Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bence de çok faydalı bal arı sütü ve polen.tesekkür ederiz sende kendine ve bebegine iyi bak

hanımlar bhcg me baktırdım 4 gün önce. henüz adetime 4 gün varken yani. 1,20 çıktı. doktor negatif dedi. Ama halen adet olmadım. her zaman 0,100 çıkardı. acaba bu fark neden?

Cnm ben saglik ocaginda yaptirdigimda hep 1.20,tip fak yaptirdigimda da herzaman iki cikiyor.Neye gore degisiyor bilmiyorum.Adet gunun geldiginde tekrar yaptir istersen.Adeti 8-10 gun gecince bile gebe oldugunu ogrenenleri okudum.Belki gec dollenme olabilir.Insallah da oyledir.

evet sağlık ocağında yaptırdım. demekki dışarının 0,100'ü sağlık ocağının 1,20 sine eş:)) Hiç umudum yok ama bakalım. zaten 2 gün bile geçse hamile olabilirim çünkü hiç şaşmaz.

Ayy canim ya insallah hamilesindir.

BGereende bugun yine dr gittim cagirdi bugunden icin.Bende ignemi yapicak sandim.Meger kendim yapicakmisim.Bu gece 12:00 de.24 saat sonrada iliski olcakmis.Yumurtada 22 mm olmus.Boyutlari cok guzel dedi.Ama ben igneyi yaptim catladi diyene kadar yine cok buyucek.Dun soyleseydi de yapsaydim daha iyi olurdu.Bide klomenin 5 tanesini de icmedim ustelik.Canim bisey sorucam dr a da sordum.Catlatma ignesini yapmadan iliski olsa spermler zaten 72 saat kadar yasiyo.Daha iyi olmaz mi?Gerek yok oyle yapmayalim dedi dr.

K.k de bayanlarin dr lari once iliski sonra catlatma ignesini onermisler.Hazirda spermin bulunmasi iyi bisey aslinda.Offf ne yapayim sasirdim valla.

Valla ben cuma günü gitmiştim işte. Pazartesi telrar gel bakalım olmazsa çatlatma iğnesi yaparız demişti.velhasıl pazartesi gittiğimde çatlamış olduğunu söylemişti. Ve cuma günü ilişki oldumu diye sormuştu. Evet dedim. İyi, ne zaman çatladığını bilemiyorum o yüzden sperm 72 saat kalıyor ama yumurta 12-24 saat dedi. Peki her gün ilişki olsa yada içerde sperm 2-3 gün beklese kalitesi bozulmaz mı ben çatladığı gün ilişki istiyordum dedim. Yok bozulmaz dedi.ama velhasıl hamilelik te olmadı. Az önce adet oldum.Sen doktoru dinle bence.

Ha ayrıca doktorun igneyi bu akşam için vermiş yani bu akşamda ilişki olabilşr. Zaten iğneden sonra çatlaması 24 -,36 saat içinde oluyormuş. Sana 24 saat sonra demiş.

Canim adet olmana cok uzuldum.Bu aya yeni umutlarla tekrar baslarsin ne yapalim kismet degilmis.Bu ay ne yapmayi dusunuyorsun?Klomen,yumi takibi vs ne yapican?

Saat tam 12:00 de ignemi yaptim.Ilk defa yapinca tirsmadim degil hani.Ama igneyi bile hissetmedim.Ama insanin kendine igne yapmasi korkutuyo yinede.Simdi sira gunleri iyi degerlendirmekte.Dr,ikiz üçüz hatta dorduz olabilir,ohss olabilir...diyerek risklerini de anlatti.Biliyorum dedim ve hepsini goze aldim dedim.Allahim nolursun bu ay tutsun artik.

Bence tutacak canım. Bir arkadaşım klomenle ikizi oldu. Doktorum başka bir hastasının da üçüzleri olduğunu söyledi. Hayırlısı me ise o olsun. Evet pazartesi doktora gidiyorum bende. Klomene başlarız dedi. Bakalım kaç yumurtam olacak. Biz de bugün taşınıyoruz. Birkaç haftadır onun stresi vardı. Yeni ev uğurlu gelir inşallah. Bu evde huzur bulamadık malesef.

Gule gule gidin yeni evinize.kolay gelsin

Yeni evinizde gule gule oturun.Huzur mutluluk ve bebisle dolsun yeni yuvaniz canim.

Evt hayirlisi ne ise o olsun insallah.Arkadasinin ikizleri ve ucuzler icime su serpti sanki.Bu ay daha da umutluyum nedense.

Cnm 1 tane 5. Gun embriyosu var ilk islemden elimde kalan
İnşa
umarım Yen'i eviniz size huzur ve bebek getirir

Yeni evinizde gule gule oturun.Huzur mutluluk ve bebisle dolsun yeni yuvaniz canim.

Evt hayirlisi ne ise o olsun insallah.Arkadasinin ikizleri ve ucuzler icime su serpti sanki.Bu ay daha da umutluyum nedense.
Canım benim amin allahım hepimizin kucağını bebeklerimizle doldursun tez zamanda inşallah.bence de bu ay gebe kalacaksın. 4 yumurta çok iyi.

Arkadaşlar merhaba. Önceki gün bir aktara gittim. Yumurta kalitesi için bir karışım önerdi. Bu arı sütlü karışımlardan. Arı sütü, polen, keçi boynuzu özü ve ginseng var. Ben ve eşim için. Yalnız çok pahalı. 600 TL'nin üzerinde. Bu kadar pahalı olmasının sebebi içindeki arı sütü miktarının çok olması. Arı sütü daha da azaltılamaz mı, siz ne önerirsiniz? Gereksiz mi bu kadar para vermek, yoksa değer mi, bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…