Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhabalar daha önce bahsettiğim gebeligi mi 6 saat sonra sonlandırıyoruz ,7.5 haftalik gebeliğimde 2 hafta gelişme geriliği vardı buradan okuduğum yorumlar sayesinde herseye hazırlıklı gittim ve sonuç kürtaj... kalp atışı yoktu ve muhtemelen genetik bozukluk olasılığı varmış,şimdi bir ilaç içip düşüğün başlamasını bekliycem çok korkuyorum ....
Rabbim yardimcin olsun cnm bu mubarek gunde demekki boylesi daha hayirli olcakmis. Bi dahaki sefer insallah olur

Tesekkur ederim tabiki dua ederim Rabbim tez zamanda nasip etsin
Ben 37 yasinda evlendim hemen ikinci ay hamile kaldım doğal yolla hamile kaldım üç düşük yasadim.benum rezevr ve hormonların çok iyiydi ama yaştan dolayi dediler sonra genetik tüp bebek denedik ikivtanesi genetige gitti biri geldi temiz ama tutmadi sonrası 1 sene sonra hamile kaldım 10 haftalık olduk yarın nifty test var eylülde 40 olacağım onun için çok stresliyim.kur falan hiç birşey yapmadım sadece bir ara tüp bebek denemesinde sonra biestron kullanmıştım

merhaba
testi yaptırdınız mı acaba
koşullarımız ve test sonuçlarımız öyle benziyor ki(67 hetereozigot; yaş düşükler vs);
sizi izninizle uzaktaki fahri kızkardeşim ilan ettim:KK54:

sonuçlarınızı da umutla bekliyorum

merhaba
testi yaptırdınız mı acaba
koşullarımız ve test sonuçlarımız öyle benziyor ki(67 hetereozigot; yaş düşükler vs);
sizi izninizle uzaktaki fahri kızkardeşim ilan ettim:KK54:

sonuçlarınızı da umutla bekliyorum
Çok teşekkür ederim nedemek sizde benim kizkardesimsiniz.
Geçen cuma bayramdan önce doktora gittim detaylı baktı hersey normal dedi ense ölçümü falan cinsiyeti % 70 erkek dedi.sonra nifty test için kan verdim veee bugün çok şükür bin sukur temiz geldi Rabbime sükürler olsun.cumaya yine gidicem inşallah hersey yolundadır.
Sizin nasıl durumunuz sanırım benzer şeyler yaşamışiz Rabbim tez zamanda nasip eylesin sizede

Arkadaşlar merhaba
ben 42 yaşında evlendim, evlendikten 3 ay sonra kalp damarımın biri tıkandı ve stent takıldı. mecburen 1 yıl beklemek zorunda kaldım gebelik için. 4 ay önce yasağım kalktı ve hemen tüp bebek denedik. eşimin değerleri çok iyi çıktı ama benim amh değerim 0,34 çıktı. rahimde polip var dedi doktorum, onu da aldırdım. Rahim duvarım ince olduğu için 20 gün ilaç kullandım. Alınan 4 yumurtadan 3 tane embriyo oluştu ve hepsini transfer etti doktorum. ve 3 gün önce kan tahlilim negatif çıktı :((
tekrar denemek konusunda çok kararsızım açıkçası. aranızda ilk denemesi negatif olup sonrasında hamile kalan var mı ? yaşımdan dolayı çok karamsarım da :((((

Arkadaşlar merhaba
ben 42 yaşında evlendim, evlendikten 3 ay sonra kalp damarımın biri tıkandı ve stent takıldı. mecburen 1 yıl beklemek zorunda kaldım gebelik için. 4 ay önce yasağım kalktı ve hemen tüp bebek denedik. eşimin değerleri çok iyi çıktı ama benim amh değerim 0,34 çıktı. rahimde polip var dedi doktorum, onu da aldırdım. Rahim duvarım ince olduğu için 20 gün ilaç kullandım. Alınan 4 yumurtadan 3 tane embriyo oluştu ve hepsini transfer etti doktorum. ve 3 gün önce kan tahlilim negatif çıktı :KK43:(
tekrar denemek konusunda çok kararsızım açıkçası. aranızda ilk denemesi negatif olup sonrasında hamile kalan var mı ? yaşımdan dolayı çok karamsarım da :KK43:(((
Hemen tekrar deneyin bende yaşımdan dolayı karamsarlığa kapıldım tekrar tekrar denemedim şimdi menopoza girdim keşke yumurta bitene kadar deneseydim diye pişmanım.

Slm

Cgdm72 bende 73 luyum tedavi oncesi tahlillerimi yaptiriyorum sonuclari topladim
Amh 0.34
Fsh 5.06
Lh 10.78
Prolaktin 11.97
Tsh 2.49
T3 3.44
T4 1.06

Ggitmek istedigim dr izinde bekliyorum sanirim onumuzdeki ay gidicem bakalim
Hakkimizda hayirlisi olsun

Arkadaşlar merhaba
ben 42 yaşında evlendim, evlendikten 3 ay sonra kalp damarımın biri tıkandı ve stent takıldı. mecburen 1 yıl beklemek zorunda kaldım gebelik için. 4 ay önce yasağım kalktı ve hemen tüp bebek denedik. eşimin değerleri çok iyi çıktı ama benim amh değerim 0,34 çıktı. rahimde polip var dedi doktorum, onu da aldırdım. Rahim duvarım ince olduğu için 20 gün ilaç kullandım. Alınan 4 yumurtadan 3 tane embriyo oluştu ve hepsini transfer etti doktorum. ve 3 gün önce kan tahlilim negatif çıktı :KK43:(
tekrar denemek konusunda çok kararsızım açıkçası. aranızda ilk denemesi negatif olup sonrasında hamile kalan var mı ? yaşımdan dolayı çok karamsarım da :KK43:(((
Imkanin varsa dr ne diyor bilmiyorum ama denemeni oneririm

Kizlar, herkeze merhaba.
Amh duşuk, 5 yumurtadan fazla olmuyo. Son denememde 5 alındı, sadece 3 olgundu, 2 dollendı ve transfer edildi 2ci günde. Fakat bugun negatif sonuç aldım. İleri yaş ve düşük rezerve ile başarı elde eden doktor tavsiyenız var mı?

Merhaba arkadaşlar, ilk denemede negatif sonrası yaklaşık 1,5 senedir uzak kalmıştım buradan. Yaşım artık 40,5 oldu :KK66: Eskilerden hatırlayanlar vardır belki. Uzun bir aradan sonra doğru zamanın geldiğini hissettiğimde 2. denememi donmuş 2 adet bir tanesi iyi 1 tanesi orta kalitede 5. gün embriyoları ile 21 haziranda yaptım. Zaten son embriyolarımdı ve aklımdan geçenler daha çok amaaann nasıl olsa yine tutmaz ama orada duracaklarına içimde dursunlar, olmazsa da olmazdı. Hatta olmama ihtimaline oldukça çok inandırmıştım kendimi. Bir daha da denemeyi düşünmüyordum açıkçası. 10. gün gelip çattığında bhcg değerimin olduğu yerde sıfır dışında bir rakam görmek o yüzden çok şaşırtıcıydı benim için. Gerçi rakam oldukça düşüktü ve sevinmekle üzülmek arasında bir yerde sıkışıp kaldım. Sonrasında toplam 4 test daha yaptım ve çok şükür rakamlar düşük olmasına rağmen düzgün şekilde katlanarak artmakta. Doktorumun söylediğine göre geç tutunma (yerleşme) olabilirmiş. Rakamlardan çok değerinin düzgün artması önemli dedi hep. Şimdi 18 temmuzda kese görmeye gideceğim. Kalp atışınıda duyabilirim belki kimbilir. Bu süreçte öğrendiğim bir şey varsa o da endişenin artık yakamı hiç bırakmayacağı sanırım. En başından beri sürekli ya kimyasalsa ya dış gebelikse ya boş kese görürsek ya kalbi duymazsak derken henüz tam anlamıyla sevinemedim bile. Yinede sizlere biz 40'lıklarda iş bitmediğinin bir örneği olsun, umut olsun diye yazmak istedim. Bu arada değerlerimi de yazayım.
10. gün : 10,30
12. gün : 38,27
16. gün : 151,31
20. gün : 875,6
Umarım herşey yolunda gider bundan sonrasında da.
Hepinize bol şans diliyorum. Yolunuz açık olsun, gönlünüzden geçenlere en kısa sürede kavuşmanızı dilerim. Sevgiler.

Merhaba arkadaşlar, ilk denemede negatif sonrası yaklaşık 1,5 senedir uzak kalmıştım buradan. Yaşım artık 40,5 oldu :KK66: Eskilerden hatırlayanlar vardır belki. Uzun bir aradan sonra doğru zamanın geldiğini hissettiğimde 2. denememi donmuş 2 adet bir tanesi iyi 1 tanesi orta kalitede 5. gün embriyoları ile 21 haziranda yaptım. Zaten son embriyolarımdı ve aklımdan geçenler daha çok amaaann nasıl olsa yine tutmaz ama orada duracaklarına içimde dursunlar, olmazsa da olmazdı. Hatta olmama ihtimaline oldukça çok inandırmıştım kendimi. Bir daha da denemeyi düşünmüyordum açıkçası. 10. gün gelip çattığında bhcg değerimin olduğu yerde sıfır dışında bir rakam görmek o yüzden çok şaşırtıcıydı benim için. Gerçi rakam oldukça düşüktü ve sevinmekle üzülmek arasında bir yerde sıkışıp kaldım. Sonrasında toplam 4 test daha yaptım ve çok şükür rakamlar düşük olmasına rağmen düzgün şekilde katlanarak artmakta. Doktorumun söylediğine göre geç tutunma (yerleşme) olabilirmiş. Rakamlardan çok değerinin düzgün artması önemli dedi hep. Şimdi 18 temmuzda kese görmeye gideceğim. Kalp atışınıda duyabilirim belki kimbilir. Bu süreçte öğrendiğim bir şey varsa o da endişenin artık yakamı hiç bırakmayacağı sanırım. En başından beri sürekli ya kimyasalsa ya dış gebelikse ya boş kese görürsek ya kalbi duymazsak derken henüz tam anlamıyla sevinemedim bile. Yinede sizlere biz 40'lıklarda iş bitmediğinin bir örneği olsun, umut olsun diye yazmak istedim. Bu arada değerlerimi de yazayım.
10. gün : 10,30
12. gün : 38,27
16. gün : 151,31
20. gün : 875,6
Umarım herşey yolunda gider bundan sonrasında da.
Hepinize bol şans diliyorum. Yolunuz açık olsun, gönlünüzden geçenlere en kısa sürede kavuşmanızı dilerim. Sevgiler.
Inşallah saglikla devam eder, Allahin izniyle saglikla göbüşünde büyür sonra da kucagina alirsin.

Merhabalar çoğu kez okuyucu olarak siteyi takip etmekteyim ben de kendi hikayemi yazmak istedim . 38 yaşında evlendim arkadaşlar evlenir evlenmez ilk işim doktora koşmak oldu çocuk sahibi olmak istiyorum değerlerini kontrol edelim diye,tabi maglum sonuç yumurta azlığı vakit kaybetmeden tüp bebek dedi doktor. Ben yıkıldım başıma gelmesinden korktuğum bir durumdu. Araştırdık gittik bir doktora daha yeni evlisiniz 6 ay doğal surece birakalim dedi . Altı ayın sonunda ilk tüp bebek denemeniz ve hüsran sonra ikinci deneme o da hüsran bu arada topu topu 2 yumurta oluşuyor bitanesi iyi kalite bir tanesi orta kalite ama iki denemede de olmadı . Şubatta 3. Denemeyi planlarken zaturre gibi bir hastalıkla uğraştım haziran ayına kadar tedavi süreci başlayamadı. 3. Deneme 16 haziranda transferim oldu .bir önceki ay minik bir yumurta varken bu sefer 3 yumurta toplandı 3 de dollendi iyi kalite 2 taneyi yerleştirdiler bu pazartesi keseleri gördük iki tane şimdi sıra pıt pitları duymada . Hala olayın farkında değilim kimseye söyleyemiyorum hamileyim diyemiyorum .bu durum tedaviden daha stresli bir surecmis adım adım ilerliyoruz önce beta değeri sonra keseyi görme şimdi kalp atışı sonra gelişim var mı falan filan...

Ama ne olursa olsun sukrediyorum bu aşamaya gelmek de mucize ,vazgeçmeyin arkadaşlar en karamsar olduğum durumlarda bile içimde umut vardı. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun.

Imkanin varsa dr ne diyor bilmiyorum ama denemeni oneririm
İmkanım var şu anda. doktorumla görüşmeye yarın gidicem. nasıl yönlendireceğini bilmiyorum henüz
Merhabalar çoğu kez okuyucu olarak siteyi takip etmekteyim ben de kendi hikayemi yazmak istedim . 38 yaşında evlendim arkadaşlar evlenir evlenmez ilk işim doktora koşmak oldu çocuk sahibi olmak istiyorum değerlerini kontrol edelim diye,tabi maglum sonuç yumurta azlığı vakit kaybetmeden tüp bebek dedi doktor. Ben yıkıldım başıma gelmesinden korktuğum bir durumdu. Araştırdık gittik bir doktora daha yeni evlisiniz 6 ay doğal surece birakalim dedi . Altı ayın sonunda ilk tüp bebek denemeniz ve hüsran sonra ikinci deneme o da hüsran bu arada topu topu 2 yumurta oluşuyor bitanesi iyi kalite bir tanesi orta kalite ama iki denemede de olmadı . Şubatta 3. Denemeyi planlarken zaturre gibi bir hastalıkla uğraştım haziran ayına kadar tedavi süreci başlayamadı. 3. Deneme 16 haziranda transferim oldu .bir önceki ay minik bir yumurta varken bu sefer 3 yumurta toplandı 3 de dollendi iyi kalite 2 taneyi yerleştirdiler bu pazartesi keseleri gördük iki tane şimdi sıra pıt pitları duymada . Hala olayın farkında değilim kimseye söyleyemiyorum hamileyim diyemiyorum .bu durum tedaviden daha stresli bir surecmis adım adım ilerliyoruz önce beta değeri sonra keseyi görme şimdi kalp atışı sonra gelişim var mı falan filan...

Ama ne olursa olsun sukrediyorum bu aşamaya gelmek de mucize ,vazgeçmeyin arkadaşlar en karamsar olduğum durumlarda bile içimde umut vardı. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun.

Umut oldun yazdıklarınla, teşekkürler :) inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

Hayırlı olsun hamileligin saglıkla 9 ay sürsün kollarına minakını saglıkla al inşallah evet zor dönemler endişelerini anlıyorum ama stres yapma saglıklı beslen ve dinlen rabbim korusun

Arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir iyi olun mutlu olun hepiniz en önemlisi bu
Ben aynen yogun tempoda çalışıyorum klima dan mı vucud agrılarım var bacaklarım cok agrıyor stressellde yani sinirselde olabilir bende hacamati duyuyorum bu aralar bide sülük vucudumu rahatlatayim en önemlisi
Şu an dr gitmedim cocuk meselesi kafamı karıştırıyor ya kabullen hayatı yaşa kendine bırak yada tüp ama düşüklerden korkum işte sebebi bilinmemesi kötü....tek avuntumm bi mucize hepimiz içinn ....su akar yolunu bulur ya hayatta öyle akıyor su gibi elden bi şey gelmiyor

Çok teşekkür ederim nedemek sizde benim kizkardesimsiniz.
Geçen cuma bayramdan önce doktora gittim detaylı baktı hersey normal dedi ense ölçümü falan cinsiyeti % 70 erkek dedi.sonra nifty test için kan verdim veee bugün çok şükür bin sukur temiz geldi Rabbime sükürler olsun.cumaya yine gidicem inşallah hersey yolundadır.
Sizin nasıl durumunuz sanırım benzer şeyler yaşamışiz Rabbim tez zamanda nasip eylesin sizede

ne güzel yüz güldürücü haberler:anneadayı:;inşallah saglıkla kucağınıza alırsınız;bu gruptaki her güzel haber beni çok mutlu ediyor umutlandırıyor

evleneli 10 ay; hemen hamilelik ama düşük-kürtaj yaşa :110:; üstüne 6 ay denedik bekledik ;sonra tüp bebek için doktora gittiğimizde endomtriımda miyom tespit etti; üstüne haziranda histeroskopik miyom operasyonu; iyileşmeden sonra doktor bir kaç ay deneyin olmazsa gelin gelin dedi:süslü:; en geç eylülde tüp bebek. geçiyor aylar hızla 40 yaş telaşı basıyor:KK64:

bu arada birkaç doktor -bunun içinde perinatolog da var- 677 heterozigot olmamı hiç sallamadı ,iğnye gerek yok;coraspin bile gerek yok şimdi dedi

size neler söylendi bu konuda acaba?

Back
X