- Konu Sahibi akideciknane
-
- #47.541
Canım inancım sizler sayesin cogalıyor evet yenilenmem lazım geçen ayki klomen tedaviden umutlanmıştim 5 gün adet gecikti herşeyi deniyoruz yıkılıp tekrar deniyoruz bi alingan tuhaf oluyorum hayata küsmüş gibi ama takviyelere tekrar başlayacagım q enzim marka önerileri varmı ve arı sütü d vitamini yükleyecegim nar suyu kabak çekirdegi havuç hergün alıyorum ilaçlara başlamadım bu ay kafam durulsun diye sinirimide eşimden cıkartıyorum adam susmasa konuşsa boşayacagim sanki dırdırcı oldum kafayı adamda boşaltıyorum hic iyi degil iş yeride yogun tabi eşimin işleride yogun bana zaman ayırsın diye işte bebek olmayınca herşey daha bi sorun Rabbim başka dert vermesin kendi kendimi teselli ediyorum
Sen nasılsın kuzum bebis nasıl rabbim yardımcın olsun
ensu hoşgeldin canım nasılsın cem ne yapıyor sen mücadelenin hasını yaptın rabbim sizi korusun
Bi bakıyorum topiklerde ne bulurum diye karıştırıyorum bi yok ugraşma diyorum kafam karışık ama dogal beslenip tüp yapmayı erteliyorum şimdilik neyle mutlu olacaksam her anımda eksikligini hisstetigim evlat hasretini atamıyorum icimden
Insallah bebişli biter tedavin .zor sürec rabbim yardım etsinBenim de bu ay 6 gün geçikti. Hamileyim diye çok sevindim ama değilmişim. İki yumurta gelişmiş ama çatlamamış. Şu an adet söktürücü ilaç kullanıyorum. Q10 ve arı sütü ve bir kaç takviye daha kullanıyorum. adet olunca bizde tüp bebeğe başlıcaz. Bende krndimi psikolojik mahvettim. Rabbim herkese yardım etsin
merhabalar canim benim nasilsin iyimisin.. sen hep hayat doluydun ama biraz karamsarlasmissin.. yazina uzuldum, ne demek ugrasmamak.. canim herkez dogal yolla hamile kalacak diye birsey yokki.. kimi dogal yolla hamile kalir ama hamilelikte cok sorun yasar, kimide aylarca tup bebek tedavileriyle ugrasir ama sonrasinda cok guzel bi hamilelik gecirir.. yani herkezin bir imtihani var.. neyle nekadar dogal beslenebilirsinki, sen tedavilerine hic ara verme ama bu sirada tabiki yinede en dogalindan beslenmeye calis.. lutfen tedavine ara verme hatta hiz ver, hepimiz dogal yolla hamile kalmak isteriz ama madem olmuyor neyi bekleyipde zaman kaybedeceksin bunlar belli bir sure sonra hep bosuna oyalanmalar oluyor.. araliksiz guzelce takiplerini yaptir Allahin izniyle illaki birinde tutacak canim.. ama tabi bunlara gerek kalmazda dogalindan hamile kalirsin gonlumuzden ilk gecende bu.. devamli ayni merkezlerde oyalanma baktin ayni doktorda 2-3 deneme tutmadi, hastane degistir, doktor degistir.. her doktorun ayni bir protokolu, her hastanenin farkli bir laboratuvari oluyor.. birinin gozunden kacani digeri yakalayabilir..
cem seni cok opuyor canim, bazi insanlarin yildizi dusuk olurmus mucadele etmeden asla mutlu sona kavusamazmis, benim yildizim hep dusuk oldu ama sonlar guzel geldi.. sanada guzel bi sonla bebesini kucagina almani diliyorum canim..
Canım benim iyiyim şükür olumlu olmak ve ne hayırlısı ise devam etmek lazım plansızım ama bi anda ne olur bilemem rabbim büyük elbet.aynen benimde yıldızım düşük cabuk göze geliyorum tedaviyi daha çok eşim istemiyor bana bırakıyor hevesim gidiyor.benim kafamı rahalatıp hamile kalacagımı düşünüyor da 16 sene yani adet oldu mu o bekliyor ya ben kasılıyorum sonra alınganlık küsme bizimki cocuk olmayınca evde boşluk işte zor yaşta ilerledi eşim den destek benim için önemli stresimde o mutlulugumdamerhabalar canim benim nasilsin iyimisin.. sen hep hayat doluydun ama biraz karamelbet.issin.. yazina uzuldum, ne demek ugrasmamak.. canim herkez dogal yolla hamile kalacak diye birsey yokki.. kimi dogal yolla hamile kalir ama hamilelikte cok sorun yasar, kimide aylarca tup bebek tedavileriyle ugrasir ama sonrasinda cok guzel bi hamilelik gecirir.. yani herkezin bir imtihani var.. neyle nekadar dogal beslenebilirsinki, sen tedavilerine hic ara verme ama bu sirada tabiki yinede en dogalindan beslenmeye calis.. lutfen tedavine ara verme hatta hiz ver, hepimiz dogal yolla hamile kalmak isteriz ama madem olmuyor neyi bekleyipde zaman kaybedeceksin bunlar belli bir sure sonra hep bosuna oyalanmalar oluyor.. araliksiz guzelce takiplerini yaptir Allahin izniyle illaki birinde tutacak canim.. ama tabi bunlara gerek kalmazda dogalindan hamile kalirsin gonlumuzden ilk gecende bu.. devamli ayni merkezlerde oyalanma baktin ayni doktorda 2-3 deneme tutmadi, hastane degistir, doktor degistir.. her doktorun ayni bir protokolu, her hastanenin farkli bir laboratuvari oluyor.. birinin gozunden kacani digeri yakalayabilir..
cem seni cok opuyor canim, bazi insanlarin yildizi dusuk olurmus mucadele etmeden asla mutlu sona kavusamazmis, benim yildizim hep dusuk oldu ama sonlar guzel geldi.. sanada guzel bi sonla bebesini kucagina almani diliyorum canim..
Propolisle arı sütü birlikte olan kapsüller var internette ben de düşünüyorum kullanmayıMerhabalar ben de 40 yasindayim hazirandan beri bu isleri arastiriyorum.. Henuz olmadi ..
Sogan ve aslan pencesini denedim
Esime de keciboynuzu kürleri
Simdi tekrar aslan pencesi ve bal polen arisutu propolis kullanmaya basladim
Son bir kac ayim denemek icin..
Olmassa tüp bebek dedi doktor
Hikayem boyle :)
Siz nerden temin ediyorsunuz bu arı sütü ve polen ve propolisi
Saraçoglunu bende kullanmistim peki digerini nerden siparis verdiniz cunku sitelere de guvenilmiyor bazenBen profsaracoglu websayfasindan aldim
Daha evvel aktardan sahbaz cayli diye bir marka kullandim o dayumurtalarima iyi geldi.
Kahvaltidan 1 saat sonra 1 cay kasigi yiyorum.
Saraçoglunu bende kullanmistim peki digerini nerden siparis verdiniz cunku sitelere de guvenilmiyor bazen
Darisi bizlere saglikla buyusun bebisin insallah. Kac yasindasin bu arada cnmİyi akşamlar arkadaşlar. Ben çok şükür ki bebeğim kucagimda yazıyorum. Allahım sizlere de nasip etsin. 2 yılı geçti bu konuya hiç girmiyordum. (İnsan kötü anılardan ilaç isimlerinden vs kaçıyor galiba ) birden bi bakayım belki birilerine faydam olur diye girdim. Kısaca anlatayım yasadiklerimi da . Acil tüp bebek dediler bana aşılama bile olamaz erken menapoz vs. Fsh 0.6 amh e2 falan hepsi kötü. Yumurta yok bir iki ancak. Ankara da genart mehmet erdem hakan satiroglu en iyi doktorlara gidiyorum yok olmuyor. Sebebi de bulunamıyor. Süre de yok menapoz a girdin gireceksin diyorlar. 3 tüp bebegi çok sık aralıklarla yaptılar olmadı. Sonra eczaneden ilaçlarını almış dönerken Allah gönderdi beni herhalde aktara girdim başka birsey için tabi ki laf hamile kalamiyoruma geldi. (ki daha önce ot çöp vitamin soğan kabuğu her şeyi denemistim ) sonra bana keciboynuzlu ballı bir karışım yaptı kocaman bir şişede. Bunu aç karnına günde 3 kez ye dedi 1 aya kalmaz hamile kalirsin dedi Sonra çok şükür ki 15. Gün hamile kaldım. Darısı sizlere olsun.ama sanırım buradan eczane aktar ismi vermek vs yasak. Ozelden ulaşmak isteyenler olursa yardımcı olmak isterim Neden bu kadar uzun anlattım? Çünkü daha sonra ozelden sorrsaniz fırsat bulamam yazmaya. Genel olarak herkese cevabı önden vermek istedim. Allah hepinize gonlunuze göre versin iyi akşamlar arkadaşlar
Canım teşekkürler umut oldu.peki bu keçiboynuzu ile balı mi karıştırmış bi tek.evde kendimiz yapabilir miyiz.yoksa keçiboynuzu pekmezi ve bal mıSağolunamin inşallah sizlere de nasip olur.36 ama degerlerim 45 ten bile yukaridaydi. Bu arada mesajlara geç yazarsan kusuruma bakmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?