok, 2 hafta bekleyelim gelisme olmazsa alırız dedi doktorlar, şoktayım
Canimm karamsarliga kapilma morelini yuksek tutki bebesin tutunsun sana simsıkı Rabbimin izniyle herseyin hayirlisi olsun insallah hakkinizda rabbim saglikla aldursin kucagina insallah stres yapma lutfen

Hayirli kandiller

Ongorusme icin istenen kan sonuclarini hazirlamaya basladim bayramdan sonra cikicakmis merakla bekliyorum en çokta amh degerimi?

Bumeranq bencede umitsizlige kapilma yavrun sana tutunur ve gelisir insallah. Kalp atislari 11.haftadan sonra alinmiyormu

Hayirli kandiller

Ongorusme icin istenen kan sonuclarini hazirlamaya basladim bayramdan sonra cikicakmis merakla bekliyorum en çokta amh degerimi?

Bumeranq bencede umitsizlige kapilma yavrun sana tutunur ve gelisir insallah. Kalp atislari 11.haftadan sonra alinmiyormu
Hayirli haberler oksun insallah cnm bu mubarek gun ve gece yuzusuyu hurmetine rabbim dualrrimizi kabul etsin ins. Gebelikle mujdeleniriz

Hayirli kandiller

6. Ve 7. Haftada duyuluyor canım ,en büyük sorun 2 haftada bebeğin hiç bir gelişim göstermemesi benim geç döllenme gibi bir durumum da yok ,ilk dr gittiğimde hcg 4600 dü tam 5 hafta değeri zaten, dr 5.5 haftalik dedi 2 hafta sonra da bebek aynı durumda ben kendimi kürtaja hazırladım gerçekçi olmak zorundayım:(((

Banada doktorum tup bebek bile zor dedi ilk etapta morelim cok bozuldu ama sonra toparladim ve inaniuorumki rabbim gerceklestirmeyecegi gic bir seyin hayalini kurdurmazmis. Sen neler yaptin hamile kalma surecinde uyguladin kür vs varsa lutfen paylasirmisin. Hayirli olsun bebisin simdiden...

Geç oldu cevabım . Biz keçi boynuzu kürü uyguladık. Sperm azlığı hatta yokluğu dolayısıyla. Soğan kurinüde ben uygulamıştım :)

Arkadaslar ben eskilerdenim bilen bilir esim azolu ama artik biz mucadeleden vazgectik Allah bizi ahirette sevindirsin insallah cok yorulduk cok yiprandik 20 senelik evlilik hayatimizda 3 tese 4 mikroenjeksiyon 1 hamilelik ama olmuyor zorlamanın anlamı kalmadı.yas oldu 42.Allah sizlerin yolunu acik etsin hoscakalin

Merhabalar daha önce bahsettiğim gebeligi mi 6 saat sonra sonlandırıyoruz ,7.5 haftalik gebeliğimde 2 hafta gelişme geriliği vardı buradan okuduğum yorumlar sayesinde herseye hazırlıklı gittim ve sonuç kürtaj... kalp atışı yoktu ve muhtemelen genetik bozukluk olasılığı varmış,şimdi bir ilaç içip düşüğün başlamasını bekliycem çok korkuyorum ....

Back
X