Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Geçen bir aile tanidım.1979 doğumlu kadın, resmi esinden 3 tane cocugu var.su an ki gayrı resmi esinden ise 4. Cocugu ocak ayında dogurmuş...5 veya 6 yıldir birlikte.anne babanın hic bir ozelligi yok, çocuklar ise bir güzel bir güzel.anne pek inanmasamda her kullandığı dogum kontrol yöntemiyle yine de hamile kaldıginı söyledi.38 yaşına 7 cocuk sığdırmış.sinir oldum sinir. ben zaten cok geç evlendim zamanında evlenseydim.iki kez ikiz bebegim olurdu .ben zaten ikizim. ailelerimizde bu tür yanlışları yaptırıyor.dur iyi bir kısmetin çıksın diye hic akil etmiyorlar yaşın geçtiğini

Sukur guzel gecti sorunsuz aksam 6.30 da yapildi annemde yatiyorum simdi,hepinixe cook tesekkurler insallah sonuda guzel olucak hepimiz icin
Insallah canim insallah ya.Nasil duygulandim anlatamam.Allahin izniyle bize guzel haberler vericeksin.Senin icin hatta hepimiz icin hep dua ediyorum.

Sorma canım. Ben de hep etrafıma bakıyorum ve neden daha erken evlenmedim diyorum. Gerçi bahsetmiştim ben evlendikten sonra çocuk fikrine sıcak bakmaya başladım diye. Falanca hamile dediklerinde ben de hemen yaşını soruyorum tabiki 20 lerinde oluyorlar. Ben 43 üm kolaysa bu yaşta doğursun diyorum ama bu bana bir fayda sağlamıyor ne yazık ki. Kadere inanmasam da evlilik vakti saati diye bir şey varmış demek ki diyorum. Allah ta bize bu yaşta yazmış demek ki diyorum. İnşallah hayırlısıyla bizlerin de yuvaları kuş cıvıltıları ile dolar.baharlar gelir tez zamanda.

Bende gec evlendim buna da şükürler olsun karşıma çıkardı. 20 lerde evlenseydim çoktan boşanirdim vardır allahin isinde bir keramet

aynı duygular ve sorular Haremiz .biraz yaşlı bayan elinde bebek soruyorum.41 veya 42 diyor. 46 47 gösteriyor.ya diyorum bak 41 miş

Bende gec evlendim buna da şükürler olsun karşıma çıkardı. 20 lerde evlenseydim çoktan boşanirdim vardır allahin isinde bir keramet
Yok canım ben pek keramet görmüyorum kendi adıma.cahilligime gençliğime veriyorum.o zamanlar evlenseydim bende boşanırdım.

Doğru aslında. belki de kendimize uygun birini ancak bulabildik, belkide bu yüzden bu kadar bekledik. ben 21 yaşımda nişanlanıp 23 ümde ayrıldım evlenemeden mesela. cahillik, delikanlılık, toyluk, kavak yelleri... her ne idiyse o zaman yaşadığım, iyi ki olmamış diyorum. Şimdi daha sağlam her şey çok şükür. Varlığına şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…