- 6 Şubat 2015
- 178
- 345
- 63
- 45
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #49.261
Madem 2-3 ayın var vitamin takviyesi yap bence. faydasını görürsün. koenzimQ10 özellikle.[/QUO
Evet kesinlikle bugün alıp hemen başlıcam kullanmaya birde geçen gün bir arkadaş burdan yazmış okudum inofolik kombi bu araştırdım pko hastalarına özellikle verilen bir ilaçmış ama ben pko değilim fakat bu ilaç ta acaba yumurtaları kaliteli hala getiriyormu bilgin varmı...
MaalesefAylin42Konya sen naptın? bhcg yaptırdın mı? Adet oldun
Maalesefcanim.Bugun adet oldum.6 yumurtada olmasida,progestetonun 22 cikmasi da bisey ifade etmiyor.Eş de sorun olunca dollenmiyor işte.Onun degerleri normale gelene kadar klomen kullanmicam.
Sen ne yaptin?Senden guzel haberler bekliyoruz artik.
Hayırlısı canım demekki eşine bol bol kür pyapacaksın. Ben de bekliyorum işte hiç umudum olmasa da... zaten tüp bebeğe başlıcam napalım.o yolla olsa bari. İyşce sinir olmaya başladım çünkü.Maalesefcanim.Bugun adet oldum.6 yumurtada olmasida,progestetonun 22 cikmasi da bisey ifade etmiyor.Eş de sorun olunca dollenmiyor işte.Onun degerleri normale gelene kadar klomen kullanmicam.
Sen ne yaptin?Senden guzel haberler bekliyoruz artik.
Amin insallah tsk ederim.Sizde insallah 'hamileyim' haberini mujdelersiniz.Yanlis anlamayacaginizi dusunerek yazmistim bu mesaji ama cevabiniz sitemkar bir msj gibi hissettirdi,bazen baskalarina tavsiye olarak verdigimiz stresle basa cikma yollarini kendimize uygulamak cok kolay olmuyor biraz da bu nedenleydi yazdiklarim,evladinizda varmiş masallah allah uzun saglikli omur versin,gonlunuze gore olsun insallah hersey...
[/QUOTE]Benim genetiğe gonderilen embriyom icin erbil bey bilgi verdi.cok güzel bilgilendirdi ben embriyolog arar sanıyordum.
Sen bu 5. Gün embriyosuyla hamileydin bunda sorun yok.ama tüm degerlerin cok iyi olur ve 7. Haftada dusuk yaparmısım.embriyo saglikli degil.kromozom 3 hucreli adı trizomi 16 sendromu.cok ilginc buldu.tum hamileliklerde düsüge en cok sebep olan durummus bu durum.(cocuk isteyen bana düsuge sebep olan kromozom ironik ) anne babayla da ilgili degil.bir sonraki sefer olma ihtimali de yok.sadece tesaduf.sebep ozellikle ileri kadın yaşı.bu da bekledigimiz birsey diye bilgilendirdi.maç devam ediyor.embriyolarda 3. Gune pirıl pıril geliyormuş.5. Gune de azda olsa gidiyor.iyi durumdasin denemeye devam dedi.
Benim yaşımda genetik test cok onemli.4 embriyodan 1 tane saģlıklı kalmadı.arı sütu bal polene devam.burada bir arkadasin yazdığı gibi Allahtan umidimi kesmiyorum.2 damla gözyası döktüm yine devam.bu isler strese de gelmiyor.uzülmedim o kadar, stres yapmayacagım.sabırla devam edecegim.
[/QUOTE]Benim genetiğe gonderilen embriyom icin erbil bey bilgi verdi.cok güzel bilgilendirdi ben embriyolog arar sanıyordum.
Sen bu 5. Gün embriyosuyla hamileydin bunda sorun yok.ama tüm degerlerin cok iyi olur ve 7. Haftada dusuk yaparmısım.embriyo saglikli degil.kromozom 3 hucreli adı trizomi 16 sendromu.cok ilginc buldu.tum hamileliklerde düsüge en cok sebep olan durummus bu durum.(cocuk isteyen bana düsuge sebep olan kromozom ironik ) anne babayla da ilgili degil.bir sonraki sefer olma ihtimali de yok.sadece tesaduf.sebep ozellikle ileri kadın yaşı.bu da bekledigimiz birsey diye bilgilendirdi.maç devam ediyor.embriyolarda 3. Gune pirıl pıril geliyormuş.5. Gune de azda olsa gidiyor.iyi durumdasin denemeye devam dedi.
Benim yaşımda genetik test cok onemli.4 embriyodan 1 tane saģlıklı kalmadı.arı sütu bal polene devam.burada bir arkadasin yazdığı gibi Allahtan umidimi kesmiyorum.2 damla gözyası döktüm yine devam.bu isler strese de gelmiyor.uzülmedim o kadar, stres yapmayacagım.sabırla devam edecegim.
Evet, hayal etmek, inanmak çok güzel. Benim eşim tek çocuk ne yeğeni var ne de kardeşi ve 20 yıldır ailesinden uzakta tek başına yaşamış. kucağına hiç bebek almamış daha. O kadar merak ediyor ki. benim 7 tane yeğenim var çok şükür, 4 tane de kardeşim. Ben çok iyi biliyorum bebek kokusunu, koynunda nasıl kedi gibi yattıklarını... Onun da bunları kendi çocuğumuzla yaşamasını ben de onunla yeniden yaşamayı çok istiyorum. Allah nasip etmiştir inşallah sağlıkla. Ben galiba bugün fazla duygusalımBeynimiz gerçekle hayali ayırt edemez. İmajinasyon yani hayal etme ile beynimizi kandırabilir, olmasını istediğimiz şeyleri olmuş gibi hayal ederek, kendimize çekebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?