Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bu gün test sonucunu aldım 5.negatif 2 donmus daha var ama ilk defa benim deniycem gücüm kalmadı. ....
Canım şimdi böyle.hisetmen çok.normal Allah sabrini veriyor..ben inanıyorum tekrar deniycek güç topliycaksin her serde vardır bir hayır iki tane donmusun varmış olmasaydı yada elde sıfır olmayan napsin lütfen acini yasa ağla ama sonra toparlan inş Rabim diğer minislere kan can versin..

Sağol canım allah razı olsun desteğin ve iyi dileklerin için teşekkür ederim..

Sorunlu bir evliliğin varsa ve çocuk da istemiyorsan deneme artık bence. tüp bebek tedavisi hem maddi hem manevi hem de fiziksel açıdan yorucu. ben 39 yaşımda bebek istemeye başladım. ondan önce soranlara bir kadının bebek istemek kadar istememeye de hakkı olduğunu söylüyordum. hala da aynı şeye inanıyorum. başkalarının baskılarına kulak asma. senin bedenin, senin yaşamın üzerinde kimsenin söz hakkı yok.

Ücretler nasıl ispanyada? Dil sorunu olmazmi orada yaptirmak icin?

Merhaba arkadaşım
Dediğin kürü ben yaptım ama 3. günün sonunda hastanelik oldum. Ama ben tansiyon hastasıyım ve kalbimde bir tane stent var. ve o otlar kalp ritmini ve tansiyonu çok fazla zorluyor. Eğer bu tip sıkıntıların varsa kesinlikle deneme..

Böyle sıkıntılar yaşamadım ama belkide dediğin gibi tetikleyebilir Vs... yapmakta nedense çok tedirgindim, yapmayacagim.. Peki sizin bana onerebilecgin bir kür Vs herhangi bir sey var mı?

Beni herkes merak etmiş artık geldim kizlar
Hoşgeldin aramıza tekrar inşallah herşey gönlünce olur bu sefer bebişli güzel bekleyişin olsun
Bu yoda her ihtimal bile bir umut oluyor neler yapıyorsun nasıl bir tedavi olacak anlatırsan sevinirim

Bende bir aktardan o karışım otları aldım sogan kürü bitsin deneyecegim ama tadı güzel degil evet bir rahatsızlık varsa kürler daha kötü geliyor vucudun neye nasıl tepki verecegini bilemiyoruz ama istemeden icince yaramıyor bende deneme yanılma yöntemi deney tahtası olduk bu arada geçmiş olsun saglık daha önemli rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin

Bu gün test sonucunu aldım 5.negatif 2 donmus daha var ama ilk defa benim deniycem gücüm kalmadı. ....
Geçmiş olsun canım ya inşallah donmuşlarla sonuca ulaşacaksın inşallah umudun hep olsun yumurtan sana bebiş olacak iyiyce bir dinlen sonra tekrar dene

Motiven cok güzel inşallah rabbim ol deme zamanıdır inan denedim bende bir ay yazdım besmele kısmet işte olmadı tabi ne duyarsak denedik inan bu topikte tecrube konuşuyor inşallah senin zamanındır habersiz bırakma bizi duaların icin amin

Canım benim ya hoşgeldin alişimiz nasıl sen nasılsın kocaman öpüyorum sizi

aynen bende öyle düsünenlerdenim ama oyle hakaretlere maruz kalıyorumkı annem tarafından hemde yaslanınca yanlız kalıagımı soyleyıp korkutuyor oyle bunalıma sokuyrkı tup duydugum an kalp carpıntısı baslıyor devlettabe ıkı aşılama ıkı tup harap oldum.o milletın ona hep benim cocugum yokömu diye sordugunu söyluyor ılerde cok pısman olacagımı falan zaten evililiğde bu baskıyla yaptım ve cok mutsuzum o cocuga bunu yapmaya ne hakkım var bir de tek cocgum hakıkaten yanlızım kafam cok karısış

ecenaz dedi:
Bu gün test sonucunu aldım 5.negatif 2 donmus daha var ama ilk defa benim deniycem gücüm kalmadı. ...

nerde denediniz bilmiyorum ama maddi durumunuz ıyı ise mustafa acete gidin her gittiği hasta hamile dönüyor işinin ehli

Böyle sıkıntılar yaşamadım ama belkide dediğin gibi tetikleyebilir Vs... yapmakta nedense çok tedirgindim, yapmayacagim.. Peki sizin bana onerebilecgin bir kür Vs herhangi bir sey var mı?
Merhaba
Ben soğan kürünü yapmaya çalışıyorum ve bolca kabak çekirdeği yiyorum. İşe yarar mı bilmiyorum ama en azından ikisi de idrar yollarındaki enfeksiyonu temizliyor. Biraz akıntı oluyor sadece.. Ve bolca dua sanırım. Çünkü yaş ilerledikçe umutlar azalıyor ve dualarla moral buluyor insan..

Çok teşekkür ederim, hepimiz için hayırlı evlatlar versin Allah.. Bu kadar uğraşımızı boşa çıkarmaz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…