- Konu Sahibi akideciknane
- #48.321
Günlük gelişim için aradım o arada cevapladı.Embriyologla görüşebilmen ne güzel. Bizde görüştürmüyorlardı. Bizimle de paylaştığın için sağol. Ama ben şu kısmını anlamadımgt ye giden emriyo tutunma sansi daha mi fazla. Yanıt toplamda tup bebek basarisi %20 bunlarin yarisi pgt ye gider basarisi %50 yani yüzde oranı 10 denk geliyor.
Yani pgt normalde %20 olan şansı %50 ye mi çıkarıyor yoksa yoksa zaten %20 olan şansı %10 a mı düşürmüş oluyor? Ne demek istemiş?
Bir de yumurta azken toplama yapmak istemiyorlar mı? Ama zaten biz 40 yaş üstüyüz ve yumurta rezervimiz gittikçe azalıyor. Beklemek daha riskli değil mi
Yüzde oranı toplamda tup bebek
Embriyologla görüşebilmen ne güzel. Bizde görüştürmüyorlardı. Bizimle de paylaştığın için sağol. Ama ben şu kısmını anlamadımgt ye giden emriyo tutunma sansi daha mi fazla. Yanıt toplamda tup bebek basarisi %20 bunlarin yarisi pgt ye gider basarisi %50 yani yüzde oranı 10 denk geliyor.
Yani pgt normalde %20 olan şansı %50 ye mi çıkarıyor yoksa yoksa zaten %20 olan şansı %10 a mı düşürmüş oluyor? Ne demek istemiş?
Bir de yumurta azken toplama yapmak istemiyorlar mı? Ama zaten biz 40 yaş üstüyüz ve yumurta rezervimiz gittikçe azalıyor. Beklemek daha riskli değil mi
Tup Bebek yaptiranlar icinde 100 kisiden 20 kisi basarili.. Pgt ye kadar vardiysa 5. Gün iyi kalite bu 20 kişiden 10 kisi hamile dedi.
Zaten Beklemek istemiyor doktor. Her ay 1 adet dahi olustuysa emrio hemen transfer edilsin diyor. Toplamak uzun süren bir işlem onun yerine her sağlam emrio transfer edilmeli şans verilmeli dedi.