- 3 Temmuz 2016
- 76
- 83
- 18
- 53
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #47.361
Kendini hangi sekil iyi hissediyorsan öyle davran canim.. Dua ediyorum bebeklerin sana slkl slkl tutunurlar.. Yavrularini saglicakla kucagina alirsin..
Emodex sperm ileri hareketi icin önerdi dr ikisini alsam 300 lira piyasa neden pahalı dolar üzerinden fiatlar artıyor , organik şeyler denemek daha iyi ilaç icmekte iyi gelemeye biliyor kocama alacagim bakalım
Endometrium için nar suyu ve kabak çekirdegi ilaç olarakta estrofem iyi geliyormuş
inşaALAAH CANIMBana hiç tahlil falan sormadı, macun ve bitkiler verdi 450 tl inşallah faydası olur.
Canım arkadaşım zor sınavın lakin Allah büyük elbet yardımcın olacak inşallah dualardasın hep inşallah kuzum saglıkla bebişine kavuşacaksın
Bazen kızıyorum herşeye sonra hayatta hep beteri var herşeyin diyorum rabbim daha büyük imtihanlardan geçirmesin hayatta öncelik kendimize verelim..kendimizi sevelim
Allahım sana en güzelinden mucizeler versin canım en çok sen hak ediyorsun
Kocaman sarıldımmm öptüm saram
Günaydın, güzel arkadaşım bebişinin geleceğine ben de inanıyorum, yukarıda bir yerlerde annesini bekliyor, annesinin ne kadar güçlü, sabırlı, metanetli olduğunu görüyor ve yakın zamanda yola çıkmayı düşünüyor. Kendinle ilgili aldığın karar da çok güzel, bu kararı uyguladığın sürece hayatın çok da sakin ve huzurlu geçer. Hayat kısa biz de misafiriz. Kendine iyi bak.Iyi dileklerin için çok sağol canım sende çok hakediyorsun anne olmayı hepimiz çok hakediyoruz ve inşallah tez vakitte hepimiz anne olacaz ben buna olan inancımı hic kaybetmedim biliyomusun
tatilim bitti eve geldim artık yeni kararlarım var önce kendim ve eşim gelecek bundan sonra ondan sonra bebek olursa olur olmazsa yapacak bisey yok bsk 8 ay hamileluk yaşadım bebeğimi doğurdum ama kucağım yine boş demekki olmadımı olmuyor ama olacağına inancımda hic bitmiyor sadece olması ivin benim iyi olmam gerekiyor artık kimseyi kafaya takmayacam no stres no panik artik huzur ve mutluluk istiyorum bebeğim gelecek biliyorum ve inanıyorum sende inan
Merhaba, hayat sen plan yaparken önüne çıkanlardır derler ya, inş sen rafa kaldırdım derken bebişin organiğinden ceee diyiverir.Merhaba arkadaşlar ne zamandır gelemiyordum.. Malum iş yerimde görev değişikliği onun ardından da işsiz kalmak beni oldukça burdan uzaklaştırdı...sara_28 canım söyleyecek kelime bulamıyorum. Yani uzun bi zamandır maneviyat durumlarım çok sarsıkken senin bu durumun beni destekledi resmen.. Bunun bi sınav değil haksızlık olduğunu düşünüyorum.. Neyse daha başka bir şey söyleyip yaranı hatırlatmak istemiyoeum ama seni görmesemde hep çok sevdim bunu bil... Umarım tekrar hamile kalır ve bu acı olayı unutursun.
@magnesya canım sana da ayrı üzüldüm... Senin durumunu da görünce daha geriye gitmrk istemedim gerçekten... Ben mutsuz insanlar varken mutluluğa sevinemeyenlerdenim malesef.. Umarım hiç bir problem çıkmadan atlatırsın ve bebeğinle birlikte olursun...
Diğer canlarım hepinizi çok öpüyorum ve seviyorum... Bende değüşen bir durum yok, çocuk işini zorunlu olarak rafa kaldırdım...
Herkesi ayrı ayrıııı çokkk kocaman öpüyorum
Canim inanıyorum insallah rabbim kısmet ederde kucaklarımıza bebişlerimizi alırız umudum bitmedigi sürece devam edecegim bu yola ama zorlamdan kendine bırakarak strese girmeden olacaksa olur elbetIyi dileklerin için çok sağol canım sende çok hakediyorsun anne olmayı hepimiz çok hakediyoruz ve inşallah tez vakitte hepimiz anne olacaz ben buna olan inancımı hic kaybetmedim biliyomusun
tatilim bitti eve geldim artık yeni kararlarım var önce kendim ve eşim gelecek bundan sonra ondan sonra bebek olursa olur olmazsa yapacak bisey yok bsk 8 ay hamileluk yaşadım bebeğimi doğurdum ama kucağım yine boş demekki olmadımı olmuyor ama olacağına inancımda hic bitmiyor sadece olması ivin benim iyi olmam gerekiyor artık kimseyi kafaya takmayacam no stres no panik artik huzur ve mutluluk istiyorum bebeğim gelecek biliyorum ve inanıyorum sende inan
Merhaba, bu sefer inş klomenle bebişine kavuşursun.Emodex sperm ileri hareketi icin önerdi dr ikisini alsam 300 lira piyasa neden pahalı dolar üzerinden fiatlar artıyor , organik şeyler denemek daha iyi ilaç icmekte iyi gelemeye biliyor kocama alacagim bakalım
Endometrium için nar suyu ve kabak çekirdegi ilaç olarakta estrofem iyi geliyormuş
Canim tabiki ilacı kendim kullanmayacagim dr dedi kullan demediAncak estrofemi kendin kullanamazsin arkadaşim bunu elbette biliyorsundur doktor kontorulnde yapiliyor belli araliklarda muayeneye gidiliyor,organik urunler de evet ilactan bir nebze daha iyi ama bende kilo yapti mesela omega 3 te kullanmiştim,amaaan bunlarin hepsi boş allah isteyince yazinca veriyor,sigara içen çok tanidiklarim var hamile kalip dogum yaptilar,elbette yanlış ama allahin takdiri,rabbim bizede yazmiştir insallah...
İnşallah canım sen nasılsın nasil gidiyorMerhaba, bu sefer inş klomenle bebişine kavuşursun.
Tedavin hayırlı olsun ama 3 gün vücud ısını korusaydın ayaklara corap kasıklara battaniyeÇok teşekkür ederim ... Dediğin gibi öncelik kendimizi iyi hissetmek sanırım. Strese girdikçe olumsuz sonuçları çağırıyoruz galiba
Merhaba, Güneş 11.ayına girdi, kuzuya her baktığımda Yaradan isteyen her kadına nasip etsin dualarında bulunuyorum. İş-ev koşuşturmadır gidiyor, bebişten sonra kendi hayatın olmuyor, her konuda öncelik hanfendinin. Önceden vaktimi nasıl değerlendirebilirim diyordum, şimdi karnımı doyurma-uyuyup dinlenme dahil aralara sıkıştırmaya çalışıyorum. Amaaa değer mi değer onun bir bakışı duruşu dünyalara bedel. Bu yüzden bebiş için elden ne geliyorsa ne yapılabilirse yapılabilmeli-umutsuzluğa yer verilmemeli, gerisi kader kısmet diyorum.İnşallah canım sen nasılsın nasil gidiyor
Canım güneşimizi bizim için öp teyzesi koklasin onu inşallah banada herkesede nasip olur elden ne geliyorsa yapiyorum ama biliyorsun antalyadayım tedavi icin zor gitmem kocada durum yok bense tüpde kararsızım bakalım son 5 olacak kısmetse yaptıracgım henüz eşimle karar vermedik dogal deniyoruz benim gayretlerimle ben düşüklerden korktugum için kendi rayına bıraktım sebebde bulunamadı kalite işte yumurtaa ve sperm önemli Allah ol desin en önemlisiMerhaba, Güneş 11.ayına girdi, kuzuya her baktığımda Yaradan isteyen her kadına nasip etsin dualarında bulunuyorum. İş-ev koşuşturmadır gidiyor, bebişten sonra kendi hayatın olmuyor, her konuda öncelik hanfendinin. Önceden vaktimi nasıl değerlendirebilirim diyordum, şimdi karnımı doyurma-uyuyup dinne blenme dahil aralara sıkıştırmaya çalışıyorum. Amaaa değer mi değer onun bir bakışı duruşu dünyalara bedel. Bu yüzden bebiş için elden ne geliyorsa ne yapılabilirse yapılabilmeli-umutsuzluğa yer verilmemeli, gerisi kader kısmet diyorum.
Sen de çabalıyorsun inş Hayırlısıyla senden de güzel haberler alırız, naçizane tavsiyem Bahçeci de Erbil by bir gitsen nasıl olur acaba. Kendine iyi bak, sevgiler.
Canım sigarayı bende tedavilerim boyunca birakamadim ama smile ince olanlarından iciyordum günde 4 taneyi geçmemek kaydıyla burdaki doktorumda çok icme ama bu kadar stresin varken sana bırak diyemem demişti..bu trsnsferimde iki sigara içtim sadece hamiş kaldigimi duyunca bıraktım sigarayı cok sukur canım gönlüm el vermedi onu zehirlemeye..tedavide en önemli erken stres ve pozitif düşünmek..inş sırayla sizde hamiş kalicaksiniz bu sayfada kaç kişi kaldınız Allahım ol diycek olucak asal inancını ve madi imkan olduğunda sürece tedavilerine devam et gerisi Allahın takdiri canım..Canim tabiki ilacı kendim kullanmayacagim dr dedi kullan demedi
Sigarada iciyorum ama az stresimi alıyo kendimi daha rahat hissediyorum ama herseyide deniyorum
Oluruna bıraktım kısmet inşallah kaderimizde vardır evladımızı koklamak anne demesini duymak saglıkla rabbim hepimize versin
Canım doğuma tarihin ne zaman az.kalmis seninde inş sağlıklı kucagina alırsın..doğuma girmeden bizler içinde dua et..Kizlar yola devam. Inanin tam bitti derken geliveriyor bebis. O yuzden daima pozitif olun nolur. Birakmayin kendinizi
Dualarim sizinle.
Insallah bebeissiz gülümuz kalmayacak
İyi gidiyor çok sukur canım..her zaman dua ediyorum sizler için..Allahım.kimsenin emeğini boşa çıkarmasin kimsenin kucağı boş kalmasın..sen.neler yapıyorsun yeni bir tedavi dusunuyormusun canım..
Kizlar yola devam. Inanin tam bitti derken geliveriyor bebis. O yuzden daima pozitif olun nolur. Birakmayin kendinizi
Dualarim sizinle.
Insallah bebeissiz gülümuz kalmayacak
Tedavin hayırlı olsun ama 3 gün vücud ısını korusaydın ayaklara corap kasıklara battaniye
Ben ısıya dikkat ettigimde tutunmanıñ oldugunu gördüm derece ile ölç 37 altına düşmeyince hamilelik geliyor gerci bende düşükle sonuçlandı rabbim korusun kucaga alamayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?