- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #47.521
Teşekkürler.Ilac cok az kullaniliyor.
Ileri yas veya yumurtasi az olanlara uygulaniliyor
Internete mini tup bebek diye yazin. Ayrintili var
Dualarım sizinle..... Üçüzleriniz sağlıklı bir şekilde eve dönsünler inşallah....Allah kimseyi böyle caresiz arayis icinde biarkmasin rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
ümidini yitiren gönlü defalarca kirilanlar icin birdaha yazayim dedim kizlar siz hasta degilsiniz Allahin sevdigi secilmis kularsiniz bende sizin gibiydim cok yikildim cok üzüldüm madi manevi cöküntüdeydim 6 . Denemede geldi ücüzlerim 18/08 dogdular cok sükür binlerce sükür iyiler teyzeleri hastanedeler simdilik yakinda insallah evimize geliriz demem o ki nerden nasil gelecegi beli olmaz sabredin istemekten vaz gecmeyin Allah sabreden kulunun yanindadir benim olduysa sizilerin hayda hay olur dua edin ve hic mücadeleden vaz gecmeyin
bu arada benim miniklerimede dua edin bir an önce evimize gelelim
herdaim dualarimdasiniz
Merhabalar Alişaliş Hanım, ne zamandır topiğe pek bakamadım, bir sürü aksiliklerim oldu, geçen yıl kullandığım hormon iğnelerinden mi başka nedenlerden mi bilemiyorum ama bütün vücudumda candida değerlerim sınırın iki katı yüksek çıktı neredeyse, ilaçlarda işe yaramadı , tüp tedavi için Türkiye'ye de gelemedim ama sizler hep aklımdaydınız sağlıklı bir şekilde kızınızı kucağınıza alabilmenize çok sevindim.. İsmi de çok güzel , maşallah Eylül Naz'a.....İnşallah bizlerede nasip olur.Selam herkese
Topigin ilk elemanlarindan ben de sukurler olsun prensesim Eylul Naz kizima kavustum. Muhtesem bir duygu. Ins isteyen herkes bu mutlulugu yasasin.
Hic pes etmeden sabirla mucadele edin kizlar. Inanin mukafatini goreceksiniz. Yas 47. Sizlere cok guzel bir umut. Haydi yola devammm
Çok sevindim. Güzeller güzeli kızına güzel bir kardeş gelsin, İnşallah sağlıklıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olsun...Selam, ben bu topğin eskilerindenim. Yani eskiler beni çok iyi tanırlar. Uzun zamandır yoktum. 1972 doğumluyum 2014 yılında kızım dünyaya geldi. 1 düşukten sonra spontane hamilelikti. Prensesim şimdi 25 aylık ve ben tekrar 13 haftalık hamileyim. Yine1 düşük ve yine spontane beklenmedik bi hamilelik. Sanki dejavu yaşadıklarım. Rabbim sizlerede kısa zamanda kavuştursun bebeklerinize isteyen herkese nasip etsin.
@magnesya arkadaşım çok geçmiş olsun melegin sana şifa getirsin. Mesajına cevap veremedim o sıra düşük yapmıştım moralim yerlerdeydi. Güzel haberlerle gel inşallah.
@sub nerelerdesin? Umarım oğluna kardeş geliyordur canım benim.
@yase07 darısı sana olsun kuzum ki melegin hiç ummadığın anda sana gelecektir.
Ve diğer eski ve yeni arkadaşlar hepinize selamlar sevgiler.
@acmila senin 3üzlerini yirimmm beeeennn...
Tesekkur ederim. Inancinizi yitirmeyin lutfen. Ins sizlerinde hayirlisiyla bebeginiz gelecek. Dualarim hepiniz icin.Merhabalar Alişaliş Hanım, ne zamandır topiğe pek bakamadım, bir sürü aksiliklerim oldu, geçen yıl kullandığım hormon iğnelerinden mi başka nedenlerden mi bilemiyorum ama bütün vücudumda candida değerlerim sınırın iki katı yüksek çıktı neredeyse, ilaçlarda işe yaramadı , tüp tedavi için Türkiye'ye de gelemedim ama sizler hep aklımdaydınız sağlıklı bir şekilde kızınızı kucağınıza alabilmenize çok sevindim.. İsmi de çok güzel , maşallah Eylül Naz'a.....İnşallah bizlerede nasip olur.
Ben 45 yaşındayım. 2 yıl önce 2. Evliliğimi yapyım. İlk eşimden 20 yaşında bir oğlum var. Hiç korunmadım. O halde bir daha hamşle kalamadım. 2. Eşim çok çocuk istiyor ama onda da varikosel çıktı. Bir aşılama bşr de yüp bebek denedik nasip değil miş. Tekrar tüp bebeğe karar verdik. Bana tavsiyen var mı ? Takviye vitaminler kullanıyorum.Tesekkur ederim. Inancinizi yitirmeyin lutfen. Ins sizlerinde hayirlisiyla bebeginiz gelecek. Dualarim hepiniz icin.
Tavsiyem iyi bir merkezde tedavi sart. Pozitif olmak ve inanmak. Gerisi Allahin takdiri.Ben 45 yaşındayım. 2 yıl önce 2. Evliliğimi yapyım. İlk eşimden 20 yaşında bir oğlum var. Hiç korunmadım. O halde bir daha hamşle kalamadım. 2. Eşim çok çocuk istiyor ama onda da varikosel çıktı. Bir aşılama bşr de yüp bebek denedik nasip değil miş. Tekrar tüp bebeğe karar verdik. Bana tavsiyen var mı ? Takviye vitaminler kullanıyorum.
Rabbim isteyen haerkese versin. Senin adına kendimmiş gibi sevindim.
Çok şükür
Çok teşekkürler....Amin. İnşallah bütün isteyenlere......Tesekkur ederim. Inancinizi yitirmeyin lutfen. Ins sizlerinde hayirlisiyla bebeginiz gelecek. Dualarim hepiniz icin.
Yarın tüp bebek sürecimiz başlıyor..ilk denemem..inşallah sonuç pozitif olur..benim sormak istediğim bu takviye vitaminleri doktormu tavsiye etti? Benim doktorum sadece folik asit verdi
Selam canim.. Öncelikle tedavin hayirli olsun.. Insallah tedavinin sonunda yavrunu kalbinin altinda tasir, hayirlisiyla kucagina alirsin.. Benim merkezimde takviye Vitamin önermedi.. Ama ben balik yagi, Vitamin d, Vitamin b12 ve Vitamin c EK olarak kullandim.. Zararini görmezsin.. Benim icin elimden geleni yapmis gerisini Allahin takdirine birakmis olmak.. Bir nevi icimi rahatlatmak..dilerim en kisa zamanda yavruna kavustursun..
Yarın tüp bebek sürecimiz başlıyor..ilk denemem..inşallah sonuç pozitif olur..benim sormak istediğim bu takviye vitaminleri doktormu tavsiye etti? Benim doktorum sadece folik asit verdi de..
Bence git yumurta rezervin varsa şansını deneBende 46 oldum ne yapacağımı bilemiyorum doktora gitsem mi yoksa artık çok geç mi bir türlü karar veremiyorum
yuksek olmasi gibi cok dusuk olmasida iyi degil cnm.. 6-15 arasi iyi gibi.. fsh bukadar dusmusse e2 yukselmistir.. kist olma durumun olabilir..Arkadaşlar bugün fsh ölçtürdüm 1 çıktı bu yaşta yüksek olması gerekirken... Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
canimmm dogumm oldumuu cok sevindim masallah, Allah anneli babali buyutsun Eylulumuzu... ismi gibi bahtida guzel olsun..Selam herkese
Topigin ilk elemanlarindan ben de sukurler olsun prensesim Eylul Naz kizima kavustum. Muhtesem bir duygu. Ins isteyen herkes bu mutlulugu yasasin.
Hic pes etmeden sabirla mucadele edin kizlar. Inanin mukafatini goreceksiniz. Yas 47. Sizlere cok guzel bir umut. Haydi yola devammm
Cok tesekkur teyzemizcanimmm dogumm oldumuu cok sevindim masallah, Allah anneli babali buyutsun Eylulumuzu... ismi gibi bahtida guzel olsun..
saglikli, mutlu, gonlunce buyutmeni dilerim.
Canım yazmadan gecemedim sakin mücadelenin bırakma biz mücadele ettik çok sukur Allahım dualarimizi kabul etti...bana Q enzim 10 mutlaka kullan arı sütünün yararini çok gordum ve iyi bir merkez bul canım tedavin için..ensu hoşgeldin canım nasılsın cem ne yapıyor sen mücadelenin hasını yaptın rabbim sizi korusun
Bi bakıyorum topiklerde ne bulurum diye karıştırıyorum bi yok ugraşma diyorum kafam karışık ama dogal beslenip tüp yapmayı erteliyorum şimdilik neyle mutlu olacaksam her anımda eksikligini hisstetigim evlat hasretini atamıyorum icimden
Canım inancım sizler sayesin cogalıyor evet yenilenmem lazım geçen ayki klomen tedaviden umutlanmıştim 5 gün adet gecikti herşeyi deniyoruz yıkılıp tekrar deniyoruz bi alingan tuhaf oluyorum hayata küsmüş gibi ama takviyelere tekrar başlayacagım q enzim marka önerileri varmı ve arı sütü d vitamini yükleyecegim nar suyu kabak çekirdegi havuç hergün alıyorum ilaçlara başlamadım bu ay kafam durulsun diye sinirimide eşimden cıkartıyorum adam susmasa konuşsa boşayacagim sanki dırdırcı oldum kafayı adamda boşaltıyorum hic iyi degil iş yeride yogun tabi eşimin işleride yogun bana zaman ayırsın diye işte bebek olmayınca herşey daha bi sorun Rabbim başka dert vermesin kendi kendimi teselli ediyorumCanım yazmadan gecemedim sakin mücadelenin bırakma biz mücadele ettik çok sukur Allahım dualarimizi kabul etti...bana Q enzim 10 mutlaka kullan arı sütünün yararini çok gordum ve iyi bir merkez bul canım tedavin için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?