Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

k yönetiminden böyle bir mesaj geldi o nedenle ozelden telden yardımcı olabilirim isterseniz
Bu arada aktarcı ismi vermek yasak değil..hangi ilden nereden aldıysan söyler misin.gerçi içeriğini söylesene olur canım yaaa.allah analı babalı büyütsün bebeğini inşallah

Merhaba,
siz iyi niyetle yardım etmek istiyorsunuz lakin belirli eczane ve aktara yönlendirmek reklam yapılıyor algısı yaratır, reklamda yasakolduğundan uyarı alırsınız.

Merhaba
yanılıyor olabilirim ama burada doktor ve hastane ismi bile verebiliyoruz, sonuçta hepimiz birbirimize umut olmak ve paylaşmak için buradayız. Hepimizin ortak bir amacı var ve mutlu haberler almayı hepimiz çok istiyoruz.
Dilerim hepimiz en kısa zamanda hayallerimize kavuşur,mutlu oluruz..

kızlar merhaba

bende 41 yaşındayım 1 kızım var 9 yaşında cok şukur

1 yıldır 2,bebek istiyoruz olmuyor dr söylediklerine göre sebepsiz kısırlık

eşimdede sıkıntı yok ama ona 2 aydır keçiboynuzu kürü yapıyorum

bende hayır otu civan perçemi aslan pençesi kürü yapıyorum ,

fsh 10,39 belki biraz düşerse yumurta kalıtesi artar diye yapıyorum ,

tüp bebek yapma imkanımız zor , ancak 1 kere belki yaptırabiliriz ,

dr ne vitamın ne takviye hiçbirşey vermedi tüp bebek yaptırın diyorlar.

Canım aynı durumdayız...37 yaşındayım 1 kızım var 11 yaşında.3 sene içinde 1 dış gebelik 3 rahim filmi 1 boş gebelik yaşadım.haziranda tüp bebekte boş gebelik yaşadım.boş gebeliğin sebebi yumurtalarımın kalitesiz olmalıymış 3 aydır antioksidan tedavisi görüyorum.gecen ay 15 gün incir kürü yaptım yani o kadar dayanabildim.bu ay incir kürü tekrar yapıcam çünki kasımda tekrar düşünüyoruz....hayırlısı diyorum

merhabalar hanımlar bende 41 yasında ikinci kez anne olma çabası içindeyim. bir yıldır ugraşıyorum. temmuz ayında asılama yapıldı negatif sonuclandı. bu gün özel bir tüp bebek merkezinde görüştügüm doktor bana asılama nasıl yaptıklarına inanamadı.35 ustune asılama olmaz dedi. yani doktorlarada güvenilmiyor malesef.ben acele ederken oyalayıp durdular beni. bu ay yumurta olmadıgı için tup bebege baslayamadık.doktor iki vitamin verdi. önümüzdeki ay insallah yumurta olusurda baslayabiliriz.allah yar ve yardımcımız olsun insallah.

Bence de öyle ama ne yazık ki buradan yazmayin diyorlar isteyenler ozelden tel yazarlarsa oradan bilgilendirebilirim

Arkadaslar bir de kurun fiyati cok sık soruluyor 2015 May is ta bir gonal f parasi vermistim simdi ne kadar bilemiyorum. Bir de sehir ANKARA

Bir de o zaman tip bebek ilaclarini epey ucuza veren bir eczane bulmustum yine tip bebek yaptiran bir arkadas vasitasiyla. Halen uygun fiyatli mi bilmiyorum ama ozelden tel de yazabilirim isteyenlere (Ankara icin) burdan o da yazilmiyormus reklam sayiliyormus. Hepinize Allah sifa versin bu arada...

Bugun amh sonucumu aldim yıkıldim. Doktorum tup bebek dedi asilama olmaz. Ondada %30 sansim oldugunu soyledi sabahtam beri kendimiz zor tutuyorum.

Bugun amh sonucumu aldim yıkıldim. Doktorum tup bebek dedi asilama olmaz. Ondada %30 sansim oldugunu soyledi sabahtam beri kendimiz zor tutuyorum.
Takma testleri falan banada çocuğun olmaz senin dedi (5 kez tup denedim) allah buyuk işte 42 yasinda doğal yollardan anne oldum

Neler kullandin bitki kurlerinden cnm
Bir dönem hayıt, bir dönem incir,bir dönem sogan kuru,bir dönem aktar da macun yaptırdım sonra baktım olmuyo anne olma fikrini attım kafamdan yaşım zaten ortada geçen yıl eylül ayında hamile kaldım şu an 3,5 aylık bir oğlum var maşallah.

Ayyy ne güzel tebrik ederim...akıldan çıkaranlara hayranım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…