Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benim de bu ay 6 gün geçikti. Hamileyim diye çok sevindim ama değilmişim. İki yumurta gelişmiş ama çatlamamış. Şu an adet söktürücü ilaç kullanıyorum. Q10 ve arı sütü ve bir kaç takviye daha kullanıyorum. adet olunca bizde tüp bebeğe başlıcaz. Bende krndimi psikolojik mahvettim. Rabbim herkese yardım etsin

merhabalar canim benim nasilsin iyimisin.. sen hep hayat doluydun ama biraz karamsarlasmissin.. yazina uzuldum, ne demek ugrasmamak.. canim herkez dogal yolla hamile kalacak diye birsey yokki.. kimi dogal yolla hamile kalir ama hamilelikte cok sorun yasar, kimide aylarca tup bebek tedavileriyle ugrasir ama sonrasinda cok guzel bi hamilelik gecirir.. yani herkezin bir imtihani var.. neyle nekadar dogal beslenebilirsinki, sen tedavilerine hic ara verme ama bu sirada tabiki yinede en dogalindan beslenmeye calis.. lutfen tedavine ara verme hatta hiz ver, hepimiz dogal yolla hamile kalmak isteriz ama madem olmuyor neyi bekleyipde zaman kaybedeceksin bunlar belli bir sure sonra hep bosuna oyalanmalar oluyor.. araliksiz guzelce takiplerini yaptir Allahin izniyle illaki birinde tutacak canim.. ama tabi bunlara gerek kalmazda dogalindan hamile kalirsin gonlumuzden ilk gecende bu.. devamli ayni merkezlerde oyalanma baktin ayni doktorda 2-3 deneme tutmadi, hastane degistir, doktor degistir.. her doktorun ayni bir protokolu, her hastanenin farkli bir laboratuvari oluyor.. birinin gozunden kacani digeri yakalayabilir..
cem seni cok opuyor canim, bazi insanlarin yildizi dusuk olurmus mucadele etmeden asla mutlu sona kavusamazmis, benim yildizim hep dusuk oldu ama sonlar guzel geldi.. sanada guzel bi sonla bebesini kucagina almani diliyorum canim..

Son düzenleme:
Kızlar merhaba...yumurta kalitesi için neler yaptınız?bitkisel ürünler kullandınız mi?4 bin sayfayı okumam mümkün değildi bir kısmına bakabildim...baharatçı Mustafa kırıcı ismine rastladım.dün Ankara'daki işyerini aradım.cumartesi aramamı istediler.sizlerin yaptığı başka şeyler var mı? Ben bir kez tüp bebek denedim.8 yumurtadan 2 si döllendi ve boş gebelikle sonuçlandı.bitkisel ürünler varsa tavsiyelerinizi ihtiyacım var.cevaplarınizı bekliyorum

Insallah bebişli biter tedavin .zor sürec rabbim yardım etsin

Q10 kullan, arı sütü, polen, bunları hiç eksik etme
Biosteren var
doktoruma sor verirse onu kullan. Umarım bir an önce hamile kalırsın.

Canım benim iyiyim şükür olumlu olmak ve ne hayırlısı ise devam etmek lazım plansızım ama bi anda ne olur bilemem rabbim büyük elbet.aynen benimde yıldızım düşük cabuk göze geliyorum tedaviyi daha çok eşim istemiyor bana bırakıyor hevesim gidiyor.benim kafamı rahalatıp hamile kalacagımı düşünüyor da 16 sene yani adet oldu mu o bekliyor ya ben kasılıyorum sonra alınganlık küsme bizimki cocuk olmayınca evde boşluk işte zor yaşta ilerledi eşim den destek benim için önemli stresimde o mutlulugumda
Yok ya yinede keyifliyim boşverecegim herkeste diyorya elinden geleni yaptın demekki kader böyle diye alışacagım ama elden ne geliyorsa deneyecegim yüzdük yüzdük son kuyruktayız artık kısmet
Hayat bi gün gibi cabuk geciyor
Cem yakışıklıyı yirim koklayarak teyzesi yesin onu bal kaymak, rabbim sizi korusun.

Slm. ve coenzimq ben de kullanıyorum. Bir de folbiol ve coraspin bir yıldır kullanıyorum. Tüp bebek tedavisindeyim. Bir defa opu yapıldı. Döllenmediğinden iptal oldu. 2 ay beklicem.

Merhabalar ben de 40 yasindayim hazirandan beri bu isleri arastiriyorum.. Henuz olmadi ..
Sogan ve aslan pencesini denedim
Esime de keciboynuzu kürleri
Simdi tekrar aslan pencesi ve bal polen arisutu propolis kullanmaya basladim
Son bir kac ayim denemek icin..
Olmassa tüp bebek dedi doktor
Hikayem boyle :)

Propolisle arı sütü birlikte olan kapsüller var internette ben de düşünüyorum kullanmayı

Siz nerden temin ediyorsunuz bu arı sütü ve polen ve propolisi

Ben profsaracoglu websayfasindan aldim

Daha evvel aktardan sahbaz cayli diye bir marka kullandim o dayumurtalarima iyi geldi.

Kahvaltidan 1 saat sonra 1 cay kasigi yiyorum.

Eklentiler

• image.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 59
  • image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 57
İyi akşamlar arkadaşlar. Ben çok şükür ki bebeğim kucagimda yazıyorum. Allahım sizlere de nasip etsin. 2 yılı geçti bu konuya hiç girmiyordum. (İnsan kötü anılardan ilaç isimlerinden vs kaçıyor galiba ) birden bi bakayım belki birilerine faydam olur diye girdim. Kısaca anlatayım yasadiklerimi da . Acil tüp bebek dediler bana aşılama bile olamaz erken menapoz vs. Fsh 0.6 amh e2 falan hepsi kötü. Yumurta yok bir iki ancak. Ankara da genart mehmet erdem hakan satiroglu en iyi doktorlara gidiyorum yok olmuyor. Sebebi de bulunamıyor. Süre de yok menapoz a girdin gireceksin diyorlar. 3 tüp bebegi çok sık aralıklarla yaptılar olmadı. Sonra eczaneden ilaçlarını almış dönerken Allah gönderdi beni herhalde aktara girdim başka birsey için tabi ki laf hamile kalamiyoruma geldi. (ki daha önce ot çöp vitamin soğan kabuğu her şeyi denemistim ) sonra bana keciboynuzlu ballı bir karışım yaptı kocaman bir şişede. Bunu aç karnına günde 3 kez ye dedi 1 aya kalmaz hamile kalirsin dedi Sonra çok şükür ki 15. Gün hamile kaldım. Darısı sizlere olsun.ama sanırım buradan eczane aktar ismi vermek vs yasak. Ozelden ulaşmak isteyenler olursa yardımcı olmak isterim Neden bu kadar uzun anlattım? Çünkü daha sonra ozelden sorrsaniz fırsat bulamam yazmaya. Genel olarak herkese cevabı önden vermek istedim. Allah hepinize gonlunuze göre versin iyi akşamlar arkadaşlar

Darisi bizlere saglikla buyusun bebisin insallah. Kac yasindasin bu arada cnm

Sağolunamin inşallah sizlere de nasip olur.36 ama degerlerim 45 ten bile yukaridaydi. Bu arada mesajlara geç yazarsan kusuruma bakmayın lütfen

Sağolunamin inşallah sizlere de nasip olur.36 ama degerlerim 45 ten bile yukaridaydi. Bu arada mesajlara geç yazarsan kusuruma bakmayın lütfen
Canım teşekkürler umut oldu.peki bu keçiboynuzu ile balı mi karıştırmış bi tek.evde kendimiz yapabilir miyiz.yoksa keçiboynuzu pekmezi ve bal mı

Bu arada aktarcı ismi vermek yasak değil..hangi ilden nereden aldıysan söyler misin.gerçi içeriğini söylesene olur canım yaaa.allah analı babalı büyütsün bebeğini inşallah

Keçiboynuzu pekmezci kavanozunu öylece boşalttı bal kavanozunu da. Sonra raftan bir sürü bitkiyi tek tek toz haline getirdi içine ekledi. Keciboynuzunun kendisini de. Ama hepsini evde yapamazsın. İçine neler koydu bilmiyorum zaten 20 çeşit vardır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…