Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kısaca diyor ki:
  1. Blood tests for natural killer cells are not an indicator of uterine natural killer cell numbers or function and do not predict miscarriage or infertility. - doğal öldürücü NK hücreleri için kan testleri rahimdeki NK hücre sayısını veya işlevi için bir gösterge değildir, düşük veya infertiliteyi belirlemez.
  2. Tests to determine levels or “activity”of uterine natural killer cells are of no benefit either since the exact way that natural killer cells work is not known. Rahimdeki NK hücrlerinin nasılş çalıştığı da biilinmediğinden bunlara yönelik testlerden sonuçlarından bir fayda bulunamaz.
  3. Treatments to suppress natural killer cells lack any scientific validity and are potentially harmful. NK hücrelerini bertaraf etmek için yapılan tedaviler bilimsel geçerlilikten yoksundur ve zararları olabilir.

böyle taksit taksit yazdım kusura bakmayın. ama sonuçta sürekli düşük yapan ve negatyif gören bizler herşeyi denemek istiyoruz.... psikolojimiz de rahatlıyor bir yandan elimden geleni yaptım diye... işte böyle bir süreç bu da....

rea testine hiç girmeyeyim, kızlaarrr siz bana bakmayın.... ben okumaktan evlenemeyen, onu bunu okuyan, aklına yatmayan hiçbir şeyi yapmayan biriyim.... herkesin tedavisi ayrı ayrı, hepimizin bünyesi farklı... ama işte Bebegimhadi nin arkadaşlarının tutmama sebebi bu testlerin %100 sonuç vermemesi, bunu bilerek yaptırmamız lazım ki üzülmeyelim, onun için yazıyorum bunları yanlış anlamayın

Gördük heralde
yaaa yapma iki prensesin annesi , sıkılma sakın, ben az yazıyorum burada özellikle, hepimiz kendimize iyi gelen, güvendiğimiz doktorlayız... o ne derse uygulamada ney,in iyi geldiğini görüyorsa onu yapıyor, herkesin için rahat olsun... ay kendimi fena hissettim

Ay şekerim takılıyorum. Yoksa bu ramazan geçmiyor böyle. Seviyorum lan muhabbete limon sıkmayı

Me, neather

Yüzde yüz katılıyorum sana canım. Sonradan dumur olmak yerine , baştan kötü ihtimalleri de bilmekte tabii ki fayda var. Hayat pembe gözlüklerle bakıldığında görüldüğünden çok daha farklı. O yüzden de hep derim gerçekçi olmakta fayda var.

1 dakika ... cd56 testini kandan bakmıyor bahceci grubu ve kandan bakılanina o yeterli degil diyor.rahimden kucuk bir parca alip hem era hem cd56 yapıyor.eea testi gebeligin tutunmasına %25 fayda sağlıyor demisti doktor.yani o kadar kotü degil doktor isterse sen yine bir düşün

rahimden mi bakıyor bask bunu bilmiyordum, yeni bir araştırma konusu bana :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…