- 27 Haziran 2016
- 354
- 1.880
- 113
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #47.741
Ne zaman istersen yaz canım. . Bizi ancak bizim durumumuz da olanlar anlar. . Positiv olmaya bak, ve olacağına inanarak. . Vücudun gerçekten ona göre davranıyor. . Rabbim inşallah fazla bekletmez seni. . Ve biran önce isteyen herkes yavrusuna kavuşur . .Ben de bu sürece çok yeni
Insallah cok tesekkur ederim. Allah saglikla buyumelerini nasip etsin. Ben daha cok yeniyim ve kafam her anlamda cok karisik. Zaman gosterecek neler olacagini. Hayirlisi olmasi icin dua ediyorum. Ilaclarin etkisi mi bilmiyorum ama duygu durumum fena. Burada sizlerle birseyler paylasmak, bana cok iyi gelecek hissediyorum. Tesekkurler yanitin icin. Sevgiler..
Hayırlısı olsun.çok sevindim.donasyon nedir acaba?Selam canım . . Bende 44 yaşındayım. . Tek yumurta ikizlerime hamileyim 9 haftaya girdim. . Tüp yada normal yolda benim şansım 5% civarındaydı. . Donasyon da 75% ihtimal verdiler. . Zaten zamanla yarıştığım için . . 5 % ihtimal veren bir yöntemle daha fazla zaman kaybı yaşamak istemedim. . Donasyonu seçtim. . Tuttu şükür . . Tabii bu bir tercih meselesi . . İnşallah sende en kısa zamanda yavruna kavuşursun . .
...ama benim bütün sürecim 45 gün sürdü transfere kadar..her merkez fatklı şeyler söylüyo ama hangisi doğru?irenbe'ye devam eden bir arkadaşım 2 aydır vitamin kullanıyo..daha sürece başlamadılar onda(ki onun düşükleri var)...bilmiyorum..kafam çok karıştıGeçmiş olsun. Ilk 3 ay folik asit. Sonra vitamin takviyesine başlanıyor .hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun.çok sevindim.donasyon nedir acaba?[/QUOTE
Yumurta donasyonu başka bir kadının yumurtalarını kullanıp sana döllenmeden sonra ya 3 gün embriyosu yada 5 gün embriyosu olarak transfer ediyorlar. . Bebeğin biyolojik annesi oluyorsun fakat genetik annesi degil
Sağol canım. . Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın . .
AminSağol canım. . Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın . .
Masallah cnm yumurta sayin guzel bende cumartesi transferim var insallah beklemedeyim ama benim maaleaef 3 yumurtam vardi ikisi dollenmis bakalim nasip Rabbim hayirlisini ve sagliklisini bersin insallahSlm kizlar bende yeni sayilirim aranizda 42 yasindayim bir oglum var agustosta tedaviye basladim yedi yumurta toplandi iki tane besinci gune gelen yumurtalarim var donduruldu bu ay histeroskopi ve cizik atilacak bir ay sonrasindada transfer olacak hayirlisiyla
Hakkimizda hayirlisi olsun canimMasallah cnm yumurta sayin guzel bende cumartesi transferim var insallah beklemedeyim ama benim maaleaef 3 yumurtam vardi ikisi dollenmis bakalim nasip Rabbim hayirlisini ve sagliklisini bersin insallah
Bugün betahcg min 2 olduğunu öğrendim..bu negatif demek herhalde.
Kaptırmadım diyodum ama...çok üzgünüm çok...bana vitamin vs verilmedi..onu okuyorum farklı topiklerde..sadece folikasit..şimdi günah keçisimi arıyorum ne?en çok da eşim için üzüldüm..transferde iki embriyo naklettik deyince doktora sarıldı..hamile olduğumu düşünerek..bilmiyorum..hayatımın en kötü günü herhalde..ilk denemeydi..fazla kaptırdık kendimizi..
Herkese merhaba.. 44 yaşındayım. Anne olmaya uğraşıyorum. Normal veya tüp bebek ile benim yaşımda anne olmuş gerçek hikayeler duymaya o kadar çok ihtiyacım var ki.. Allah herkesin yüzünü güldürsün, hayırlı sağlıklı bebekler versin inşallah.
nerde tedavi oluyorsun?Slm kizlar bende yeni sayilirim aranizda 42 yasindayim bir oglum var agustosta tedaviye basladim yedi yumurta toplandi iki tane besinci gune gelen yumurtalarim var donduruldu bu ay histeroskopi ve cizik atilacak bir ay sonrasindada transfer olacak hayirlisiyla
Halit firat erden de canimnerde tedavi oluyorsun?
Slm oldumu transferiniz merak ettim siziMasallah cnm yumurta sayin guzel bende cumartesi transferim var insallah beklemedeyim ama benim maaleaef 3 yumurtam vardi ikisi dollenmis bakalim nasip Rabbim hayirlisini ve sagliklisini bersin insallah
Oldu cnm Cuma gunu transferim. heycanli bekleyis surecine girdim. hayirlisi insallah.Slm oldumu transferiniz merak ettim sizi
Aaa cok sevindim hadi hayirlisi bakalim ins guzel olur hersey senin icin kacinci gun embriyoSu kac tane transfer edildiOldu cnm Cuma gunu transferim. heycanli bekleyis surecine girdim. hayirlisi insallah.
2 tane transfer oldu cnm. az oldugu icin beklemek anlamsiz dendi ve 2. gun transfer oldu cnm. insallah Rabbim den hepimiz icin hayurlisi ve sagliklisini diliyorum cnm .Aaa cok sevindim hadi hayirlisi bakalim ins guzel olur hersey senin icin kacinci gun embriyoSu kac tane transfer edildi
Ayy hadi ins bak bende heycanlandim valla nezaman test gunun özelden yaziyorum sana2 tane transfer oldu cnm. az oldugu icin beklemek anlamsiz dendi ve 2. gun transfer oldu cnm. insallah Rabbim den hepimiz icin hayurlisi ve sagliklisini diliyorum cnm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?