- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #49.101
Bizim de olacak inşallah. napalım, varsın 44-45 olalım. Akıl, beden, ruh sağlığı yerinde evlatlar nasip etsin allahım hepimize.aynı duygular ve sorular Haremiz .biraz yaşlı bayan elinde bebek soruyorum.41 veya 42 diyor. 46 47 gösteriyor.ya diyorum bak 41 miş
Aynen benim de hikayem Aynı 24 yaşımda evleni cem dedim ama olmadı sonra da aklıma yatan olmadı.37 yaşımda evlendim 3.5 yaşında kızım var şükürler olsun. Kızımı yanlız bırakmamak için kardeşi olsun hayatta tek başına kalmasin diye uğraşıyorum. Kızıma doğal olarak hamile kaldım. Yine yumurta rezervim 2 3 idi. Kendisi mucize belki bir mucize daha verir tanrımDoğru aslında. belki de kendimize uygun birini ancak bulabildik, belkide bu yüzden bu kadar bekledik. ben 21 yaşımda nişanlanıp 23 ümde ayrıldım evlenemeden mesela. cahillik, delikanlılık, toyluk, kavak yelleri... her ne idiyse o zaman yaşadığım, iyi ki olmamış diyorum. Şimdi daha sağlam her şey çok şükür. Varlığına şükürler olsun.
aminAynen benim de hikayem Aynı 24 yaşımda evleni cem dedim ama olmadı sonra da aklıma yatan olmadı.37 yaşımda evlendim 3.5 yaşında kızım var şükürler olsun. Kızımı yanlız bırakmamak için kardeşi olsun hayatta tek başına kalmasin diye uğraşıyorum. Kızıma doğal olarak hamile kaldım. Yine yumurta rezervim 2 3 idi. Kendisi mucize belki bir mucize daha verir tanrım
Yumurta rezervim derken yumurta sayınızmı 2 3 tü acaba bende 28 yaşındayım 6 yumurtam varmış erken menopoz olabilir dedi doktorAynen benim de hikayem Aynı 24 yaşımda evleni cem dedim ama olmadı sonra da aklıma yatan olmadı.37 yaşımda evlendim 3.5 yaşında kızım var şükürler olsun. Kızımı yanlız bırakmamak için kardeşi olsun hayatta tek başına kalmasin diye uğraşıyorum. Kızıma doğal olarak hamile kaldım. Yine yumurta rezervim 2 3 idi. Kendisi mucize belki bir mucize daha verir tanrım
canım merhaba,Evet bunu okuyorum transferden ne kadar önce yapılıyor bu işlem birde acı oluyormu? Doktoruma söyleyeceğim Sağol cnm
37 yasinda Sayi 2 adet 3 adet ancak oluyordu. O yüzden tüm bebek yapalım kararı verdik doğal yolla hamile kaldım cok şükür kizim büyüdü bileYumurta rezervim derken yumurta sayınızmı 2 3 tü acaba bende 28 yaşındayım 6 yumurtam varmış erken menopoz olabilir dedi doktor
transferin nasıl geçti? Umarım hayırlı sonuç alırsın.Yarın transferim var ve stresle bekliyorum hem heyecanliyim hem degilim karisik ayyy inşallah herkese saglikli evlatlar bizede bu sefer pozitif hayirli sonuclar...
bana geçmiş olsun o zaman :) geçti bencumaya adet olucam transfer başlayacak hayırlısı bakalımcanım merhaba,
işlem adetten 21 gün sonra yapılıyormuş, yeniden adet olunca transfer için hazırlanmaya başlanıyor. ben şu anda adet olmayı bekliyorum. herşeyi denemeye çalışıyoruz bu sefer:)
transferin nasıl geçti? Umarım hayırlı sonuç alırsın.
bunu aciklar mısınız eski sayfalarda oldugundan bulamam ne islemi cizik atmak mı ve yaptırsak mıcanım merhaba,
işlem adetten 21 gün sonra yapılıyormuş, yeniden adet olunca transfer için hazırlanmaya başlanıyor. ben şu anda adet olmayı bekliyorum. herşeyi denemeye çalışıyoruz bu sefer:)
Ocakta rahim filmi çekildi doktor 3 ay dinlenme verdiYumurta rezervim derken yumurta sayınızmı 2 3 tü acaba bende 28 yaşındayım 6 yumurtam varmış erken menopoz olabilir dedi doktor
sende hosgeldinUmarım erken menepoz yoktur.Ocakta rahim filmi çekildi doktor 3 ay dinlenme verdi
Yazmayayım dedim ama okudugum belli olmuyor.pozitif sonuç alıp bizleri de sevindir ins.
Senin transferini kutlama mesajlarina bende katilmak istedim.mesajini begendim bende. Ve begeni yeterli olmayınca yazdım gibi birsey demek istedim.yanlis anlasilmıs olabilir kusura bakmaYazmayayim dedim derken ne demek istemistin anlamadim arkadasim...
Canım ben 37 yaşında evlendim,41 yaşındayım şu an ve ikizlere gebeyim doğal yolla hemde pozitif düşün, çokda kasma kendini ben hiçbir zaman abartmadım çocuk isteğini ,doğru zaman bu zamanmış demek eminim senin de bebeğin olacak :)Geçen bir aile tanidım.1979 doğumlu kadın, resmi esinden 3 tane cocugu var.su an ki gayrı resmi esinden ise 4. Cocugu ocak ayında dogurmuş...5 veya 6 yıldir birlikte.anne babanın hic bir ozelligi yok, çocuklar ise bir güzel bir güzel.anne pek inanmasamda her kullandığı dogum kontrol yöntemiyle yine de hamile kaldıginı söyledi.38 yaşına 7 cocuk sığdırmış.sinir oldum sinir.ben zaten cok geç evlendim zamanında evlenseydim.iki kez ikiz bebegim olurdu .ben zaten ikizim. ailelerimizde bu tür yanlışları yaptırıyor.dur iyi bir kısmetin çıksın diye hic akil etmiyorlar yaşın geçtiğini
Canım ben 37 yaşında evlendim,41 yaşındayım şu an ve ikizlere gebeyim doğal yolla hemde pozitif düşün, çokda kasma kendini ben hiçbir zaman abartmadım çocuk isteğini ,doğru zaman bu zamanmış demek eminim senin de bebeğin olacak :)
Senin transferini kutlama mesajlarina bende katilmak istedim.mesajini begendim bende. Ve begeni yeterli olmayınca yazdım gibi birsey demek istedim.yanlis anlasilmıs olabilir kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?