Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben şu an 44 yaşımdayım, 1 yıldan fazla oldu adet göremiyorum, ilk kontrolümde testlerin yapılması için ilaç vermişti ama adını hatırlamıyorum şuan ilaca rağmen yine olmadım adet, amh ölçelim dedi dr ve 0.1 çıktı, sonra hiç gitmedim doktora
menopoz gibi durmuyorsun ama menopoz dedi... en son geçen hafta dr a gittiğimde maalesef öylesin dedi fsh 84, iyi de amh 0.1 bile olabiliyorsa az da olsa yumurta vardır diye düşündüm, ilaç kullanma taraftarı değilim zira sentetik onlar, kürlere başladım 10 gün oluyor hayıt suyu, t.dişli aslanpençesi, bal tarçın çörek otu ve folik asit alıyorum, 3 adet incir yiyorum, şuan ara ara gün içerisinde feci kasıklarım ve alt karın bölgem ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi iyiye mi iaşret kötüye mi bu ağrılar bilmiyorum, 2 hafta sonra tekrar yapacağım tahlilleri bakalım ne çıkacak, ya ben çok iyimserim ya da ya da ne offf olacak inşallah inanıyorum buna, rabbim sizin gibi bize de verecek bebişler

Canım benim arkadaşım 40 yaşında 0.01 amh ile hamile kaldı kendiliğinden fsh onda da 55 lerdeydi üstelik.

Senin amh arkadaşımın 10 katı neredeyse yani şansın daha yüksek asla ümidini kaybetme kullandığın herşey çok doğru sadece quenz10 vitamini var onu kullanabilirsin.
Bende 38 yaşındayım fsh 63 çıkmıştı amh 0.08 ama kendiliğinden adet oldum geçen ay ama bu ay olmadın erken menapoz olduğu için böyle dalgalanmalar olabiliyor. Ben bu arada bies...teron diye bir ilaç var doktor önerisi ile onu içiyorum günde 3 adet.

senin kasık ağrın olması iyi demektir hareketlenme var demektir orada adet olmak için soğan kürünüde önerebilirim

Canım benim arkadaşım 40 yaşında 0.01 amh ile hamile kaldı kendiliğinden fsh onda da 55 lerdeydi üstelik.

Senin amh arkadaşımın 10 katı neredeyse yani şansın daha yüksek asla ümidini kaybetme kullandığın herşey çok doğru sadece quenz10 vitamini var onu kullanabilirsin.
Bende 38 yaşındayım fsh 63 çıkmıştı amh 0.08 ama kendiliğinden adet oldum geçen ay ama bu ay olmadın erken menapoz olduğu için böyle dalgalanmalar olabiliyor. Ben bu arada bies...teron diye bir ilaç var doktor önerisi ile onu içiyorum günde 3 adet.

senin kasık ağrın olması iyi demektir hareketlenme var demektir orada adet olmak için soğan kürünüde önerebilirim

Ah canım benim çok genç yaşta fsh ile tanışmışsın ama tedaviyi bırakmamışsın ve Rabbim sana nasip etmiş. Benimde fsh ilk 63 çıkmıştı ve amh 0.08 doktorlar pek umut görmüyor ama yumurtam olabiliyor dediğin gibi arada. Bazen ilaçsız adet oluyorum bazen olamıyorum. 3 embriyonun 3 aynı anda mı transfer oldu canım yani 5 yılda sadece 3 embriyo mu oluştu birde nerede oldun tedavi canım?

Cnm bu 40 yasindaki yuksek fsh ile hamile kalan arkadasin herhangi bir ilac kullanmismiydi. Malum bende 40 im icim bi hos oldu okuyunca ...

Onu da kullanıyorum solgar quenz10 ve yine solgarın lipoic asiti, inş olur inş rabbim benim ve benim gibi isteyenlerin de kaderine yazmış olur hayırlısıyla, ne kadar güzel olabiliyorsunuz adet, hep dua ederdim allahım regl siz bırakma beni diye ama erkenden bıraktı ( peki sizce bu ağrılar neden olabilir şuan? iyi midir kötü müdür kürler netice mi veriyordur?

Cnm bu 40 yasindaki yuksek fsh ile hamile kalan arkadasin herhangi bir ilac kullanmismiydi. Malum bende 40 im icim bi hos oldu okuyunca ...
Canım arkadaşımı doktorlar kapıdan kovmuştu senin olmaz uğraşma diye bir kere aşılama denedi olmadı sonra histereskopi oldu ameliyat ardından kendiliğinden hamile kaldı.

Cyloco kullandı adet olmak için
bies..teron kullandı 3 ay boyunca
incir kürü yaptı sürekli
kabak çekirdeği yemiş bol bol birde.

Seninde olur canım Rabbim ne olmazları olduruyor ne olurlarıda oldurmuyor. Hele bu kadın üreme sistemi tam bir karmaşa doktorlar bile erkeklerin üreme sistemini %90 çözdüklerini ama kadınların hala %20'sini bildiklerini söylüyorlar.

Senin fhs ve amh kaçtı canım?

Canım arkadaşımı doktorlar kapıdan kovmuştu senin olmaz uğraşma diye bir kere aşılama denedi olmadı sonra histereskopi oldu ameliyat ardından kendiliğinden hamile kaldı.

Cyloco kullandı adet olmak için
bies..teron kullandı 3 ay boyunca
incir kürü yaptı sürekli
kabak çekirdeği yemiş bol bol birde.

Seninde olur canım Rabbim ne olmazları olduruyor ne olurlarıda oldurmuyor. Hele bu kadın üreme sistemi tam bir karmaşa doktorlar bile erkeklerin üreme sistemini %90 çözdüklerini ama kadınların hala %20'sini bildiklerini söylüyorlar.

Senin fhs ve amh kaçtı canım?

Canım önemli olan aslında adet görmek bile değil ultrasonda görünen yumurtadır sonuçta.
Benim arkadaşımda görmüyordu ama şu an 7 aylık hamile.
Bu kürler yumurta kalitesi açısından çok önemli. Bir tanecik kaliteli yumurta bu hasrete son verecek neticede.

Ağrı olması iyi bence yumoşlarda hareketlenmeler var demektir. Hayıt adet olmana ve hormonları dengelemeye yardımcı zaten.

Kizlar narsuyu Rahim kalinlasmasinda faydali diyorlar, günde ne kadar icmeliyim?
Bilgisi olan varmi?
Canım nar suyunun iyi geldiğini duydum bende ibrahim saraçoğlunu izlemiştim.
Günde 1-2 bardak sıkılmış nar suyu veya taze meyve sıkılan yerlerden günlük içebilirsinde çünkü her gün sıkmak biraz zahmetli iş. birde soya lesithinin iyi geldiğini okumuştum araştır istersen derim. ..

Cok sagol, bizim burda ancak sisede alabilirim.. 100% nar suyu yaziyor üstünde.. 330 ml sisede aldim simdi.. Insallah gec kalmamisimdir.. Haftaya transferim var.. Kendime kiziyorum.. Niye daha önce akil etmedim diye.. Allah hepimizi yavrusuna kavustursun..

Canım Fsh yüksek olduğu zaman beyin hipofiz bezi hormon salgilamayamiyor ve yumurta buyumuyor bence her ay yumurta takibi yaptır yumurtan varsa büyütücü ilaçlar kullanmak zorundasın Fsh yüksek olunca menopoz başlangıcı oluyor zaten ama kıyıda köşede kalan altın yumurtada seni anne yapabilir Allahım ol desin yeter ki.bizim durumumuz da olup normal hamiş kalanda cok ama bizim bekleme luksumuz yok mallasef..

Ben baska merkezde ilk iki yıl tedavi gordum o zaman 4opu ve 3 transfer yaşadım hepsi negatifti.. yıllar geçtikçe rezervimde düşüşler oldu bu son tedavimde bir yılda uc emriyo biriktirdik transfer oldum havuz işlemi uygulandı..iki emriyon gelişim gösterdi iki tane koydurduk biri tutu çok sukur..ne hayal kırıklıklari yaşadım bir bilsen ama hiç vazgeçmedim her ay yumurta takibi yaptirirdim mutlaka..cylo prognova kullan canım erken menopozu önlüyor ama doktor kontrolü altında kullan kafana gore kullanma..ben burda çok iyi bir kadın dogumcum vardı tedavi olmadığını zamanlarda ona giderdim genelde cylo oneriedi oda adet olmak için..

Progestan vermedi mi dr? Rahim kalinlastiriyor

Canim estrofem 2 mg verdi.. Arti coaspirin.. Ama ya Rahim transfere kadar kalinlasmaz ise düsüncesi uykularimi caliyor..
Canım bende transfer öncesi migrosta doğal nar suları var kucuk şişede onlardan almıştım.icmistim günde bir bardak biraz fiytlari yüksek ama en doğali onlar..bende işe yaradi sabah aç karınla icmistim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…