- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #49.081
Canım doktorum önce çift dedi sonra teke benziyor dedi ,önümüzdeki hafta ayrıntılı ultrasona gircem orada net cevabı alıcazTek yumurta mı acaba çift yumurta mı ikizlerin? Belli olur muymuş şimdiden?
Tmm canim yazarim mutlaka.Bizde bir degisiklik yok.Yarin sabah gidiyoruz insallahAylin42Konya canım bizim ürolog işi cumaya kaldı malesef. sen doktor görüşmeni muhakkak bana da aktar lütfen. merak ediyorum.
Hadi hayırlısı canım, güzel haberlerle çıkın inşallah.Tmm canim yazarim mutlaka.Bizde bir degisiklik yok.Yarin sabah gidiyoruz insallah
Yazmayayım dedim ama okudugum belli olmuyor.pozitif sonuç alıp bizleri de sevindir ins.Yarın transferim var ve stresle bekliyorum hem heyecanliyim hem degilim karisik ayyy inşallah herkese saglikli evlatlar bizede bu sefer pozitif hayirli sonuclar...
Sagol canim insallah.Hadi hayırlısı canım, güzel haberlerle çıkın inşallah.
Yazmayayım dedim ama okudugum belli olmuyor.pozitif sonuç alıp bizleri de sevindir ins.
Transferin nasil gecti canim.Merak ettik seni.Yarın transferim var ve stresle bekliyorum hem heyecanliyim hem degilim karisik ayyy inşallah herkese saglikli evlatlar bizede bu sefer pozitif hayirli sonuclar...
Ayy canım ben heyecanlandım valla hadi allahım yüzümüzü güldürsün
Transferin nasil gecti canim.Merak ettik seni.
Yazmayayım dedim ama okudugum belli olmuyor.pozitif sonuç alıp bizleri de sevindir ins.
Insallah canim insallah ya.Nasil duygulandim anlatamam.Allahin izniyle bize guzel haberler vericeksin.Senin icin hatta hepimiz icin hep dua ediyorum.Sukur guzel gecti sorunsuz aksam 6.30 da yapildi annemde yatiyorum simdi,hepinixe cook tesekkurler insallah sonuda guzel olucak hepimiz icin
AMIINN canin insallahInsAllaaah cok tesekkurler,bana bize isteyen herkese saglikli evlatlar insallah...
Sorma canım. Ben de hep etrafıma bakıyorum ve neden daha erken evlenmedim diyorum. Gerçi bahsetmiştim ben evlendikten sonra çocuk fikrine sıcak bakmaya başladım diye. Falanca hamile dediklerinde ben de hemen yaşını soruyorum tabiki 20 lerinde oluyorlar. Ben 43 üm kolaysa bu yaşta doğursun diyorum ama bu bana bir fayda sağlamıyor ne yazık ki. Kadere inanmasam da evlilik vakti saati diye bir şey varmış demek ki diyorum. Allah ta bize bu yaşta yazmış demek ki diyorum. İnşallah hayırlısıyla bizlerin de yuvaları kuş cıvıltıları ile dolar.baharlar gelir tez zamanda.Geçen bir aile tanidım.1979 doğumlu kadın, resmi esinden 3 tane cocugu var.su an ki gayrı resmi esinden ise 4. Cocugu ocak ayında dogurmuş...5 veya 6 yıldir birlikte.anne babanın hic bir ozelligi yok, çocuklar ise bir güzel bir güzel.anne pek inanmasamda her kullandığı dogum kontrol yöntemiyle yine de hamile kaldıginı söyledi.38 yaşına 7 cocuk sığdırmış.sinir oldum sinir.ben zaten cok geç evlendim zamanında evlenseydim.iki kez ikiz bebegim olurdu .ben zaten ikizim. ailelerimizde bu tür yanlışları yaptırıyor.dur iyi bir kısmetin çıksın diye hic akil etmiyorlar yaşın geçtiğini
inşallah allah emeklerinin sabrının mükafatını hayırlı haberle verir inşallahSukur guzel gecti sorunsuz aksam 6.30 da yapildi annemde yatiyorum simdi,hepinixe cook tesekkurler insallah sonuda guzel olucak hepimiz icin
allah tamamına erdirsin guzel haberlerini duyalim.Sukur guzel gecti sorunsuz aksam 6.30 da yapildi annemde yatiyorum simdi,hepinixe cook tesekkurler insallah sonuda guzel olucak hepimiz icin
Bende gec evlendim buna da şükürler olsun karşıma çıkardı. 20 lerde evlenseydim çoktan boşanirdim vardır allahin isinde bir kerametSorma canım. Ben de hep etrafıma bakıyorum ve neden daha erken evlenmedim diyorum. Gerçi bahsetmiştim ben evlendikten sonra çocuk fikrine sıcak bakmaya başladım diye. Falanca hamile dediklerinde ben de hemen yaşını soruyorum tabiki 20 lerinde oluyorlar. Ben 43 üm kolaysa bu yaşta doğursun diyorum ama bu bana bir fayda sağlamıyor ne yazık ki. Kadere inanmasam da evlilik vakti saati diye bir şey varmış demek ki diyorum. Allah ta bize bu yaşta yazmış demek ki diyorum. İnşallah hayırlısıyla bizlerin de yuvaları kuş cıvıltıları ile dolar.baharlar gelir tez zamanda.
Sorma canım. Ben de hep etrafıma bakıyorum ve neden daha erken evlenmedim diyorum. Gerçi bahsetmiştim ben evlendikten sonra çocuk fikrine sıcak bakmaya başladım diye. Falanca hamile dediklerinde ben de hemen yaşını soruyorum tabiki 20 lerinde oluyorlar. Ben 43 üm kolaysa bu yaşta doğursun diyorum ama bu bana bir fayda sağlamıyor ne yazık ki. Kadere inanmasam da evlilik vakti saati diye bir şey varmış demek ki diyorum. Allah ta bize bu yaşta yazmış demek ki diyorum. İnşallah hayırlısıyla bizlerin de yuvaları kuş cıvıltıları ile dolar.baharlar gelir tez zamanda.
Yok canım ben pek keramet görmüyorum kendi adıma.cahilligime gençliğime veriyorum.o zamanlar evlenseydim bende boşanırdım.Bende gec evlendim buna da şükürler olsun karşıma çıkardı. 20 lerde evlenseydim çoktan boşanirdim vardır allahin isinde bir keramet
Doğru aslında. belki de kendimize uygun birini ancak bulabildik, belkide bu yüzden bu kadar bekledik. ben 21 yaşımda nişanlanıp 23 ümde ayrıldım evlenemeden mesela. cahillik, delikanlılık, toyluk, kavak yelleri... her ne idiyse o zaman yaşadığım, iyi ki olmamış diyorum. Şimdi daha sağlam her şey çok şükür. Varlığına şükürler olsun.Bende gec evlendim buna da şükürler olsun karşıma çıkardı. 20 lerde evlenseydim çoktan boşanirdim vardır allahin isinde bir keramet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?