- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #49.221
Amin inşallah allahım sağlıklı evletlar nasip etsin tez zamanda.Valla benimde aklıma gelmezdi benimde yaş 40 dondurulmuş Embryo deneyecegizz bakalım 1 tane taze negatif sonucum var
Umarim son tedavimiz olur hepimizin
Senin tüp sorunun neydi? Ben de rahim filmi cektirdim, sol tupumden sivi akiyormus. Laparoskopi yaptiracagim, alacak herhalde doktor tupleri.Bu arada birsey söylemek isterim bilgi olur belki sizlere. 1 aydır inofolik Combi diye bir ilaç kullanmıyorum hem yumurtaları kaliteli yapıyormuş hemde folikasit içeriyor eğer yumurta sıkıntısı yaşayan varsa kesinlikle deneyin. Sabah akşam aç karnına içtim. 14. Gün yumurtam çatladi resmen nezaman yumurladim catladigini bildim bariz bir şekilde. Sorunum tüplerde o yüzden benim şansım yok tüp sorununuz yoksa kesinlikle tavsiye ederim
Evet ben de duymuştum bu ilacı. Hatta doktoruma sordum geçen ay. Yani daha çok pko lular içşn faydalı ama vitamin sonuçta kullanmak istersen kullan demişti. Ben bir de koemzim Q10 in faydalı olduğunu duydum. Özellikle tüp bebekten 3 ay önce tavsiye ediyor doktorlar. Şimdi onu alıp başlayacağım. Bir arkadaşıma doktor vermiş omepaQ10 adı. Folik asit artı Q10 karışımı bir tablet. o ve bol vitamin takviyesi yapmış doktoru ve sonra gebe kalmış. Allah vercekse bahane tabiki ama denemekte fayda var.Bu arada birsey söylemek isterim bilgi olur belki sizlere. 1 aydır inofolik Combi diye bir ilaç kullanmıyorum hem yumurtaları kaliteli yapıyormuş hemde folikasit içeriyor eğer yumurta sıkıntısı yaşayan varsa kesinlikle deneyin. Sabah akşam aç karnına içtim. 14. Gün yumurtam çatladi resmen nezaman yumurladim catladigini bildim bariz bir şekilde. Sorunum tüplerde o yüzden benim şansım yok tüp sorununuz yoksa kesinlikle tavsiye ederim
Benim tüpün biri dış gebelik geçirdim alındı tek tüpüf var oda kapali gibi bisey . Sıvı akiyorsa tutunmaz bebek kapattir yada aldir Şansın yükselirSenin tüp sorunun neydi? Ben de rahim filmi cektirdim, sol tupumden sivi akiyormus. Laparoskopi yaptiracagim, alacak herhalde doktor tupleri.
Evet canım tüp bebekte tüpler olmasada olur hatta tüplerden sıvı geliyorsa Rahime tüp bebekte tutması zor bu yüzden tüplerini kapatan yada aldiranlar varHanimlar bir sorum olacak
Her iki tüp alindiktan sonra tüp bebek yöntemiyle hamile kalmak mümkün mü ?
Evet canım tüp bebekte tüpler olmasada olur hatta tüplerden sıvı geliyorsa Rahime tüp bebekte tutması zor bu yüzden tüplerini kapatan yada aldiranlar var
Evet, doktorum da aynı şeyi soyledi. Ne yapıyorsun peki su anda? Tedavin devam ediyor mu?Benim tüpün biri dış gebelik geçirdim alındı tek tüpüf var oda kapali gibi bisey . Sıvı akiyorsa tutunmaz bebek kapattir yada aldir Şansın yükselir
Evet, tüp bebek tüpler olmasa da yapılabiliyor, hicbir etkisi yok. Yalnız normal yoldan hamilelik olmuyor artık.Hanimlar bir sorum olacak
Her iki tüp alindiktan sonra tüp bebek yöntemiyle hamile kalmak mümkün mü ?
Selam kislar,Allah hepimize guc kuvvet sabir versin.Herkes ugrasiyor cabaliyor.Rabbim hepimizin emeklerini bos cevirmesin insallahŞansın bol olsun canım. Ben de antep te bir tüp bebek merkez buldum adetten önce gidip bir keşif yapmak istiyorum. Olmuyor olmuyor işte napalım, yaş 43 kendi kendine gebe kalmak zormuş. Hiç böyle olacağı aklıma gelmezdi. Biraz uğraştırır ama olur diyordum. Vakit te kalmadı zor. Allahım umudumuzu bersin inşallah.
Evet benim dondurulmusum var 2 tane transfer olacak nasipse adet oldum bugün. Yarın ilaçlara başlayacağım inşallahEvet, doktorum da aynı şeyi soyledi. Ne yapıyorsun peki su anda? Tedavin devam ediyor mu?
Canım ben salı günü iğne olmuştum. Çarşamba da çatlamıştı. Yani olduysa oldu gebelik. Doktor gün aşırı çalışın demişti ama çatladığı gün fena sancım olmuştu. Sadece bir gün oldu sancı çarşambaydı oda. O gün olduysa oldu yani gebelik sonraki günlerde sancı falan yoktu Bugün iğnenin 5. Günü. Çalışmanın 4. Günü.Selam kislar,Allah hepimize guc kuvvet sabir versin.Herkes ugrasiyor cabaliyor.Rabbim hepimizin emeklerini bos cevirmesin insallah
Haremiz sen ne yaptin canim.Ignenin kacinci gunundesin?Benim 16. Gunu ama adet agrilarim basladi.Yarin adet gunum.Isi olcumu de yapiyorum ben.Ama bugun sabah dustu.Benim herzaman dusuyor ertesi gun adet oluyorum.Yarin bhcg yaptiricam mecburen Cunku bobrek tasindan dolayi tomogrofi cektirmek zorundayim.Allahtan herseyin hayirlisi ne diyelim.
Bol şans diliyorumEvet benim dondurulmusum var 2 tane transfer olacak nasipse adet oldum bugün. Yarın ilaçlara başlayacağım inşallah
Adet sancisi gibi oluyo da benim vucut ısım dustu canim bee.Sanci bendede oldu.Ignenin ertesi gunu birde 7-8. Gununde daha da cok oldu.Nefes bile alirken agridi o derece yani.O gunde yumurtam catladi eminim.Adetin 23. Gunu de progrstetora baktirdim 22 cikmis.Birkac tane yumurta catlamis.1 yumurta varken 9,klomen icmedigim ay da 14 cikmisti.Bu ayda yumurta sayisi fazla olunca birkac tane catlamis yani..Amaaaan valla bu isten sıkılmaya basladim inan ki.Esimde de sorun olunca ilac milac derken 2-3 ay daha gecicek.Ilaclar en az 3 ayda fayda ediyomus ya.Hayirlisi bakalim.Ugrasmaya devam.Canım ben salı günü iğne olmuştum. Çarşamba da çatlamıştı. Yani olduysa oldu gebelik. Doktor gün aşırı çalışın demişti ama çatladığı gün fena sancım olmuştu. Sadece bir gün oldu sancı çarşambaydı oda. O gün olduysa oldu yani gebelik sonraki günlerde sancı falan yoktu Bugün iğnenin 5. Günü. Çalışmanın 4. Günü.
Ah o böbrek taşından ben de çektim. İnsan hamilemiyim diye ilaç ta içemiyor. Arada bir tutuyor sancı ödüm patlıyor.
Canım hamilelikte de adet sancısı gibi sancı oluyormuş. Başka belirtiler yok mu? İnşallah hamilesindir. Birşey soracağım sende de sancı olmuş muydu iğneden sonraki haftalarda?
Adet sancisi gibi oluyo da benim vucut ısım dustu canim bee.Sanci bendede oldu.Ignenin ertesi gunu birde 7-8. Gununde daha da cok oldu.Nefes bile alirken agridi o derece yani.O gunde yumurtam catladi eminim.Adetin 23. Gunu de progrstetora baktirdim 22 cikmis.Birkac tane yumurta catlamis.1 yumurta varken 9,klomen icmedigim ay da 14 cikmisti.Bu ayda yumurta sayisi fazla olunca birkac tane catlamis yani..Amaaaan valla bu isten sıkılmaya basladim inan ki.Esimde de sorun olunca ilac milac derken 2-3 ay daha gecicek.Ilaclar en az 3 ayda fayda ediyomus ya.Hayirlisi bakalim.Ugrasmaya devam.
Elifciğim senin yaşın kaçtı? Bir de sanırım sen hamileydin yanlış mı hatırlıyorum?Canim yanlis anlamazsan bisey söylemek isterim hamilelik bu kadar matematiksel rakamlarla giden bir durum degil keşke böyle olsaydi,o yüzden bir parca vucudunu dinlemekten ve degerlerler olcumler yapmaktan uzaklasabilsen daha mi iyi olur acaba bilemedim...
Tavsiyen icin sagol cnmCanim yanlis anlamazsan bisey söylemek isterim hamilelik bu kadar matematiksel rakamlarla giden bir durum degil keşke böyle olsaydi,o yüzden bir parca vucudunu dinlemekten ve degerlerler olcumler yapmaktan uzaklasabilsen daha mi iyi olur acaba bilemedim...
Sevil bol şans diliyorum. Aynı zamanda tedavi olmuştuk ocakta.. hadi bakalım inşallah bu sefer olacak .Evet benim dondurulmusum var 2 tane transfer olacak nasipse adet oldum bugün. Yarın ilaçlara başlayacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?