Merhaba arkadaşlar, ilk denemede negatif sonrası yaklaşık 1,5 senedir uzak kalmıştım buradan. Yaşım artık 40,5 oldu

Eskilerden hatırlayanlar vardır belki. Uzun bir aradan sonra doğru zamanın geldiğini hissettiğimde 2. denememi donmuş 2 adet bir tanesi iyi 1 tanesi orta kalitede 5. gün embriyoları ile 21 haziranda yaptım. Zaten son embriyolarımdı ve aklımdan geçenler daha çok amaaann nasıl olsa yine tutmaz ama orada duracaklarına içimde dursunlar, olmazsa da olmazdı. Hatta olmama ihtimaline oldukça çok inandırmıştım kendimi. Bir daha da denemeyi düşünmüyordum açıkçası. 10. gün gelip çattığında bhcg değerimin olduğu yerde sıfır dışında bir rakam görmek o yüzden çok şaşırtıcıydı benim için. Gerçi rakam oldukça düşüktü ve sevinmekle üzülmek arasında bir yerde sıkışıp kaldım. Sonrasında toplam 4 test daha yaptım ve çok şükür rakamlar düşük olmasına rağmen düzgün şekilde katlanarak artmakta. Doktorumun söylediğine göre geç tutunma (yerleşme) olabilirmiş. Rakamlardan çok değerinin düzgün artması önemli dedi hep. Şimdi 18 temmuzda kese görmeye gideceğim. Kalp atışınıda duyabilirim belki kimbilir. Bu süreçte öğrendiğim bir şey varsa o da endişenin artık yakamı hiç bırakmayacağı sanırım. En başından beri sürekli ya kimyasalsa ya dış gebelikse ya boş kese görürsek ya kalbi duymazsak derken henüz tam anlamıyla sevinemedim bile. Yinede sizlere biz 40'lıklarda iş bitmediğinin bir örneği olsun, umut olsun diye yazmak istedim. Bu arada değerlerimi de yazayım.
10. gün : 10,30
12. gün : 38,27
16. gün : 151,31
20. gün : 875,6
Umarım herşey yolunda gider bundan sonrasında da.
Hepinize bol şans diliyorum. Yolunuz açık olsun, gönlünüzden geçenlere en kısa sürede kavuşmanızı dilerim. Sevgiler.