- 27 Haziran 2016
- 354
- 1.880
- 113
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #47.701
Selam canım.. Aynı sorunla bende başbașa kalmıştım.. Çok düşündüm ne yapabilirim diye.. Bu zorlu süreci en az hasarla nasıl anlatabilirim diye.. Hadi yumurta oluştu ve 5 güne ulaştı.. Transfer de gerçekleşti.. 10% tutma ihtimali diyor Dr. Lar. Diyelim oda tuttu.. Acaba 9 ay süreci nasıl atlatırım.. Eğer yumurta kalitesi düşük ise.. Ki bu ileri yaşlıların en büyük sorunu.. Bebek sağlikli mi.. Bunlar kendi adıma konuşursam benim üstesinden gelemeyeceğim durumlardi.. O yüzden ben donasyonu seçtim.. Tutma şansı 75% rahim yaşlanmıyor.. İlk denememde hamile kaldım.. Şu an 7 haftalık hamileyim.. Hamileliğimin ilerisi nasıl olur ne gibi zorluklarla karşı karşıya kalırım bilmiyorum.. Fakat benim için başarı oranı yüksek olması bebeğimi sağlık riskine almamaktı.. Dilerim herkes kendine uygun yolu seçer.. Bu arada benim yaşım 44 yani bu donasyonu düşünün dediğim.. de sadece benim yaşlarda olan arkadaşlar için söylüyorum.. Çünkü benim durumumda olanlar.. Sırf vücudundaki yaşlı yumurtalarla değil, aynı zamanda zamana karşı da yarışıyor.. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah..Ileri yas sorunu, benden en fazla 5 yumurta olusuyor. Bazende 3. Kullandigim dozlara goremi bilemiyorum. En son bayagi dusukdu en cok 3yumurta cikti. Onlarda 4 gunden sonra durdular. Yani yumurtada enerji yok galiba. Tipik yasla ilgili sorun.. Ya dusuk oluyor yada bos kese. Ileri asamada. Kisaca gelisme hep biryerde duruyor. Yani buna ne cozum var bilemiyorum. amh veya fsh bilemiyorum.
MerhabaIİstanbulda tup bebek merkezi fiyatları nedir son zamanlarda kasım ayında yaptırmak istiyoruz
Cnm ben bahceci umut merkezinde basladim 6500 fiyat verdiler simdilik ilaclarim bin lirayi buldu fakat henuz tedavim devam etmekte daha alicanak ilaclarda vardir yani toplaminda ilaclar dahil ki ilaclar kisiden kisiye dehisoyormus 8500 covarinda tutar doye dusunuyorum. Ne dehset rakamlar aslinda degil miCevap veren yokmuuuu
Selam canım.. Aynı sorunla bende başbașa kalmıştım.. Çok düşündüm ne yapabilirim diye.. Bu zorlu süreci en az hasarla nasıl anlatabilirim diye.. Hadi yumurta oluştu ve 5 güne ulaştı.. Transfer de gerçekleşti.. 10% tutma ihtimali diyor Dr. Lar. Diyelim oda tuttu.. Acaba 9 ay süreci nasıl atlatırım.. Eğer yumurta kalitesi düşük ise.. Ki bu ileri yaşlıların en büyük sorunu.. Bebek sağlikli mi.. Bunlar kendi adıma konuşursam benim üstesinden gelemeyeceğim durumlardi.. O yüzden ben donasyonu seçtim.. Tutma şansı 75% rahim yaşlanmıyor.. İlk denememde hamile kaldım.. Şu an 7 haftalık hamileyim.. Hamileliğimin ilerisi nasıl olur ne gibi zorluklarla karşı karşıya kalırım bilmiyorum.. Fakat benim için başarı oranı yüksek olması bebeğimi sağlık riskine almamaktı.. Dilerim herkes kendine uygun yolu seçer.. Bu arada benim yaşım 44 yani bu donasyonu düşünün dediğim.. de sadece benim yaşlarda olan arkadaşlar için söylüyorum.. Çünkü benim durumumda olanlar.. Sırf vücudundaki yaşlı yumurtalarla değil, aynı zamanda zamana karşı da yarışıyor.. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah..
Teşekkürler hangi hastaneMerhaba
ben iki ay önce 5500 tl +2250 ilaç ücreti ödedim
Evet haklısın ama bi şekil bu tedaviden gecicezCnm ben bahceci umut merkezinde basladim 6500 fiyat verdiler simdilik ilaclarim bin lirayi buldu fakat henuz tedavim devam etmekte daha alicanak ilaclarda vardir yani toplaminda ilaclar dahil ki ilaclar kisiden kisiye dehisoyormus 8500 covarinda tutar doye dusunuyorum. Ne dehset rakamlar aslinda degil mi
Daha önce denemedim çünkü yeni evlendim 1,5 sene oldu çok yoğun iş hayatımız oldu tabi şimdi yaş 40 olunca son demlerime gelmeden şansımı denemek istiyorum inşallahTup bebek denedinmi 40 yasina dek yoksa simdi mi baslayacaksin.. Herkes ayni degil belki sen genc dinamik 40'sindir. Okadar gec sayilmaz.
Ne yaptın başladın mı tedavine ben karar veremedim zaten yeni yıla kadar maddi olarakta ayarlayamıyacam gibi hakkımızda hayırlısı aslında farklı dr lara gidip fikir almak gerekiyor ama tahlil sonuçlarına bedava bakan pek yer yok sürekli muayene ücreti istiyorlar... bu konuda önereceğin yer var mı yani muayene olmadan sadece fikir almak istiyorumAynen oyle bende bahceci umut klinigini dusunuyorum. Bana baska bir dr. %30 sans dedi burda daha hic muayene olmadim ozellikle regliylen gidip muayene ve sartlarimda tup bebege uygunsa hemen tedaviye baslamak istiyorum nasipse
Cnm nen Bahcecide basladim. Maddi olarak benimde gucum yok ama arabayi satiyorum. Ileride pisman olmamak adina. Bahcecide ilk gorusme ucretsiz ben kararli bir sekilde gittigim icin direk trdaviye basladik bakalim hayirlisi Rabbimden insallah . Tez vakitte hayirlisi ile saglikli eli ayagi duzgun bebislerimize kavusuruz insallah...Ne yaptın başladın mı tedavine ben karar veremedim zaten yeni yıla kadar maddi olarakta ayarlayamıyacam gibi hakkımızda hayırlısı aslında farklı dr lara gidip fikir almak gerekiyor ama tahlil sonuçlarına bedava bakan pek yer yok sürekli muayene ücreti istiyorlar... bu konuda önereceğin yer var mı yani muayene olmadan sadece fikir almak istiyorum
İnşallah canım, ataşehir bana yakın ben anadolu yakasındayım aceba orasıda bahçeciye mi ait yaniCnm nen Bahcecide basladim. Maddi olarak benimde gucum yok ama arabayi satiyorum. Ileride pisman olmamak adina. Bahcecide ilk gorusme ucretsiz ben kararli bir sekilde gittigim icin direk trdaviye basladik bakalim hayirlisi Rabbimden insallah . Tez vakitte hayirlisi ile saglikli eli ayagi duzgun bebislerimize kavusuruz insallah...
Bu arada dr adı ne birde drlarla mı göüşülüyor ilk görüşmede yoksa yani prosüdür nasıl kusura bakma çok soru sordumİnşallah canım, ataşehir bana yakın ben anadolu yakasındayım aceba orasıda bahçeciye mi ait yani
Umutt klinigi altunizadede evet bahceciye ait. Cem bey doktorum.Bu arada dr adı ne birde drlarla mı göüşülüyor ilk görüşmede yoksa yani prosüdür nasıl kusura bakma çok soru sordum
Amin inşallah.. Rabbim isteyen herkese versin..Cnm nen Bahcecide basladim. Maddi olarak benimde gucum yok ama arabayi satiyorum. Ileride pisman olmamak adina. Bahcecide ilk gorusme ucretsiz ben kararli bir sekilde gittigim icin direk trdaviye basladik bakalim hayirlisi Rabbimden insallah . Tez vakitte hayirlisi ile saglikli eli ayagi duzgun bebislerimize kavusuruz insallah...
Kalamış Tüp Bebek merkezinde denedim ben canım.Teşekkürler hangi hastane
Kalamış Tüp Bebek merkezinde denedim ben canım.Teşekkürler hangi hastane
Fena degil cnm cok sukur yarin ikinci randevu bakalim. Evet gerginim sanirim sigarasizlik germeye basladi etrafima karsi tahammulsuzlesiyorum arada ama bunlari mumkun oldugunca aza indirmeye uğrasiyorum canim. Hayirlisi hakkimizda bakalim yarin ne diyecek doktor.Hele şükür ilaç kullanmadan adet oldum çörek otu yarım çay kaşıgı sabah akşam 3 gün içtim zaten adet dönemide icecegim hayıt tohumunada başladımhepyek-34 nasıl gidiyor bak ben derdimki ne güzel tedavi oluyorlar sonra stres yapıyorlar ben 4 kere denedigim icin relax olmak en faydalısı müzik dinle ne bileyim ne seviyorsan onu yap tammam mı tadını cıkartarak tedavini ol bismilllahla ignelerini yap olumsuzu düşünmeden kendi halince olacak inşallah Umutyolcusu2016 sizi kutlarım zor bir karar neden olasın kısmet rabbim saglıklı gebelik ve bebişko versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?