Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Dualarım sizinle..... Üçüzleriniz sağlıklı bir şekilde eve dönsünler inşallah....

Merhabalar Alişaliş Hanım, ne zamandır topiğe pek bakamadım, bir sürü aksiliklerim oldu, geçen yıl kullandığım hormon iğnelerinden mi başka nedenlerden mi bilemiyorum ama bütün vücudumda candida değerlerim sınırın iki katı yüksek çıktı neredeyse, ilaçlarda işe yaramadı , tüp tedavi için Türkiye'ye de gelemedim ama sizler hep aklımdaydınız sağlıklı bir şekilde kızınızı kucağınıza alabilmenize çok sevindim.. İsmi de çok güzel , maşallah Eylül Naz'a.....İnşallah bizlerede nasip olur.

Çok sevindim. Güzeller güzeli kızına güzel bir kardeş gelsin, İnşallah sağlıklıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olsun...

Tesekkur ederim. Inancinizi yitirmeyin lutfen. Ins sizlerinde hayirlisiyla bebeginiz gelecek. Dualarim hepiniz icin.

Tesekkur ederim. Inancinizi yitirmeyin lutfen. Ins sizlerinde hayirlisiyla bebeginiz gelecek. Dualarim hepiniz icin.
Ben 45 yaşındayım. 2 yıl önce 2. Evliliğimi yapyım. İlk eşimden 20 yaşında bir oğlum var. Hiç korunmadım. O halde bir daha hamşle kalamadım. 2. Eşim çok çocuk istiyor ama onda da varikosel çıktı. Bir aşılama bşr de yüp bebek denedik nasip değil miş. Tekrar tüp bebeğe karar verdik. Bana tavsiyen var mı ? Takviye vitaminler kullanıyorum.
Rabbim isteyen haerkese versin. Senin adına kendimmiş gibi sevindim.

Çok şükür

Tavsiyem iyi bir merkezde tedavi sart. Pozitif olmak ve inanmak. Gerisi Allahin takdiri.
Ari sutu devamli icmek iyi geldi bana belkide. 4 yillik emegim sonuca ulasti. Yumurta oldugu surece sans var demektir. Erkek sorunu bizde yoktu ama bir şekilde cozulur o. Kolay gelsin

Yarın tüp bebek sürecimiz başlıyor..ilk denemem..inşallah sonuç pozitif olur..benim sormak istediğim bu takviye vitaminleri doktormu tavsiye etti? Benim doktorum sadece folik asit verdi de..

Yarın tüp bebek sürecimiz başlıyor..ilk denemem..inşallah sonuç pozitif olur..benim sormak istediğim bu takviye vitaminleri doktormu tavsiye etti? Benim doktorum sadece folik asit verdi de..

Bana doktor jiç bir vitemin vermemişti. Uzun araştırmalar yaptım. Facebook gruplarına katıldım. Gördüm ki polen, arı sütü, q 10, omega 3 , incir kürü gibi ek alternatif tedaviyi kullananların yumurtalarının çoğaldığını ve kaliteyi arttırdığunı gördüm. İlk tüp tedavimde bunlardan habersizdim. Araştırdıkça keşke bunlara daha önce başlasaymışım dedim çünkü ilk tüpten sonra vitaminlerle yumurta sayım 2- 3 kat arttı. Nasip değilmiş demekle yetiniyorum. bu kullandıklarımı tabi ki doktora sordum. Hiç bir sakınca olmafığını söyledi.

canimmm dogumm oldumuu cok sevindim masallah, Allah anneli babali buyutsun Eylulumuzu... ismi gibi bahtida guzel olsun..
saglikli, mutlu, gonlunce buyutmeni dilerim.

ensu hoşgeldin canım nasılsın cem ne yapıyor sen mücadelenin hasını yaptın rabbim sizi korusun
Bi bakıyorum topiklerde ne bulurum diye karıştırıyorum bi yok ugraşma diyorum kafam karışık ama dogal beslenip tüp yapmayı erteliyorum şimdilik neyle mutlu olacaksam her anımda eksikligini hisstetigim evlat hasretini atamıyorum icimden

Canım yazmadan gecemedim sakin mücadelenin bırakma biz mücadele ettik çok sukur Allahım dualarimizi kabul etti...bana Q enzim 10 mutlaka kullan arı sütünün yararini çok gordum ve iyi bir merkez bul canım tedavin için..

Canım inancım sizler sayesin cogalıyor evet yenilenmem lazım geçen ayki klomen tedaviden umutlanmıştim 5 gün adet gecikti herşeyi deniyoruz yıkılıp tekrar deniyoruz bi alingan tuhaf oluyorum hayata küsmüş gibi ama takviyelere tekrar başlayacagım q enzim marka önerileri varmı ve arı sütü d vitamini yükleyecegim nar suyu kabak çekirdegi havuç hergün alıyorum ilaçlara başlamadım bu ay kafam durulsun diye sinirimide eşimden cıkartıyorum adam susmasa konuşsa boşayacagim sanki dırdırcı oldum kafayı adamda boşaltıyorum hic iyi degil iş yeride yogun tabi eşimin işleride yogun bana zaman ayırsın diye işte bebek olmayınca herşey daha bi sorun Rabbim başka dert vermesin kendi kendimi teselli ediyorum
Sen nasılsın kuzum bebis nasıl rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…