- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #47.381
Sağlıcakla kucagina al prensesini canım benim kizimda 7eyulul doğumlu çok zeki alcak gönüllü bir çocuk burçları aynı olucak..Evet kızlar az kaldi. Allah kismet ederse 9.9.2016 da dogum olacak
Sizlere dua edecegim tabii ki.
Opuyoruz sizi
Rabbim ol dedikten sonra hersey olur. Oner Kibariyr 56 yasinda be 3 aylik hamile oldugunu aciklmais. Onemli olan hayirli ve sahlikli olmasi hayit fsh icin birebir cok iyi geliyorbenim durumum en vahimi, 43 yaşımda son adetimi gördükten 6 ay sonra evlendim yaş 44, menopoz olayı hiç aklıma gelmedi, doktora gittim ve yumurta göremiyorum dedi, hemen amh yaptırdım sonuç 0.1, tüp bebek de zor dedi dr, 5 yıl önce miyom ameliyatı geçirdim ondan mıdır bilmiyorum rezerv azlığı, azlığı mı bittiği mi onu da bilmiyorum, şimdi sarıldım bu işe, hiç olmasaydı rezerv sıfır olurdu düşüncesi beni bu işe soydu, acaba olabilir mi? En son hormon tahlillerimde fsh 84 çıktı, acaba diyorum hep acaba düşerse bu fsh olur mu bir yumurtacık, kürlere başladım, hayıt suyu, bal çörek otu tarçın, incir ceviz, folik asit, dr tedavisi istemi,yorum, suni hormonların hastalık habercisi olduğunu biliyorum, ama o soru kafamdan gitmiyor olur mu acaba, allahım inşallah olur(
Hayıt suyunu ne şekilde kullanıyorsunuz ? Bir de bütün bu kürleri birarada mı yapıyorsunuz ?benim durumum en vahimi, 43 yaşımda son adetimi gördükten 6 ay sonra evlendim yaş 44, menopoz olayı hiç aklıma gelmedi, doktora gittim ve yumurta göremiyorum dedi, hemen amh yaptırdım sonuç 0.1, tüp bebek de zor dedi dr, 5 yıl önce miyom ameliyatı geçirdim ondan mıdır bilmiyorum rezerv azlığı, azlığı mı bittiği mi onu da bilmiyorum, şimdi sarıldım bu işe, hiç olmasaydı rezerv sıfır olurdu düşüncesi beni bu işe soydu, acaba olabilir mi? En son hormon tahlillerimde fsh 84 çıktı, acaba diyorum hep acaba düşerse bu fsh olur mu bir yumurtacık, kürlere başladım, hayıt suyu, bal çörek otu tarçın, incir ceviz, folik asit, dr tedavisi istemi,yorum, suni hormonların hastalık habercisi olduğunu biliyorum, ama o soru kafamdan gitmiyor olur mu acaba, allahım inşallah olur(
Benim durumda çok vahim arkadaşlar bir buçuk yıl önce evlendim 2 ay sonra yumurta takibiyle hamile kaldım 2 aylıkken ağustosda kürtaj oldum sonrasında aralıkda hızlıca bir tüp bebek denemesi negatif şimdi adet olmayı bekliyorum hastaneyi arayıp histereskopi olacam kürtajdan rahimde yapışıklıklar vs oluşmuş amh de 0.037 şaka gibi bu amh ilede cuma günü muayenede yumurta vardı anlamadım bu işi düzenli adet oluyorum yaşda oldu 42 elimden geleni yapıcam dün çok ağladım kendi kendime ama Rabbimden ümidimi kesmiyorum 1 yıl önce normal yolla hamile kaldığımdada demek amh çok düşüktü tedaviyi Allah nasip ederse şişli memorialde olacam Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Benzer durumdayız hala düzenli adet görüyorum fsh 34 çıktı Hayıta başlamayı düşünüyorum .Allah büyük belki bi mucize olurHayıt suyunu hazır kullanıyorum, sabah akşam birer bardak, bal karışımını gece yatmadan önce yiyorum çalıştığım için evden çıkmadan her ikisini bir arada tüketme zamanım olmuyor, cevizle inciri de fırsat bulduğum zaman gün içerisinde,
daha çok şey yapacağım ama işte geçtiği için günü kullanamıyorum, 1 hafta sonra tekrar yaptıracağım tahlilleri bakalım ne çıkacak, kasıklarımda sancı var sağ kasığımda özellikle bacağıma dahi vuruyor ve müthiş şişim şimdilik
ben adet göremiyorum, amh 0.1 çıkınca bit ihtimal veriyorum, zaten olursa gerçekten bir mucize olacakBenzer durumdayız hala düzenli adet görüyorum fsh 34 çıktı Hayıta başlamayı düşünüyorum .Allah büyük belki bi mucize olur
Canım ben fsh 3 yıl önce 60gormustu amh 0.16 uc yıl önce bende ilaçsız adet olamamaya başlamıştım Allahım ol deyince oluyor bende 4 yıl savaş verdim çok sukur en umutsuz animda 4 tüp bebek deenememde hamiş kaldım..sakin umudunu yitirme tedaviye devam et bütün olumsuzluklara ramen..ben adet göremiyorum, amh 0.1 çıkınca bit ihtimal veriyorum, zaten olursa gerçekten bir mucize olacak
Canım ben fsh 3 yıl önce 60gormustu amh 0.16 uc yıl önce bende ilaçsız adet olamamaya başlamıştım Allahım ol deyince oluyor bende 4 yıl savaş verdim çok sukur en umutsuz animda 4 tüp bebek deenememde hamiş kaldım..sakin umudunu yitirme tedaviye devam et bütün olumsuzluklara ramen..
Tebrik ederim bu arada, rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahCanım ben fsh 3 yıl önce 60gormustu amh 0.16 uc yıl önce bende ilaçsız adet olamamaya başlamıştım Allahım ol deyince oluyor bende 4 yıl savaş verdim çok sukur en umutsuz animda 4 tüp bebek deenememde hamiş kaldım..sakin umudunu yitirme tedaviye devam et bütün olumsuzluklara ramen..
Banada menopoz dediler canım bizim gibi hastaları kabul eden tüp bebek merkezleri var bazı kadın dogumcalar bizim gibi olanlara sans vermesede Allahım ol dedikten sonra oluyor..kıyıda köşede kalmış yumosun vardır mutlaka canim..ama bana menopoz dedi iki doktor da ve tedavinin t sini ağızlarına almadılar, ne yapacağımı bilemiyorum ki ben de bitkisel kürlere başladım
sağol canım sözlerin cesaret verdi bana, izmir de araştırayım o halde hatta hayıt suyu ve diğer kürler için 2 ay bekleyeyim diyorum ne dersiniz?Banada menopoz dediler canım bizim gibi hastaları kabul eden tüp bebek merkezleri var bazı kadın dogumcalar bizim gibi olanlara sans vermesede Allahım ol dedikten sonra oluyor..kıyıda köşede kalmış yumosun vardır mutlaka canim..
Canım.izmirde Kaan bozkurt var hangi tüp bebek.merkezi bilmiyorum araştır burda ismiyle topigi var biraz incele istersen..vitamin takviyeler veriyor tedaviye başlamadan onunda basari oranı yüksek bizim gibi.olanlarin çok bekleme luksumuz yok maalesef vanim bence biran önce başla tedavilerine..sağol canım sözlerin cesaret verdi bana, izmir de araştırayım o halde hatta hayıt suyu ve diğer kürler için 2 ay bekleyeyim diyorum ne dersiniz?
Bende 42 yaşında evlendim. şu anda 44 yaşındayım. Benim fsh değerim çok düşüktü. 0,24. ama ilaçlarla yükseldi ve 4 yumurta toplandı. ilk seferinde tutunamadılar hemen ara vermeden ikinciye başladık. 7 yumurtam oluştu 4 tanesinden embriyo oluştu. Bene umudunu yitirme, olacağı varsa mutlaka bir şekilde olur. bende ilki olumsuz olunca çok üzülmüştüm ama geçenlerde bir arkadaşım 2. denemesinde tek yumurta transferi ile hamile kaldı.benim durumum en vahimi, 43 yaşımda son adetimi gördükten 6 ay sonra evlendim yaş 44, menopoz olayı hiç aklıma gelmedi, doktora gittim ve yumurta göremiyorum dedi, hemen amh yaptırdım sonuç 0.1, tüp bebek de zor dedi dr, 5 yıl önce miyom ameliyatı geçirdim ondan mıdır bilmiyorum rezerv azlığı, azlığı mı bittiği mi onu da bilmiyorum, şimdi sarıldım bu işe, hiç olmasaydı rezerv sıfır olurdu düşüncesi beni bu işe soydu, acaba olabilir mi? En son hormon tahlillerimde fsh 84 çıktı, acaba diyorum hep acaba düşerse bu fsh olur mu bir yumurtacık, kürlere başladım, hayıt suyu, bal çörek otu tarçın, incir ceviz, folik asit, dr tedavisi istemi,yorum, suni hormonların hastalık habercisi olduğunu biliyorum, ama o soru kafamdan gitmiyor olur mu acaba, allahım inşallah olur(
ama bana menopoz dedi iki doktor da ve tedavinin t sini ağızlarına almadılar, ne yapacağımı bilemiyorum ki ben de bitkisel kürlere başladım
Canım ben fsh 3 yıl önce 60gormustu amh 0.16 uc yıl önce bende ilaçsız adet olamamaya başlamıştım Allahım ol deyince oluyor bende 4 yıl savaş verdim çok sukur en umutsuz animda 4 tüp bebek deenememde hamiş kaldım..sakin umudunu yitirme tedaviye devam et bütün olumsuzluklara ramen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?