- Konu Sahibi akideciknane
-
- #47.341
Sende sakın pes etme regl oldugun surece dogurma sansin var sakin umutsuzluga kapilma. Allah in dua kapilari her daim acik ve biz her ay umutla dua edip Rabimden isteyecegiz hayirli ve eli ayagi duzgun sagliklisini veesin Rabbim isteyen herkesle hepimize insallah...Kaçinci gün oldugunun hicbir önemi yok bence çunku ben hep 5.gun transferi de olsum tutmadi bunun uzerine 5.gune giden 4 embriyoya genetik test yapildi ve hicbiri sağlikli gelmedi,allah verecekse eger evlat sahibi olmak yazildiysa oluyor ama sabir dedigin gibi arkadaşim yaş geçiyor malesef ben 42 yi bitiriyorum ve umutlarimda bitiyor,sabirli ve umut dolu pes etmeyen arkadaslara gipta ediyorum
Amin inşallah cumlemizin. ...Eger problem sizdeyse denemeden önce ankarada ulus çarşısında istanbul baharat mustafa kırıcı amcaya ulaşın derim .ben onun yaptığı macun ve çayları kullandım.yumurta kalitesini artırıyor ve tutunmayı.eşinle beraber kullanıyorsun.macunu hamileliktede gözümu karartıp kullNDIM .çOcugumda iyi çok şukur.Tahlillerine göre macun ve çay veriyor .İnternetten ulaşabilrsin.Darısı başına olsun canım
Antalyadayım canım sen nerdensinnNerde yaşıyorsun canım?
Amin canımm inşallahCanım lopus bir arkadaşımız vardı şimdi kucagina aldı bebsisni benim annemde lopus 50 yaşından sonra çıktı doktorum benimde lupus olduğumdan şüphelendi test istedi transfer zamanına yakın gerek yok önlemini alicaz dedi hap başlati hamile kalınca biraktirdi bağışıklık için bir hapmis..benimde hep 2 güne gidiyordu canım hep ikinci transfer olurdum tutmazdi..sonra bu tedavimde havuz işlemi uygulandı Uc emriyo biriktirip çikolata kistimde vardı geçici menopoza sokulup öyle transfer oldum..Allah büyük canım bende çok umutsuzdum ama inan zamanı gelince Allahım nasip ediyor sadece biraz sabır canım..madi durumun el verdiği sürece hiç tedavilerimde vazgeçme canım..inş en kısa sürede isteyen herkese Allahım.anne olmayı nasip.etsin..
Kist patlamasıda olmuş olabilir ben öyle anlıyorum yogun gelirse rahatlamada oluyor kasıklarda geçmişolsunKızlar size bir sey sormak istiyorum.gecen ayki adetimin 2.günunde(2.ve 3.gun yogun olur en cok da 2.gün) -ömrümde ilk defa-ayaktaydım,tsm oturuyorken yogun bir kanama oldu her zamanki gb.oturmayayım dedim.bir arkadaşımın işyerindeydim.3-5 adım attıktan sonra bacaklarımdan bir sey akar gb oldu.baktım kan akıyor.şok oldum.napacagimi bilemedim.arkadasimin mudahalesiyle hallettik.sonra normal bir seyirde devam etti kanamam.yani bir anlik bir seydi.sizce boyle bir sey neden olmus olabilir?acaba düşük mü yaşadım o anda?
Kuzumm maşallah sana bebiskon nasıl minakımm ya süt kokusundan koklarım onu bennnLupus (sle) bir romatizma çeşidi bağ dokusu hastalığı,@gulneva77 nin bahsettiği lupus hastası benim, tekrarlayan düşüklerede sebep olabiliyor,ben lupus hastasıyım,ayrıca kanda pıhtılaşma var ve yumurta rezervim tükenmek üzereydi,37 yaşım,1,5 yıl tedavim sürdü,çok zor Zaman'lar geçirdim burdAn eskiler tanır beni,6 kez opu oldum,2 embriyom olsun diye ama ya boş çıktı,ya döllenmedi,tedaviye ilk başladığım ay tek yumurtam döllendi 2.gün donduruldu tam 1 yıl sonra doktorum artık bu tek embriyonu deneyelim Dedi ve şubatta dondurulan embriyomu 1 yıl sonra aralıkta transfer yaptık ve mucizem oymuş çok şükür,kanamalarla ve birtakım sıkıntılarla geçen hamilelik sürecimin sonucunda çok şükür 15 gün önce kızımı sağlıkla kucağıma aldım...isteyen ve bu uğurda mücadele veren herkes için bol bol dua ettim...sakın pes etmeyin ve inanın Allah çok büyük ...sevgiler hepinize
Kaçaklar çok bende özledimm bebek bahaneydi sohbetler harikaydı özel arkadaşlık başka unutulmuyorsunuz bilin istedimmmmKizlar ben sessiz takipciniz burdaki arkadslari cok merak ediyorum ensu. Portakales. 222. Yeterrr aklima gelenler daha birsuru vardi alisalis. Falan bebegi oldumuki. Yazmayanlar ozelden mi gorusuyo arada bi ses verseler benim gibi yasi gonlu gecmis hayattan gozu gonlu hevesi insanlara umut ve yasam kaynagi olurlar...bebeler dogdumu....gobisler doldumu....bekarlar evlendimi merak ediyorum...ozellikle eskileri ....selam ve dua ile.
Izmir canımAntalyadayım canım sen nerdensinn
Haa öyle mi diyorsun canım,tamamKist patlamasıda olmuş olabilir ben öyle anlıyorum yogun gelirse rahatlamada oluyor kasıklarda geçmişolsun
Allah bağışlasın kelebek rabbim hayırlı evlat etsin iyi ki bana güvenç beyi tavsiye etmişssin canım ameliyatımı başka yerde olmak zorunda kaldım fakat doktor birebir doğruyu söylemiş ve kesin teşhis koymuş iki tane dondurulmuşum var bana da dua eder misin taze anneLupus (sle) bir romatizma çeşidi bağ dokusu hastalığı,@gulneva77 nin bahsettiği lupus hastası benim, tekrarlayan düşüklerede sebep olabiliyor,ben lupus hastasıyım,ayrıca kanda pıhtılaşma var ve yumurta rezervim tükenmek üzereydi,37 yaşım,1,5 yıl tedavim sürdü,çok zor Zaman'lar geçirdim burdAn eskiler tanır beni,6 kez opu oldum,2 embriyom olsun diye ama ya boş çıktı,ya döllenmedi,tedaviye ilk başladığım ay tek yumurtam döllendi 2.gün donduruldu tam 1 yıl sonra doktorum artık bu tek embriyonu deneyelim Dedi ve şubatta dondurulan embriyomu 1 yıl sonra aralıkta transfer yaptık ve mucizem oymuş çok şükür,kanamalarla ve birtakım sıkıntılarla geçen hamilelik sürecimin sonucunda çok şükür 15 gün önce kızımı sağlıkla kucağıma aldım...isteyen ve bu uğurda mücadele veren herkes için bol bol dua ettim...sakın pes etmeyin ve inanın Allah çok büyük ...sevgiler hepinize
Canlar kontrole gittimde biri 15 biri 18 yumurtalarım ama endometrium 5 yani ince catlama ignesi istemedim evde kabak cekirdegi çitliyorum başka fikri olan var mı sol taraftan nedense yumurta cıkmıyor rahim filmide temizdi aslinda
Dr yeni bir dr bayn olunca daha rahat oldum ve güvendigim dr dışında basit özel küçük hastanelri seçiyorum yol sters yapıyo falan diye ....bana ve eşime dr ilaç önerdi emodex eşime , teatrio bana Q10 varmış içinde zaten devlet karşılamıyor dedi daha bakmadım kullanan varmı ileri hareket sperm sorunu için eşime ve bana tavsiye etti
Merhaba arkadaşlar ne zamandır gelemiyordum.. Malum iş yerimde görev değişikliği onun ardından da işsiz kalmak beni oldukça burdan uzaklaştırdı...sara_28 canım söyleyecek kelime bulamıyorum. Yani uzun bi zamandır maneviyat durumlarım çok sarsıkken senin bu durumun beni destekledi resmen.. Bunun bi sınav değil haksızlık olduğunu düşünüyorum.. Neyse daha başka bir şey söyleyip yaranı hatırlatmak istemiyoeum ama seni görmesemde hep çok sevdim bunu bil... Umarım tekrar hamile kalır ve bu acı olayı unutursun.
magnesya canım sana da ayrı üzüldüm... Senin durumunu da görünce daha geriye gitmrk istemedim gerçekten... Ben mutsuz insanlar varken mutluluğa sevinemeyenlerdenim malesef.. Umarım hiç bir problem çıkmadan atlatırsın ve bebeğinle birlikte olursun...
Diğer canlarım hepinizi çok öpüyorum ve seviyorum... Bende değüşen bir durum yok, çocuk işini zorunlu olarak rafa kaldırdım...
Herkesi ayrı ayrıııı çokkk kocaman öpüyorum
Emodex sperm ileri hareketi icin önerdi dr ikisini alsam 300 lira piyasa neden pahalı dolar üzerinden fiatlar artıyor , organik şeyler denemek daha iyi ilaç icmekte iyi gelemeye biliyor kocama alacagim bakalımRahim inceligi için organik nar suyu tüketebilirsin,Qenzimq10 kullandim solgarin urunuydu evet pahali biraz,emodex ne içinmiş arkadaşim,bol şans...
Canım arkadaşım zor sınavın lakin Allah büyük elbet yardımcın olacak inşallah dualardasın hep inşallah kuzum saglıkla bebişine kavuşacaksınBende seni çok seviyorum arkadaşım benim sınavım çok ağırmış aklım kabul ediyor ana yüreğim kabullenemiyor nasıl kabul edecek onuda bilmiyorum herhangi bi şeye gulerken kendimi bi anda aglarken buluyorum herkese karşı dimdik ayakta güçlü gibi dururken içim harman yeri gibi darmadağın.......
Kuzum canım hoşgeldin en azından ses verdin özledik vallaMerhaba arkadaşlar ne zamandır gelemiyordum.. Malum iş yerimde görev değişikliği onun ardından da işsiz kalmak beni oldukça burdan uzaklaştırdı...sara_28 canım söyleyecek kelime bulamıyorum. Yani uzun bi zamandır maneviyat durumlarım çok sarsıkken senin bu durumun beni destekledi resmen.. Bunun bi sınav değil haksızlık olduğunu düşünüyorum.. Neyse daha başka bir şey söyleyip yaranı hatırlatmak istemiyoeum ama seni görmesemde hep çok sevdim bunu bil... Umarım tekrar hamile kalır ve bu acı olayı unutursun.
magnesya canım sana da ayrı üzüldüm... Senin durumunu da görünce daha geriye gitmrk istemedim gerçekten... Ben mutsuz insanlar varken mutluluğa sevinemeyenlerdenim malesef.. Umarım hiç bir problem çıkmadan atlatırsın ve bebeğinle birlikte olursun...
Diğer canlarım hepinizi çok öpüyorum ve seviyorum... Bende değüşen bir durum yok, çocuk işini zorunlu olarak rafa kaldırdım...
Herkesi ayrı ayrıııı çokkk kocaman öpüyorum
Kendini hangi sekil iyi hissediyorsan öyle davran canim.. Dua ediyorum bebeklerin sana slkl slkl tutunurlar.. Yavrularini saglicakla kucagina alirsin..Merhaba
Dün 2. tüp bebek denemesi için transferimi oldum. 7 yumurtadan 3 tane embriyo oluşmuş , hepsini transfer etti doktorum.
İkinci denemede heyecan eksikliği, isteksizlik oldu mu sizlerde de arkadaşlar ?
ilkinde abartısız 10 gün neredeyse tüm gün yatmıştım, hiç ağır kaldırmadım, yukarı uzanmadım, eğilmedim ve sonuç hüsran
2. deneme de sadece dün yattım o da eşimin ısrarıyla. Bugün eşim gider gitmez kalktım yataktan, bahçeye çıktım kedilerimle oynadım...
Sanırım Allah'a dua etmekten ve beklemekten başka yapacak bir şey yok. Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?