Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Haremiz igneyi hemen yap yada yaptir canim.Catlayana kadar 23-24 mm olur.Ovitrelle mi verdi?Pregnyl verdiyse kendin yapamazsin cunku kalcadan yapiliyor o.

Asilamada bildigim kadariyla en saglikli spermler seciliyor ancak yine de yumurtaya ulasmak icon oldukca katedecek yolu var spermin o yuzden asilama biraz zaman kaybi gibi ,bildigim kadariyla erkekte sperm konusunda sorun yoksa kadinin yumurtasinin catlamasindan kaynakli sikintilarda ve elbette yaşi genc hastalarda daha çok yapiliyor ama herseyi allah bilir,rabbim yardimciniz olsun...

Evet canım bugün sordum hatta doktora. Bazen yumurta kalın oluyor spermin gücü yetmiyor bu durumda mikroenjeksiyon yapılıyor bazen de yumurta ve sperm buluşamıyor biz aşılamada spermleri yıkayıp en iyilerini seçip etrafında onun rahat ilerlemesini engelleyen salgı vs lerden arındırıp direk rahme enjekte ediyoruz dedi. Evet en iyi spermler seçiliyor bu durumda. Bize de bir hafta boyunca gün aşırı çalışma verdi. Ürolog işi yattı yani.eşim çok sevindi tabi bu duruma çünkü doktora gitmekten nefret ediyor.

B Bumeranqqq sagol.coooooooook şanslısın ya burada yazmanda çok iyi oluyor.evet tup bebek isleri degil de sonucun ne olacağı bir stres yaratiyor ama sende rahat ol diyorsun, haklısın...teşekkür ederim

Haremiz ve Aylin42Konya kızlar bugün daha önce size de bahsettiğim 43,5 yaşında doğal yoldan yeni bebeği olan arkadaşımla konuştuk tel.de.
onun bir arkadaşı tüp bebek yaptırmış.
arkadaşimın bir aşılaması oldu olumsuz, ondan sonraki ay hamile kaldı.yine diyor ki asılama gereksiz birsey.bütün tedavi tüp bebek gibi bir son aşaması farklı.yine onca iğne oluyorsun ama aşılama sadece %15 olumlu sonuç alınan bir yer dedi.kendisi bu konuda tecrübe edindiği için hiç tavsiye etmiyor.

B Bumeranqqq sagol.coooooooook şanslısın ya burada yazmanda çok iyi oluyor.evet tup bebek isleri degil de sonucun ne olacağı bir stres yaratiyor ama sende rahat ol diyorsun, haklısın...teşekkür ederim
Hayatta hersey mümkün ben ilk tüp bebek denedim çünkü prof dr eşime senin çocuğun olmaz normal yolla dedi direk tüp bebeğe yönlendirdi transferim oldu ,gebeliğimi öğrendim, 9.hafta kalp atışı yoktu kürtaj oldum ,ama ne kürtaj kullandığım kan sulandırıcılardan dolayı 6 saat yoğun bakımda kaldım kanama mı durduramadılar,bir daha tüp bebeğe cesaret edemedim o korkuyla ,sonra beklemediğim bir anda doğal yoldan ikinci gebeliğimi yaşadım oda gelişmedi ,7 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım 8 ay sonra Bir arkadaşım beni bir hocaya yönlendirdi aman dedim bir de bunu deniyim olursa olur olmazsa olmaz , Adam bana bazı bitkisel karışımlar verdi bir ay kullandım eşimle ,bitince gittim ne diyecek diye ,İlginçtir hocada bana senin çocuğun olmaz dedi :)))) Üstelik bu konuşmayı yaparken hamileymişim :))diyeceğim o ki Allah'tan başka kimse bilemez neyin olacağını ,bana modern tıp da,üfürükçüler de çocuk sahibi olamazsın dedi ,3 aylık hamileyim ve ben şimdiye kadar 3 ayı görememiştim gebeliklerimde ve iyi ilerliyor herşey ,Allahım tamamına erdirir inşallah ,sen bol bol dua et Allahtan iste verecektir stres yapma yaşadığın sürece hep şansın olacak ,47 yaşında gözümün önünde bebeği olan yakınım var maşallah çokta sağlıklı ...

Cevap yazdigin ve bilgilendirdigin tsk ederim canim.Asilama hic bize gore degil o zaman.Cunku bizde tam tersi.Morfoloji % 1,hareket dusuk dedi dr.Ama 5 ay onceki sonuca bakarak soyledi.Tekrar yapilacak bakalim nasil cikicak.Benim de ne yumurta sayimda ne catlamasinda hic problem yok.Bende erkekte sorun yoksa asilama daha iyi sonuc verebilir diye biliyordum.Bu konuda pek bilgim yoktu.Tekrar tsk ler

Canim benim sanada tsk ederim cevabin icin.Mikroenjeksiyon tup bebek de yapilmiyor mi,asilamada da yapiliyor mu?
Iyi calisin bakalim haa.Insallah bu ay tutar da asilamaya tupe gerek kalmaz.

Kislar kan vermeye gidiyorum.Adetimin 23. Gunu oldugu icin progesterana baktiricam.Igneden sonra catlamis mi diye kontrole cagirmadi cunku.Ignenin de 12. Gunu cok erken aslinda biliyorum ama kan vermisken bhcg ye baktirayim dedim.Sonucu yarin cikicak.Hadi hayirlisi.

seninde zorlukların olmuş.mükafatında en güzelinden. dediğin gibi kafam daha rahat.artık hamileliğin güzel geçecektir.zor sürecin gecmiş güzel günler yakın

Merhaba, bence de aşılamayla vakit ve para kaybetmeyin.

Sizler aşılama vakit kaybı deyince korktum, moralim bozuldu. Burda Şanlıurfa'da tıp fakültesinde tüp bebek tedavimi yaptırmaya başlamış ve kalabalık ve ilgisizlikten dolayı bırakmıştım ve bir daha asla gitmem oraya demiştim. Çünkü geçen aylarda gittiğimde doktor yoktu ve ben o gün adet günüm olması ve muhakkak muayene olmam gerektiği halde boşu boşuna gitmiştim. Tüm bunlar beni çok fazla tiksindirdi ve bıraktım orayı. Şimdi bir merkez bulmam lazım ne yazık ki. Ama asla Urfa'da olmayacak. Sırf bu işlerden tiksindiğim için tüp bebeği ertelemiştim bir süre malesef. Şimdi tekrar başlayacağım artık. Gaziantep ve Antalya var kafamda. Henüz karar vermedim. Offf gıcık oluyorum bu işlere yaa. 7 aylık evliyim yemin ederim şimdiden midem bulandı.

Canım antepte novafertilin bi kolu var bildiğim kadarıyla orayla bi görüş istersen

Haremiz cim arkadaşım öyle dedi valla.tüp bebek merkezinde lab. Ve kendisi en iyi yere git cnm.yani antep ve antalyada hangisi iyiyse.urfayı unutmakla iyi yaparsın.öyle muayene mi olurmuş haydi hayırlısı stres yapma o kadar

Aşılamada en iyi spermler vs. seçilmediği için 40 yaşın üstünde zaman kaybı olabilir diye düşünüyorum. Yine bir süreç, yine belli bir masrafı olacak, vs. Tüp bebekte genetik olarak en iyi spermler seçildiği için morfoloji ve hareketin de önemi kalmıyor. En iyi laboratuvarı olan yeri seçin bence, laboratuvar bazen doktordan da önemli olabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…