- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #48.581
https://www.doktorsitesi.com/makale...e-tup-bebek-mi-yoksa-sebebe-yonelik-tedavi-mi
hanımlar bu makale çok ilgimi çekti. Okumakta fayda var.
Haremiz bu gerçekten faydalı oldu benim için. Hatta dr u araştırmaya başladım. Ankarada yaşayan sağlık sektöründe çalışan arkadaşlarım var onlara da soracağım. Sanırım şu anda Ankara özel tüp bebek merkezinde çalışmaya devam ediyormuş. Bebegimhadi sen biliyor musun burayı?
Haremiz bu gerçekten faydalı oldu benim için. Hatta dr u araştırmaya başladım. Ankarada yaşayan sağlık sektöründe çalışan arkadaşlarım var onlara da soracağım. Sanırım şu anda Ankara özel tüp bebek merkezinde çalışmaya devam ediyormuş. Bebegimhadi sen biliyor musun burayı?
Haremiz bu gerçekten faydalı oldu benim için. Hatta dr u araştırmaya başladım. Ankarada yaşayan sağlık sektöründe çalışan arkadaşlarım var onlara da soracağım. Sanırım şu anda Ankara özel tüp bebek merkezinde çalışmaya devam ediyormuş. Bebegimhadi sen biliyor musun burayı?[/QUO
Ne kadar ilginç değil mi?. hepsi hamile kalmış
Merhaba kızlar doktorum aradı az önce. Dün 8 yumurta topladığıni söylemişti bugün 10 yumurta topladık dedi 5 tanesi dollenmis 3 taneside bölünme olmuş şimdi yarına kadar bölünme devam ederse 3 embriyo olarak donduruluacak. Inşallah bölünme devam eder dua edin ne olur
Maşallah Bebegimhadi. Kullandıklarının muhakkak faydası olmuş baksana. İnşallah bu defa olacak.@
gnowee simdi dikkatli okudum ankara özel tüp bebek merkezini bilmiyorum.
Bugün istanbula gittim.bahceci fulyada randevum vardi.gece 12.00de bindim sabah 6.35de esenlerde indim.dr. erbil bey muayene sonrası durumumu iyi buldu baya baya iyidr.un yanında rahat gecti.ilk ignemi oldum.ignelerimide aldim.cumartesi kontrol var.ovitrille ve menepol mü ne bilirsiniz simdi yukarida bakamiyorum adina.başladık.1 arabasıyla esenlerden donuse gectim.dr.a dedim: "bir arkadasim var antalyada ona da tavsiye ettim gelecek" gelsin dedi doktorda.yumurta durumumu begenmesinin sebebi doktorcum elinin ugurlu oldugunu soyledi dogrudur.ama bu ay ari sutü bal polen karısimi vardi evde iyi kalite obu yedim.keci boynozu pekmezi ve propolus ari sutü gunde 5 damla suyla karistirarak iciliyor icmistim.cok yararli ve hayit otunun cayini yeni yeni iciyirum.doktorda verdigi omegalar b12ler vb. vitaminlere bagladı.simdi cumartesi onemli asil.
Evet @Haremiz sagol cnm bende sasirdim.hayırlısıyla sende basla insallah guzel haberler verelim artık böyleceMaşallah Bebegimhadi. Kullandıklarının muhakkak faydası olmuş baksana. İnşallah bu defa olacak.
Taktire şayan tabi ki, yeter ki bebeklerimize kavuşalım her şeyi yaparız değil mi?Allahın yardımıyla tabi ki.Eski tedavimdeki iğne elonva150 yide kullanmayacağini bu iğnenin 7 gun 24 saat ama tek etki ile calıstıgını ve pahali oldugunu, kendisinin cesitli ignelerle daha iyi sonuc aldığını açıkladı.birde yanimdaki cift ucaktan bahsetmisti.rizeden gelmislergnowee tedavi suresince 13 gun istanbulda akrabasinda kalmıslar.simdı 19 yumurtadan 4 saglikli embriyosu varmis.orda baska bir genc kadinda benim ankaradan gelmemi taktir etti kendisi 2. Bebek icin geliyormus
Bende maşallah diyorum gözun aydın.Allah kucagina almayı nasip etsinMerhaba kızlar doktorum aradı az önce. Dün 8 yumurta topladığıni söylemişti bugün 10 yumurta topladık dedi 5 tanesi dollenmis 3 taneside bölünme olmuş şimdi yarına kadar bölünme devam ederse 3 embriyo olarak donduruluacak. Inşallah bölünme devam eder dua edin ne olur
Amin cnm ne bileyim gözüm aydınmı 3 kaldı bir donsalardi bide sonra çözülecek telaşim hiç bitmiyor Alah yardımcımız olsunBende maşallah diyorum gözun aydın.Allah kucagina almayı nasip etsin
canım ya teşekkür ederim ama tez canlı olduğum için ve karar verdiğimizden beri bir arpa yolu boy alamadığımızdan korkuyorum işte. İnşallah doktorla buluşabilirim de uzun uzun soru soracağım. Olmazsa İstanbul'a gideceğim. Tüm imkanlarımı seferber edeceğim artık. O vakit gelirse senden yardım isteyebilirim merkezler ve gidişat hakkında.Haremiz evet hak veriyorum sana urfada kalabalik nüfuslu bir yer sanırim cok dogum var ya orada.persembe doktoruna gidince ne vitamin yazacak ne isteyecek bir bakarsın...bu arada gnowee demis yukardaki mesajinda mutlu olmamiz lazim olumlu olnasi icin.doktor bugun pozitif düsun dedi tek psikolojik istegi bu oldu.bende sana pozitif düsünelım diyorum.gecen ki devlet hastanesi doktoruda demisti ya ben 43 um deyince pozitif dusun pozitif olsun diye.sen biraz yorulmussun üzülmüssün hocayı bulamayınca.benim gönlümden yine ista gel demek geciyor ama soylemiyorum tabi.niye istiyorum biliyor musun 43 yasinda oldugumuzdan korkuyorum maddi manevi bir kez olsun mukemmel olsun derdindeyim.ankarada bana havuz sistemini gereksiz buldu doktorum.2.dondurulmus basarisiz dedi 3.genetige gondermedi.ben burada kadinlar kulübünde okudum da anladım sastim konuya.prof hoca genetik vb. Neler soyleyecek gonderecekse sorun yok.durumunda iyi, sağligın iyi insallah olacaktir.bana bakma ben cok tırsttım.esimde morfoloji %2 tupte sorun degil demislerdi. esinin sorun degildir insallah anlamiyorum tabi
Aynen, inşallah ikizlerimiz olur da iyice doyarız çocuğa. Soğan kürü adetimi arttırmıştı bir ara denemiştim.Haremiz benimde adetim iyi degil.azaldi bu yil daha kötü.2 gun 3 gun.bebek olsun hiiiccc umurumda degil ne kadar gun oldugu çokta tındı
ikiz cok iyiydiAynen, inşallah ikizlerimiz olur da iyice doyarız çocuğa. Soğan kürü adetimi arttırmıştı bir ara denemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?