Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

H huli bende bal niye yok onu merak ettim.senin evde varmış rahatladım

Havuz 3 kez opu olunacak 2 de olabilir duruma göre

Aaa Artvinlimisiniz,bende Artvinliyim,Arhaviyi gorunce-kilolari sormayin zaten bende Karatay diyeti yaptigim icin icin evdeki bal polen karisimini yiyemiyorum malesef hepimize bol sanslar,prolaktin icin saracoglunun kurü var,testere disli aslaan pencesi ve karabas otu cay halinde kulanabilirsin ...

canım ben de bu ay ilk tedavime başlayacağım. tedavi dediğimiz de klomen:) ben geçen ay yumurta takibi yaptırmıştım. Kendiliğinden gelişip çatladı ama gebelik oluşmadı. Sanırım eşimin morfolojisinden bilemiyorum. Morfoloji kötü ise bizim yumurtalar ne kadar güzel olursa olsun döllenemiyor demekki. Keşke diyorum erkekler için de bir ilaç olsa ve spermleri süperleşse. nasıl ki kadınlar için klomen var yumurta büyütüyor, erkekler için neden yok böyle bir ilaç v.s. Yok keçiboynuzu kürü yapacaksın da yok 6 ay kullanacaksın da ohooo...Bu ay da olmazsa aşılama, oda olmazsa direk tüp bebek artık napalım.

Ys3m ozlettin kendini canim.Tedavinle insallah guzel sonuclar alirsin.Benimde bu ay 2.ay klomen tedavim.Farkli olarak yumoslar cok buyumuden 10.gun catlatma ignesi yapildi.6 tane yumurta olmus 4 u cok guzel ve boyutlari da birbirine cok yakin dedi.Ilk klomende 1 yumos vardi ve kendiliginden catlayana kadar 30 mm olmustu.Bakalim bu ay ne olcak beklmedeyim.

Arkadaşim erkekler icin keciboynuzu kuru cok faydali,saracoglunun soguk sıkım pekmezi,ayrica keciboynuzunun kaynatilarak tuketilmesi cok dogal bid takviye,e vitamini ve sigara tuketiyorsa içmemesi gerekiyor,morfoli eger dusukse aşilama da çok umut vaat etmiyor heleki ileri kadin yasinda,benim size onerim çok fazla alteernatif tedavilerle zaman kaybetmeyin,bende 42 yasindayim 37 evlendim gec evlenmenin sonuclari iste evlendigim gunden beri doktorlardayiz ,bol sans allahim hepimize yardim etsin hepimizin kucaklari dolsun saglikli evlatlarla...

Ah ah çok üzülüyorum, korkuyorum. Çoluk çocuk sahibi olamadan menepoza girmekten acaip korkuyorum. Allah korusun. Ben saraçoğlunun kendisinden duydum: e vitamini+keçiboynuzu kürü o bitincede bal,polen, arısütü,a dam otu karışımı+kırk kilit bitkisi çayı diye. Şu an e vitamini+keçiboynuzu pekmezi kullanıyor. Morfolojisini yakın zamanda ölçtürmedik. ben de merak ediyorum işe yarayıp yaramadığını açıkçası. Ama gittiğim özel doktorum buradaki üniversite hastanesinin tüp bebek laboratuvarının herkese morfolojisini %1 olarak gösterdiğini ve 3-4 hastasının bu şekilde geldiğini görünce şüphelendiğini söyledi. O yüzden başka bir laboratuvara daha yaptırtmak istiyorum.

[QUOTE="sevindim.tedaviye başladım.tedavi dediğim havuz yöntemi...ilk yumurta toplamaktan elimde 1 tane 5. Gün embriyosu kaldı pgt.ye gitti ins. Saglıklı gelsin.bu ay yum.yokmuş önümüzdeki ay tekrar gideceğim.burda önemli olan hep birlikte bal polen arı sütü seansları yapıyoruz bu forumda biz bunu sürekli yiyoruz cnm.[/QUOTE]
Bebegimhadi merhaba,
Benim yumurtalar 3 e düştü OPUdan sonra. bugün 3. gün zaten bu günden sonra iyice eleniyormuş umarım kalan olur. Bu arada embriyolog ile konuştum eğer 2 tane falan kalırsa CGH yaptırmaya gerek yok dedim. direk transfer edelim diye, zaten seçenek kalmıyor hani. sen niye PGT yaptırmaya karar verdin, havuz yöntemi olduğu için mi?
tam bir stres içine girdim herkese saldırabilirim :)

Bebegimhadi merhaba,
Benim yumurtalar 3 e düştü OPUdan sonra. bugün 3. gün zaten bu günden sonra iyice eleniyormuş umarım kalan olur. Bu arada embriyolog ile konuştum eğer 2 tane falan kalırsa CGH yaptırmaya gerek yok dedim. direk transfer edelim diye, zaten seçenek kalmıyor hani. sen niye PGT yaptırmaya karar verdin, havuz yöntemi olduğu için mi?

E elifdemirelif Ne kadar güzel : )) Ben Trabzonluyum esim Arhavili den . Artvine gidiyormusun geçtiğimiz yaz en son gittim Karagöl falan mükemmel. Prolaktin için testere dişli aslan pençesi almistim. hep taze yapılacak ya cok üşeniyorum ilaç daha kolayima geliyor
Haremiz aynen ben de bu ay klomenle yumurta takibi yapacagim hayirlisi olsun inşallah. esime gecen sene nisanda baktirmistik birseyi yoktu yavasligi haricinde. bende de gözükmüyor problem ama iste yaslandik kalitemiz düştü artik :) Bir de stres yapma o da cok engelliyor. Erkekler için vitamin alsin esin doktora sorup tabi ki.

Aylin42Konya hepsi ayni boyutta ise gelsin 4üzler inşallah :))) neden erken buyuyor yumurtalarin. takviye mi aliyorsun klomen yanında.
büyümese dert cok büyüse dert ortasini bulmak dert :)))

Lobelya75 hayirlisi olsun inşallah canim

PempeeMavii ben de arada kuruluk için kullaniyorum. Spermleri de hizlandiriyormus +ve evet pahali ama diğer ayni görevi görenlere nazaran sperm dostuymuş öldürmüyormuş falan gibi ozellikleri var olduğundan onu almistim. Eczaneden aldim internette de var ama ne kadar güvenilir bilemiyorum.

Yok canim takviye almiyorum.Gecen ay adetin 9.gunu 26 mm olmustu.Ama hergun iki tane incir ve ceviz yemistim.Bu ay hic yemedim.Adetin 7.gunu klomenin 3. Gunu 19-20 mm olmuslar.Bende ilaci yarida kestim.Yani 3. Gunu sabahi 5.klomeni ictim bi daha icmedim.Maalesef kafama gore yaptim bu yaramazligi.Ne yapayim asiri buyuyor niye anlamadim.Sonuc adetin 11 .gunu 22 mm idi.Cok sukur bu ay cok buyumeden catlatma ignesini yaptim.Cogul gebelik riski var dedi zaten bana.Ikiz ucuz hatta dorduz bile olabilir dedi.Boyutlari cok yakin cunku dedi.Nerde o gunler,hic sanmiyorum.Bu yasta bir taneyi bulsak Allahima sukredicem.

Cnm acıklıyorum ! demek bu kadar strese girdin..benim ilk tedavim 3. Gun transferi ve olumsuz.burada k.kulübünde öğrendim ki pgt diye birsey var.
Dr.um Erbil beyde ilk muayenede benim "ben şu yaştayım beni kurtar" sözlerime direk havuz yöntemi ve pgt dedi.bende burada duyduklarımdan dr.un gerçek tedaviyi yaptığını düşündüm.çünkü burada herkes pgt.den söz ediyordu.
Su anda da bundan memnunum.3. Gün transferim olumsuz oldu.eski gittiğim yerde doktor bana utanmadan "1. Kalite embriyonuz demek aslında kalitesizmiş" manasına getirdi negatif sonucu.
benim embriyom kötüyse bunun transfer edilmesi bence daha büyük yanlış.pgt.ye gitsin sağlıklı gelen transfer olsun mantıken.bak benimde 3. Gune pırıl pırıl geldi bu tedavide 3 embriyo.5. Gune ise 1 tanesi geldi.6. Güne kadar beklettiler kalanları ama gelisimi durdu bakın bu da güzel 6. Güne bekletti hastane.çöpe giden 2yi eğer transfer etseler negatif sonuç olacak ve deneme tahtası degilim.paramızda o kadar yok.sen korkma 41 yaşındasın...senin daha iyidir durumun.zaten merkezimde bir arkadaş edindim amh si 0.01 ama onunda 1 embriyosu olup pgt.den de olumlu geldi havuz yonteminde o da.amh düşükkende olumlu oluyor yani.bu arkadaşım 40 mı 41 mi o yaşta.dr şunu dedi sonra o bir embriyonun cok iyi birşey olduğunu bazen 40 yaş üzeri kadınlarda bu embriyoyu alamadıklarını söyledi.öyle bir durumda da 3. Gün embriyosu olurdum.ama ben geçenki tedaviden cok tırstım illallah diyorum.islerine gelmeyince embriyon kötü
tedavinde hayırlı olsun Lobelya75 olumlu düşünelim olumlu olsun inş.

Son düzenleme:
Bebegimhadi merhaba,
tam bir stres içine girdim herkese saldırabilirim :)[/QUOTE]

Bence iki tanede kalsa cgh yaptir arkadasim cunku eger sagliksizsa yine negatif olacaktir,transfer asamasinda da bir suru hormon yukleniyoruz,hic degilse bunlardan kurtulursun,ve yransfer sonrasi bekleme sureci en streli asama onu da yasamiyoruz,geneteik test yaptur bence,benim fikrim ama tabiki tercih senin elbettr,benim bir arkadasimin 1 embriyosu vardi genetige gitti ve temiz geldi,onu transfr ettiler ve ikizleri oldu kizlari,yani boze yalnizca embriyo degil sağlikli embriyo lazim...

Bende bugün aldım canım eczaneden bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…