Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Peki fsh dusuren kirler neler arkadaşim

15 gün sonra tup bebek tadavisine basliycam bitkisel kur olarak ne onerirsiniz arkadaşlar yaşım
Kür olarak denemede nar suyu iç transfere kadar d vitamini dvit ampul al kullanmadıysan kabak çekirdegide transfere kadar vitamin bazlı beslenirsen daha iyi kürler yan etki yapabilir benim polene alerjim vardı birinin lafına uydum polen karışımî yedim adet döneminde yumurtalarda bir sarı renk oluştu demem o ki yag, tuz un danda uzak duracak stresiiz evreni huzur icinde kulllan haydi hayırlı olsun şimdiden bebişli olsun göbişin

Hayırlı haberlerin olsun kuzum

Kür olarak hiç tam denemedimde hayıta başladım adetle bende çörek otunuda unuttum ya yorgunluk işte iş ev derken sızmışım 9 da koltukta adet sökmesinede iyi geliyor çörek otu

Kür olarak hiç tam denemedimde hayıta başladım adetle bende çörek otunuda unuttum ya yorgunluk işte iş ev derken sızmışım 9 da koltukta adet sökmesinede iyi geliyor çörek otu

Bi hap var hayit ekstresi onu kullaniyorum bende

İnşallah canım, ataşehir bana yakın ben anadolu yakasındayım aceba orasıda bahçeciye mi ait yani
Merhaba bende bahceci de selen sakar hakkında bilgi aldım ilk görüşme için 4 kasımda randevu aldım bakalım nasıl ilerleyeceğiz. Bir arkadaşım bahçeci fulyaya git asıl mustafa bahçeci yapıyor dedi iyice kafam karıştı çokta uzak ben anadolu yakasındayım...sana ne vedi ilaç olarak iğnelere mi başladın

Bugün betahcg min 2 olduğunu öğrendim..bu negatif demek herhalde.
Kaptırmadım diyodum ama...çok üzgünüm çok...bana vitamin vs verilmedi..onu okuyorum farklı topiklerde..sadece folikasit..şimdi günah keçisimi arıyorum ne?en çok da eşim için üzüldüm..transferde iki embriyo naklettik deyince doktora sarıldı..hamile olduğumu düşünerek..bilmiyorum..hayatımın en kötü günü herhalde..ilk denemeydi..fazla kaptırdık kendimizi..

Hmmmm uzuldum cnm hayirlisi olsun insallah. hangi merkezde yaptirmistin. ve senin sorun neydi birde son olarak kac yumurta toplanmisti cnm. benimde yarin opum var cok karmasık duygular icerisindeyim. Rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin insallah hepikizin dualarini hayirli bi sekilde kabul etsin insallah cnm.

Acını 2 kere tüp bebek denemiş biri olarak çok iyi anlıyorum maalesef... ama umudunu yitirme olacağı varsa mutlaka kucağımıza alıcaz o bebişleri

İzmir tınaztepede yaptırdım..6 yumurta toplandı..2 si iyiydi..nakledildi.rahimiçi durum ve embriyolar çok iyiydi..eşimde ve bende bi sorun yok..benim yaş problem herhalde..42 yaşındayım..nedenini araştırmak için 1 ay sonra adetliyken gidicem..o zaman açıklıcaklar herhalde nedenini..inşallah allah hepimize anne olmayı nasip eder..

Allah sabrını versin canım.. İnşallah en kısa zamanda yavruna kavuşursun. . Ama her şeyin başı positiv düşünmek. . Sakın karamsarlığa girme. . Eğer bebeğin nasibinde varsa o mutlaka seni bulacaktır. . . Ümidini yitirme sakın. . Rabbim yar ve yardımcın olsun. . .

Geçmiş olsun. Ilk 3 ay folik asit. Sonra vitamin takviyesine başlanıyor .hayırlısı olsun

Selam canım . . Bende 44 yaşındayım. . Tek yumurta ikizlerime hamileyim 9 haftaya girdim. . Tüp yada normal yolda benim şansım 5% civarındaydı. . Donasyon da 75% ihtimal verdiler. . Zaten zamanla yarıştığım için . . 5 % ihtimal veren bir yöntemle daha fazla zaman kaybı yaşamak istemedim. . Donasyonu seçtim. . Tuttu şükür . . Tabii bu bir tercih meselesi . . İnşallah sende en kısa zamanda yavruna kavuşursun . .

Ben de bu sürece çok yeni
Insallah cok tesekkur ederim. Allah saglikla buyumelerini nasip etsin. Ben daha cok yeniyim ve kafam her anlamda cok karisik. Zaman gosterecek neler olacagini. Hayirlisi olmasi icin dua ediyorum. Ilaclarin etkisi mi bilmiyorum ama duygu durumum fena. Burada sizlerle birseyler paylasmak, bana cok iyi gelecek hissediyorum. Tesekkurler yanitin icin. Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…