Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cvp yazdığın için teşekkürler bi an kimseyi bu konu ilgilendirmiyor herhalde dedim
Rica ederim sana ne dedi doktorun, yasakladı mı?

Senin tedavini özellikle merak ediyorum. Merkezin 40 yaş üstü için başarı oranı neymiş bilgi verdi mi dr?

Hadi inşallah güzel haberler getirirsin bize de...

Pgt sonucu başarı oranı yüzde kaç %70 gibi bir rakam mi? Her hastaya göre fark eder ama dogru mu anladım?
Bu hafta doktordan bende aynı seyi duydum.40 yas ve uzeri hastanin genetige gitmeden embriyonu tutma sansi %15 ama genetige giderse %70 e cıkıyor.senin icin heyecanlı günler

6 gun icinde progestan yutmaya baslayacagim, acikcasi biraz korkuyorum, internette soyle bir arastirdigimda insani sarhos ediyor, uyku getiriyor gibi yorumlar yapilmis, onumuzdeki donem baya yogun olacagim, ki buna gelecek hafta ovulasyon donemi aktiviteleri de dahil :0
bir de rahim filmini hala cektirmedim, acaba ertelemeyip cektirsem kurtulsam mi? ovulasyona cok yakinken cektirirsem fertilizasyona bir zarari olur mu merak ediyorum. rahim filmi cektirenler nerede cektirdiniz? tecrubeleriniz nelerdir bir paylasiverin...

Gnowee doktor birsey demedi.aslında burayı yeni okumaya başladım ve burada gulneva77 arkadasimızla özelden yazıstıgımizda siddetle erbil beyi tavsiye etti.kendisi 37 yasinda fsh 60 amh 0.16 imis.ilk uc denemesi olumsuz. su anda yeni dogum yapti.bende cok etkilendim.birde burada duydum rahme cizik histeriskopi vs. Demek baska yontemler var dedim.ankaradaki merkezde yeni birsey söylemeyince bahceci fulya merkezi aradim
Bir temsilciye bagliyorlar cokda ilgiliydi bu kisi bayan.ben su yastayim dedim.biz zor vakaların yeriyiz merak etmeyin dedi.bende iyi dedim.bende zorum zaten.erbil bey umut verme anlaminda birsey demedi.ama bu yasta cok iyi bir merkezde olmam lazim.sana buradan sevdigim iki de yazi gondereyim.yani baska arkadasların mesajları.

Evet. Pgt den sağlıklı embriyo gelirse gebe kalma oranı %70 civarında. Senin daha önce gebeliğin oldu mu?
Evet canım çok şükür 3.5 yaşında bir kızım var. Ama öncesinde de dis gebelik vardi. Şimdi onu yanlız bırakmak istemedim. Bakalım 5. Güne ulasirsa yumoslar şansı artacak inşallah

Bu hafta doktordan bende aynı seyi duydum.40 yas ve uzeri hastanin genetige gitmeden embriyonu tutma sansi %15 ama genetige giderse %70 e cıkıyor.senin icin heyecanlı günler
Aynen heyecanla bekliyorum merak endişe umut hepsi bir arada. Benim dr hic oran konuşmuyor görelim bakalım diyor hep ☺

Süpersin ben de geçmişi bi fırsat bulsam geçmişte kim ne yaşamış bi okusam istiyorum ama bi türlü zaman bulamıyorum

Evet canım çok şükür 3.5 yaşında bir kızım var. Ama öncesinde de dis gebelik vardi. Şimdi onu yanlız bırakmak istemedim. Bakalım 5. Güne ulasirsa yumoslar şansı artacak inşallah
Daha öncesinde bir doğum da varsa şansın daha da fazla demektir. Hayırlısı olsun. Boll şans sana :)

ben devlet hastanesinde ve anestezisiz çektirdim. canım yanmadı desem yalan olur. tüplerimin tıkalı olduğunu o yüzden zorlandıklarını, HSG sonrası açıldığını söyledi doktor. Bilemiyorum belki başkaları farklı şekilde tecrübe etmiştir, kolay geçiren de olmuştur belki. benimki epey acılıydı

bu arada tüp bebek merkezi en başta şunları şunları yaptırıp gelin dediğinde rahim filmi de istemişti. Rahim filmi için regl olmayı beklerken diğer tahlilleri tamamladım ve tedavi olduğum merkeze gönderdim, beni arayıp herşey tamam tedaviye başlayabiliriz dediler. yani hsg istedikleri şeylerin içinde vardı ama bakmadılar bile. onsuz da olacağı için mi yoksa umursamazlıklarından mı bilemiyorum.

Canlar benim rezervim yerlerdeydi menopozun esindeydim çok şükür 4 tüp bebekte hamiş kaldım..erkekte spermde sorun yoksa hiç genetiğe gitmesi gerekmiyor diye düşünüyorum genetiye tek hucre alınıp gönderiliyor ve buda emriyonu kalitesini bozuyor..Benim çok düşük rezervle genetiğe gitmeden hamiş kaldım ve oğluşum cok şükür kucağımda Allahım ol desin yeterki...

Şişli de ecomar görüntüleme var hiç agrisiz yaptılar fiyat 500 tl. 3 sene önce baska teknoloji ile yapmuslardi o zaman sanci gibi 2 3 dk sürmüştü. Gözünüzde buyutmeyin kızlar biz daha ne ağrılara katlaniyoruz.

Gu

Yazamadi
Yazamadım galiba. 4.kez mi tedavi yoksa 4 yumurta ile mi oldu merak ettim

Günaydın kızçe iyiyim.sende iyisin
İice sayılırım canım.bugün karneleri verip memleketime tatile gideceğim kısmetse.ben trakyalım eşim konyalı :)) tatilde sizlerden güzel hayırlı haberler bekliyorum.tatil dönüşü bende yavaş yavaş 2. Tüp bebek çalışmalarına başlayacağım sanırım.ilk sizlerden hayırlı haber gelsin umut olun bana.hayırlısıyla yeni bir topik açarız.doğuma gün sayarız :))) haydi kısçelerr son sürat devammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…