Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Insallah cnm. tez vakitte sendende guzel haberler alicaz. hayirlisi ile . kalp atisi icin kismetse pazartesi gidicez bakalim hayirlisi ole umarim bo sorun yoktur. darisi senin ve isteyen herkesin basina cnm.

Insallah cnm. tez vakitte sendende guzel haberler alicaz. hayirlisi ile . kalp atisi icin kismetse pazartesi gidicez bakalim hayirlisi ole umarim bo sorun yoktur. darisi senin ve isteyen herkesin basina cnm.
Amin canım inşallah hadi bakalım bunlar güzel heyecanlar inşallah pıt pıtları duyacaksın 9 ay rabbim korusun saglıkla kucakla büyüt inşallah kuzum

39yasında ilk hamilelik ve düşük/kürtaj
40yasında ilk tüp bebek ve sonuç :iyi artış göstermeyen hcg ve kanama
İğneler kesildi kanama başladı düşürmeyi bekliyorum

Hakkımızda hayırlısı

Çok geçmiş olsun
Bir daha yaşamazsın dilerim, bu son olur. Güçlü olmaya çalış. Bir arkadaşım da benzer şeyleri yaşayıp 43 yaşında 5.denemesinde hamile kaldı. Sakın umutsuzluğa kapılma.

Sağol arkadasım
Umutsuz değilim olmamaya çalışıyorum
Hatta yolun basındayım sanırım daha 1.denene
40yaslar için büyük olasılık yükseltici sürekli deneme gibi
Düşüklere takılmak istemiyorum
Umarım bu seferi sadece düşükle sıfırlarım
Be diyeyim hepimiz için iyisi olsun umarım

Hayirli gunler

Cumartesi dra gittim yaşim 43 durumum nedir ogrenmek istedim. Yumurtalik rezervim tedaviye baslamaya iyi dedi. 2.gun fsh bakilmasi lazim dedi. Fakat yastan dolayi birsey diyemiyolar simdilik tedavi oncesinde de genetik testler istemiyolarmis şayet embriyo olusursa eger genetik test pgt uygulamamiz gerekir dedi. 5.gun embriyosuna uygulaniyormus. Tedavi asamasina gecersek Allahin izniyle Kafamda bir suru soru. Cok kiloluyum igneler de şişiriyor.

selam arkadaşlar, ben de 43 yaşındayım, sanırım sıkıntılarım başladı, yumurta dondurmak istiyorum... daha önce yaptıran var mı ?? Ankara da tavsiye edeceğiniz merkez adı öğrenmek istiyorum.

Hayirli olsun tedavin. insallah guzel sonuc alirsin tatlim. evet igneler sisiriyor maalesef ama hayirlisi ile sogurunca dietler yapariz zayiflariz napalim

Tebrikler, sağlıkla gelsin bebeğiniz.. 2 yıla yakındır tedavideyim, ben de Erbil Bey ve Güvenç Bey'e gitmeyi düşündüm, en azından fikir almak ve benim durumum için nasıl bir tedavi düşündüklerini öğrenmek için de olsa gideyim dedim ama benim amh çok düşük olduğu için donasyon önerip moralimi bozar, enerjimi düşürürler diye çekiniyorum.

Erbil beyi cok övüyorlar

Merhaba, 39 yaşındayım, amh 0.9, daha önce Brüksel tüp bebek merkezinde 2 kez tüp bebek girişimim oldu. 1. De sadece toplama oldu ve transfere gelmeden döllenen 1 yumurta 3. Gün bölünmesini durdurdu. İkinci denememde ise transfer edlen 3. Gün embriyosu sonucu negatif sonuç çıktı. Sonra Bahçeci Fulya ya başladım. İstenen rahim filminde ; bir tüpümde hidrosalpenks tespit edildi.

Devamı: bahçeci Fulya da Erbil yağmur a gidiyorum. Geçen ay toplanan 3 yumurtanın ikisi 6. Gün embriyosu olarak (5BB ve 5CC) donduruldu be NgS ye gönderildi ve pozitif sonuç geldi ikisi için de. ARa vermeksizin bu ay ikinci kez denedik ve bu ay da toplanan 4 yumurtadan 2 si 5. Gün embriyosu olarak(5BB ve 5CC) dün donduruldu ve NGS ye gönderildi. Ocak 2017 de hidrosalpenks için laproskopi ameliyatı ben Era testi yaptıracağım. İnşallah Şubat ayında da transfer yapılacak . Umarım herşey gönlümüzce olur

İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almak nasip olur. Herşey olumlu görünüyor bu kez.

Yumurta sayı ve kalitesini arttırmak için de ayrıca bir tedavi uygulandı mı size bahçecide? Ayrıca NGS için ayrı bir ücret ödediniz mi yoksa tedavi ücretine dahil miydi? Ayrı olarak ücretlendiriliyorsa ödediğiniz tutarı öğrenebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…